tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Masakra z rękami, ale już to widziałem parę lat temu, daj nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Masakra z rękami, ale już to widziałem parę lat temu, daj nowe. Ręka idzie za skrętem .Mitek do tablicy > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ręka idzie za skrętem .Mitek do tablicy > masz usztywnione ręce na jakiejś szynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wszystko mi się podoba. Najbardziej: 1. Muza. 2. Prowadzenie po promieniu. Ręce - ja tam nie wiem, ale chyba trzeba by do ortopedy - może coś zaradzi na te niewładność czy zanik mięśni w stawach łokciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 https://youtu.be/FD4PxkezaO4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wszystko mi się podoba. Najbardziej: 1. Muza. 2. Prowadzenie po promieniu. Ręce - ja tam nie wiem, ale chyba trzeba by do ortopedy - może coś zaradzi na te niewładność czy zanik mięśni w stawach łokciowych Uciąć najlepiej i po kłpocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Hehe .Dobre .Tylko że wole stare wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty To Twoje zdanie .Za stary jestem juz jestem na durne przepychanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ręka idzie za skrętem .Mitek do tablicy > masz usztywnione ręce na jakiejś szynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wszystko mi się podoba. Najbardziej: 1. Muza. 2. Prowadzenie po promieniu. Ręce - ja tam nie wiem, ale chyba trzeba by do ortopedy - może coś zaradzi na te niewładność czy zanik mięśni w stawach łokciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 https://youtu.be/FD4PxkezaO4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wszystko mi się podoba. Najbardziej: 1. Muza. 2. Prowadzenie po promieniu. Ręce - ja tam nie wiem, ale chyba trzeba by do ortopedy - może coś zaradzi na te niewładność czy zanik mięśni w stawach łokciowych Uciąć najlepiej i po kłpocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Hehe .Dobre .Tylko że wole stare wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty To Twoje zdanie .Za stary jestem juz jestem na durne przepychanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wszystko mi się podoba. Najbardziej: 1. Muza. 2. Prowadzenie po promieniu. Ręce - ja tam nie wiem, ale chyba trzeba by do ortopedy - może coś zaradzi na te niewładność czy zanik mięśni w stawach łokciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 https://youtu.be/FD4PxkezaO4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wszystko mi się podoba. Najbardziej: 1. Muza. 2. Prowadzenie po promieniu. Ręce - ja tam nie wiem, ale chyba trzeba by do ortopedy - może coś zaradzi na te niewładność czy zanik mięśni w stawach łokciowych Uciąć najlepiej i po kłpocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Hehe .Dobre .Tylko że wole stare wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty To Twoje zdanie .Za stary jestem juz jestem na durne przepychanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Hehe .Dobre .Tylko że wole stare wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty To Twoje zdanie .Za stary jestem juz jestem na durne przepychanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Ta pewnie do podziwiania przez emerytki z ciechocinka Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Jak inne części ciała masz równie sztywne, to emerytkom z Ciechocinka mogło by się podobać. Hehe .Dobre .Tylko że wole stare wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty To Twoje zdanie .Za stary jestem juz jestem na durne przepychanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Tomal wrócił , będzie się działo, a jazda na filmie nie jest do oceniania tylko podziwiania . Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty To Twoje zdanie .Za stary jestem juz jestem na durne przepychanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomalbyd Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Aż strach wchodzić na forum, wiem jedno, będzie grubo. Czas ograniczyć wizyty forumowe. Lepiej iść na narty To Twoje zdanie .Za stary jestem juz jestem na durne przepychanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa
noriska Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ja tam sie nie znam, ale ten ci co sie znaja mowia, ze trzeba obejrzec slad. Tu na filmie nie wyglada ten slad idealnie. Rece to inna inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Będzie sie działo i będzie zabawa
RobertK Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Zacnie, jak zawsze Trening mięśni Kegla zimową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Ładnie, ładnie. Prawdopodobnie nie pojechałbym tak ładnie. Gratuluję odwagi. Ale chyba też nigdy nie miałem szans jeździć na takim płaskim, równym i jednocześnie pozbawionym innych narciarzy stoku. Co Ty zrobiłeś ? Skorzystałeś z ochrony jakichś Czeczeńców, że innych wymiotło ze stoku Ręce rzeczywiście trochę nienaturalnie, ale co drugi Niemiec czy Niderlandczyk ostatnio przeze mnie widziani w Fiss jeździli jakby mieli potężne wrzody pod pachami, więc może mniej mnie to razi Rozumiem chęć pokazania idealnie (prawie) wycinanych łuków na krawędzi ale tak naprawdę o tym kto jak jeździ świadczy pokonywanie trudnych stoków, o dużym nachyleniu, chociaż trochę zaludnionych i zniszczonych czyli po 12.00, na "trudnych" nartach. I z tych powodów chyba nie nagram filmiku i nie zamieszczę bo jeżdżę wtedy nieestetycznie A pokazywanie wystylizowanych przejazdów po pustych płaskich, szerokich, halach nie ma sensu Hej .godz 14 z minutami ischgl .Marzenie ,,,, zjechać w jednym w kawałku bo sił brakowalo a zimne piwko to witamina B https://www.youtube....h?v=X7NCEI2L2Eo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomalbyd Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu https://www.youtube....v-vNGf-Kpr5cqvQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Na zakończenie sezonu A to piwko w Schatzi czy Freeride ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Czyja to taka durna szkoła jazdy z nienaturalny wyjsciem "w górę" tułowiem ? Koci grzbiet i do przodu a nie do góry Same nogi pracują góra/doł a tułow nie ma sie prostować przy każdym zakończeniu skretu... ...o pracy rąk juz zostało wspomniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Te filmy mają po 5 lat. Teraz pewnie jest inna jazda. Moim zdaniem kijki za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 czy bedzie zabawa czy nie, to mnie nie obchodzi: zjawilem sie w Sal Lake City prawie o polnocy w poniedzialek.wocy spadlo 15-20 cm swiezego: w miejscach, gdzie dotychczas spadlo 350 cali a podloze to ok 100 cali... jutro bierzemy sie za fokowanie, chociaz nastepne 20 cm w prognozie….. AmenFoczenie raczej. Tak czy owak, brawo Ty! PS na załączonej fotce zabawa w rzucanie nartami przez strumień. Brawo ja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Mój kolega tak jeździ z tymi rękoma. Wygląda jakby dwa telewizory wiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalbyd Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 A to piwko w Schatzi czy Freeride ? My wolimy sobie życia nie komplikować i żadnego schatzi , poleci fotka na fb bo jak to na wyjazdach zawsze znajdzie się domorosły fotograf i rozwód masz zanim wrócisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi