kordiankw Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Żałosne....Z doświadczeń ze szczyrkowskimi "wejściami komercyjnymi " sprzed lat przewiduje ze kolejka do "fast" bedzie nie mniejsza niż zwykła..... ;-) Ale jak to TMR... kasa,kasa,kasa.Jeżeli jeszcze co drugie miejsce na kanapie będzie musiało pozostać wolne, to kolejka będzie wyglądać tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 W Szczyrku fast pass z możliwością zakupu przez wszystkich staje się faktem. Taką ofertę dostałem od nich. Jacek ma w kieszeni SPRYTNĄ SEZONÓWKĘ SZCZYRK + FAST PASS Jacek wie, że opłaca się mieć SPRYTNĄ SEZONÓWKĘ do SZCZYRKU. Ponieważ uwielbia jazdę na nartach i mógłby to robić godzinami, dokupił sobie do swojej Sezonówki FAST PASS - usługę gwarantującą pierwszeństwo korzystania z kolejek linowych w Szczyrk Mountain Resort. Tym samym może szusować do woli bez stania w kolejce do wyciągu. SPRYTNA SEZONÓWKA SZCZYRK + FAST PASS 2099 PLN lub SPRYTNA SEZONÓWKA SZCZYRK 899 PLN p.s. I to właśnie ta kropla, która przelała czarę goryczy, i im podziękuję w tym sezonie za współpracę. Moja rodzina plus znajomi (którym również nie uznali reklamacji, za ubiegły sezon) - to łącznie 15 sezonówek mniej. Być może inni będą mieli luźniej na stokach. My tymczasem wybierzemy inne ośrodki narciarskie. a myslisz, ze inni na to nie wpadna? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 a myslisz, ze inni na to nie wpadna? ?Szczyrk ma coś czego nie mają inni w okolicy. Kilka sensownych, połączonych tras o przyzwoitym przewyzszeniu. Jeśli inni zaczną uprawiać tak nachalną komercję, to stracą resztę klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jest już aktualizacja strony dla akcjonariuszy. https://www.tmr.sk/k...akcjonariuszy-/ Zmiany w benefitach dla akcjonariuszy od 1.11.2020: 1) Każdy akcjonariusz będzie mógł do swojego karnetu zakupić usługę Fast Pass w cenie 299€. Usługę Fast Pass można zakupić tylko przy aktywacji przywileju. Późniejsze dokupienie usługi Fast Pass, po aktywowaniu przywileju, nie będzie możliwe. 2) Parking VIP w ośrodku Štrbské Pleso (dawny basen Hotelu FIS) nie będzie już do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Cennik na nadchodzący sezon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Trochę o planach: https://fb.watch/1KiOYRFkZf/ http://youtu.be/KpqvKZNiSkM Planowane otwarcie sezonu zimowego - 18 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Chyba dotarło, że jednak Szczyrk to jeszcze nie Sankt Moritz. Ponoć ceny spadną w nadchodzącym sezonie od 15% do 20%.w kasach i 30% przez neta. Dodatkowo karnety na godziny, coś chyba ma być taniej o 11:50, 12:50 i 13:50. Tylko co z tłokiem....? Cennik podałem dwa posty wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Odpalili naśnieżanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Chyba puścili na ful naśnieżanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cennik podałem dwa posty wcześniej. Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Taka kwota była chyba w pierwszym sezonie po remoncie z tego co pamiętam. Oczywiście na gopass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Jakby ktoś był zadowolony z obniżki cen i myślał o wypadzie na narty to rozwieje wątpliwości a raczej wybije taki pomysł z głowy Zaniepokojeni są też gestorzy stacji narciarskich, którzy już rozpoczęli śnieżenie stoków. Wicepremier, minister rozwoju, pracy i technologii Jarosław Gowin, który był w sobotę gościem "Wydarzeń" w Polsat News powiedział, że wyciągi narciarskie będą zamknięte: "skoro branża turystyczna i hotelarska jest zamknięta, to wydaje się rzeczą samo przez się oczywistą, że będzie to dotyczyć również wyciągów narciarskich". Pozdrawiam pisiurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba w SMR nie słyszeli Mateusza bo nadal śnieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Szczyrk mimo niepewnej sytuacji szykuje się do sezonu Pierwsi narciarze i dzieci na sankach pojawili się w niedzielę na Białym Krzyżu w Szczyrku, korzystając ze słonecznej aury i sztucznego śniegu, który wyprodukowały armatki. W Beskidach wyciągi na razie nie działają, ale właściciele przygotowują się do sezonu. https://podroze.onet...-sezonu/s9468c8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Zaczyna to już całkiem fajnie wyglądać. Piszę tu o trasach na drugim planie. Działają też 2 nowe kamery (z Hali Pośredniej i Hali Skrzyczeńskiej - dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 To dopiero listopad a wygląda jak pełnia zimy tylko z zamkniętym ośrodkiem dzięki pajacowi Morawieckiemu i jego podobnym którzy ich wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. W przyszły weekend halny i ocieplenie, ciekawe ile z tego zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Dlatego ja odpuszczam sobie otwarcie, a i luda pewnie będzie mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Ale jeśliby zawsze zainwestować w tyle akcji, że umożliwi to zakup sezonówki to chyba by działała w Cos i Beskidzie? Też to rozważałem i muszę zagłębić temat. Miałem już w tym roku trochę zgromadzonych akcji ale sprzedałem. Rok temu miałem zwykłą sezonówkę za kasę i na COS jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 Dalej Strona 123 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
mig Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 a myslisz, ze inni na to nie wpadna? ?Szczyrk ma coś czego nie mają inni w okolicy. Kilka sensownych, połączonych tras o przyzwoitym przewyzszeniu. Jeśli inni zaczną uprawiać tak nachalną komercję, to stracą resztę klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Jest już aktualizacja strony dla akcjonariuszy. https://www.tmr.sk/k...akcjonariuszy-/ Zmiany w benefitach dla akcjonariuszy od 1.11.2020: 1) Każdy akcjonariusz będzie mógł do swojego karnetu zakupić usługę Fast Pass w cenie 299€. Usługę Fast Pass można zakupić tylko przy aktywacji przywileju. Późniejsze dokupienie usługi Fast Pass, po aktywowaniu przywileju, nie będzie możliwe. 2) Parking VIP w ośrodku Štrbské Pleso (dawny basen Hotelu FIS) nie będzie już do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Cennik na nadchodzący sezon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Trochę o planach: https://fb.watch/1KiOYRFkZf/ http://youtu.be/KpqvKZNiSkM Planowane otwarcie sezonu zimowego - 18 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Chyba dotarło, że jednak Szczyrk to jeszcze nie Sankt Moritz. Ponoć ceny spadną w nadchodzącym sezonie od 15% do 20%.w kasach i 30% przez neta. Dodatkowo karnety na godziny, coś chyba ma być taniej o 11:50, 12:50 i 13:50. Tylko co z tłokiem....? Cennik podałem dwa posty wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Odpalili naśnieżanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Chyba puścili na ful naśnieżanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cennik podałem dwa posty wcześniej. Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Taka kwota była chyba w pierwszym sezonie po remoncie z tego co pamiętam. Oczywiście na gopass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Jakby ktoś był zadowolony z obniżki cen i myślał o wypadzie na narty to rozwieje wątpliwości a raczej wybije taki pomysł z głowy Zaniepokojeni są też gestorzy stacji narciarskich, którzy już rozpoczęli śnieżenie stoków. Wicepremier, minister rozwoju, pracy i technologii Jarosław Gowin, który był w sobotę gościem "Wydarzeń" w Polsat News powiedział, że wyciągi narciarskie będą zamknięte: "skoro branża turystyczna i hotelarska jest zamknięta, to wydaje się rzeczą samo przez się oczywistą, że będzie to dotyczyć również wyciągów narciarskich". Pozdrawiam pisiurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba w SMR nie słyszeli Mateusza bo nadal śnieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Szczyrk mimo niepewnej sytuacji szykuje się do sezonu Pierwsi narciarze i dzieci na sankach pojawili się w niedzielę na Białym Krzyżu w Szczyrku, korzystając ze słonecznej aury i sztucznego śniegu, który wyprodukowały armatki. W Beskidach wyciągi na razie nie działają, ale właściciele przygotowują się do sezonu. https://podroze.onet...-sezonu/s9468c8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Zaczyna to już całkiem fajnie wyglądać. Piszę tu o trasach na drugim planie. Działają też 2 nowe kamery (z Hali Pośredniej i Hali Skrzyczeńskiej - dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 To dopiero listopad a wygląda jak pełnia zimy tylko z zamkniętym ośrodkiem dzięki pajacowi Morawieckiemu i jego podobnym którzy ich wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. W przyszły weekend halny i ocieplenie, ciekawe ile z tego zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Dlatego ja odpuszczam sobie otwarcie, a i luda pewnie będzie mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Ale jeśliby zawsze zainwestować w tyle akcji, że umożliwi to zakup sezonówki to chyba by działała w Cos i Beskidzie? Też to rozważałem i muszę zagłębić temat. Miałem już w tym roku trochę zgromadzonych akcji ale sprzedałem. Rok temu miałem zwykłą sezonówkę za kasę i na COS jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 Dalej Strona 123 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
brachol Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Taka kwota była chyba w pierwszym sezonie po remoncie z tego co pamiętam. Oczywiście na gopass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Jakby ktoś był zadowolony z obniżki cen i myślał o wypadzie na narty to rozwieje wątpliwości a raczej wybije taki pomysł z głowy Zaniepokojeni są też gestorzy stacji narciarskich, którzy już rozpoczęli śnieżenie stoków. Wicepremier, minister rozwoju, pracy i technologii Jarosław Gowin, który był w sobotę gościem "Wydarzeń" w Polsat News powiedział, że wyciągi narciarskie będą zamknięte: "skoro branża turystyczna i hotelarska jest zamknięta, to wydaje się rzeczą samo przez się oczywistą, że będzie to dotyczyć również wyciągów narciarskich". Pozdrawiam pisiurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba w SMR nie słyszeli Mateusza bo nadal śnieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Szczyrk mimo niepewnej sytuacji szykuje się do sezonu Pierwsi narciarze i dzieci na sankach pojawili się w niedzielę na Białym Krzyżu w Szczyrku, korzystając ze słonecznej aury i sztucznego śniegu, który wyprodukowały armatki. W Beskidach wyciągi na razie nie działają, ale właściciele przygotowują się do sezonu. https://podroze.onet...-sezonu/s9468c8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Zaczyna to już całkiem fajnie wyglądać. Piszę tu o trasach na drugim planie. Działają też 2 nowe kamery (z Hali Pośredniej i Hali Skrzyczeńskiej - dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 To dopiero listopad a wygląda jak pełnia zimy tylko z zamkniętym ośrodkiem dzięki pajacowi Morawieckiemu i jego podobnym którzy ich wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. W przyszły weekend halny i ocieplenie, ciekawe ile z tego zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Dlatego ja odpuszczam sobie otwarcie, a i luda pewnie będzie mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Ale jeśliby zawsze zainwestować w tyle akcji, że umożliwi to zakup sezonówki to chyba by działała w Cos i Beskidzie? Też to rozważałem i muszę zagłębić temat. Miałem już w tym roku trochę zgromadzonych akcji ale sprzedałem. Rok temu miałem zwykłą sezonówkę za kasę i na COS jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 Dalej Strona 123 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
kordiankw Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Cieszę się, że ktoś posłuchał mojego głosu z ubiegłego sezonu, w którym wyceniłem dniówkę w SMR na maksimum 80zł. Teraz z tego co wkleiłeś, wynika, że cennik zaczyna się od 79zł i to być może jest warte rozważenia. Podtrzymuję wcześniej wyrażone stanowisko, nic ponad tę kwotę. Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Jakby ktoś był zadowolony z obniżki cen i myślał o wypadzie na narty to rozwieje wątpliwości a raczej wybije taki pomysł z głowy Zaniepokojeni są też gestorzy stacji narciarskich, którzy już rozpoczęli śnieżenie stoków. Wicepremier, minister rozwoju, pracy i technologii Jarosław Gowin, który był w sobotę gościem "Wydarzeń" w Polsat News powiedział, że wyciągi narciarskie będą zamknięte: "skoro branża turystyczna i hotelarska jest zamknięta, to wydaje się rzeczą samo przez się oczywistą, że będzie to dotyczyć również wyciągów narciarskich". Pozdrawiam pisiurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chyba w SMR nie słyszeli Mateusza bo nadal śnieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Szczyrk mimo niepewnej sytuacji szykuje się do sezonu Pierwsi narciarze i dzieci na sankach pojawili się w niedzielę na Białym Krzyżu w Szczyrku, korzystając ze słonecznej aury i sztucznego śniegu, który wyprodukowały armatki. W Beskidach wyciągi na razie nie działają, ale właściciele przygotowują się do sezonu. https://podroze.onet...-sezonu/s9468c8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Zaczyna to już całkiem fajnie wyglądać. Piszę tu o trasach na drugim planie. Działają też 2 nowe kamery (z Hali Pośredniej i Hali Skrzyczeńskiej - dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 To dopiero listopad a wygląda jak pełnia zimy tylko z zamkniętym ośrodkiem dzięki pajacowi Morawieckiemu i jego podobnym którzy ich wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Otwarcie zapowiadają dopiero na 18 grudnia, szału nie ma. W przyszły weekend halny i ocieplenie, ciekawe ile z tego zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Ale śniegu to na kamerach widać malutko do tego chyba wyłażą kamienie. Dlatego ja odpuszczam sobie otwarcie, a i luda pewnie będzie mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1980 Napisano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Inwestycja w akcje TMR pozwala nie przejmować się cenami skipassów. Minus to taki, że trzeba zamrozić trochę gotówki, no i te dla akcjonariuszy nie działają na COS i na BSA. Ale jeśliby zawsze zainwestować w tyle akcji, że umożliwi to zakup sezonówki to chyba by działała w Cos i Beskidzie? Też to rozważałem i muszę zagłębić temat. Miałem już w tym roku trochę zgromadzonych akcji ale sprzedałem. Rok temu miałem zwykłą sezonówkę za kasę i na COS jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi