kordiankw Napisano Czwartek o 09:44 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:44 Jest epicko ❄️⛷️🌧️😀 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano Czwartek o 12:25 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:25 Możesz podać ile SMR stania jest w szczycie dnia gondola zbójnicka orczyk na małe skrzyczne solisko niebieskie solisko żółte Ewentualnie zdjęcie kolejek poproszę. Wybieramy się w niedzielę na niedzielę, pewnie wiarygodne info będzie z soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano Czwartek o 12:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:41 (edytowane) W ostatni weekend nie było tłoczno, ale pogoda była taka sobie. W ten spodziewaj się oblężenia. Edytowane Czwartek o 12:43 przez Harnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano Czwartek o 12:44 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:44 W Szczyrku zwykle więcej ludzi jest w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Czwartek o 12:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:57 30 minut temu, Robur82 napisał: Możesz podać ile SMR stania jest w szczycie dnia gondola zbójnicka orczyk na małe skrzyczne solisko niebieskie solisko żółte Ewentualnie zdjęcie kolejek poproszę. Wybieramy się w niedzielę na niedzielę, pewnie wiarygodne info będzie z soboty. Jazda na bieżąco, jedynie na ZK kilka minut stania. Na koniec dnia zamieszczę podsumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano Czwartek o 14:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:26 Weekend to początek ferii (kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, świętokrzyskie, wielkopolskie), więc spodziewałbym się najgorszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Czwartek o 14:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:54 2 godziny temu, Robur82 napisał: Możesz podać ile SMR stania jest w szczycie dnia gondola zbójnicka orczyk na małe skrzyczne solisko niebieskie solisko żółte Ewentualnie zdjęcie kolejek poproszę. Wybieramy się w niedzielę na niedzielę, pewnie wiarygodne info będzie z soboty. Co ja będę pisał, niech odpowiedzą liczby. 7 godzin jazdy z przerwą półgodzinną na kiełbaskę z grilla. 🥓 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano Czwartek o 16:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:57 2 godziny temu, cappo napisał: Weekend to początek ferii (kujawsko-pomorskie, lubuskie, małopolskie, świętokrzyskie, wielkopolskie), więc spodziewałbym się najgorszego. Z tych województw raczej dużo osób tu nie przejeżdża, ale jest weekend i cały Śląsk w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu W dniu 16.01.2025 o 15:54, kordiankw napisał: Co ja będę pisał, niech odpowiedzą liczby. 7 godzin jazdy z przerwą półgodzinną na kiełbaskę z grilla. 🥓 Idzie jakos wyciagnac ze skitrackera max nachylenie? Cos tam wyswietla, ale wartosc bardziej pasuje na średnie nachylenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 16 minut temu, nikon255 napisał: Idzie jakos wyciagnac ze skitrackera max nachylenie? Cos tam wyswietla, ale wartosc bardziej pasuje na średnie nachylenie. Cześć Myślę, że jeżeli już na coś może się przydać ta informacja to właśnie średnie nachylenie na odcinek. Max nachylenie zależy od paru rzeczy w jeździe, przygotowaniu stoku itd. Na rowerze też masz uśrednione i działa z opóźnieniem jak się ustawi żyroskop czy jak to tam jest mierzone. Sporo urządzeń w ogóle nie ma takiej funkcji i wylicza nachylenia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 10 minut temu, Mitek napisał: Cześć Myślę, że jeżeli już na coś może się przydać ta informacja to właśnie średnie nachylenie na odcinek. Max nachylenie zależy od paru rzeczy w jeździe, przygotowaniu stoku itd. Na rowerze też masz uśrednione i działa z opóźnieniem jak się ustawi żyroskop czy jak to tam jest mierzone. Sporo urządzeń w ogóle nie ma takiej funkcji i wylicza nachylenia. Pozdro Tam jest srednie z wszystkich zjazów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, nikon255 napisał: Tam jest srednie z wszystkich zjazów. Cześć Sorry ja nie myślałem o konkretnej aplikacji tylko o przydatnych danych. Na nartach nigdy nie używałem takich rzeczy. Masz rację, że średnia ze wszystkich zjazdów to informacja bezsensowna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 39 minut temu, nikon255 napisał: Idzie jakos wyciagnac ze skitrackera max nachylenie? Cos tam wyswietla, ale wartosc bardziej pasuje na średnie nachylenie. Nie mam pojęcia, ja używam jej od niedawna i tylko wersji podstawowej. Mnie wystarcza, bo same zjazdy są liczone oddzielnie. Być może wersja premium ma te wszystkie dane, ale jest płatna, a mnie te dane do niczego nie są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu W dniu 16.01.2025 o 15:54, kordiankw napisał: Co ja będę pisał, niech odpowiedzą liczby. 7 godzin jazdy z przerwą półgodzinną na kiełbaskę z grilla. 🥓 można tam teraz wejść na wieżę i osiągnąć 1261 m czy w międzyczasie usypali coś na szczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Jan napisał: można tam teraz wejść na wieżę i osiągnąć 1261 m czy w międzyczasie usypali coś na szczycie? Trzeba wejść na żabę 🐸 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: Trzeba wejść na żabę 🐸 🤣 muszę tam koniecznie przed śmiercią pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 8 minut temu, Jan napisał: muszę tam koniecznie przed śmiercią pojechać To musisz się pospieszyć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 14 minut temu, kordiankw napisał: Nie mam pojęcia, ja używam jej od niedawna i tylko wersji podstawowej. Mnie wystarcza, bo same zjazdy są liczone oddzielnie. Być może wersja premium ma te wszystkie dane, ale jest płatna, a mnie te dane do niczego nie są potrzebne. Tez mam darmowa. W darmowej, w opcjach mozesz aktywowac nachylenie procenty/stopnie i pare innych rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 20 minut temu, nikon255 napisał: Tez mam darmowa. W darmowej, w opcjach mozesz aktywowac nachylenie procenty/stopnie i pare innych rzeczy. zapewne będzie tak samo dokładne jak pomiary prędkościi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi