Skocz do zawartości

Szczyrk - Czyrna - Solisko

Administrator

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, zając napisał:

Zainwestuj w kamerkę i szelki albo podstawkę na kask 😉

Jak jest twardo i równo, to wkładam telefon do kieszeni w kurtce, mocno dopinam zamkiem błyskawicznym.  Z takiego setupu wychodzi to:

• Haha 1

7 minut temu, grimson napisał:

Jak jest twardo i równo, to wkładam telefon do kieszeni w kurtce, mocno dopinam zamkiem błyskawicznym.  Z takiego setupu wychodzi to:

O nie! Włączyłeś mi chorobę lokomocyjną 🙃 jak patrzę na tak szybko zmieniający się krajobraz to mój organizm protestuje.
Kamerka koniecznie!
P.S. Osobiście miałam 2x pożyczoną od sąsiada kamerkę insta360 i to jest ekstra zabawka!

7 minut temu, zając napisał:

O nie! Włączyłeś mi chorobę lokomocyjną 🙃 jak patrzę na tak szybko zmieniający się krajobraz to mój organizm protestuje.
Kamerka koniecznie!
P.S. Osobiście miałam 2x pożyczoną od sąsiada kamerkę insta360 i to jest ekstra zabawka!

pół biedy że choroba lokomocyjna. bez stabilizacji obrazu to byłoby prawdziwe combo.

• Haha 1

29 minut temu, grimson napisał:

dopinam zamkiem błyskawicznym.  Z takiego setupu wychodzi to:

katastrofa - nie da się oglądać

Godzinę temu, grimson napisał:

jak trzymasz w lewej ręce dwa kijki a w prawej telefon, to dla mnie jazda bez kijków

to z jazdą bez kijków ma nic wspólnego

• Like 1

• 3 tygodnie później...
13 minut temu, Marcos73 napisał:

A to chyba słabszy sezon niż poprzedni? Czy sezonówka się zwróciła?

pozdro

Porównywalny.

Firma sponsoruje mi skipass jako sport activity, więc nie dbam o to, czy się zwróciła. Ważna jest dla mnie wygoda, kupuję raz i nie zaprzątam sobie później tym głowy.

• Like 1

Godzinę temu, Jan napisał:

a w jaki sposób sezonówka może się zwrócić ?

W bardzo prosty sposób może się zwrócić. Kilka lat temu kupiłem sprytną sezonówkę gopass po wysokim sezonie wiosną i przejeżdziłem tak dużo dni do zakończenia sezonu, że cały następny pełny sezon jeździłem w Spindlerowym Młynie za darmo,a karnety do tanich tam nie należą.

Edytowane przez Edwin

35 minut temu, Jan napisał:

a w jaki sposób sezonówka może się zwrócić ?

W prosty sposób - znając cenę pojedynczego karnetu możesz określić czy określona ilość dni pokryła koszt sezonówki - reszta jest in plus. Np. 14 pojedynczych dni - to koszt sezonówki. Ale wielodniowe karnety - to np. już trzeba wyjeździć już np. 20 dni (bo reguły sa nieco tańsze od pojedynczych). Ty jeżdżąc dużo - możesz to inaczej przeliczać - dzienny karnet kosztował Cię np 10 franków bo byłeś 40 dni na nartach. Ja jeżdżę mniej i mnie bardziej interesuje, czy zakup sezonówki mi się zwróci. Czy będę w stanie to wyjeździć. Do Jaworzyny dołożyłem, a to tylko było 5 dowolnych dni w promocyjnej cenie. Lepiej w moim przypadku było tego nie kupować wcale.

pozdro

• Like 1