grimson Napisano Czwartek o 19:45 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:45 Materiał z mojego wczorajszego kozaczenia na nocnych w Szczyrku: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 21:51 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:51 2 godziny temu, grimson napisał: kozaczenia dlaczego puściłeś ten filmik w zwolnionym tempie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 04:04 Udostępnij Napisano Piątek o 04:04 6 godzin temu, Jan napisał: dlaczego puściłeś ten filmik w zwolnionym tempie ? Bo jechałem bez kijków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 07:05 Udostępnij Napisano Piątek o 07:05 2 godziny temu, grimson napisał: Bo jechałem bez kijków. ściema- widać wyraźnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 08:27 Udostępnij Napisano Piątek o 08:27 Godzinę temu, Jan napisał: ściema- widać wyraźnie jak trzymasz w lewej ręce dwa kijki a w prawej telefon, to dla mnie jazda bez kijków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Piątek o 08:38 Udostępnij Napisano Piątek o 08:38 7 minut temu, grimson napisał: jak trzymasz w lewej ręce dwa kijki a w prawej telefon, to dla mnie jazda bez kijków Zainwestuj w kamerkę i szelki albo podstawkę na kask 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 09:21 Udostępnij Napisano Piątek o 09:21 42 minuty temu, zając napisał: Zainwestuj w kamerkę i szelki albo podstawkę na kask 😉 Jak jest twardo i równo, to wkładam telefon do kieszeni w kurtce, mocno dopinam zamkiem błyskawicznym. Z takiego setupu wychodzi to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Piątek o 09:33 Udostępnij Napisano Piątek o 09:33 7 minut temu, grimson napisał: Jak jest twardo i równo, to wkładam telefon do kieszeni w kurtce, mocno dopinam zamkiem błyskawicznym. Z takiego setupu wychodzi to: O nie! Włączyłeś mi chorobę lokomocyjną 🙃 jak patrzę na tak szybko zmieniający się krajobraz to mój organizm protestuje. Kamerka koniecznie! P.S. Osobiście miałam 2x pożyczoną od sąsiada kamerkę insta360 i to jest ekstra zabawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 09:41 Udostępnij Napisano Piątek o 09:41 7 minut temu, zając napisał: O nie! Włączyłeś mi chorobę lokomocyjną 🙃 jak patrzę na tak szybko zmieniający się krajobraz to mój organizm protestuje. Kamerka koniecznie! P.S. Osobiście miałam 2x pożyczoną od sąsiada kamerkę insta360 i to jest ekstra zabawka! pół biedy że choroba lokomocyjna. bez stabilizacji obrazu to byłoby prawdziwe combo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 09:52 Udostępnij Napisano Piątek o 09:52 29 minut temu, grimson napisał: dopinam zamkiem błyskawicznym. Z takiego setupu wychodzi to: katastrofa - nie da się oglądać Godzinę temu, grimson napisał: jak trzymasz w lewej ręce dwa kijki a w prawej telefon, to dla mnie jazda bez kijków to z jazdą bez kijków ma nic wspólnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 09:54 Udostępnij Napisano Piątek o 09:54 1 minutę temu, Jan napisał: to z jazdą bez kijków ma nic wspólnego w końcu rozmawiam z ekspertem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi