bodex4 Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 4 karty tak, ale jeżeli nie zamierzasz kupować skipassów online to możesz je kupić w kasie jak w każdym innym ośrodku i wówczas nie musisz ich rejestrować, a po skończonej jeździe zwrócić do kasy i odebrać kaucję 10 zł za kartę. Reasumując w przypadku rodzinny 5-cio osobowej organizuję 5 kart i rejestruje 5 osób w tym 1 niepełnoletnią. Problem polega u nas na tym że już nie zamówię karty pocztą bo trwa to długo więc musiałbym poprosić kogoś by mi zakupił takie karty w Szczyrku lub zrobić pierwszy wyjazd z zakupem w kasie za 99 zl (na co nas nie stać). ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 3,5tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 2 dn Top użytkownicy w tym temacie 249 626 367 147 Popularne dni 3 Sty 47 17 Gru 39 30 Gru 30 22 Sty 28 Top użytkownicy w tym temacie mig 249 odpowiedzi kordiankw 626 odpowiedzi moruniek 367 odpowiedzi bubol.T 147 odpowiedzi Popularne dni 3 Sty 2018 47 odpowiedzi 17 Gru 2023 39 odpowiedzi 30 Gru 2018 30 odpowiedzi 22 Sty 2020 28 odpowiedzi Popularne posty kordiankw 24 Lutego 2023 Dziś COS, poranek z deszczem, żona nie za bardzo miała ochotę na narty. Dobrze, że zmieniła zdanie. Wiatr przewiał chmury, ładnie się wypogodziło i pusto na stoku i do kanapy. Najlepszy warun od grzeb kordiankw 5 Lutego Dzień Dobry z zimowego Szczyrku 😅 lubeckim 17 Grudnia 2023 Też dzisiaj byłem na Skrzycznem ale na skitouringu. Miałem małą robotę do zrobienia na Skrzycznem, która się oczywiście nieudała ale to z innych powodów. Widokowo na pełną skalę. Inwersja, słoneczna w Dodane grafiki kordiankw Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Możesz się zarejestrować, zakupić karnety online. Dostaniesz na maila i na swoim profilu potwierdzenie transakcji, które drukujesz i idziesz z nim do infocentrum. Tam wydają ci karty zastępcze. Po skończonej jeździe możesz je zwrócić i odebrać kaucję. Zamówione karty w tym czasie do ciebie jadą. Możesz zadzwonić do infocentrum i zapytać czy musisz zamówić karty pocztą, czy może jest możliwość ich odbioru w Szczyrku bo tego nie wiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Reasumując w przypadku rodzinny 5-cio osobowej organizuję 5 kart i rejestruje 5 osób w tym 1 niepełnoletnią. Problem polega u nas na tym że już nie zamówię karty pocztą bo trwa to długo więc musiałbym poprosić kogoś by mi zakupił takie karty w Szczyrku lub zrobić pierwszy wyjazd z zakupem w kasie za 99 zl (na co nas nie stać). ? możesz też kupić w kasie karty i zarejestrować je przez stronę, nawet telefonem da się ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktoś z forum obecnie szusuje w Szczyrku? Będę od jutra do soboty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktoś z forum obecnie szusuje w Szczyrku? Będę od jutra do soboty. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro na wieczorną chyba się wybiorę do SMR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luzka13 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Reasumując w przypadku rodzinny 5-cio osobowej organizuję 5 kart i rejestruje 5 osób w tym 1 niepełnoletnią. Problem polega u nas na tym że już nie zamówię karty pocztą bo trwa to długo więc musiałbym poprosić kogoś by mi zakupił takie karty w Szczyrku lub zrobić pierwszy wyjazd z zakupem w kasie za 99 zl (na co nas nie stać). ? Nie musisz nic kupować. W kasie za kaucję bierzesz karty. Musisz zaznaczyć ze karty mają być GoPass. Rejestracja jest prosta. Zakładasz konto i do niego dopisujesz po kolei wszystkie karty. Jeśli się pomylisz i np. dezaktywujesz kartę, mozesz też w kasie ją wymienić. Mnie nie robiono żadnych z tym problemów (kasy COS). Potem możesz już spokojnie kupować karnety. należy tylko pamiętać aby zrobić toi co najmniej 30 min. przed jazdą. Powodzenia i miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 To jest kolejka do wyciągu na Małe Skrzyczne? Nie byłem tam jeszcze po przebudowie i trochę zgubiłem orientację. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Tak do orczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Rozwiałeś moje nadzieje, że orczyki nie będą popularne w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Stusi Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? podpiąć kartę pod siebie i wtedy doładować konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? średnio napisane parking w czyrnej czy pod gondolą? trasy pod gondole normalnie chodzą, do parkingu w czyrnej pewnie też jakoś da się dotrzeć na deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Tak, wchodzisz pod górę pod orczyki, skręcasz w prawo koło kasy i wbijasz się na trasę nr 1, którą przejeżdżasz łącznikiem do trasy nr. 3 (przecinając po drodze drogę). Wracasz 1, z której przebijasz się do Krasnalka i nim zjazd w dół do samego parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 właśnie wróciłem z wieczornej jazdy, pierwsza godzina w miarę ok, później sam lód nie wiem ile jeszcze musi dosypać żeby się coś poprawiło końcówka jak zwykle piach i spore bryły lodu, kamienie też powyłaziły miejscami kolejka standard czyli do bramek, ze dwa razy kapkę za bramki sypią z lanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Działa już program SKI Challenge - i można zobaczyć przejechane kilometry oraz odebrać naklejki na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gdzie można poznać szczegóły tego programu? Wchodzisz na swoje konto Gopass i masz rozpisane. Zbierasz naklejki na kask (fajne dla dzieci) i punkty. Do tego możesz wygrać karnety (są losowane co miesiąc - przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Możesz się zarejestrować, zakupić karnety online. Dostaniesz na maila i na swoim profilu potwierdzenie transakcji, które drukujesz i idziesz z nim do infocentrum. Tam wydają ci karty zastępcze. Po skończonej jeździe możesz je zwrócić i odebrać kaucję. Zamówione karty w tym czasie do ciebie jadą. Możesz zadzwonić do infocentrum i zapytać czy musisz zamówić karty pocztą, czy może jest możliwość ich odbioru w Szczyrku bo tego nie wiem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Reasumując w przypadku rodzinny 5-cio osobowej organizuję 5 kart i rejestruje 5 osób w tym 1 niepełnoletnią. Problem polega u nas na tym że już nie zamówię karty pocztą bo trwa to długo więc musiałbym poprosić kogoś by mi zakupił takie karty w Szczyrku lub zrobić pierwszy wyjazd z zakupem w kasie za 99 zl (na co nas nie stać). ? możesz też kupić w kasie karty i zarejestrować je przez stronę, nawet telefonem da się ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktoś z forum obecnie szusuje w Szczyrku? Będę od jutra do soboty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktoś z forum obecnie szusuje w Szczyrku? Będę od jutra do soboty. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro na wieczorną chyba się wybiorę do SMR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luzka13 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Reasumując w przypadku rodzinny 5-cio osobowej organizuję 5 kart i rejestruje 5 osób w tym 1 niepełnoletnią. Problem polega u nas na tym że już nie zamówię karty pocztą bo trwa to długo więc musiałbym poprosić kogoś by mi zakupił takie karty w Szczyrku lub zrobić pierwszy wyjazd z zakupem w kasie za 99 zl (na co nas nie stać). ? Nie musisz nic kupować. W kasie za kaucję bierzesz karty. Musisz zaznaczyć ze karty mają być GoPass. Rejestracja jest prosta. Zakładasz konto i do niego dopisujesz po kolei wszystkie karty. Jeśli się pomylisz i np. dezaktywujesz kartę, mozesz też w kasie ją wymienić. Mnie nie robiono żadnych z tym problemów (kasy COS). Potem możesz już spokojnie kupować karnety. należy tylko pamiętać aby zrobić toi co najmniej 30 min. przed jazdą. Powodzenia i miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 To jest kolejka do wyciągu na Małe Skrzyczne? Nie byłem tam jeszcze po przebudowie i trochę zgubiłem orientację. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Tak do orczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Rozwiałeś moje nadzieje, że orczyki nie będą popularne w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Stusi Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? podpiąć kartę pod siebie i wtedy doładować konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? średnio napisane parking w czyrnej czy pod gondolą? trasy pod gondole normalnie chodzą, do parkingu w czyrnej pewnie też jakoś da się dotrzeć na deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Tak, wchodzisz pod górę pod orczyki, skręcasz w prawo koło kasy i wbijasz się na trasę nr 1, którą przejeżdżasz łącznikiem do trasy nr. 3 (przecinając po drodze drogę). Wracasz 1, z której przebijasz się do Krasnalka i nim zjazd w dół do samego parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 właśnie wróciłem z wieczornej jazdy, pierwsza godzina w miarę ok, później sam lód nie wiem ile jeszcze musi dosypać żeby się coś poprawiło końcówka jak zwykle piach i spore bryły lodu, kamienie też powyłaziły miejscami kolejka standard czyli do bramek, ze dwa razy kapkę za bramki sypią z lanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Działa już program SKI Challenge - i można zobaczyć przejechane kilometry oraz odebrać naklejki na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gdzie można poznać szczegóły tego programu? Wchodzisz na swoje konto Gopass i masz rozpisane. Zbierasz naklejki na kask (fajne dla dzieci) i punkty. Do tego możesz wygrać karnety (są losowane co miesiąc - przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktoś z forum obecnie szusuje w Szczyrku? Będę od jutra do soboty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Czy ktoś z forum obecnie szusuje w Szczyrku? Będę od jutra do soboty. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro na wieczorną chyba się wybiorę do SMR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzka13 Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Reasumując w przypadku rodzinny 5-cio osobowej organizuję 5 kart i rejestruje 5 osób w tym 1 niepełnoletnią. Problem polega u nas na tym że już nie zamówię karty pocztą bo trwa to długo więc musiałbym poprosić kogoś by mi zakupił takie karty w Szczyrku lub zrobić pierwszy wyjazd z zakupem w kasie za 99 zl (na co nas nie stać). ? Nie musisz nic kupować. W kasie za kaucję bierzesz karty. Musisz zaznaczyć ze karty mają być GoPass. Rejestracja jest prosta. Zakładasz konto i do niego dopisujesz po kolei wszystkie karty. Jeśli się pomylisz i np. dezaktywujesz kartę, mozesz też w kasie ją wymienić. Mnie nie robiono żadnych z tym problemów (kasy COS). Potem możesz już spokojnie kupować karnety. należy tylko pamiętać aby zrobić toi co najmniej 30 min. przed jazdą. Powodzenia i miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 To jest kolejka do wyciągu na Małe Skrzyczne? Nie byłem tam jeszcze po przebudowie i trochę zgubiłem orientację. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Tak do orczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Rozwiałeś moje nadzieje, że orczyki nie będą popularne w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Stusi Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? podpiąć kartę pod siebie i wtedy doładować konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? średnio napisane parking w czyrnej czy pod gondolą? trasy pod gondole normalnie chodzą, do parkingu w czyrnej pewnie też jakoś da się dotrzeć na deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Tak, wchodzisz pod górę pod orczyki, skręcasz w prawo koło kasy i wbijasz się na trasę nr 1, którą przejeżdżasz łącznikiem do trasy nr. 3 (przecinając po drodze drogę). Wracasz 1, z której przebijasz się do Krasnalka i nim zjazd w dół do samego parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 właśnie wróciłem z wieczornej jazdy, pierwsza godzina w miarę ok, później sam lód nie wiem ile jeszcze musi dosypać żeby się coś poprawiło końcówka jak zwykle piach i spore bryły lodu, kamienie też powyłaziły miejscami kolejka standard czyli do bramek, ze dwa razy kapkę za bramki sypią z lanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Działa już program SKI Challenge - i można zobaczyć przejechane kilometry oraz odebrać naklejki na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gdzie można poznać szczegóły tego programu? Wchodzisz na swoje konto Gopass i masz rozpisane. Zbierasz naklejki na kask (fajne dla dzieci) i punkty. Do tego możesz wygrać karnety (są losowane co miesiąc - przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 To jest kolejka do wyciągu na Małe Skrzyczne? Nie byłem tam jeszcze po przebudowie i trochę zgubiłem orientację. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Tak do orczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 3 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Rozwiałeś moje nadzieje, że orczyki nie będą popularne w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Mam pytanko odnośnie gopass w Szczyrku. Bo we wtorek się wybieram i karta gopass nie zdąży do mnie przyjść. I tu pytanko. Jak wymienię w info centrum drukowaną kartę ze skipassem na tymczasowy plastik to kolejnego dnia jak kupię skipass przez neta, to będzie on już nabity na tej tymczasowej karcie plastikowej, czy znowu będę musiał iść z wydrukowanym potwierdzeniem do info centrum i tam mi dopiero nabiją? podpiąć kartę pod siebie i wtedy doładować konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? średnio napisane parking w czyrnej czy pod gondolą? trasy pod gondole normalnie chodzą, do parkingu w czyrnej pewnie też jakoś da się dotrzeć na deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Tak, wchodzisz pod górę pod orczyki, skręcasz w prawo koło kasy i wbijasz się na trasę nr 1, którą przejeżdżasz łącznikiem do trasy nr. 3 (przecinając po drodze drogę). Wracasz 1, z której przebijasz się do Krasnalka i nim zjazd w dół do samego parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 właśnie wróciłem z wieczornej jazdy, pierwsza godzina w miarę ok, później sam lód nie wiem ile jeszcze musi dosypać żeby się coś poprawiło końcówka jak zwykle piach i spore bryły lodu, kamienie też powyłaziły miejscami kolejka standard czyli do bramek, ze dwa razy kapkę za bramki sypią z lanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Działa już program SKI Challenge - i można zobaczyć przejechane kilometry oraz odebrać naklejki na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gdzie można poznać szczegóły tego programu? Wchodzisz na swoje konto Gopass i masz rozpisane. Zbierasz naklejki na kask (fajne dla dzieci) i punkty. Do tego możesz wygrać karnety (są losowane co miesiąc - przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kobyr Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? średnio napisane parking w czyrnej czy pod gondolą? trasy pod gondole normalnie chodzą, do parkingu w czyrnej pewnie też jakoś da się dotrzeć na deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Tak, wchodzisz pod górę pod orczyki, skręcasz w prawo koło kasy i wbijasz się na trasę nr 1, którą przejeżdżasz łącznikiem do trasy nr. 3 (przecinając po drodze drogę). Wracasz 1, z której przebijasz się do Krasnalka i nim zjazd w dół do samego parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 właśnie wróciłem z wieczornej jazdy, pierwsza godzina w miarę ok, później sam lód nie wiem ile jeszcze musi dosypać żeby się coś poprawiło końcówka jak zwykle piach i spore bryły lodu, kamienie też powyłaziły miejscami kolejka standard czyli do bramek, ze dwa razy kapkę za bramki sypią z lanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Działa już program SKI Challenge - i można zobaczyć przejechane kilometry oraz odebrać naklejki na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gdzie można poznać szczegóły tego programu? Wchodzisz na swoje konto Gopass i masz rozpisane. Zbierasz naklejki na kask (fajne dla dzieci) i punkty. Do tego możesz wygrać karnety (są losowane co miesiąc - przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Czy jest możliwość zjazdu na nartach z parkingu Czyrna do gondoli (chodzi mi o dzisiejsze warunki śniegowe )? Tak, wchodzisz pod górę pod orczyki, skręcasz w prawo koło kasy i wbijasz się na trasę nr 1, którą przejeżdżasz łącznikiem do trasy nr. 3 (przecinając po drodze drogę). Wracasz 1, z której przebijasz się do Krasnalka i nim zjazd w dół do samego parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 właśnie wróciłem z wieczornej jazdy, pierwsza godzina w miarę ok, później sam lód nie wiem ile jeszcze musi dosypać żeby się coś poprawiło końcówka jak zwykle piach i spore bryły lodu, kamienie też powyłaziły miejscami kolejka standard czyli do bramek, ze dwa razy kapkę za bramki sypią z lanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Działa już program SKI Challenge - i można zobaczyć przejechane kilometry oraz odebrać naklejki na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gdzie można poznać szczegóły tego programu? Wchodzisz na swoje konto Gopass i masz rozpisane. Zbierasz naklejki na kask (fajne dla dzieci) i punkty. Do tego możesz wygrać karnety (są losowane co miesiąc - przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
abstinent Napisano 5 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 właśnie wróciłem z wieczornej jazdy, pierwsza godzina w miarę ok, później sam lód nie wiem ile jeszcze musi dosypać żeby się coś poprawiło końcówka jak zwykle piach i spore bryły lodu, kamienie też powyłaziły miejscami kolejka standard czyli do bramek, ze dwa razy kapkę za bramki sypią z lanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Działa już program SKI Challenge - i można zobaczyć przejechane kilometry oraz odebrać naklejki na kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Gdzie można poznać szczegóły tego programu? Wchodzisz na swoje konto Gopass i masz rozpisane. Zbierasz naklejki na kask (fajne dla dzieci) i punkty. Do tego możesz wygrać karnety (są losowane co miesiąc - przynajmniej w teorii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Takiego maila dostałem przed chwilą: Krzysztof, zima wróciła! A ponieważ zima miło nas zaskoczyła, my też chcemy zrobić Ci miłą niespodziankę! Otwieramy kolejne 2 trasy: 8 i 11, dzięki czemu już w nadchodzący weekend masz do dyspozycji kolejne 2 km tras! Do zobaczenia na stoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wybieram się do Szczyrku za dwa tygodnie by sprawdzić, czy te wszystkie żale na nowy Szczyrk, które zalewają sąsiednie forum mają rację bytu . Tym razem mam zamiar fajnie pojeździć bo podczas ostatniego pobytu pod koniec stycznia, narty przeleżały w garażu, a ja oglądałem trasy przez okno. Robota sama się jednak nie zrobi. Ktoś planuje pobyt w Szczyrku w dniach 22- 25 lutego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Ja prawdopodobnie będę tydzień wcześniej od 16 do 18 lutego (chłopaki z sąsiedniego forum planują albo Szczyrk albo Pilsko, z przewagą głosów na to ostatnie). W najbliższy weekend Stacja Kazimierz (ma fajne warunki, bardo mało ludzi i jest stosunkowo blisko domu). Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Tylko trochę płasko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Tak, ale tu chodzi o pewien sentyment - w Kazimierzu oświadczałem się mojej żonie, równo 20 lat temu. Przepraszam za kompletny off topic. Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ale chyba nie na stoku , bo wydaje mi się że to w miarę nowa stacja i tak długo nie funkcjonuje. W pełni popieram . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie na stoku, stok w Kazimierzu odkryłem pierwszy raz 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 8 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Witam. Też planuje pobyt w Szczyrku pod koniec lutego Zobaczymy jak ten Szczyrk się zmienił, ale wiadomo to dopiero początek zmian Coś dopadało tej nocy? A Pilsko jeszcze działa? Tyle słyszałem "złych" informacji na jego temat Głównie dotyczące ekologów... Czy coś się zmieniło,bo byłem tam kilka lat temu? W Szczyrku obecnie mają problem nadmiaru śniegu - jeden ratrakowy jest chory i nie mają zasobów ludzkich by przygotować trasy (rozprowadzić śnieg) i Ci skiturowcy niszczą im stoki w nocy (tak oficjalnie się tłumaczą na sąsiednim forum). Pilsko działa - Śpiochu dziś tam jeździ, może napisze coś więcej. Odnośnie infrastruktury - to raczej bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 Dalej Strona 62 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Rekomendowane odpowiedzi