kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Nie, wyjechałem w niedzielę zaliczając 5 dni fajnej jazdy bez tłoków i kolejek, z warunkami na trasach „różnymi”. Udało się na nikogo nie wjechać i nie zostać wystrzelonym w powietrze przez nikogo oraz uniknąć dwudziestometrowych lotów . Ponownie będę na weekend na przełomie miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 No tak. Będzie skorzana 8 z podgrzewaniem krytym peronem, osłonami i bez taśmy. Czyli będzie stała więcej niż żółta. Może o to chodzi? Ok. Dość złośliwości... jesteś w Szczyrku? Ósemka + Szóstka na jednym zboczu, to się będzie działo. Będzie rekord gęstości w ośrodkach Europy Centralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Ósemka + Szóstka na jednym zboczu, to się będzie działo. Będzie rekord gęstości w ośrodkach Europy Centralnej. Nie będzie, podniosą ceny jeszcze o 50% i będzie luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Sprytna sezonówka po 999zł i będzie spokój . A karnety pewnie koło 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Sprytna sezonówka po 999zł i będzie spokój . A karnety pewnie koło 200zlJestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka Myśle że ta kwota plus opłata za jazdę wieczorną będzie. Się zobaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Torres 1 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 No tak. Będzie skorzana 8 z podgrzewaniem krytym peronem, osłonami i bez taśmy. Czyli będzie stała więcej niż żółta. Może o to chodzi? Ok. Dość złośliwości... jesteś w Szczyrku? Jak "stan kolejek", bo stoki nawet na Czantorii wyglądają ok....... Witaj. Byliśmy dzisiaj na BSA i elegancko. Jazda od 8:45 do 13-tej cały czas na bieżąco.. Powrót przez Wisłę około 15-tej. W samej Wiśle widać więcej ludzi niż tydzień temu i niestety korki przez centrum. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka Marcin, wyłącz tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu TapatalkaObstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Obstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu...O kufelek piwka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Zakład o 4pak ze okolice 999zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. . Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Ostatnio na plaży na odcinku Piaski-Krynica szedł ojciec z synem i zbierali śmieci, powiedzieli, że zadziwiająco dużo ich jest jak się zacznie zbierać. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Byłem dzisiaj w szczyrku na szkółce u kumpla. Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. Jedyna zaleta to bardzo mało osób ale ogólnie i tak kompletnie nie polecam, choć widać że w górnych partiach dosypali sztucznego śniegu. Właśnie - skoro powiedzieli A to muszą trzymać "fason" skoro kasują jak za "zborze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Też tak robię od lat. To chyba normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Ósemka + Szóstka na jednym zboczu, to się będzie działo. Będzie rekord gęstości w ośrodkach Europy Centralnej. Nie będzie, podniosą ceny jeszcze o 50% i będzie luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Sprytna sezonówka po 999zł i będzie spokój . A karnety pewnie koło 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Sprytna sezonówka po 999zł i będzie spokój . A karnety pewnie koło 200zlJestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka Myśle że ta kwota plus opłata za jazdę wieczorną będzie. Się zobaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres 1 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 No tak. Będzie skorzana 8 z podgrzewaniem krytym peronem, osłonami i bez taśmy. Czyli będzie stała więcej niż żółta. Może o to chodzi? Ok. Dość złośliwości... jesteś w Szczyrku? Jak "stan kolejek", bo stoki nawet na Czantorii wyglądają ok....... Witaj. Byliśmy dzisiaj na BSA i elegancko. Jazda od 8:45 do 13-tej cały czas na bieżąco.. Powrót przez Wisłę około 15-tej. W samej Wiśle widać więcej ludzi niż tydzień temu i niestety korki przez centrum. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka Marcin, wyłącz tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu TapatalkaObstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Obstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu...O kufelek piwka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Zakład o 4pak ze okolice 999zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. . Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Ostatnio na plaży na odcinku Piaski-Krynica szedł ojciec z synem i zbierali śmieci, powiedzieli, że zadziwiająco dużo ich jest jak się zacznie zbierać. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Byłem dzisiaj w szczyrku na szkółce u kumpla. Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. Jedyna zaleta to bardzo mało osób ale ogólnie i tak kompletnie nie polecam, choć widać że w górnych partiach dosypali sztucznego śniegu. Właśnie - skoro powiedzieli A to muszą trzymać "fason" skoro kasują jak za "zborze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Też tak robię od lat. To chyba normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zibi28 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu Tapatalka Marcin, wyłącz tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu TapatalkaObstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Obstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu...O kufelek piwka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Zakład o 4pak ze okolice 999zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. . Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Ostatnio na plaży na odcinku Piaski-Krynica szedł ojciec z synem i zbierali śmieci, powiedzieli, że zadziwiająco dużo ich jest jak się zacznie zbierać. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Byłem dzisiaj w szczyrku na szkółce u kumpla. Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. Jedyna zaleta to bardzo mało osób ale ogólnie i tak kompletnie nie polecam, choć widać że w górnych partiach dosypali sztucznego śniegu. Właśnie - skoro powiedzieli A to muszą trzymać "fason" skoro kasują jak za "zborze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Też tak robię od lat. To chyba normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jestem za. 999 zł ale fajnie by bylo to z jazdą wieczorną. Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L21 przy użyciu TapatalkaObstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Obstawiam min 1500. Założymy się? No chyba że ktoś kupi 2 lata do przodu...O kufelek piwka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Zakład o 4pak ze okolice 999zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. . Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Ostatnio na plaży na odcinku Piaski-Krynica szedł ojciec z synem i zbierali śmieci, powiedzieli, że zadziwiająco dużo ich jest jak się zacznie zbierać. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Byłem dzisiaj w szczyrku na szkółce u kumpla. Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. Jedyna zaleta to bardzo mało osób ale ogólnie i tak kompletnie nie polecam, choć widać że w górnych partiach dosypali sztucznego śniegu. Właśnie - skoro powiedzieli A to muszą trzymać "fason" skoro kasują jak za "zborze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Też tak robię od lat. To chyba normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Byłem dzisiaj w szczyrku na szkółce u kumpla. Bardzo złe przygotowanie trasy. Źle przeratrakowanie. Duża ilość gruzu i kamieni. Są miejsca gdzie po prostu nie idzie nie porysować nart, bo kamienie wyłażą gęsto na całej szerokości stoku. Na niebieskiej trasie nr 3 widziałem na środku leżący kamień wielkości ludzkiej pięści. Jedyna zaleta to bardzo mało osób ale ogólnie i tak kompletnie nie polecam, choć widać że w górnych partiach dosypali sztucznego śniegu. Właśnie - skoro powiedzieli A to muszą trzymać "fason" skoro kasują jak za "zborze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Też tak robię od lat. To chyba normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Też tak robię od lat. To chyba normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Czyli to Twoja wina że nie pozbierałeś ostatnio dokładnie. Taki głupi żart Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Jak widzę takiej wielkości minerał, to się zatrzymuję i wyrzucam go poza trasę, nie czekając aż zrobi to obsługa. Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć Tak duży okaz minerału to rzadkość, jaki to minerał by nie był. Ja bym zabrał. A co do zbierania to norma od zawsze. Pozdro To trochę kosztuje, bo trzeba taki minerał dostrzec, zatrzymać się często wbrew chęci, zgiąć się, podnieść i rzucić poza trasę w prawo lub w lewo. Zadziwiającym jest fakt, że takowe wyłażą nad trasę niezależnie od grubości jej pokrywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
spyder Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Moja wina, tym bardziej, że jako udziałowiec czuję się współwłaścicielem . Mogę się zgłosić po "tańszą" jednodniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Info z dziś. "Kolej /B5/ i orczyk /C3/ została zatrzymana z powodu silnych podmuchów wiatru." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Spójrzcie na Solisko jakie tłumy eh Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Szczególnie ten orczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Zamknęli ośrodek. Gondola /A1/, kolej /B5/, /B1/,/B2/ i orczyk /C3/ zostały zatrzymane z powodu silnych podmuchów wiatru. Nie pierwszy raz. To wada tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Dalej Strona 115 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Rekomendowane odpowiedzi