Gabrik Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Oby sprawdziło się.. Na razie na wys 600m +7 st. Mig w okolicach Wisły jest szansa na jazdę 27-29 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 3,5tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 21 Lip Top użytkownicy w tym temacie 249 623 367 147 Popularne dni 3 Sty 47 17 Gru 39 30 Gru 30 22 Sty 28 Top użytkownicy w tym temacie mig 249 odpowiedzi kordiankw 623 odpowiedzi moruniek 367 odpowiedzi bubol.T 147 odpowiedzi Popularne dni 3 Sty 2018 47 odpowiedzi 17 Gru 2023 39 odpowiedzi 30 Gru 2018 30 odpowiedzi 22 Sty 2020 28 odpowiedzi Popularne posty kordiankw 24 Lutego 2023 Dziś COS, poranek z deszczem, żona nie za bardzo miała ochotę na narty. Dobrze, że zmieniła zdanie. Wiatr przewiał chmury, ładnie się wypogodziło i pusto na stoku i do kanapy. Najlepszy warun od grzeb kordiankw 1 Lutego 2023 lubeckim 17 Grudnia 2023 Też dzisiaj byłem na Skrzycznem ale na skitouringu. Miałem małą robotę do zrobienia na Skrzycznem, która się oczywiście nieudała ale to z innych powodów. Widokowo na pełną skalę. Inwersja, słoneczna w Dodane grafiki WojtekM Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Mig w okolicach Wisły jest szansa na jazdę 27-29 ??? W Istebnej pojeździsz, chociaż tłok pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Mig w okolicach Wisły jest szansa na jazdę 27-29 ??? W Istebnej pojeździsz, chociaż tłok pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zslawek Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Oby tak było bo będę w Wiśle i Istebnej od 27 grudnia do 3 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 W temacie potrzeby odpychania się kijkami podczas zjazdu ze Zbójnickiej Kopy, filmik poglądowy: https://youtu.be/x_ERcGm4deM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Zaczyna sypać śnieg. Kilka godzin wcześniej niż się spodziewałem za to miało być ponad 10 stopni według pewnej instytucji. Najważniejsze że zima wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Gdzie sypie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zslawek Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 na pewno na Złotym Groniu w Istebnej Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Mig w okolicach Wisły jest szansa na jazdę 27-29 ???Nie wiem. Dawno nie jeździlem w tym okresie... Na razie na stokach zielona trawka... ale optymistycznie wstawiłem łańcuchy do bagażnika.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 W temacie potrzeby odpychania się kijkami podczas zjazdu ze Zbójnickiej Kopy, filmik poglądowy: Nie bałeś się tych oszałamiających prędkości? A dla tych co się boją, można znaleźć w sieci poradniki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Nie bałeś się tych oszałamiających prędkości? To film ze strony FB szczyrkowskiego. Wkleiłem go, bo słyszałem tu opinie, że bez odpychania kijkami na trasie ze Zbójnickiej Kopy nie da się zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 To film ze strony FB szczyrkowskiego. Wkleiłem go, bo słyszałem tu opinie, że bez odpychania kijkami na trasie ze Zbójnickiej Kopy nie da się zjechać. No i film potwierdza, że to nie jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No i film potwierdza, że to nie jazda. Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cześć Co nie zmienia w żaden sposób faktu, że oszpecenie krajobrazu czymś tak bezsensownym jest karygodne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Trasa z Małego i Kaskada obok ( patrząc z daleka) nie sa wcale piękniejsze. Przesadzasz. Witek. Film jest w idealnych warunkach sniegowych-jak to reklamówka. Na mokrym śniegu to nawet kijki nie pomogą. Zresztą.... nieważne. W Alpach bywają gorsze łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 A tymczasem info z ich FB. Z okazji pierwszego dnia kalendarzowej ZIMY, życzymy sobie i Wam, aby ZIMA w Szczyrku wyglądała przynajmniej tak, jak w minionym sezonie Prognozy dają nadzieję, że ruszymy podczas przyszłego weekendu. O dniu ponownego startu zostaniecie poinformowani na www i naszych mediach społecznościowych. Na ten moment nie ma niestety szans na szusowanie podczas Świąt Bożego Narodzenia Pamiętajcie, żeby podczas Wigili pomyśleć o ZIMIE w Szczyrku W trakcie świątecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Na górze wygląda to już nieźle: Ale na dole nadal kicha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Ze ty jeszcze skiturow sobie nie sprawiłes, może ... W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
WojtekM Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Mig w okolicach Wisły jest szansa na jazdę 27-29 ??? W Istebnej pojeździsz, chociaż tłok pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Mig w okolicach Wisły jest szansa na jazdę 27-29 ??? W Istebnej pojeździsz, chociaż tłok pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Oby tak było bo będę w Wiśle i Istebnej od 27 grudnia do 3 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 W temacie potrzeby odpychania się kijkami podczas zjazdu ze Zbójnickiej Kopy, filmik poglądowy: https://youtu.be/x_ERcGm4deM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Zaczyna sypać śnieg. Kilka godzin wcześniej niż się spodziewałem za to miało być ponad 10 stopni według pewnej instytucji. Najważniejsze że zima wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Gdzie sypie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 na pewno na Złotym Groniu w Istebnej Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Mig w okolicach Wisły jest szansa na jazdę 27-29 ???Nie wiem. Dawno nie jeździlem w tym okresie... Na razie na stokach zielona trawka... ale optymistycznie wstawiłem łańcuchy do bagażnika.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 W temacie potrzeby odpychania się kijkami podczas zjazdu ze Zbójnickiej Kopy, filmik poglądowy: Nie bałeś się tych oszałamiających prędkości? A dla tych co się boją, można znaleźć w sieci poradniki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Nie bałeś się tych oszałamiających prędkości? To film ze strony FB szczyrkowskiego. Wkleiłem go, bo słyszałem tu opinie, że bez odpychania kijkami na trasie ze Zbójnickiej Kopy nie da się zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 To film ze strony FB szczyrkowskiego. Wkleiłem go, bo słyszałem tu opinie, że bez odpychania kijkami na trasie ze Zbójnickiej Kopy nie da się zjechać. No i film potwierdza, że to nie jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No i film potwierdza, że to nie jazda. Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cześć Co nie zmienia w żaden sposób faktu, że oszpecenie krajobrazu czymś tak bezsensownym jest karygodne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Trasa z Małego i Kaskada obok ( patrząc z daleka) nie sa wcale piękniejsze. Przesadzasz. Witek. Film jest w idealnych warunkach sniegowych-jak to reklamówka. Na mokrym śniegu to nawet kijki nie pomogą. Zresztą.... nieważne. W Alpach bywają gorsze łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 A tymczasem info z ich FB. Z okazji pierwszego dnia kalendarzowej ZIMY, życzymy sobie i Wam, aby ZIMA w Szczyrku wyglądała przynajmniej tak, jak w minionym sezonie Prognozy dają nadzieję, że ruszymy podczas przyszłego weekendu. O dniu ponownego startu zostaniecie poinformowani na www i naszych mediach społecznościowych. Na ten moment nie ma niestety szans na szusowanie podczas Świąt Bożego Narodzenia Pamiętajcie, żeby podczas Wigili pomyśleć o ZIMIE w Szczyrku W trakcie świątecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Na górze wygląda to już nieźle: Ale na dole nadal kicha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Ze ty jeszcze skiturow sobie nie sprawiłes, może ... W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 To film ze strony FB szczyrkowskiego. Wkleiłem go, bo słyszałem tu opinie, że bez odpychania kijkami na trasie ze Zbójnickiej Kopy nie da się zjechać. No i film potwierdza, że to nie jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No i film potwierdza, że to nie jazda. Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cześć Co nie zmienia w żaden sposób faktu, że oszpecenie krajobrazu czymś tak bezsensownym jest karygodne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Trasa z Małego i Kaskada obok ( patrząc z daleka) nie sa wcale piękniejsze. Przesadzasz. Witek. Film jest w idealnych warunkach sniegowych-jak to reklamówka. Na mokrym śniegu to nawet kijki nie pomogą. Zresztą.... nieważne. W Alpach bywają gorsze łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 A tymczasem info z ich FB. Z okazji pierwszego dnia kalendarzowej ZIMY, życzymy sobie i Wam, aby ZIMA w Szczyrku wyglądała przynajmniej tak, jak w minionym sezonie Prognozy dają nadzieję, że ruszymy podczas przyszłego weekendu. O dniu ponownego startu zostaniecie poinformowani na www i naszych mediach społecznościowych. Na ten moment nie ma niestety szans na szusowanie podczas Świąt Bożego Narodzenia Pamiętajcie, żeby podczas Wigili pomyśleć o ZIMIE w Szczyrku W trakcie świątecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Na górze wygląda to już nieźle: Ale na dole nadal kicha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Ze ty jeszcze skiturow sobie nie sprawiłes, może ... W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 No i film potwierdza, że to nie jazda. Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cześć Co nie zmienia w żaden sposób faktu, że oszpecenie krajobrazu czymś tak bezsensownym jest karygodne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Trasa z Małego i Kaskada obok ( patrząc z daleka) nie sa wcale piękniejsze. Przesadzasz. Witek. Film jest w idealnych warunkach sniegowych-jak to reklamówka. Na mokrym śniegu to nawet kijki nie pomogą. Zresztą.... nieważne. W Alpach bywają gorsze łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 A tymczasem info z ich FB. Z okazji pierwszego dnia kalendarzowej ZIMY, życzymy sobie i Wam, aby ZIMA w Szczyrku wyglądała przynajmniej tak, jak w minionym sezonie Prognozy dają nadzieję, że ruszymy podczas przyszłego weekendu. O dniu ponownego startu zostaniecie poinformowani na www i naszych mediach społecznościowych. Na ten moment nie ma niestety szans na szusowanie podczas Świąt Bożego Narodzenia Pamiętajcie, żeby podczas Wigili pomyśleć o ZIMIE w Szczyrku W trakcie świątecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Na górze wygląda to już nieźle: Ale na dole nadal kicha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Ze ty jeszcze skiturow sobie nie sprawiłes, może ... W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Moją intencją było pokazanie, że można zjechać bez odpychania kijkami, a nie ocena samej jazdy. Cześć Co nie zmienia w żaden sposób faktu, że oszpecenie krajobrazu czymś tak bezsensownym jest karygodne. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Trasa z Małego i Kaskada obok ( patrząc z daleka) nie sa wcale piękniejsze. Przesadzasz. Witek. Film jest w idealnych warunkach sniegowych-jak to reklamówka. Na mokrym śniegu to nawet kijki nie pomogą. Zresztą.... nieważne. W Alpach bywają gorsze łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 A tymczasem info z ich FB. Z okazji pierwszego dnia kalendarzowej ZIMY, życzymy sobie i Wam, aby ZIMA w Szczyrku wyglądała przynajmniej tak, jak w minionym sezonie Prognozy dają nadzieję, że ruszymy podczas przyszłego weekendu. O dniu ponownego startu zostaniecie poinformowani na www i naszych mediach społecznościowych. Na ten moment nie ma niestety szans na szusowanie podczas Świąt Bożego Narodzenia Pamiętajcie, żeby podczas Wigili pomyśleć o ZIMIE w Szczyrku W trakcie świątecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Na górze wygląda to już nieźle: Ale na dole nadal kicha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Ze ty jeszcze skiturow sobie nie sprawiłes, może ... W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Trasa z Małego i Kaskada obok ( patrząc z daleka) nie sa wcale piękniejsze. Przesadzasz. Witek. Film jest w idealnych warunkach sniegowych-jak to reklamówka. Na mokrym śniegu to nawet kijki nie pomogą. Zresztą.... nieważne. W Alpach bywają gorsze łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 A tymczasem info z ich FB. Z okazji pierwszego dnia kalendarzowej ZIMY, życzymy sobie i Wam, aby ZIMA w Szczyrku wyglądała przynajmniej tak, jak w minionym sezonie Prognozy dają nadzieję, że ruszymy podczas przyszłego weekendu. O dniu ponownego startu zostaniecie poinformowani na www i naszych mediach społecznościowych. Na ten moment nie ma niestety szans na szusowanie podczas Świąt Bożego Narodzenia Pamiętajcie, żeby podczas Wigili pomyśleć o ZIMIE w Szczyrku W trakcie świątecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Na górze wygląda to już nieźle: Ale na dole nadal kicha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Ze ty jeszcze skiturow sobie nie sprawiłes, może ... W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 U nas mała zmiana planów, będziemy w okolicy od 28 grudnia do 07 stycznia. Korzystając z okazji, Życzę, zdrowych, spokojnych Świąt oraz przynajmniej metra śniegu pod nartami. To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
star Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 W tych warunkach jakie są na dole to bardziej nartorolki by się sprawdziły . A tak w ogóle to nie jestem leniwy ale oszczędzam energię Rozumiem. A co do nart to myślałem o górze. Buty komfortowe i narty lekkie, można podejść ten dół nawet z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 To prawie nam się nałożą wyjazdy, wiesz gdzie mnie znaleźć. Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Moja córka już się na Ciebie szykuje, mówi o będzie wujek Witek, będę się z nim znowu ścigała . Ale musi mi dać jakiś handicap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Ale musi mi dać jakiś handicap Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 Dalej Strona 106 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Koledzy, o newsy proszę - kiedy można spodziewać się nowego otwarcia i co może być czynne ??? Jutro qrde wyjazd a ja nie wiem , czy parasolek nie zabierać ....Nie nastawiałbym się na jeżdżenie w pierwszych dniach. Na dole SON sytuacja wygląda tak: A na BSA które ma taki system naśnieżania, że w poprzednim roku uruchomiło jazdy na śniegu podczas lipcowych upałów sytuacja wygląda tak: Na COS kamery nie działają, być może góra będzie chodzić bo powyżej 1000 m jest naturalny opad. Jeżeli otworzą SON, to jeżeli coś ruszy w najbliższe dni to Zbójnicka Kopa do Hali Skrzyczenskiej. Ja w każdym razie mam u siebie w garażu dwa rowery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi