pawelb91 Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Pojawiają się już pierwsze kolekcje nart na następny sezon - 2020/21 Na pierwszy rzut linia race Fischera (śmieszne to szerokie, spłaszczone wycięcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 w tym tygodniu na Moltku widziałem ekipę ze Słowenii - wszyscy trenerzy mieli wycięte "okienka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 moze to nosidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 8 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 moze to nosidełko Albo otwieracz do butelek, niektórym po natrowaniu przyda się na apres-ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... yoss Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zaczęło się Wraca Omeglass Piękne (zamiast serii Legend), niestety pierwsze recenzje nie zachęcają I inne nowości: https://www.evo.com/...ki/gear-preview U Rossignola Black Ops w miejsce 7, u Salomona wreszcie konkurencja dla Mantry/Enforcera - seria Stance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Od kilku dni także znany jest wygląd nowej kolekcji Head'a. Napis na nartach zmniejszono i przesunięto do lewej krawędzi narty. Prezentują się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zaczęło się Wraca Omeglass Piękne (zamiast serii Legend), niestety pierwsze recenzje nie zachęcają I inne nowości: https://www.evo.com/...ki/gear-preview U Rossignola Black Ops w miejsce 7, u Salomona wreszcie konkurencja dla Mantry/Enforcera - seria Stance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Od kilku dni także znany jest wygląd nowej kolekcji Head'a. Napis na nartach zmniejszono i przesunięto do lewej krawędzi narty. Prezentują się fajnie cote-design-la-nouvelle-gamme-racing-reste-fidele-aux-precedentes-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgla-gamme-racing-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgSci-head-day-3-768x1024.jpgla-gamme-supershape-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgla-gamme-supershape-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651 (1).jpgsci-head-joy-768x1024.jpg Meh, nie podoba mi się. E speed, e magnum...może jeszcze można selfie taką nartą zrobić. Jakoś nie moje klimaty. Nordica enforcer miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Meh, nie podoba mi się. E speed, e magnum...może jeszcze można selfie taką nartą zrobić. Jakoś nie moje klimaty. Nordica enforcer miodzio. Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) No, to jest gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Są już może zdjęcia zawodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zaczęło się Wraca Omeglass Piękne (zamiast serii Legend), niestety pierwsze recenzje nie zachęcają I inne nowości: https://www.evo.com/...ki/gear-preview U Rossignola Black Ops w miejsce 7, u Salomona wreszcie konkurencja dla Mantry/Enforcera - seria Stance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Od kilku dni także znany jest wygląd nowej kolekcji Head'a. Napis na nartach zmniejszono i przesunięto do lewej krawędzi narty. Prezentują się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zaczęło się Wraca Omeglass Piękne (zamiast serii Legend), niestety pierwsze recenzje nie zachęcają I inne nowości: https://www.evo.com/...ki/gear-preview U Rossignola Black Ops w miejsce 7, u Salomona wreszcie konkurencja dla Mantry/Enforcera - seria Stance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Od kilku dni także znany jest wygląd nowej kolekcji Head'a. Napis na nartach zmniejszono i przesunięto do lewej krawędzi narty. Prezentują się fajnie cote-design-la-nouvelle-gamme-racing-reste-fidele-aux-precedentes-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgla-gamme-racing-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgSci-head-day-3-768x1024.jpgla-gamme-supershape-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgla-gamme-supershape-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651 (1).jpgsci-head-joy-768x1024.jpg Meh, nie podoba mi się. E speed, e magnum...może jeszcze można selfie taką nartą zrobić. Jakoś nie moje klimaty. Nordica enforcer miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Meh, nie podoba mi się. E speed, e magnum...może jeszcze można selfie taką nartą zrobić. Jakoś nie moje klimaty. Nordica enforcer miodzio. Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) No, to jest gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Są już może zdjęcia zawodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Od kilku dni także znany jest wygląd nowej kolekcji Head'a. Napis na nartach zmniejszono i przesunięto do lewej krawędzi narty. Prezentują się fajnie cote-design-la-nouvelle-gamme-racing-reste-fidele-aux-precedentes-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgla-gamme-racing-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgSci-head-day-3-768x1024.jpgla-gamme-supershape-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651.jpgla-gamme-supershape-20-21-photo-j-g-ski-chrono-1578681651 (1).jpgsci-head-joy-768x1024.jpg Meh, nie podoba mi się. E speed, e magnum...może jeszcze można selfie taką nartą zrobić. Jakoś nie moje klimaty. Nordica enforcer miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Meh, nie podoba mi się. E speed, e magnum...może jeszcze można selfie taką nartą zrobić. Jakoś nie moje klimaty. Nordica enforcer miodzio. Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) No, to jest gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Są już może zdjęcia zawodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Meh, nie podoba mi się. E speed, e magnum...może jeszcze można selfie taką nartą zrobić. Jakoś nie moje klimaty. Nordica enforcer miodzio. Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) No, to jest gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Są już może zdjęcia zawodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Qrcze - taka legenda a tak ''źle" wygląda A przy okazji - kto pamięta Speed Omeglass 64? Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) No, to jest gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Są już może zdjęcia zawodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Dla fanów 64 - M Course 70 (500 sztuk, 999 Euro) No, to jest gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Są już może zdjęcia zawodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Jakby miały tryb jazdy pod górę zamiast wyciągami to może byś zmienił zdanie (coś na wzór e-bike, ale pełny napęd a nie wspomaganie) Robi się trochę tak: e-bike, e-ski, e-narciarz (dużo takich - forumowych ) Zawodnicze w wersji białej, z napisem również po lewej stronie, tam bez żadnych "e" Są już może zdjęcia zawodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Coś mi tam mignęło, Svindal dzisiaj był na inspekcji przed Super-G z norweską kadrą i był własnie na nowych supergigantkach Ale jak szukałem zdjęć to nie mogłem znaleźć.Svindal chyba założył firmę produkującą ubrania narciarskie. Na instagramie reklamował swoje stoisko na ISPO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 I pierwszy katalog ELAN 2021: https://issuu.com/mo...ook20_21_gb_med Nowy model SCX, odpowiedź na X9 Atomica. Nowa seria Element - dla średniaków, nikogo tutaj nie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021 https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Są już może zdjęcia zawodniczych? Proszę bardzo Minimalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021
star Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Znalazłem jeszcze DYNAFIT 2021https://issuu.com/jo...2021_hg_swe_web Nie znam się, to nie komentuję. Nang nie widać. A tu Revol książkę napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Rossi Master: Salomony: Atomic: te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nowości sprzętowe 2020/2021
yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 te Twoje fotki nie banglaja (w wiekszosci) czy tylko mi sie nie pokazuja? Na komputerze chodzą, na komórce nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na komputerze chodzą, na komórce nie. mi na PC nie chodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
yoss Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 No to inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 dziala, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi