kordiankw Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale jeśliby zawsze zainwestować w tyle akcji, że umożliwi to zakup sezonówki to chyba by działała w Cos i Beskidzie? Też to rozważałem i muszę zagłębić temat. Miałem już w tym roku trochę zgromadzonych akcji ale sprzedałem. Rok temu miałem zwykłą sezonówkę za kasę i na COS jeździłem. Sezonówka z tytułu posiadania akcji nie będzie działać ani w COS ani na BSA, pisałem w tej sprawie do SMR i dostałem taką odpowiedź. Dobra wiadomość jest taka, że sezonówka z tytułu posiadania akcji, będzie działać również w dni kiedy są wykluczenia dla sprytnej sezonówki. Mnie już dwa razy odrzucili rejestrację benefitów, bo brak kodu ISIN na wyciągu z historii rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Bsa jazda wieczorna 17-20 Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Tak np skolnity Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Witam, od piątku atakuje z osoba poczatkujaca do Szczyrku. Gdzie są wieczorne jazdy dostepne? Chodzi o niebieska jak najdluzsza do nauki. Wisla jest niedaleko. Sobota pewnie szczyrk na gorze bedziemy meczyc i gondole ale rowniez w sobote wieczorna nauka wchodzi jak najbardziej w gre. Beskid Arena w Szczyrku to byloby najblizej.. Tak np skolnity Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jeżeli on ma jeździć z osobą bardzo początkującą, to Skolnity bym jednak odpuścił, szczególnie teraz, gdy jest wąsko. Istebna Zagroń ? Nie wiem czy się otworzą na weekend (sprawdź), trasa bardzo fajna do nauki. Ze Szczyrku jedziesz przez przełęcz, za skocznią skręcasz w lewo w kierunku zameczku Prezydenta (nawigacja prowadzi dookoła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 No to chyba wszystko jasne porządną zima idzie więc pora zamknąć ON https://www.onet.pl/...3fr4n6,07640b54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 No to chyba wszystko jasne porządną zima idzie więc pora zamknąć ON https://www.onet.pl/...3fr4n6,07640b54 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). Mam nieodparte wrażenie, że ograniczenie to zostanie tłumnie olane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). ...Bo pewnie podczas pasterki wirus okaże się być łagodniejszym od tego w Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). Mam nieodparte wrażenie, że ograniczenie to zostanie tłumnie olane... A ja mam wrażenie, że idealnym i jedynym wytłumaczeniem będzie, że się wraca z pasterki i wtedy żaden milicjant nie kwaknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A ja mam wrażenie, że idealnym i jedynym wytłumaczeniem będzie, że się wraca z pasterki i wtedy żaden milicjant nie kwaknie ... Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep"....Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ale co za problem isc na sylwka przed 19 i wrocic po 6 ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Nie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Byłem wczoraj (w sobotę). 8.00 nie załapałem się na 1 parking ale otworzyłem 2. O 9 był już pełny i ten. Dobrze zorganizowali podejście do gondolki. 5 korytarzy z tym 2 środkowe wyłączone. SKIPATROL pilnuję kominiarek i innych maseczek. W gondolce 3-4 osoby no chyba, że rodzina lub grupa. Okna otwarte. Nawet spoko... Czas oczekiwania ok. 10 min. Te kolejki z kamer, to przez płotki ale kolejka fajnie się przesuwa. Jeździ jedna trasa (Kopy nie liczę). Warun średni. Rano twardo, nierówno. Potem przesypy cukru. A jak się zrobił warun to zaczęła się rzeź mniej zdolnych, gąszcz padających na twarz i inne części ciała. Zabawa przestała być zabawna. Spakowałem zabawki i na obiad byłem w domu. Jak miałbym za to zapłacić to chyba bym ich pogryzł ale że za darmo no to pobawiłem się przy fajnej pogodzie. Ale wystarczy... Plan: czekam do marca na Chopka i Molltka Pozdrawiam PS. dodam, że w sierpniu na Molttku lepiej pojeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Czyli FB nie kłamał Dzięki bardzo. Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Niestety tak raczej będzie, cała nadzieja że Czesi odblokują granice z Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Długo nie pojeździli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Sensu brak utrzymywać coś co jest zamknięte. Kurwy się sypią pewnie bo otworzyli wydali kasę ale pisiury powiedziały nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego."Ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne w dniach 23-24.12. ośrodek będzie nieczynny." Nadchodzi krótka odwilż, która skończy się w Piątek. Będzie wietrznie, ciepło i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Na kapryśne warunki wietrzne panujące w Szczyrku, orczyk albo talerzyk sprawdził by się lepiej. Tylko, że to wymagałoby większych nakładów w sezonie, bo trzeba by regularnie naśnieżac i ratrakowac ślady pod orczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. A zadales sobie pytanie czemu wiało, z której strony i czy przypadkiem nie był to wiatr historii, a może histerii raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Zawsze jest winne PiS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Dalej Strona 124 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 No to chyba wszystko jasne porządną zima idzie więc pora zamknąć ON https://www.onet.pl/...3fr4n6,07640b54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 No to chyba wszystko jasne porządną zima idzie więc pora zamknąć ON https://www.onet.pl/...3fr4n6,07640b54 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). Mam nieodparte wrażenie, że ograniczenie to zostanie tłumnie olane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). ...Bo pewnie podczas pasterki wirus okaże się być łagodniejszym od tego w Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). Mam nieodparte wrażenie, że ograniczenie to zostanie tłumnie olane... A ja mam wrażenie, że idealnym i jedynym wytłumaczeniem będzie, że się wraca z pasterki i wtedy żaden milicjant nie kwaknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A ja mam wrażenie, że idealnym i jedynym wytłumaczeniem będzie, że się wraca z pasterki i wtedy żaden milicjant nie kwaknie ... Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep"....Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ale co za problem isc na sylwka przed 19 i wrocic po 6 ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Nie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Byłem wczoraj (w sobotę). 8.00 nie załapałem się na 1 parking ale otworzyłem 2. O 9 był już pełny i ten. Dobrze zorganizowali podejście do gondolki. 5 korytarzy z tym 2 środkowe wyłączone. SKIPATROL pilnuję kominiarek i innych maseczek. W gondolce 3-4 osoby no chyba, że rodzina lub grupa. Okna otwarte. Nawet spoko... Czas oczekiwania ok. 10 min. Te kolejki z kamer, to przez płotki ale kolejka fajnie się przesuwa. Jeździ jedna trasa (Kopy nie liczę). Warun średni. Rano twardo, nierówno. Potem przesypy cukru. A jak się zrobił warun to zaczęła się rzeź mniej zdolnych, gąszcz padających na twarz i inne części ciała. Zabawa przestała być zabawna. Spakowałem zabawki i na obiad byłem w domu. Jak miałbym za to zapłacić to chyba bym ich pogryzł ale że za darmo no to pobawiłem się przy fajnej pogodzie. Ale wystarczy... Plan: czekam do marca na Chopka i Molltka Pozdrawiam PS. dodam, że w sierpniu na Molttku lepiej pojeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Czyli FB nie kłamał Dzięki bardzo. Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Niestety tak raczej będzie, cała nadzieja że Czesi odblokują granice z Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Długo nie pojeździli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Sensu brak utrzymywać coś co jest zamknięte. Kurwy się sypią pewnie bo otworzyli wydali kasę ale pisiury powiedziały nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego."Ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne w dniach 23-24.12. ośrodek będzie nieczynny." Nadchodzi krótka odwilż, która skończy się w Piątek. Będzie wietrznie, ciepło i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Na kapryśne warunki wietrzne panujące w Szczyrku, orczyk albo talerzyk sprawdził by się lepiej. Tylko, że to wymagałoby większych nakładów w sezonie, bo trzeba by regularnie naśnieżac i ratrakowac ślady pod orczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. A zadales sobie pytanie czemu wiało, z której strony i czy przypadkiem nie był to wiatr historii, a może histerii raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Zawsze jest winne PiS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Dalej Strona 124 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). ...Bo pewnie podczas pasterki wirus okaże się być łagodniejszym od tego w Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 >>>Co więcej, zostanie wprowadzone ograniczenie w przemieszczaniu się podczas nocy sylwestrowej - od godz. 19 (31 grudnia) do godz. 6 rano (1 stycznia). Mam nieodparte wrażenie, że ograniczenie to zostanie tłumnie olane... A ja mam wrażenie, że idealnym i jedynym wytłumaczeniem będzie, że się wraca z pasterki i wtedy żaden milicjant nie kwaknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A ja mam wrażenie, że idealnym i jedynym wytłumaczeniem będzie, że się wraca z pasterki i wtedy żaden milicjant nie kwaknie ... Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep"....Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ale co za problem isc na sylwka przed 19 i wrocic po 6 ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Nie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Byłem wczoraj (w sobotę). 8.00 nie załapałem się na 1 parking ale otworzyłem 2. O 9 był już pełny i ten. Dobrze zorganizowali podejście do gondolki. 5 korytarzy z tym 2 środkowe wyłączone. SKIPATROL pilnuję kominiarek i innych maseczek. W gondolce 3-4 osoby no chyba, że rodzina lub grupa. Okna otwarte. Nawet spoko... Czas oczekiwania ok. 10 min. Te kolejki z kamer, to przez płotki ale kolejka fajnie się przesuwa. Jeździ jedna trasa (Kopy nie liczę). Warun średni. Rano twardo, nierówno. Potem przesypy cukru. A jak się zrobił warun to zaczęła się rzeź mniej zdolnych, gąszcz padających na twarz i inne części ciała. Zabawa przestała być zabawna. Spakowałem zabawki i na obiad byłem w domu. Jak miałbym za to zapłacić to chyba bym ich pogryzł ale że za darmo no to pobawiłem się przy fajnej pogodzie. Ale wystarczy... Plan: czekam do marca na Chopka i Molltka Pozdrawiam PS. dodam, że w sierpniu na Molttku lepiej pojeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Czyli FB nie kłamał Dzięki bardzo. Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Niestety tak raczej będzie, cała nadzieja że Czesi odblokują granice z Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Długo nie pojeździli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Sensu brak utrzymywać coś co jest zamknięte. Kurwy się sypią pewnie bo otworzyli wydali kasę ale pisiury powiedziały nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego."Ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne w dniach 23-24.12. ośrodek będzie nieczynny." Nadchodzi krótka odwilż, która skończy się w Piątek. Będzie wietrznie, ciepło i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Na kapryśne warunki wietrzne panujące w Szczyrku, orczyk albo talerzyk sprawdził by się lepiej. Tylko, że to wymagałoby większych nakładów w sezonie, bo trzeba by regularnie naśnieżac i ratrakowac ślady pod orczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. A zadales sobie pytanie czemu wiało, z której strony i czy przypadkiem nie był to wiatr historii, a może histerii raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Zawsze jest winne PiS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Dalej Strona 124 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
mig Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 A ja mam wrażenie, że idealnym i jedynym wytłumaczeniem będzie, że się wraca z pasterki i wtedy żaden milicjant nie kwaknie ... Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep"....Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ale co za problem isc na sylwka przed 19 i wrocic po 6 ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Nie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Byłem wczoraj (w sobotę). 8.00 nie załapałem się na 1 parking ale otworzyłem 2. O 9 był już pełny i ten. Dobrze zorganizowali podejście do gondolki. 5 korytarzy z tym 2 środkowe wyłączone. SKIPATROL pilnuję kominiarek i innych maseczek. W gondolce 3-4 osoby no chyba, że rodzina lub grupa. Okna otwarte. Nawet spoko... Czas oczekiwania ok. 10 min. Te kolejki z kamer, to przez płotki ale kolejka fajnie się przesuwa. Jeździ jedna trasa (Kopy nie liczę). Warun średni. Rano twardo, nierówno. Potem przesypy cukru. A jak się zrobił warun to zaczęła się rzeź mniej zdolnych, gąszcz padających na twarz i inne części ciała. Zabawa przestała być zabawna. Spakowałem zabawki i na obiad byłem w domu. Jak miałbym za to zapłacić to chyba bym ich pogryzł ale że za darmo no to pobawiłem się przy fajnej pogodzie. Ale wystarczy... Plan: czekam do marca na Chopka i Molltka Pozdrawiam PS. dodam, że w sierpniu na Molttku lepiej pojeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Czyli FB nie kłamał Dzięki bardzo. Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Niestety tak raczej będzie, cała nadzieja że Czesi odblokują granice z Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Długo nie pojeździli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Sensu brak utrzymywać coś co jest zamknięte. Kurwy się sypią pewnie bo otworzyli wydali kasę ale pisiury powiedziały nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego."Ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne w dniach 23-24.12. ośrodek będzie nieczynny." Nadchodzi krótka odwilż, która skończy się w Piątek. Będzie wietrznie, ciepło i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Na kapryśne warunki wietrzne panujące w Szczyrku, orczyk albo talerzyk sprawdził by się lepiej. Tylko, że to wymagałoby większych nakładów w sezonie, bo trzeba by regularnie naśnieżac i ratrakowac ślady pod orczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. A zadales sobie pytanie czemu wiało, z której strony i czy przypadkiem nie był to wiatr historii, a może histerii raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Zawsze jest winne PiS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Dalej Strona 124 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Chertan Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Nalezy tylko czkawkowo wyjaśnić..... .. "Panie władza .... hep... ja juz tydzień wracam ... hep"....Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Ale co za problem isc na sylwka przed 19 i wrocic po 6 ) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Albo udać by głupa, a pasterka to nie 31 grudnia? Nie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Ktoś był na otwarciu i podzieli się zdaniem na temat warunków? Co do decyzji rządzących to... a nie, szkoda nerwów :/ Byłem wczoraj (w sobotę). 8.00 nie załapałem się na 1 parking ale otworzyłem 2. O 9 był już pełny i ten. Dobrze zorganizowali podejście do gondolki. 5 korytarzy z tym 2 środkowe wyłączone. SKIPATROL pilnuję kominiarek i innych maseczek. W gondolce 3-4 osoby no chyba, że rodzina lub grupa. Okna otwarte. Nawet spoko... Czas oczekiwania ok. 10 min. Te kolejki z kamer, to przez płotki ale kolejka fajnie się przesuwa. Jeździ jedna trasa (Kopy nie liczę). Warun średni. Rano twardo, nierówno. Potem przesypy cukru. A jak się zrobił warun to zaczęła się rzeź mniej zdolnych, gąszcz padających na twarz i inne części ciała. Zabawa przestała być zabawna. Spakowałem zabawki i na obiad byłem w domu. Jak miałbym za to zapłacić to chyba bym ich pogryzł ale że za darmo no to pobawiłem się przy fajnej pogodzie. Ale wystarczy... Plan: czekam do marca na Chopka i Molltka Pozdrawiam PS. dodam, że w sierpniu na Molttku lepiej pojeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 Czyli FB nie kłamał Dzięki bardzo. Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Z tym marcem to tak może wyglądać. Szczerze bardzo wątpię w odblokowanie restrykcji po 17.01... Niestety tak raczej będzie, cała nadzieja że Czesi odblokują granice z Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Długo nie pojeździli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Sensu brak utrzymywać coś co jest zamknięte. Kurwy się sypią pewnie bo otworzyli wydali kasę ale pisiury powiedziały nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego."Ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne w dniach 23-24.12. ośrodek będzie nieczynny." Nadchodzi krótka odwilż, która skończy się w Piątek. Będzie wietrznie, ciepło i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Na kapryśne warunki wietrzne panujące w Szczyrku, orczyk albo talerzyk sprawdził by się lepiej. Tylko, że to wymagałoby większych nakładów w sezonie, bo trzeba by regularnie naśnieżac i ratrakowac ślady pod orczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. A zadales sobie pytanie czemu wiało, z której strony i czy przypadkiem nie był to wiatr historii, a może histerii raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Zawsze jest winne PiS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Dalej Strona 124 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Długo nie pojeździli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Sensu brak utrzymywać coś co jest zamknięte. Kurwy się sypią pewnie bo otworzyli wydali kasę ale pisiury powiedziały nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego."Ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne w dniach 23-24.12. ośrodek będzie nieczynny." Nadchodzi krótka odwilż, która skończy się w Piątek. Będzie wietrznie, ciepło i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Na kapryśne warunki wietrzne panujące w Szczyrku, orczyk albo talerzyk sprawdził by się lepiej. Tylko, że to wymagałoby większych nakładów w sezonie, bo trzeba by regularnie naśnieżac i ratrakowac ślady pod orczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. A zadales sobie pytanie czemu wiało, z której strony i czy przypadkiem nie był to wiatr historii, a może histerii raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Zawsze jest winne PiS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 Dalej Strona 124 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Ziemowit1 Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego."Ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne w dniach 23-24.12. ośrodek będzie nieczynny." Nadchodzi krótka odwilż, która skończy się w Piątek. Będzie wietrznie, ciepło i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witek, czy aż tak bardzo to nie wiem. Aktualnie w Wiśle są rozgrywane MP w skokach narciarski. Myślę, że ten wiatr to jednak dobry pretekst. Może doczekamy się kanapy niskiego prowadzenia z Czyrnej, wówczas skończy się problem wiatru w Szczyrku. Na kapryśne warunki wietrzne panujące w Szczyrku, orczyk albo talerzyk sprawdził by się lepiej. Tylko, że to wymagałoby większych nakładów w sezonie, bo trzeba by regularnie naśnieżac i ratrakowac ślady pod orczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. A zadales sobie pytanie czemu wiało, z której strony i czy przypadkiem nie był to wiatr historii, a może histerii raczej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Zamknęli dziś, bo za bardzo wiało. PiS nie ma z tym nic wspólnego. Zawsze jest winne PiS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi