grimson Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 12 godzin temu, Mitek napisał: I takie są najlepsze Grimson. Dostateczne. Pozdro Jeśli hasłem jest "im trudniej tym lepiej" to się z Tobą zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) 28 minut temu, grimson napisał: Jeśli hasłem jest "im trudniej tym lepiej" to się z Tobą zgodzę. Dodalbym im trudniej tym bezpieczniej 😄 Edytowane 4 Lutego 2022 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 15 minut temu, nikon255 napisał: Dodalbym im trudniej tym bezpieczniej 😄 Nie do końca. Na lodzie/betonie/muldach/trawie/kamieniach zawsze więcej gleb, niż na równym sztruksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Nie do końca. Na lodzie/betonie/muldach/trawie/kamieniach zawsze więcej gleb, niż na równym sztruksie. Ale mniejsza szansa, ze ktoś na plecy wskoczy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Nie do końca. Na lodzie/betonie/muldach/trawie/kamieniach zawsze więcej gleb, niż na równym sztruksie. Tylko trawa i kamienie to nie warun 😛 reszta do ogarniecia. Kiedys zmora, teraz tylko szybciej giry wysiadaja, ale zabawa przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 15 minut temu, nikon255 napisał: Tylko trawa i kamienie to nie warun 😛 reszta do ogarniecia. Kiedys zmora, teraz tylko szybciej giry wysiadaja, ale zabawa przednia. Nie giry, a szkity / syry / gicze 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Czy ktoś się wybiera w najbliższych dniach? Będę od środy do piątku, podobno warunki najlepsze w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Będę w Wiśle.... jeszcze 5 karnetów.. :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 5 minut temu, mig napisał: Będę w Wiśle.... jeszcze 5 karnetów.. :-)) Będę w Szczyrku, jeszcze 19 karnetów, a kolega ma sezonowke 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 20 minut temu, kordiankw napisał: Czy ktoś się wybiera w najbliższych dniach? Będę od środy do piątku, podobno warunki najlepsze w sezonie. Cześć Potwierdzam, syn jest od dzisiaj na białej szkole, podobno fantastyczne warunki i super śnieg. Parę zdjęć na potwierdzenie z dnia dzisiejszego, nawet słoneczko się gdzieś tam przebijało. Może będę czwartek/piątek - taki jest plan, ale mam urwanie głowy w pracy i nie wiem czy dam radę. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Myślę intensywnie o czwartku 🙂 może wymyślę, został już tylko 1 karnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Nie widziałem tego wcześniej (chyba nie było na forum), ważny gest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Dziś warun petarda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Marca 2022 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Ostatecznie wyszło łącznie z przejazdami kanapami prawie 70 km przez 4,5 h. Po południu musiałem trochę popracować, a kolega jeździł do zamknięcia to wyjeździł 116 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Marca 2022 Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) Dziś kolejki do kanapy tak do 5 minut. W porównaniu do dnia wczorajszego wyszło pół godziny więcej stania w kolejkach. Trening na COS przed zawodami, więc ośrodek czasowo wyłączony. Jutro zawody, więc COS będzie nieczynny. Spodziewam się większych tłumów w SMR. Edytowane 10 Marca 2022 przez kordiankw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Marca 2022 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Wieczorny widok na Skrzyczne i M.Skrzyczne..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 15 Marca 2022 Udostępnij Napisano 15 Marca 2022 Zajrzyjcie na konto Gopass, u mnie wrzucili kupony dla członków rodziny za 59 zł 🤩 (do wykorzystania tylko w SMR). Przy takiej cenie i warunkach kierunek może być tylko jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Jest już nowy cennik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 11 godzin temu, kordiankw napisał: Jest już nowy cennik: Tanio, to już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Teraz, moruniek napisał: Tanio, to już było. Ja mam nadal tanio, a cena akcji systematycznie nabiera wartości 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 1 minutę temu, kordiankw napisał: Ja mam nadal tanio, a cena akcji systematycznie nabiera wartości 🙂 Do czasu, jak docisną sankcje może być bardzo interesująco. Popatrz na strukturę kapitału i fundusze z Cypru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) https://www.waszaturystyka.pl/igor-rattaj-prezes-tmr-nowe-kolejki-w-szczyrku-w-jasnej-i-tatrzanskiej-lomnicy/ Plany, plany, plany. Tylko panu Ratajowi chyba Bienkula pomyliła się z Golgotą. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: https://www.waszaturystyka.pl/igor-rattaj-prezes-tmr-nowe-kolejki-w-szczyrku-w-jasnej-i-tatrzanskiej-lomnicy/ Plany, plany, plany. Tylko panu Ratajowi chyba Bienkula pomyliła się z Golgotą. Może zrobią (odbudują) orczyk obok Golgoty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 6 minut temu, moruniek napisał: Może zrobią (odbudują) orczyk obok Golgoty ? Orczyk wystarczyłby przy Bienkuli, ale więcej z nim zachodu niż z kanapa, w zimie trzeba naśnieżac ślad i ratrakowac a latem nie przynosi zysków. Słowacy potrafią liczyć kasę. Już ten krótki pod gondolą stoi niewykorzystany. Stawiam, że prezes się pomylił. Natomiast kanapa na Pośrednim to dobry pomysł, pozwoli odciążyć Solisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 3 minuty temu, kordiankw napisał: Orczyk wystarczyłby przy Bienkuli, ale więcej z nim zachodu niż z kanapa, w zimie trzeba naśnieżac ślad i ratrakowac a latem nie przynosi zysków. Słowacy potrafią liczyć kasę. Już ten krótki pod gondolą stoi niewykorzystany. Stawiam, że prezes się pomylił. Natomiast kanapa na Pośrednim to dobry pomysł, pozwoli odciążyć Solisko. Kanapa na Pośrednim jest potrzebna od zaraz, masz fajne trasy niebieskie dla początkujących (nie tak płaskie jak Zbójnicka). Kanapa z Czyrnej (niskiego prowadzenia) uniezależniłaby ośrodek od wiatru. Ten stojący obecnie orczyk, to miał dowozić narciarzy do orczyków w Czyrnej (tylko, że je rozebrali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi