Ali2 Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Pytanie do stałych bywalców i znawców Szczyrku : czy jest jakakolwiek szansa, że dotrwają do weekendu 22.03? Dopiero wtedy możemy pojechać, tylko czy będzie jeszcze na czym pojeździć? Zawsze w marcu bywaliśmy w Białce, teraz Białka już zaliczona w ferie, a Szczyrk ostatnio był dwa lata temu... Z góry dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Co Ty pi... o 11 było jedno wielkie lodowisko przysypane 3 cm przesypanego śniegu! SL Redster na pograniczu bezpieczeństwa! inni latali jak worki z sianem... trasa na dół zamknięta bo 10 może 20 ludków zrobiło sobie zawody! weż! kocham tą górę, zacząłem tu swoje nartowanie tak jak na Pilsku Ale teraz to jest TOTALNA MASAKRA ludzie trzymające się kijków, z przerażeniem w oczach, walczący z nartami tylko żeby się nie połamać, krzyczący z przerażeniem ŁŁŁŁŁŁŁAŁŁŁŁ! Czy Ty to uważasz za normalne na Skrzyczem??? Bo ja tu jeżdżę od 80' i uważam to za niepoważne! Ile dni tam jeździłeś w tym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Bawcie się chłopaki! Ja jak pisałem... podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Bawcie się chłopaki! Ja jak pisałem... podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Co Ty pi... o 11 było jedno wielkie lodowisko przysypane 3 cm przesypanego śniegu! SL Redster na pograniczu bezpieczeństwa! inni latali jak worki z sianem... trasa na dół zamknięta bo 10 może 20 ludków zrobiło sobie zawody! weż! kocham tą górę, zacząłem tu swoje nartowanie tak jak na Pilsku Ale teraz to jest TOTALNA MASAKRA ludzie trzymające się kijków, z przerażeniem w oczach, walczący z nartami tylko żeby się nie połamać, krzyczący z przerażeniem ŁŁŁŁŁŁŁAŁŁŁŁ! Czy Ty to uważasz za normalne na Skrzyczem??? Bo ja tu jeżdżę od 80' i uważam to za niepoważne! Co Ty pi... o 11 było jedno wielkie lodowisko przysypane 3 cm przesypanego śniegu! SL Redster na pograniczu bezpieczeństwa! inni latali jak worki z sianem... trasa na dół zamknięta bo 10 może 20 ludków zrobiło sobie zawody! weż! kocham tą górę, zacząłem tu swoje nartowanie tak jak na Pilsku Ale teraz to jest TOTALNA MASAKRA ludzie trzymające się kijków, z przerażeniem w oczach, walczący z nartami tylko żeby się nie połamać, krzyczący z przerażeniem ŁŁŁŁŁŁŁAŁŁŁŁ! Czy Ty to uważasz za normalne na Skrzyczem??? Bo ja tu jeżdżę od 80' i uważam to za niepoważne! Byłem w tym samym czasie i w SMR i na Skrzycznem od 8 do 16 trasy były wręcz znakomicie przygotowane ,na stół jeździło się wspaniale zwłaszcza na Skrzycznem .Przy takiej wiosennej pogodzie kiedy w dzień trochę śnieg się roztapia a w nocy przymarza trzeba się liczyć z trochę twardszym podłożem zwłaszcza rano ,wystarczy tylko dobrze naostrzyć narty ,dla mnie były rewelacyjne warunki a na trasach Skrzycznego wręcz pustki nie mówię o tych zawodach w niższych partiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Bylem w Szczyrku jakies 20 lat temu, poczatki nartowania w gorach, myslalem, że pojadę w tym roku w meskim gronie, pojezdzic. W korbielowie byłem 2 lata temu to podobna gora, pewnie taka sama jazda. Odradzili mi Szczyrk goscie, co byli tam sluzbowo przez tydzien, ludzie z branzy narciarskiej. Wady to :kolejki, parkingi, trasy, brak knajp, basenow. W tym roku w Białce i okolicach juz jezdzilem w ferie,ale cóż, gdzies trzeba z dziecmi. I wypada, ze znowu tam pojadę. To tak jak my W ferie była Białka i chyba w marcu znowu będzie, bo nie wiem czy Szczyrk dotrwa do 22.03. A Wy kiedy się wybieracie do Białki? Przed 22.03 czy później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Ależ oczywiście. Było wspaniale, stoki perfekcyjnie, przepięknie przygotowane, krawiędzie wcinały się w cudowny świeżo nasypany śnieżek przez rewelacyjny system naśnieżania który mógł powstać tylko dzięki pracy naszego obecnego rządu... PS. i przepraszam wszystkich którzy uwierzyli w moje błędne spostrzeganie rzeczywistości... oczywiście nie prawdą jest że był lód na trasach (bo teraz się nic nie topi a jak się nie topi to nie może zamarzać) Było cudownie! Zapraszam wszystkich... przyjeżdżajcie... Cała Polska jeździ w Szczyrku... i aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dziś aktualizacja komunikatu, na ich stronach. ***Kanapa B2 (Solisko - Wierch Pośredni) jest nieczynna do odwołania.*** Co oznacza wyłącznie całego Pośredniego, a to już faje nie jest. https://www.szczyrko...trasy-i-koleje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dziś aktualizacja komunikatu, na ich stronach. ***Kanapa B2 (Solisko - Wierch Pośredni) jest nieczynna do odwołania.*** Co oznacza wyłącznie całego Pośredniego, a to już faje nie jest. https://www.szczyrko...trasy-i-koleje/ Obawiam się, że odwołanie może nastąpić w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Kanapa śmiga w najlepsze, wcześniej nie działała. Rzecz dotyczy poniższego : ***ORCZYK C3 (Hala Skrzyczeńska - Małe Skrzyczne) jest nieczynny do odwołania*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 albo tak: 20190302_082256.jpg 20190302_103012.jpg jak kto woli! PS. ja tam byłem już dwa razy! pierwszy i ostatni! czyli 2 Pozdrawiam ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To tak jak my W ferie była Białka i chyba w marcu znowu będzie, bo nie wiem czy Szczyrk dotrwa do 22.03. A Wy kiedy się wybieracie do Białki? Przed 22.03 czy później? Planujemy od 11 marca na 4 dni. W ciemno z kwaterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć lepiej nie pisac o kilometrach bo mnie wyszydzili na tym forum z powodu uzywania np. endomodo. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 W dużym skrócie:Sobota - totalny sajgon, miliard ludzi. Zdecydowanie najgorzej na COSie. Na trasach jednak całkiem do przeżycia, jakoś ten tłum się rozjeżdżał.Zajechaliśmy na (drugi) parking pod gondolą ok 8.10, kilka minut później nie było tam już czego szukać.Niedziela - luźniej, za to pogoda zrobiła się paskudna: wiatr, mgła, trochę mżawki. Miękko i ciężkoDziś - słońce i bardzo ciepło, bardzo silny wiatr, aż dziw bierze, że wyciągów nie zamykali (dopiero popołudniu górę Skrzycznego i orczyk na Małe).Fajnie się jeździło, bo mało ludzi i niektóre stoki utrzymały fason do popołudnia. Chociaż bardzo miękko i jeszcze kilka takich dni i nie będzie co zbierać.Coraz więcej przetarć. Najlepiej chyba na Bieńkuli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę W środę na 90% też się wybieram na 4 godziny może się spotkamy na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dziś kolejna awaria niebieskiej kanapy (to już chyba 3 kolejny dzień), nie dobrze to wróży, jutro chyba nie będę parkował na Pośrednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Widziałem dziś na żywo. Jechałem do Wisły przez Żory (musiałem być na chwilę służbowo). Piękna widoczność. A po drodze w Częstochowie gradobicie, śnieżyca, później ulewny deszcz. Dziś istne 4 pory roku. p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Krzysztof w Szczyrku też A nie pisałem, żeby planować narty w Szczyrku w terminie kiedy ja tam jestem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Do kompletu rano rozpi... stok z zamarzniętymi koleinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Pogoda w Szczyrku idealna na trasach już tak wesoło nie jest sporo uskoków pa ratrakach . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Dziś zaparkowałem pod gondolą. Zgadnijcie więc co się dziś popsuło ? Tak, dobrze się domyślacie - gondola. Czy mi to przeszkadzało - zdecydowanie nie, kolejny fantastyczny dzień na nartach zaliczony, wieczorem wstawię dłuższą relację. Dziś głównie Zbójnicka Kopa i 3 (byłem z moją 5 letnią córką), która jak zobaczyła górki na trasie z MS to nie chciała nigdzie indziej jeździć. Gondola miała chwilową awarię. Dziś padł im w ośrodku internet, system gopass, system sterowania ruchem. Trasy zjazdowe do gondoli (1 i 3) oznaczona jako zamknięte - choć warunki na nich dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 Dalej Strona 97 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Bawcie się chłopaki! Ja jak pisałem... podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Bawcie się chłopaki! Ja jak pisałem... podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Co Ty pi... o 11 było jedno wielkie lodowisko przysypane 3 cm przesypanego śniegu! SL Redster na pograniczu bezpieczeństwa! inni latali jak worki z sianem... trasa na dół zamknięta bo 10 może 20 ludków zrobiło sobie zawody! weż! kocham tą górę, zacząłem tu swoje nartowanie tak jak na Pilsku Ale teraz to jest TOTALNA MASAKRA ludzie trzymające się kijków, z przerażeniem w oczach, walczący z nartami tylko żeby się nie połamać, krzyczący z przerażeniem ŁŁŁŁŁŁŁAŁŁŁŁ! Czy Ty to uważasz za normalne na Skrzyczem??? Bo ja tu jeżdżę od 80' i uważam to za niepoważne! Co Ty pi... o 11 było jedno wielkie lodowisko przysypane 3 cm przesypanego śniegu! SL Redster na pograniczu bezpieczeństwa! inni latali jak worki z sianem... trasa na dół zamknięta bo 10 może 20 ludków zrobiło sobie zawody! weż! kocham tą górę, zacząłem tu swoje nartowanie tak jak na Pilsku Ale teraz to jest TOTALNA MASAKRA ludzie trzymające się kijków, z przerażeniem w oczach, walczący z nartami tylko żeby się nie połamać, krzyczący z przerażeniem ŁŁŁŁŁŁŁAŁŁŁŁ! Czy Ty to uważasz za normalne na Skrzyczem??? Bo ja tu jeżdżę od 80' i uważam to za niepoważne! Byłem w tym samym czasie i w SMR i na Skrzycznem od 8 do 16 trasy były wręcz znakomicie przygotowane ,na stół jeździło się wspaniale zwłaszcza na Skrzycznem .Przy takiej wiosennej pogodzie kiedy w dzień trochę śnieg się roztapia a w nocy przymarza trzeba się liczyć z trochę twardszym podłożem zwłaszcza rano ,wystarczy tylko dobrze naostrzyć narty ,dla mnie były rewelacyjne warunki a na trasach Skrzycznego wręcz pustki nie mówię o tych zawodach w niższych partiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali2 Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Bylem w Szczyrku jakies 20 lat temu, poczatki nartowania w gorach, myslalem, że pojadę w tym roku w meskim gronie, pojezdzic. W korbielowie byłem 2 lata temu to podobna gora, pewnie taka sama jazda. Odradzili mi Szczyrk goscie, co byli tam sluzbowo przez tydzien, ludzie z branzy narciarskiej. Wady to :kolejki, parkingi, trasy, brak knajp, basenow. W tym roku w Białce i okolicach juz jezdzilem w ferie,ale cóż, gdzies trzeba z dziecmi. I wypada, ze znowu tam pojadę. To tak jak my W ferie była Białka i chyba w marcu znowu będzie, bo nie wiem czy Szczyrk dotrwa do 22.03. A Wy kiedy się wybieracie do Białki? Przed 22.03 czy później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Ależ oczywiście. Było wspaniale, stoki perfekcyjnie, przepięknie przygotowane, krawiędzie wcinały się w cudowny świeżo nasypany śnieżek przez rewelacyjny system naśnieżania który mógł powstać tylko dzięki pracy naszego obecnego rządu... PS. i przepraszam wszystkich którzy uwierzyli w moje błędne spostrzeganie rzeczywistości... oczywiście nie prawdą jest że był lód na trasach (bo teraz się nic nie topi a jak się nie topi to nie może zamarzać) Było cudownie! Zapraszam wszystkich... przyjeżdżajcie... Cała Polska jeździ w Szczyrku... i aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dziś aktualizacja komunikatu, na ich stronach. ***Kanapa B2 (Solisko - Wierch Pośredni) jest nieczynna do odwołania.*** Co oznacza wyłącznie całego Pośredniego, a to już faje nie jest. https://www.szczyrko...trasy-i-koleje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dziś aktualizacja komunikatu, na ich stronach. ***Kanapa B2 (Solisko - Wierch Pośredni) jest nieczynna do odwołania.*** Co oznacza wyłącznie całego Pośredniego, a to już faje nie jest. https://www.szczyrko...trasy-i-koleje/ Obawiam się, że odwołanie może nastąpić w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Kanapa śmiga w najlepsze, wcześniej nie działała. Rzecz dotyczy poniższego : ***ORCZYK C3 (Hala Skrzyczeńska - Małe Skrzyczne) jest nieczynny do odwołania*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 albo tak: 20190302_082256.jpg 20190302_103012.jpg jak kto woli! PS. ja tam byłem już dwa razy! pierwszy i ostatni! czyli 2 Pozdrawiam ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To tak jak my W ferie była Białka i chyba w marcu znowu będzie, bo nie wiem czy Szczyrk dotrwa do 22.03. A Wy kiedy się wybieracie do Białki? Przed 22.03 czy później? Planujemy od 11 marca na 4 dni. W ciemno z kwaterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć lepiej nie pisac o kilometrach bo mnie wyszydzili na tym forum z powodu uzywania np. endomodo. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 W dużym skrócie:Sobota - totalny sajgon, miliard ludzi. Zdecydowanie najgorzej na COSie. Na trasach jednak całkiem do przeżycia, jakoś ten tłum się rozjeżdżał.Zajechaliśmy na (drugi) parking pod gondolą ok 8.10, kilka minut później nie było tam już czego szukać.Niedziela - luźniej, za to pogoda zrobiła się paskudna: wiatr, mgła, trochę mżawki. Miękko i ciężkoDziś - słońce i bardzo ciepło, bardzo silny wiatr, aż dziw bierze, że wyciągów nie zamykali (dopiero popołudniu górę Skrzycznego i orczyk na Małe).Fajnie się jeździło, bo mało ludzi i niektóre stoki utrzymały fason do popołudnia. Chociaż bardzo miękko i jeszcze kilka takich dni i nie będzie co zbierać.Coraz więcej przetarć. Najlepiej chyba na Bieńkuli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę W środę na 90% też się wybieram na 4 godziny może się spotkamy na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dziś kolejna awaria niebieskiej kanapy (to już chyba 3 kolejny dzień), nie dobrze to wróży, jutro chyba nie będę parkował na Pośrednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Widziałem dziś na żywo. Jechałem do Wisły przez Żory (musiałem być na chwilę służbowo). Piękna widoczność. A po drodze w Częstochowie gradobicie, śnieżyca, później ulewny deszcz. Dziś istne 4 pory roku. p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Krzysztof w Szczyrku też A nie pisałem, żeby planować narty w Szczyrku w terminie kiedy ja tam jestem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Do kompletu rano rozpi... stok z zamarzniętymi koleinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Pogoda w Szczyrku idealna na trasach już tak wesoło nie jest sporo uskoków pa ratrakach . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Dziś zaparkowałem pod gondolą. Zgadnijcie więc co się dziś popsuło ? Tak, dobrze się domyślacie - gondola. Czy mi to przeszkadzało - zdecydowanie nie, kolejny fantastyczny dzień na nartach zaliczony, wieczorem wstawię dłuższą relację. Dziś głównie Zbójnicka Kopa i 3 (byłem z moją 5 letnią córką), która jak zobaczyła górki na trasie z MS to nie chciała nigdzie indziej jeździć. Gondola miała chwilową awarię. Dziś padł im w ośrodku internet, system gopass, system sterowania ruchem. Trasy zjazdowe do gondoli (1 i 3) oznaczona jako zamknięte - choć warunki na nich dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 Dalej Strona 97 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Jasiek. Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Ależ oczywiście. Było wspaniale, stoki perfekcyjnie, przepięknie przygotowane, krawiędzie wcinały się w cudowny świeżo nasypany śnieżek przez rewelacyjny system naśnieżania który mógł powstać tylko dzięki pracy naszego obecnego rządu... PS. i przepraszam wszystkich którzy uwierzyli w moje błędne spostrzeganie rzeczywistości... oczywiście nie prawdą jest że był lód na trasach (bo teraz się nic nie topi a jak się nie topi to nie może zamarzać) Było cudownie! Zapraszam wszystkich... przyjeżdżajcie... Cała Polska jeździ w Szczyrku... i aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dziś aktualizacja komunikatu, na ich stronach. ***Kanapa B2 (Solisko - Wierch Pośredni) jest nieczynna do odwołania.*** Co oznacza wyłącznie całego Pośredniego, a to już faje nie jest. https://www.szczyrko...trasy-i-koleje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dziś aktualizacja komunikatu, na ich stronach. ***Kanapa B2 (Solisko - Wierch Pośredni) jest nieczynna do odwołania.*** Co oznacza wyłącznie całego Pośredniego, a to już faje nie jest. https://www.szczyrko...trasy-i-koleje/ Obawiam się, że odwołanie może nastąpić w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ali2 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Kanapa śmiga w najlepsze, wcześniej nie działała. Rzecz dotyczy poniższego : ***ORCZYK C3 (Hala Skrzyczeńska - Małe Skrzyczne) jest nieczynny do odwołania*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 albo tak: 20190302_082256.jpg 20190302_103012.jpg jak kto woli! PS. ja tam byłem już dwa razy! pierwszy i ostatni! czyli 2 Pozdrawiam ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To tak jak my W ferie była Białka i chyba w marcu znowu będzie, bo nie wiem czy Szczyrk dotrwa do 22.03. A Wy kiedy się wybieracie do Białki? Przed 22.03 czy później? Planujemy od 11 marca na 4 dni. W ciemno z kwaterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć lepiej nie pisac o kilometrach bo mnie wyszydzili na tym forum z powodu uzywania np. endomodo. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 W dużym skrócie:Sobota - totalny sajgon, miliard ludzi. Zdecydowanie najgorzej na COSie. Na trasach jednak całkiem do przeżycia, jakoś ten tłum się rozjeżdżał.Zajechaliśmy na (drugi) parking pod gondolą ok 8.10, kilka minut później nie było tam już czego szukać.Niedziela - luźniej, za to pogoda zrobiła się paskudna: wiatr, mgła, trochę mżawki. Miękko i ciężkoDziś - słońce i bardzo ciepło, bardzo silny wiatr, aż dziw bierze, że wyciągów nie zamykali (dopiero popołudniu górę Skrzycznego i orczyk na Małe).Fajnie się jeździło, bo mało ludzi i niektóre stoki utrzymały fason do popołudnia. Chociaż bardzo miękko i jeszcze kilka takich dni i nie będzie co zbierać.Coraz więcej przetarć. Najlepiej chyba na Bieńkuli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę W środę na 90% też się wybieram na 4 godziny może się spotkamy na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dziś kolejna awaria niebieskiej kanapy (to już chyba 3 kolejny dzień), nie dobrze to wróży, jutro chyba nie będę parkował na Pośrednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Widziałem dziś na żywo. Jechałem do Wisły przez Żory (musiałem być na chwilę służbowo). Piękna widoczność. A po drodze w Częstochowie gradobicie, śnieżyca, później ulewny deszcz. Dziś istne 4 pory roku. p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Krzysztof w Szczyrku też A nie pisałem, żeby planować narty w Szczyrku w terminie kiedy ja tam jestem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Do kompletu rano rozpi... stok z zamarzniętymi koleinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Pogoda w Szczyrku idealna na trasach już tak wesoło nie jest sporo uskoków pa ratrakach . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Dziś zaparkowałem pod gondolą. Zgadnijcie więc co się dziś popsuło ? Tak, dobrze się domyślacie - gondola. Czy mi to przeszkadzało - zdecydowanie nie, kolejny fantastyczny dzień na nartach zaliczony, wieczorem wstawię dłuższą relację. Dziś głównie Zbójnicka Kopa i 3 (byłem z moją 5 letnią córką), która jak zobaczyła górki na trasie z MS to nie chciała nigdzie indziej jeździć. Gondola miała chwilową awarię. Dziś padł im w ośrodku internet, system gopass, system sterowania ruchem. Trasy zjazdowe do gondoli (1 i 3) oznaczona jako zamknięte - choć warunki na nich dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 Dalej Strona 97 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Ali2 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Kanapa śmiga w najlepsze, wcześniej nie działała. Rzecz dotyczy poniższego : ***ORCZYK C3 (Hala Skrzyczeńska - Małe Skrzyczne) jest nieczynny do odwołania*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 albo tak: 20190302_082256.jpg 20190302_103012.jpg jak kto woli! PS. ja tam byłem już dwa razy! pierwszy i ostatni! czyli 2 Pozdrawiam ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To tak jak my W ferie była Białka i chyba w marcu znowu będzie, bo nie wiem czy Szczyrk dotrwa do 22.03. A Wy kiedy się wybieracie do Białki? Przed 22.03 czy później? Planujemy od 11 marca na 4 dni. W ciemno z kwaterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć lepiej nie pisac o kilometrach bo mnie wyszydzili na tym forum z powodu uzywania np. endomodo. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 W dużym skrócie:Sobota - totalny sajgon, miliard ludzi. Zdecydowanie najgorzej na COSie. Na trasach jednak całkiem do przeżycia, jakoś ten tłum się rozjeżdżał.Zajechaliśmy na (drugi) parking pod gondolą ok 8.10, kilka minut później nie było tam już czego szukać.Niedziela - luźniej, za to pogoda zrobiła się paskudna: wiatr, mgła, trochę mżawki. Miękko i ciężkoDziś - słońce i bardzo ciepło, bardzo silny wiatr, aż dziw bierze, że wyciągów nie zamykali (dopiero popołudniu górę Skrzycznego i orczyk na Małe).Fajnie się jeździło, bo mało ludzi i niektóre stoki utrzymały fason do popołudnia. Chociaż bardzo miękko i jeszcze kilka takich dni i nie będzie co zbierać.Coraz więcej przetarć. Najlepiej chyba na Bieńkuli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę W środę na 90% też się wybieram na 4 godziny może się spotkamy na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dziś kolejna awaria niebieskiej kanapy (to już chyba 3 kolejny dzień), nie dobrze to wróży, jutro chyba nie będę parkował na Pośrednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Widziałem dziś na żywo. Jechałem do Wisły przez Żory (musiałem być na chwilę służbowo). Piękna widoczność. A po drodze w Częstochowie gradobicie, śnieżyca, później ulewny deszcz. Dziś istne 4 pory roku. p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Krzysztof w Szczyrku też A nie pisałem, żeby planować narty w Szczyrku w terminie kiedy ja tam jestem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Do kompletu rano rozpi... stok z zamarzniętymi koleinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Pogoda w Szczyrku idealna na trasach już tak wesoło nie jest sporo uskoków pa ratrakach . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Dziś zaparkowałem pod gondolą. Zgadnijcie więc co się dziś popsuło ? Tak, dobrze się domyślacie - gondola. Czy mi to przeszkadzało - zdecydowanie nie, kolejny fantastyczny dzień na nartach zaliczony, wieczorem wstawię dłuższą relację. Dziś głównie Zbójnicka Kopa i 3 (byłem z moją 5 letnią córką), która jak zobaczyła górki na trasie z MS to nie chciała nigdzie indziej jeździć. Gondola miała chwilową awarię. Dziś padł im w ośrodku internet, system gopass, system sterowania ruchem. Trasy zjazdowe do gondoli (1 i 3) oznaczona jako zamknięte - choć warunki na nich dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 Dalej Strona 97 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To tak jak my W ferie była Białka i chyba w marcu znowu będzie, bo nie wiem czy Szczyrk dotrwa do 22.03. A Wy kiedy się wybieracie do Białki? Przed 22.03 czy później? Planujemy od 11 marca na 4 dni. W ciemno z kwaterami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 ja tam zaglądał będę bo to najlepsza trasa jaką mam pod nosem swoją drogą ktoś kto ogarnia fisa jeździ orczykiem a nie kanapą średnio na 4h robię ok 45 km gdzie po 30km nogi mają dosyć lepiej nie pisac o kilometrach bo mnie wyszydzili na tym forum z powodu uzywania np. endomodo. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 W dużym skrócie:Sobota - totalny sajgon, miliard ludzi. Zdecydowanie najgorzej na COSie. Na trasach jednak całkiem do przeżycia, jakoś ten tłum się rozjeżdżał.Zajechaliśmy na (drugi) parking pod gondolą ok 8.10, kilka minut później nie było tam już czego szukać.Niedziela - luźniej, za to pogoda zrobiła się paskudna: wiatr, mgła, trochę mżawki. Miękko i ciężkoDziś - słońce i bardzo ciepło, bardzo silny wiatr, aż dziw bierze, że wyciągów nie zamykali (dopiero popołudniu górę Skrzycznego i orczyk na Małe).Fajnie się jeździło, bo mało ludzi i niektóre stoki utrzymały fason do popołudnia. Chociaż bardzo miękko i jeszcze kilka takich dni i nie będzie co zbierać.Coraz więcej przetarć. Najlepiej chyba na Bieńkuli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 z racji tego że trenuję trochę na rowerze to odpalam strave co by widzieć co i jak a swoją drogą... zeszła zima , marzec, pilsko - szczawiny robię w 1:25, chwilowa max na ściance 104km/h, z max tętnem 190 a działo się to na slalomowej komórce nordica slr w sumie analizując teraz mądre to to nie było na fisie też można poszaleć fajnie za co uwielbiam tą trasę a jak dobrze pójdzie z temp to środa rano będę W środę na 90% też się wybieram na 4 godziny może się spotkamy na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dziś kolejna awaria niebieskiej kanapy (to już chyba 3 kolejny dzień), nie dobrze to wróży, jutro chyba nie będę parkował na Pośrednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Dzisiejsze okienka widokowe całkiem ok.... M.Skrzyczne z Cieszyna, po drodze Zawodzie z hotelami w Ustroniu. Foto FB 'Beskidomaniacy Skrzyczne z Oświęcimia Widziałem dziś na żywo. Jechałem do Wisły przez Żory (musiałem być na chwilę służbowo). Piękna widoczność. A po drodze w Częstochowie gradobicie, śnieżyca, później ulewny deszcz. Dziś istne 4 pory roku. p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Krzysztof w Szczyrku też A nie pisałem, żeby planować narty w Szczyrku w terminie kiedy ja tam jestem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Do kompletu rano rozpi... stok z zamarzniętymi koleinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Pogoda w Szczyrku idealna na trasach już tak wesoło nie jest sporo uskoków pa ratrakach . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Dziś zaparkowałem pod gondolą. Zgadnijcie więc co się dziś popsuło ? Tak, dobrze się domyślacie - gondola. Czy mi to przeszkadzało - zdecydowanie nie, kolejny fantastyczny dzień na nartach zaliczony, wieczorem wstawię dłuższą relację. Dziś głównie Zbójnicka Kopa i 3 (byłem z moją 5 letnią córką), która jak zobaczyła górki na trasie z MS to nie chciała nigdzie indziej jeździć. Gondola miała chwilową awarię. Dziś padł im w ośrodku internet, system gopass, system sterowania ruchem. Trasy zjazdowe do gondoli (1 i 3) oznaczona jako zamknięte - choć warunki na nich dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 Dalej Strona 97 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 p.s. Jestem w Wiśle Czarne obok zameczku Prezydenta, aktualnie pada śnieg. Krzysztof w Szczyrku też A nie pisałem, żeby planować narty w Szczyrku w terminie kiedy ja tam jestem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ku przestrodze: Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Ostatnio wielkie halo bo ratrakowy dał komuś w pysk ! A tu aż się prosi! Jak któryś baran by sobie łeb odciął to pewnie ratrakowy winien ....bo co tam robił . Do kompletu rano rozpi... stok z zamarzniętymi koleinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Pogoda w Szczyrku idealna na trasach już tak wesoło nie jest sporo uskoków pa ratrakach . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Dziś zaparkowałem pod gondolą. Zgadnijcie więc co się dziś popsuło ? Tak, dobrze się domyślacie - gondola. Czy mi to przeszkadzało - zdecydowanie nie, kolejny fantastyczny dzień na nartach zaliczony, wieczorem wstawię dłuższą relację. Dziś głównie Zbójnicka Kopa i 3 (byłem z moją 5 letnią córką), która jak zobaczyła górki na trasie z MS to nie chciała nigdzie indziej jeździć. Gondola miała chwilową awarię. Dziś padł im w ośrodku internet, system gopass, system sterowania ruchem. Trasy zjazdowe do gondoli (1 i 3) oznaczona jako zamknięte - choć warunki na nich dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi