kordiankw Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Jestem w Szczyrku do niedzieli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Jestem w Szczyrku do niedzieli.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Będę z córką i jej chłopakiem zaczynamy od 8:30 jeśli chcesz możemy się gdzieś spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Ja też jeżdżę z żona i córka. Jeździmy na SON bo skipassy dla akcjonariuszy nie działają na COS. Ruszymy pewnie ok. 9:00 od gondoli jeżeli dziewczyny wyrobią się z makijażem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Trafiło się okno pogodowe Szczyrkowska wieża Eiffla Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Jest okno-jest wiaraBajka! Wiara dopisała tak gdzieś od godziny 11. Do jedenastej stania było na 5 minut. Szkoda, że talerzyk na MS i orczyk z Czyrnej nie chodzi. Zamknięta "1" i Bieńkula, ale na trasach nie ma tragedii, większość stoi w kolejce do kanap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Wiara dopisała tak gdzieś od godziny 11. Do jedenastej stania było na 5 minut. Szkoda, że talerzyk na MS i orczyk z Czyrnej nie chodzi. Zamknięta "1" i Bieńkula, ale na trasach nie ma tragedii, większość stoi w kolejce do kanap. Orczyk z Czyrnej chodzi tak omijam kolejki do gondoli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Orczyk z Czyrnej chodzi tak omijam kolejki do gondoli . A to nie zauważyłem. Jak wjeżdżałem rano, to orczyki były nieruchome i całe oszronione. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Obserwowałem na kamerach. Myślałem, ze będzie gorzej no ale tak jak piszesz, pogoda i ferie miejscowych odstraszyły pewnie trochę no i wyszło znośnie. Apropos kamieni to ciekawe czy to choroba wieku młodzieńczego(profilowanie tras) czy jakiś inny błąd w sztuce bo śniegu nie brakuje i więcej raczej nie będzie.Dzięki za relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bolton23 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Miejscowi będą jutro, zreszta jak i reszta dojeżdżających . Na Górnym Śląsku , Sobota jest święta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Que?? ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bolton23 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kapustę się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kapustę się je Dupisz fleki, jak już to żur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Nooo jaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Ślązoki się dobrali, dajta chopy spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 to prawda nasłuchać się można sporo "ciekawych" rzeczy. Ubiegłotygodniowym hitem w gondoli był tekst, ze przydał by sie talerzyk od górnej stacji kanapy na Skrzyczne do trasy 3a tak ... chodzi o to 20 metrowe podejscie... I ciekawostka na orczyku jeszcze nie spotkałem niezadowolonego narciarza a z każdym staram się pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 to prawda nasłuchać się można sporo "ciekawych" rzeczy. Ubiegłotygodniowym hitem w gondoli był tekst, ze przydał by sie talerzyk od górnej stacji kanapy na Skrzyczne do trasy 3a tak ... chodzi o to 20 metrowe podejscie... I ciekawostka na orczyku jeszcze nie spotkałem niezadowolonego narciarza a z każdym staram się pogadać Jak byłem tam przed Świętami to jeden pan nie mógł uwierzyć jak mu powiedziałem, że trzeba tam podejść żeby wrócić na SMR dwa razy zapytał czy aby na pewno, powiedziałem ,że można iść do schroniska i tam jest trochę łagodniejsze podejście. Na koniec stwierdził, że ośrodki są połączone, ale tylko w jednym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Już nie. Dają opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Apropos kamieni to ciekawe czy to choroba wieku młodzieńczego(profilowanie tras) czy jakiś inny błąd w sztuce bo śniegu nie brakuje i więcej raczej nie będzie.Dzięki za relację no i tu się nie zgodzę na dole mamy tylko naturalny śnieg i jest go mało na fisie raczej nie widziałem kamieni natomiast dalej niebieską owszem jak sypnie jeszcze raz tyle będzie ok, ale i tak moim zdaniem powinni sporo nasypać od końca fisu do kolejki, taki pasek co by można było dojechać na sam dół jak już pojawi się ocieplenie na fisie dowalić i będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Te stare orczyki z czyrnej są na chodzie? A jak statystycznie z agentami co o 8.30 w gondoli piersiowke pociagaja? Widać ich czy znikneli w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Sam hejtujesz... srodowisko spoleczne, znaczy material ludzki, ze niby drugi sort. Zart. PS. Dla mnie to jeden z powodow dla, ktorych jezdze w cz nie pl, tam wiekoszosc smiga nie lezy, pedzi nie hamuje. Druga sprawa to jak sobie radzic. Wspomniales o strategii. Od siebie dodam, ze nawet w Bialce da sie uciec od tlumow. Trzeba byc z rana na Jan... potem przeskoczyc na 1/2 i juz. W Szczyrku bylem raz, po poludniu w marcu, pustki i bajka, mimo, ze na zamknietych zwezenia, a na laczniku kamienie, spodobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Dalej Strona 89 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Wiara dopisała tak gdzieś od godziny 11. Do jedenastej stania było na 5 minut. Szkoda, że talerzyk na MS i orczyk z Czyrnej nie chodzi. Zamknięta "1" i Bieńkula, ale na trasach nie ma tragedii, większość stoi w kolejce do kanap. Orczyk z Czyrnej chodzi tak omijam kolejki do gondoli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Orczyk z Czyrnej chodzi tak omijam kolejki do gondoli . A to nie zauważyłem. Jak wjeżdżałem rano, to orczyki były nieruchome i całe oszronione. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Obserwowałem na kamerach. Myślałem, ze będzie gorzej no ale tak jak piszesz, pogoda i ferie miejscowych odstraszyły pewnie trochę no i wyszło znośnie. Apropos kamieni to ciekawe czy to choroba wieku młodzieńczego(profilowanie tras) czy jakiś inny błąd w sztuce bo śniegu nie brakuje i więcej raczej nie będzie.Dzięki za relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolton23 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Miejscowi będą jutro, zreszta jak i reszta dojeżdżających . Na Górnym Śląsku , Sobota jest święta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Que?? ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolton23 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kapustę się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kapustę się je Dupisz fleki, jak już to żur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Nooo jaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Ślązoki się dobrali, dajta chopy spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 to prawda nasłuchać się można sporo "ciekawych" rzeczy. Ubiegłotygodniowym hitem w gondoli był tekst, ze przydał by sie talerzyk od górnej stacji kanapy na Skrzyczne do trasy 3a tak ... chodzi o to 20 metrowe podejscie... I ciekawostka na orczyku jeszcze nie spotkałem niezadowolonego narciarza a z każdym staram się pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 to prawda nasłuchać się można sporo "ciekawych" rzeczy. Ubiegłotygodniowym hitem w gondoli był tekst, ze przydał by sie talerzyk od górnej stacji kanapy na Skrzyczne do trasy 3a tak ... chodzi o to 20 metrowe podejscie... I ciekawostka na orczyku jeszcze nie spotkałem niezadowolonego narciarza a z każdym staram się pogadać Jak byłem tam przed Świętami to jeden pan nie mógł uwierzyć jak mu powiedziałem, że trzeba tam podejść żeby wrócić na SMR dwa razy zapytał czy aby na pewno, powiedziałem ,że można iść do schroniska i tam jest trochę łagodniejsze podejście. Na koniec stwierdził, że ośrodki są połączone, ale tylko w jednym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Już nie. Dają opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Apropos kamieni to ciekawe czy to choroba wieku młodzieńczego(profilowanie tras) czy jakiś inny błąd w sztuce bo śniegu nie brakuje i więcej raczej nie będzie.Dzięki za relację no i tu się nie zgodzę na dole mamy tylko naturalny śnieg i jest go mało na fisie raczej nie widziałem kamieni natomiast dalej niebieską owszem jak sypnie jeszcze raz tyle będzie ok, ale i tak moim zdaniem powinni sporo nasypać od końca fisu do kolejki, taki pasek co by można było dojechać na sam dół jak już pojawi się ocieplenie na fisie dowalić i będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Te stare orczyki z czyrnej są na chodzie? A jak statystycznie z agentami co o 8.30 w gondoli piersiowke pociagaja? Widać ich czy znikneli w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Sam hejtujesz... srodowisko spoleczne, znaczy material ludzki, ze niby drugi sort. Zart. PS. Dla mnie to jeden z powodow dla, ktorych jezdze w cz nie pl, tam wiekoszosc smiga nie lezy, pedzi nie hamuje. Druga sprawa to jak sobie radzic. Wspomniales o strategii. Od siebie dodam, ze nawet w Bialce da sie uciec od tlumow. Trzeba byc z rana na Jan... potem przeskoczyc na 1/2 i juz. W Szczyrku bylem raz, po poludniu w marcu, pustki i bajka, mimo, ze na zamknietych zwezenia, a na laczniku kamienie, spodobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Dalej Strona 89 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
SkI-mAn Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Nooo jaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Ślązoki się dobrali, dajta chopy spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 to prawda nasłuchać się można sporo "ciekawych" rzeczy. Ubiegłotygodniowym hitem w gondoli był tekst, ze przydał by sie talerzyk od górnej stacji kanapy na Skrzyczne do trasy 3a tak ... chodzi o to 20 metrowe podejscie... I ciekawostka na orczyku jeszcze nie spotkałem niezadowolonego narciarza a z każdym staram się pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 to prawda nasłuchać się można sporo "ciekawych" rzeczy. Ubiegłotygodniowym hitem w gondoli był tekst, ze przydał by sie talerzyk od górnej stacji kanapy na Skrzyczne do trasy 3a tak ... chodzi o to 20 metrowe podejscie... I ciekawostka na orczyku jeszcze nie spotkałem niezadowolonego narciarza a z każdym staram się pogadać Jak byłem tam przed Świętami to jeden pan nie mógł uwierzyć jak mu powiedziałem, że trzeba tam podejść żeby wrócić na SMR dwa razy zapytał czy aby na pewno, powiedziałem ,że można iść do schroniska i tam jest trochę łagodniejsze podejście. Na koniec stwierdził, że ośrodki są połączone, ale tylko w jednym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Już nie. Dają opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Apropos kamieni to ciekawe czy to choroba wieku młodzieńczego(profilowanie tras) czy jakiś inny błąd w sztuce bo śniegu nie brakuje i więcej raczej nie będzie.Dzięki za relację no i tu się nie zgodzę na dole mamy tylko naturalny śnieg i jest go mało na fisie raczej nie widziałem kamieni natomiast dalej niebieską owszem jak sypnie jeszcze raz tyle będzie ok, ale i tak moim zdaniem powinni sporo nasypać od końca fisu do kolejki, taki pasek co by można było dojechać na sam dół jak już pojawi się ocieplenie na fisie dowalić i będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Te stare orczyki z czyrnej są na chodzie? A jak statystycznie z agentami co o 8.30 w gondoli piersiowke pociagaja? Widać ich czy znikneli w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Sam hejtujesz... srodowisko spoleczne, znaczy material ludzki, ze niby drugi sort. Zart. PS. Dla mnie to jeden z powodow dla, ktorych jezdze w cz nie pl, tam wiekoszosc smiga nie lezy, pedzi nie hamuje. Druga sprawa to jak sobie radzic. Wspomniales o strategii. Od siebie dodam, ze nawet w Bialce da sie uciec od tlumow. Trzeba byc z rana na Jan... potem przeskoczyc na 1/2 i juz. W Szczyrku bylem raz, po poludniu w marcu, pustki i bajka, mimo, ze na zamknietych zwezenia, a na laczniku kamienie, spodobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Dalej Strona 89 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik10 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z dobrze poinformowanego źródła. Sezonówki w te dni co jest Fresh Track, działają od 8:00 a nie od 8:30. Można zatem jeździć 30 minut dłużej po prawie pustym ośrodku. Już nie. Dają opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Apropos kamieni to ciekawe czy to choroba wieku młodzieńczego(profilowanie tras) czy jakiś inny błąd w sztuce bo śniegu nie brakuje i więcej raczej nie będzie.Dzięki za relację no i tu się nie zgodzę na dole mamy tylko naturalny śnieg i jest go mało na fisie raczej nie widziałem kamieni natomiast dalej niebieską owszem jak sypnie jeszcze raz tyle będzie ok, ale i tak moim zdaniem powinni sporo nasypać od końca fisu do kolejki, taki pasek co by można było dojechać na sam dół jak już pojawi się ocieplenie na fisie dowalić i będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Te stare orczyki z czyrnej są na chodzie? A jak statystycznie z agentami co o 8.30 w gondoli piersiowke pociagaja? Widać ich czy znikneli w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Sam hejtujesz... srodowisko spoleczne, znaczy material ludzki, ze niby drugi sort. Zart. PS. Dla mnie to jeden z powodow dla, ktorych jezdze w cz nie pl, tam wiekoszosc smiga nie lezy, pedzi nie hamuje. Druga sprawa to jak sobie radzic. Wspomniales o strategii. Od siebie dodam, ze nawet w Bialce da sie uciec od tlumow. Trzeba byc z rana na Jan... potem przeskoczyc na 1/2 i juz. W Szczyrku bylem raz, po poludniu w marcu, pustki i bajka, mimo, ze na zamknietych zwezenia, a na laczniku kamienie, spodobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Dalej Strona 89 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
abstinent Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Apropos kamieni to ciekawe czy to choroba wieku młodzieńczego(profilowanie tras) czy jakiś inny błąd w sztuce bo śniegu nie brakuje i więcej raczej nie będzie.Dzięki za relację no i tu się nie zgodzę na dole mamy tylko naturalny śnieg i jest go mało na fisie raczej nie widziałem kamieni natomiast dalej niebieską owszem jak sypnie jeszcze raz tyle będzie ok, ale i tak moim zdaniem powinni sporo nasypać od końca fisu do kolejki, taki pasek co by można było dojechać na sam dół jak już pojawi się ocieplenie na fisie dowalić i będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Te stare orczyki z czyrnej są na chodzie? A jak statystycznie z agentami co o 8.30 w gondoli piersiowke pociagaja? Widać ich czy znikneli w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Sam hejtujesz... srodowisko spoleczne, znaczy material ludzki, ze niby drugi sort. Zart. PS. Dla mnie to jeden z powodow dla, ktorych jezdze w cz nie pl, tam wiekoszosc smiga nie lezy, pedzi nie hamuje. Druga sprawa to jak sobie radzic. Wspomniales o strategii. Od siebie dodam, ze nawet w Bialce da sie uciec od tlumow. Trzeba byc z rana na Jan... potem przeskoczyc na 1/2 i juz. W Szczyrku bylem raz, po poludniu w marcu, pustki i bajka, mimo, ze na zamknietych zwezenia, a na laczniku kamienie, spodobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Dalej Strona 89 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
markiz69 Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Te stare orczyki z czyrnej są na chodzie? A jak statystycznie z agentami co o 8.30 w gondoli piersiowke pociagaja? Widać ich czy znikneli w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Sam hejtujesz... srodowisko spoleczne, znaczy material ludzki, ze niby drugi sort. Zart. PS. Dla mnie to jeden z powodow dla, ktorych jezdze w cz nie pl, tam wiekoszosc smiga nie lezy, pedzi nie hamuje. Druga sprawa to jak sobie radzic. Wspomniales o strategii. Od siebie dodam, ze nawet w Bialce da sie uciec od tlumow. Trzeba byc z rana na Jan... potem przeskoczyc na 1/2 i juz. W Szczyrku bylem raz, po poludniu w marcu, pustki i bajka, mimo, ze na zamknietych zwezenia, a na laczniku kamienie, spodobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Dalej Strona 89 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Chciałbym opisać moje spostrzeżenia z ostatnich wyjazdów do TMR 75% osób w ośrodku ledwo ogarnia narty 20% spokojnie daje radę a 5% dobrze między nimi jeździ nie przeszkadzają im odsypy muldy i ilość ludzi. Słuchając opinii na wyciągach te 3/4 to sami roszczeniowcy nie ogarniają nawet tego że aby jeździć po sztruksie trzeba być w ośrodku o 8 a nie o 11. Narzekają na kolejki 20 min do gondoli a mogą w tym czasie zrobić 2 zjazdy jest tylko małe ale trzeba wjechać orczykiem ( sam wczoraj tak robiłem). Myślę że raczej się to nie zmieni a hejt na TMR to ściema coś tam drobnego zawsze można poprawić ale ogólnie jest ok. Sam hejtujesz... srodowisko spoleczne, znaczy material ludzki, ze niby drugi sort. Zart. PS. Dla mnie to jeden z powodow dla, ktorych jezdze w cz nie pl, tam wiekoszosc smiga nie lezy, pedzi nie hamuje. Druga sprawa to jak sobie radzic. Wspomniales o strategii. Od siebie dodam, ze nawet w Bialce da sie uciec od tlumow. Trzeba byc z rana na Jan... potem przeskoczyc na 1/2 i juz. W Szczyrku bylem raz, po poludniu w marcu, pustki i bajka, mimo, ze na zamknietych zwezenia, a na laczniku kamienie, spodobalo mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Dziś w Szczyrku dostawa białego. Wracam już do domu, więc na stoku nie byłem, ale pod apartamentem wygląda to tak: Spadło minimum 15 cm świeżego śniegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 Dalej Strona 89 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
kordiankw Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Witek, jak tak dalej będą wyglądały zimy w Szczyrku, to zamiast myśleć o zmianie samochodu rozważ zakup skutera śnieżnego. Same korzyści, zawsze podjedziesz, zawsze znajdziesz wolne miejsce parkingowe, do tego ominiesz wszystkie korki . Żona już wybrała, ma być proekologiczne , a łańcuchy to ja zakładam niestety . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi