arnoldd Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Musisz mieć legitymacje kolejową. Taki przywilej pracownika który odpowiada za życie ludzi. W Szczekocinach odpowiedzieli i poszli siedzieć. Osobiście nie polecam. Ech - nie ma to jak się dowartościować - rzecznik prasowy kolei też ma taki przywilej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 3,5tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 5 dn Top użytkownicy w tym temacie 249 624 367 147 Popularne dni 3 Sty 47 17 Gru 39 30 Gru 30 22 Sty 28 Top użytkownicy w tym temacie mig 249 odpowiedzi kordiankw 624 odpowiedzi moruniek 367 odpowiedzi bubol.T 147 odpowiedzi Popularne dni 3 Sty 2018 47 odpowiedzi 17 Gru 2023 39 odpowiedzi 30 Gru 2018 30 odpowiedzi 22 Sty 2020 28 odpowiedzi Popularne posty kordiankw 24 Lutego 2023 Dziś COS, poranek z deszczem, żona nie za bardzo miała ochotę na narty. Dobrze, że zmieniła zdanie. Wiatr przewiał chmury, ładnie się wypogodziło i pusto na stoku i do kanapy. Najlepszy warun od grzeb lubeckim 17 Grudnia 2023 Też dzisiaj byłem na Skrzycznem ale na skitouringu. Miałem małą robotę do zrobienia na Skrzycznem, która się oczywiście nieudała ale to z innych powodów. Widokowo na pełną skalę. Inwersja, słoneczna w kordiankw 1 Lutego 2023 Dodane grafiki Marcin33 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Zibi pelna zgoda. Jednak kierowcą może być każdy czy idiota czy szaleniec czy też zwykły szary pracownik biurowy. U nas np jest bardzo duży odsiew u psychologa czy na badaniach lekarskich. Na tych drugich często przepadają młodzi ludzie którzy np czasem zapalą coś mocniejszego niż papieros. Za to kierowcą może być nawet ćpun. Są zawody w których nie każdy od tak może pracować. Są też zawody w których pracuję się 24h na dobę 7 dni w tygodniy. Ja osobiście nigdy nie zastanawiałem nad tym siadając do wigilijnego stołu że ktoś tam gdzieś musi być w pracy zamiast ten czas spędzić z rodziną. Lekarz czy pielęgniarki muszą być w szpitalu. Strażak musi być na służbie itp. Dopiero teraz wiem co to znaczy. Adam wiosna jakiś grill flacha. Oki może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ciekawe czy przy takich temperaturach śnieg się utrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 No byle nie padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Perdolicie bez sensu ....a najbardziej fajne jest to że nikt nie potrafi wskazać od czego się zaczęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Zibi pelna zgoda. Jednak kierowcą może być każdy czy idiota czy szaleniec czy też zwykły szary pracownik biurowy. U nas np jest bardzo duży odsiew u psychologa czy na badaniach lekarskich. Na tych drugich często przepadają młodzi ludzie którzy np czasem zapalą coś mocniejszego niż papieros. Za to kierowcą może być nawet ćpun. Są zawody w których nie każdy od tak może pracować. Są też zawody w których pracuję się 24h na dobę 7 dni w tygodniy. Ja osobiście nigdy nie zastanawiałem nad tym siadając do wigilijnego stołu że ktoś tam gdzieś musi być w pracy zamiast ten czas spędzić z rodziną. Lekarz czy pielęgniarki muszą być w szpitalu. Strażak musi być na służbie itp. Dopiero teraz wiem co to znaczy. Adam wiosna jakiś grill flacha. Oki może być. Cześć Ja na przykład jestem w pracy dokładnie 24h/doba. a nie jestem w żadnej służbie. Uważam, ze mam genialny układ. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ciekawe czy przy takich temperaturach śnieg się utrzyma.Utrzyma się bo go zostawili w kopach. Jednak gdyby na ten weekend przygotowali tarsy to miałbym obawy. Na szczęście od niedzieli już chłodniej i zacznie wracać mróz nocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Na szczęście od niedzieli już chłodniej i zacznie wracać mróz nocami. Od której? Bo prognozy wskazują, że dopiero po świętach ma się ochłodzić. Na szczęście prognozy długoterminowe mają to do siebie, że rzadko się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Ja narazie nic nie powiem bo w grę wchodzi gienek. Te nize są bardzo nieprzewidywalne. Napewno zacznie sypać od Wigilii może deszcz przejdzie w śnieg juz w poniedzialek. Jednak co do niżu z południa narazie poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 9-Dni Prognoza pogody Czyrna - Solisko (Szczyrk) (1.200m) Dzisiaj 10°C 8°C 5h Jutro 9°C 4°C 7h Sobota 5°C 0°C 80% 8l 1h Niedziela 3°C -1°C 11cm 85% 17l 2h Poniedziałek -2°C -2°C 28cm 90% 36l - Wtorek -2°C -3°C 85% 6l - Śro, 25. -3°C -4°C 5-10cm 8l - Czw, 26. -3°C -5°C <1cm 5l - Pią, 27. -5°C -6°C <1cm 3l 1h Poprawił mi się humor, niemal w błogostan wpadam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Spokojnie bo to niż z południa ale naprawdę może być w górach pięknie na święta. Widzę że to co od tygodnia piszę Ja oraz Zibi od paru dni może okazać się strzałem w dziesiątkę. Jeszcze w poniedziałek linczowali mnie za to że napisałem że po niedzieli wraca mróz. Cóż to właśnie przykład tego ile modele czyli superkomputery mają braków do człowieka. Szkoda że wszyscy poprostu kopiuja modele zamiast się nad nimi pochylić i je zinterpretować. Ostatni akcent halnego obecnie i znów do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Niby niedaleko od Bieńkuli, ale nie wiem czy da się z buta podejść do gondoli, pewnie będziesz skazany na auto, szczególnie jeśli prognozowane opady śniegu się potwierdzą. Darmowy skibus niestety nie jeździ na Olimpijską. Jeśli jednak po nartach będziesz chciał zostawić auto by pozwiedzać miasto, czy wypić małe piwo, to pod tym linkiem znajdziesz rozkład jazdy darmowych skibusów, https://www.orle-gni...ibus-w-szczyrku bardzo wygodne rozwiązanie. Ich uruchomienie planowane było na 21 grudnia, ale w związku z tym, że sezon jeszcze nie ruszył, to nie wiem, czy ta data nadal jest aktualna. Zarejestruj się do GOPASS-a, będziesz miał tańsze skipassy online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Bedę w okolicy miedzy Świetami a Nowym rokiem. Jesli salmopol bedzie przejezdny... ( Marcin kracze od kilku dni, że sypnie) to zajrzę na piwo. W tym terminie jazda w SON może być problematyczna, ale może nie........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Zibi pelna zgoda. Jednak kierowcą może być każdy czy idiota czy szaleniec czy też zwykły szary pracownik biurowy. U nas np jest bardzo duży odsiew u psychologa czy na badaniach lekarskich. Na tych drugich często przepadają młodzi ludzie którzy np czasem zapalą coś mocniejszego niż papieros. Za to kierowcą może być nawet ćpun. Są zawody w których nie każdy od tak może pracować. Są też zawody w których pracuję się 24h na dobę 7 dni w tygodniy. Ja osobiście nigdy nie zastanawiałem nad tym siadając do wigilijnego stołu że ktoś tam gdzieś musi być w pracy zamiast ten czas spędzić z rodziną. Lekarz czy pielęgniarki muszą być w szpitalu. Strażak musi być na służbie itp. Dopiero teraz wiem co to znaczy. Adam wiosna jakiś grill flacha. Oki może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ciekawe czy przy takich temperaturach śnieg się utrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 No byle nie padało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Perdolicie bez sensu ....a najbardziej fajne jest to że nikt nie potrafi wskazać od czego się zaczęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Zibi pelna zgoda. Jednak kierowcą może być każdy czy idiota czy szaleniec czy też zwykły szary pracownik biurowy. U nas np jest bardzo duży odsiew u psychologa czy na badaniach lekarskich. Na tych drugich często przepadają młodzi ludzie którzy np czasem zapalą coś mocniejszego niż papieros. Za to kierowcą może być nawet ćpun. Są zawody w których nie każdy od tak może pracować. Są też zawody w których pracuję się 24h na dobę 7 dni w tygodniy. Ja osobiście nigdy nie zastanawiałem nad tym siadając do wigilijnego stołu że ktoś tam gdzieś musi być w pracy zamiast ten czas spędzić z rodziną. Lekarz czy pielęgniarki muszą być w szpitalu. Strażak musi być na służbie itp. Dopiero teraz wiem co to znaczy. Adam wiosna jakiś grill flacha. Oki może być. Cześć Ja na przykład jestem w pracy dokładnie 24h/doba. a nie jestem w żadnej służbie. Uważam, ze mam genialny układ. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ciekawe czy przy takich temperaturach śnieg się utrzyma.Utrzyma się bo go zostawili w kopach. Jednak gdyby na ten weekend przygotowali tarsy to miałbym obawy. Na szczęście od niedzieli już chłodniej i zacznie wracać mróz nocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Na szczęście od niedzieli już chłodniej i zacznie wracać mróz nocami. Od której? Bo prognozy wskazują, że dopiero po świętach ma się ochłodzić. Na szczęście prognozy długoterminowe mają to do siebie, że rzadko się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Ja narazie nic nie powiem bo w grę wchodzi gienek. Te nize są bardzo nieprzewidywalne. Napewno zacznie sypać od Wigilii może deszcz przejdzie w śnieg juz w poniedzialek. Jednak co do niżu z południa narazie poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 9-Dni Prognoza pogody Czyrna - Solisko (Szczyrk) (1.200m) Dzisiaj 10°C 8°C 5h Jutro 9°C 4°C 7h Sobota 5°C 0°C 80% 8l 1h Niedziela 3°C -1°C 11cm 85% 17l 2h Poniedziałek -2°C -2°C 28cm 90% 36l - Wtorek -2°C -3°C 85% 6l - Śro, 25. -3°C -4°C 5-10cm 8l - Czw, 26. -3°C -5°C <1cm 5l - Pią, 27. -5°C -6°C <1cm 3l 1h Poprawił mi się humor, niemal w błogostan wpadam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Spokojnie bo to niż z południa ale naprawdę może być w górach pięknie na święta. Widzę że to co od tygodnia piszę Ja oraz Zibi od paru dni może okazać się strzałem w dziesiątkę. Jeszcze w poniedziałek linczowali mnie za to że napisałem że po niedzieli wraca mróz. Cóż to właśnie przykład tego ile modele czyli superkomputery mają braków do człowieka. Szkoda że wszyscy poprostu kopiuja modele zamiast się nad nimi pochylić i je zinterpretować. Ostatni akcent halnego obecnie i znów do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Niby niedaleko od Bieńkuli, ale nie wiem czy da się z buta podejść do gondoli, pewnie będziesz skazany na auto, szczególnie jeśli prognozowane opady śniegu się potwierdzą. Darmowy skibus niestety nie jeździ na Olimpijską. Jeśli jednak po nartach będziesz chciał zostawić auto by pozwiedzać miasto, czy wypić małe piwo, to pod tym linkiem znajdziesz rozkład jazdy darmowych skibusów, https://www.orle-gni...ibus-w-szczyrku bardzo wygodne rozwiązanie. Ich uruchomienie planowane było na 21 grudnia, ale w związku z tym, że sezon jeszcze nie ruszył, to nie wiem, czy ta data nadal jest aktualna. Zarejestruj się do GOPASS-a, będziesz miał tańsze skipassy online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Bedę w okolicy miedzy Świetami a Nowym rokiem. Jesli salmopol bedzie przejezdny... ( Marcin kracze od kilku dni, że sypnie) to zajrzę na piwo. W tym terminie jazda w SON może być problematyczna, ale może nie........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ciekawe czy przy takich temperaturach śnieg się utrzyma.Utrzyma się bo go zostawili w kopach. Jednak gdyby na ten weekend przygotowali tarsy to miałbym obawy. Na szczęście od niedzieli już chłodniej i zacznie wracać mróz nocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Na szczęście od niedzieli już chłodniej i zacznie wracać mróz nocami. Od której? Bo prognozy wskazują, że dopiero po świętach ma się ochłodzić. Na szczęście prognozy długoterminowe mają to do siebie, że rzadko się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Ja narazie nic nie powiem bo w grę wchodzi gienek. Te nize są bardzo nieprzewidywalne. Napewno zacznie sypać od Wigilii może deszcz przejdzie w śnieg juz w poniedzialek. Jednak co do niżu z południa narazie poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 9-Dni Prognoza pogody Czyrna - Solisko (Szczyrk) (1.200m) Dzisiaj 10°C 8°C 5h Jutro 9°C 4°C 7h Sobota 5°C 0°C 80% 8l 1h Niedziela 3°C -1°C 11cm 85% 17l 2h Poniedziałek -2°C -2°C 28cm 90% 36l - Wtorek -2°C -3°C 85% 6l - Śro, 25. -3°C -4°C 5-10cm 8l - Czw, 26. -3°C -5°C <1cm 5l - Pią, 27. -5°C -6°C <1cm 3l 1h Poprawił mi się humor, niemal w błogostan wpadam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Spokojnie bo to niż z południa ale naprawdę może być w górach pięknie na święta. Widzę że to co od tygodnia piszę Ja oraz Zibi od paru dni może okazać się strzałem w dziesiątkę. Jeszcze w poniedziałek linczowali mnie za to że napisałem że po niedzieli wraca mróz. Cóż to właśnie przykład tego ile modele czyli superkomputery mają braków do człowieka. Szkoda że wszyscy poprostu kopiuja modele zamiast się nad nimi pochylić i je zinterpretować. Ostatni akcent halnego obecnie i znów do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Niby niedaleko od Bieńkuli, ale nie wiem czy da się z buta podejść do gondoli, pewnie będziesz skazany na auto, szczególnie jeśli prognozowane opady śniegu się potwierdzą. Darmowy skibus niestety nie jeździ na Olimpijską. Jeśli jednak po nartach będziesz chciał zostawić auto by pozwiedzać miasto, czy wypić małe piwo, to pod tym linkiem znajdziesz rozkład jazdy darmowych skibusów, https://www.orle-gni...ibus-w-szczyrku bardzo wygodne rozwiązanie. Ich uruchomienie planowane było na 21 grudnia, ale w związku z tym, że sezon jeszcze nie ruszył, to nie wiem, czy ta data nadal jest aktualna. Zarejestruj się do GOPASS-a, będziesz miał tańsze skipassy online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Bedę w okolicy miedzy Świetami a Nowym rokiem. Jesli salmopol bedzie przejezdny... ( Marcin kracze od kilku dni, że sypnie) to zajrzę na piwo. W tym terminie jazda w SON może być problematyczna, ale może nie........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Spokojnie bo to niż z południa ale naprawdę może być w górach pięknie na święta. Widzę że to co od tygodnia piszę Ja oraz Zibi od paru dni może okazać się strzałem w dziesiątkę. Jeszcze w poniedziałek linczowali mnie za to że napisałem że po niedzieli wraca mróz. Cóż to właśnie przykład tego ile modele czyli superkomputery mają braków do człowieka. Szkoda że wszyscy poprostu kopiuja modele zamiast się nad nimi pochylić i je zinterpretować. Ostatni akcent halnego obecnie i znów do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Chcesz odwiedzić Szczyrk? Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Niby niedaleko od Bieńkuli, ale nie wiem czy da się z buta podejść do gondoli, pewnie będziesz skazany na auto, szczególnie jeśli prognozowane opady śniegu się potwierdzą. Darmowy skibus niestety nie jeździ na Olimpijską. Jeśli jednak po nartach będziesz chciał zostawić auto by pozwiedzać miasto, czy wypić małe piwo, to pod tym linkiem znajdziesz rozkład jazdy darmowych skibusów, https://www.orle-gni...ibus-w-szczyrku bardzo wygodne rozwiązanie. Ich uruchomienie planowane było na 21 grudnia, ale w związku z tym, że sezon jeszcze nie ruszył, to nie wiem, czy ta data nadal jest aktualna. Zarejestruj się do GOPASS-a, będziesz miał tańsze skipassy online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Bedę w okolicy miedzy Świetami a Nowym rokiem. Jesli salmopol bedzie przejezdny... ( Marcin kracze od kilku dni, że sypnie) to zajrzę na piwo. W tym terminie jazda w SON może być problematyczna, ale może nie........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Gdzie zabukowałeś kwaterę? Ja planuję przyjazd 30 na noc i pewnie zostanę do 6 stycznia. Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Niby niedaleko od Bieńkuli, ale nie wiem czy da się z buta podejść do gondoli, pewnie będziesz skazany na auto, szczególnie jeśli prognozowane opady śniegu się potwierdzą. Darmowy skibus niestety nie jeździ na Olimpijską. Jeśli jednak po nartach będziesz chciał zostawić auto by pozwiedzać miasto, czy wypić małe piwo, to pod tym linkiem znajdziesz rozkład jazdy darmowych skibusów, https://www.orle-gni...ibus-w-szczyrku bardzo wygodne rozwiązanie. Ich uruchomienie planowane było na 21 grudnia, ale w związku z tym, że sezon jeszcze nie ruszył, to nie wiem, czy ta data nadal jest aktualna. Zarejestruj się do GOPASS-a, będziesz miał tańsze skipassy online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Bedę w okolicy miedzy Świetami a Nowym rokiem. Jesli salmopol bedzie przejezdny... ( Marcin kracze od kilku dni, że sypnie) to zajrzę na piwo. W tym terminie jazda w SON może być problematyczna, ale może nie........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Olimpijska 73, ,,Domki Czyrna''. Fajnie że będziesz, coś pojeżdzimy . A Szczyrku nie znam, ale to chyba niezbyt daleko od ośrodka. Niby niedaleko od Bieńkuli, ale nie wiem czy da się z buta podejść do gondoli, pewnie będziesz skazany na auto, szczególnie jeśli prognozowane opady śniegu się potwierdzą. Darmowy skibus niestety nie jeździ na Olimpijską. Jeśli jednak po nartach będziesz chciał zostawić auto by pozwiedzać miasto, czy wypić małe piwo, to pod tym linkiem znajdziesz rozkład jazdy darmowych skibusów, https://www.orle-gni...ibus-w-szczyrku bardzo wygodne rozwiązanie. Ich uruchomienie planowane było na 21 grudnia, ale w związku z tym, że sezon jeszcze nie ruszył, to nie wiem, czy ta data nadal jest aktualna. Zarejestruj się do GOPASS-a, będziesz miał tańsze skipassy online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Bedę w okolicy miedzy Świetami a Nowym rokiem. Jesli salmopol bedzie przejezdny... ( Marcin kracze od kilku dni, że sypnie) to zajrzę na piwo. W tym terminie jazda w SON może być problematyczna, ale może nie........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Bedę w okolicy miedzy Świetami a Nowym rokiem. Jesli salmopol bedzie przejezdny... ( Marcin kracze od kilku dni, że sypnie) to zajrzę na piwo. W tym terminie jazda w SON może być problematyczna, ale może nie........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Chyba Michał miał co innego na myśli pisząc problematyczna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
mig Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 No zaś bez przesady. W styczniu było ponad metr śniegu a był przejezdny. No chyba że na letniakach albo tanie "zimówki" no to fakt. Co do jazdy w górach to trzeba potrafić jeździć. Mam rodzinę która do mnie jezdzi i porażka. Gaz w podłogę. Nie idzie wytłumaczyć że z gazem delikatnie i do góry. Moja Tesciowa była w szoku jak ciężarówką wyjechałem wróciłem sie i ich autem wyjechałem a jej mąż (Tesciu super facet) nie wyjechał. Była trochę zła że kazałem jej siąść z przodu (powiedziałem ofen mama przedni napęd to do przodu Tata lekki niech siedzi z tyłu) ale takie prawa fizyki Odpuśc. Chodzi o jazde na nartach.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jednak fakt znając SMR to pośredni raczej odpada w święta i po. Pewnie będą skupiać sie na Solisku i gondoli bo jazda nocna czyli dodatkowa kasa. Dlatego nawet nie planuję tam wypadu bo "Rudego Kota" nie odwiedzę. Ferie śląskie zaczynają się gdzieś w połowie stycznia więc zostaną tylko poranki albo kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dlatego nawet nie planuję tam wypadu I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I to jest dobra wiadomość , będzie luźniej.Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dobrze że nie byłeś na otwarciu. Dzięki temu był brak kolejek. Chciałem, żebyś miał luźniej. Doceń to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Dalej Strona 104 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjeżdżam 26ho po południu, wyjeżdżam 02 stycznia przed południem. Będę w Szczyrku po raz pierwszy. Liczę mocno na spotkanie !!! Też będę od 27 po południu do 1 stycznia jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A gdyby moja żona powiedziała, że jest zmęczona, to skończyłbym jazdę razem z nią, a nie kazał jej wozić moją dupę miedzy Soliskiem a gondolą, bo panisko musi się wyjeździć. Skoro jesteś taki idealny to Ci odpowiem. Domyślam się że masz żonę. Tylko czy to mój problem że jej w d wchodzisz. Czy to mój problem że z nią nie rozmawiasz?? Moja żona sama to zaproponowała tylko że do SPA do Białki z koleżanką jedzie. Cóż kobieta. Uprzedze Twoje pytanie. Czy to była koleżanka tak ufam żonie. Już dodam ze była bo mąż je wiózł. Co bylo w spa nie wiem. Jakieś pytania masz. Wystarczy żonie wynagrodzić to że dupe wozi i z nią rozmawiać. POLECAM ROZMAWIAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi