grimson Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Materiał z mojego wczorajszego kozaczenia na nocnych w Szczyrku: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca 2 godziny temu, grimson napisał: kozaczenia dlaczego puściłeś ten filmik w zwolnionym tempie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 6 godzin temu, Jan napisał: dlaczego puściłeś ten filmik w zwolnionym tempie ? Bo jechałem bez kijków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 2 godziny temu, grimson napisał: Bo jechałem bez kijków. ściema- widać wyraźnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Godzinę temu, Jan napisał: ściema- widać wyraźnie jak trzymasz w lewej ręce dwa kijki a w prawej telefon, to dla mnie jazda bez kijków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 7 minut temu, grimson napisał: jak trzymasz w lewej ręce dwa kijki a w prawej telefon, to dla mnie jazda bez kijków Zainwestuj w kamerkę i szelki albo podstawkę na kask 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 42 minuty temu, zając napisał: Zainwestuj w kamerkę i szelki albo podstawkę na kask 😉 Jak jest twardo i równo, to wkładam telefon do kieszeni w kurtce, mocno dopinam zamkiem błyskawicznym. Z takiego setupu wychodzi to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 7 minut temu, grimson napisał: Jak jest twardo i równo, to wkładam telefon do kieszeni w kurtce, mocno dopinam zamkiem błyskawicznym. Z takiego setupu wychodzi to: O nie! Włączyłeś mi chorobę lokomocyjną 🙃 jak patrzę na tak szybko zmieniający się krajobraz to mój organizm protestuje. Kamerka koniecznie! P.S. Osobiście miałam 2x pożyczoną od sąsiada kamerkę insta360 i to jest ekstra zabawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 7 minut temu, zając napisał: O nie! Włączyłeś mi chorobę lokomocyjną 🙃 jak patrzę na tak szybko zmieniający się krajobraz to mój organizm protestuje. Kamerka koniecznie! P.S. Osobiście miałam 2x pożyczoną od sąsiada kamerkę insta360 i to jest ekstra zabawka! pół biedy że choroba lokomocyjna. bez stabilizacji obrazu to byłoby prawdziwe combo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 29 minut temu, grimson napisał: dopinam zamkiem błyskawicznym. Z takiego setupu wychodzi to: katastrofa - nie da się oglądać Godzinę temu, grimson napisał: jak trzymasz w lewej ręce dwa kijki a w prawej telefon, to dla mnie jazda bez kijków to z jazdą bez kijków ma nic wspólnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca 1 minutę temu, Jan napisał: to z jazdą bez kijków ma nic wspólnego w końcu rozmawiam z ekspertem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca 18 godzin temu, kordiankw napisał: to ile dni na nartach zaliczyłeś w Szczyrku w tym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca 19 minut temu, Jan napisał: to ile dni na nartach zaliczyłeś w Szczyrku w tym sezonie ? 15, ostatni planowany 4 dniowy męski wyjazd musiałem odwołać, bo koledzy wystraszyli się opadów deszczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Czarny Groń również zakończył jazdę... tym razem udało się z przytupem - choć @Mitek nie był chyba obecny.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Godzinę temu, kordiankw napisał: 15, ostatni planowany 4 dniowy męski wyjazd musiałem odwołać, bo koledzy wystraszyli się opadów deszczu. A to chyba słabszy sezon niż poprzedni? Czy sezonówka się zwróciła? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca 6 minut temu, Marcos73 napisał: Czy sezonówka się zwróciła? a w jaki sposób sezonówka może się zwrócić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca 13 minut temu, Marcos73 napisał: A to chyba słabszy sezon niż poprzedni? Czy sezonówka się zwróciła? pozdro Porównywalny. Firma sponsoruje mi skipass jako sport activity, więc nie dbam o to, czy się zwróciła. Ważna jest dla mnie wygoda, kupuję raz i nie zaprzątam sobie później tym głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: a w jaki sposób sezonówka może się zwrócić ? W bardzo prosty sposób może się zwrócić. Kilka lat temu kupiłem sprytną sezonówkę gopass po wysokim sezonie wiosną i przejeżdziłem tak dużo dni do zakończenia sezonu, że cały następny pełny sezon jeździłem w Spindlerowym Młynie za darmo,a karnety do tanich tam nie należą. Edytowane 24 Marca przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca 35 minut temu, Jan napisał: a w jaki sposób sezonówka może się zwrócić ? W prosty sposób - znając cenę pojedynczego karnetu możesz określić czy określona ilość dni pokryła koszt sezonówki - reszta jest in plus. Np. 14 pojedynczych dni - to koszt sezonówki. Ale wielodniowe karnety - to np. już trzeba wyjeździć już np. 20 dni (bo reguły sa nieco tańsze od pojedynczych). Ty jeżdżąc dużo - możesz to inaczej przeliczać - dzienny karnet kosztował Cię np 10 franków bo byłeś 40 dni na nartach. Ja jeżdżę mniej i mnie bardziej interesuje, czy zakup sezonówki mi się zwróci. Czy będę w stanie to wyjeździć. Do Jaworzyny dołożyłem, a to tylko było 5 dowolnych dni w promocyjnej cenie. Lepiej w moim przypadku było tego nie kupować wcale. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi