milijon12 Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Panowie. To nie ten dział. Tutaj rozmawiamy o SON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Panowie. To nie ten dział. Tutaj rozmawiamy o SON. A przecież będziesz mógł sobie zjechać z SON w stronę COS. I zgubisz się wtedy biedny w lesie! Błąkamy się na forum teraz w Wielkim Szczyrku. Warto mieć wtedy w głowie teren a nie na małym ekraniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Mamy dobre wieści! Jutro startujemy! Dostępne 7⃣ km tras narciarskich. Trasa nr 3,3b,4. Kursować będą koleje: ✅A1 Szczyrk Gondola- Hala Skrzyczeńska ✅B1 Solisko- Hala Skrzyczeńska ✅B5 Hala Skrzyczeńska- Zbójnicka Kopa ⏰Ośrodek czynny będzie od 9:00 do 16:00 Warunki na biężąco aktualizujemy tutaj ➡ http://bit.ly/TrasyiKoleje Zapraszamy! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Jak obstawiacie. Będzie tłum w weekend? W tamtym roku początek sezonu bardzo luźny, ale ludzie dopiero dowiadywali się, że tak nowoczesny ośrodek powstał w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fantom Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 To naprawdę „masny” ośrodek, chyba najlepszy pod względem narciarskim w Polsce. Niestety już kojarzony z Kotelnicą, co spowoduje spory nalot osób o „niedzielnych umiejętnościach”, efektem będą korki na trasach i niebezpieczeństwo dla korzystających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Ja myślę, że teraz jeszcze będzie znośnie. Za to nie odwarze się pojechać tam po Świętach, choć bardzo bym chciał. Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Gdzieś bym się bujnął w niedzielę. Myślałem o Istebnej, ale skoro w Szczyrku już 7km trasy to żal po tych 900m w Istebnej jeździć No nic, poobserwujemy jutro rano jaki ruch pod gondolą i na Solisku. Mam nadzieję, że nie będzie takich obrazków z tłumami jak w tamtym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 To naprawdę „masny” ośrodek, chyba najlepszy pod względem narciarskim w Polsce. Niestety już kojarzony z Kotelnicą, co spowoduje spory nalot osób o „niedzielnych umiejętnościach”, efektem będą korki na trasach i niebezpieczeństwo dla korzystających. Coś czuję, że większość towarzystwa z Kotelnicy, która gościła w SMR w zeszłym roku już do Szczyrku drugi raz nie przyjedzie Z resztą, biorąc pod uwagę częstotliwość kursowania karetki i goprowców, to pewnie niemały odsetek już w ogóle sobie nie pojeździ na nartach... Kampania reklamowa też nie jest taka jak w ubiegłym roku. W telewizji póki co nie widziałem ani jednej reklamy, a rok temu na okrągło SMR się pojawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 ze ludzie są zbyt głupi by wsiąść na krzesło No coś w tym jest. Można wiele złego mówić o orczykach, ale uczyły równowagi i... pokory Na ten moment widze, że kolejek nie ma żadnych. Chyba jutro się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 No coś w tym jest. Można wiele złego mówić o orczykach, ale uczyły równowagi i... pokory Na ten moment widze, że kolejek nie ma żadnych. Chyba jutro się skuszę Kolejka była tylko podczas otwarcia do gondoli. Później jazda na bieżąco. Otwarcie sezonu bardzo udane. Kilka fotek zimowej scenerii: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Potwierdzam. Kolejek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o?3c, 3b, 3, 4 i 7-ka offpiste . Dodatkowo Ondraszek na COS, najlepszy warun bo śnieg naturalny i bez mgły, która szczelnie przykryła Zbójnicką Kopę. Niestety była tez i mała wpadka. Sezonówka z Gopassa działa, natomiast skipassy za benefity nie działają na kanapę z Jaworzyny na Skrzyczne. Pan z obsługi pozwolił wsiąść, żeby można było wrócić na SON, ale już tłumaczenie pani w infocentrum SMR, że ich skipassy nie działają na COS świadczy o ignorancji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 To dodam trochę od siebie. Dzięki na miłe nartowanie @kordiankw, Kordianowi, @MarioJ i jego córce. Stoki przygotowane bardzo dobrze SMR oraz fantastyczny naturalny śnieg - Skrzyczne. Nowa kanapa i nowa trasa bardzo fajne, 7 też całkiem dobrze naśnieżona (choć oficjalnie zamknięta). Mam wrażenie, że nowa trasa i kanapa skutecznie odkorkowały ośrodek. Przejazd do COS bardzo fajny, na COS ludzi brak. Jedyne czego brakowało do szczęścia to trochę słońca, zimowy krajobraz był i tak przepiękny, a w pełnym słońcu byłoby bajkowo. Na początek 3 Gastronomia w nowej odsłonie na 4. Solisko pusto. Skrzyczne. 7 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Pewnie w tygodniu będzie chodziło tylko to co otworzyli dziś. Więcej przypuszczam, że otworzą na kolejny weekend. Jakby co, to z Krzysztofem jesteśmy do wtorku włącznie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za info.Zawaliłem sprawę - uznałem że na razie nie stać mnie na korzystanie z SON (2 córki na studiach i inne takie sprawy), ale w sumie po zrobieniu kart Euro26 dla dzieci i ITIC dla nas korzystając ze zniżek jest niewiele drożej niż w malutkich Ośrodkach. Ciekawe ile idą te karty - a mogłem pewnie je kupić osobiście latem w Szczyrku jak byłem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Średnio dwa tygodnie, ale są i tacy którzy czekali miesiąc. Jeżeli nie przyjdą na czas, drukujesz potwierdzenie które dostajesz na maila, albo karty tymczasowe ze swojego profilu na GOPASS, idziesz z tym do infocentrum i wydadzą ci zastępcze. Kaucja jest chyba 10 zł od sztuki, ale po zakończeniu jazdy i zwrocie kart możesz odzyskać kaucję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? http://www.skiforum....ss/#entry598484 może się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 A da się "normalnie" kupić taka kartę będąc w Szczyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Masz na myśli kartę GOPASS? Taką bez zaprogramowanych karnetów? Tak, w ubiegłym roku kaucja kosztowała 10 zł, w tym nie wiem czy coś się zmieniło. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Kolega w piątek doładował 2 gopassy jednodniowe dla siebie i dla syna dzisiaj rano bardzo się zdziwił gdy nie działały.W infocentrum powiedziano że nie przypisał daty na niedzielę i z automatu były do wykorzystania w sobotę Dzisiaj musiał kupić jeszcze raz ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Dziś trochę bardziej widokowo, wyszło nawet słonko. Do gondoli bez kolejek. Solisko dziś się korkowało. Interesujący zakaz w toalecie na Solisku. COS widziany z dołu. SMR widziany z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Dalej Strona 79 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Mamy dobre wieści! Jutro startujemy! Dostępne 7⃣ km tras narciarskich. Trasa nr 3,3b,4. Kursować będą koleje: ✅A1 Szczyrk Gondola- Hala Skrzyczeńska ✅B1 Solisko- Hala Skrzyczeńska ✅B5 Hala Skrzyczeńska- Zbójnicka Kopa ⏰Ośrodek czynny będzie od 9:00 do 16:00 Warunki na biężąco aktualizujemy tutaj ➡ http://bit.ly/TrasyiKoleje Zapraszamy! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milijon12 Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Jak obstawiacie. Będzie tłum w weekend? W tamtym roku początek sezonu bardzo luźny, ale ludzie dopiero dowiadywali się, że tak nowoczesny ośrodek powstał w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 To naprawdę „masny” ośrodek, chyba najlepszy pod względem narciarskim w Polsce. Niestety już kojarzony z Kotelnicą, co spowoduje spory nalot osób o „niedzielnych umiejętnościach”, efektem będą korki na trasach i niebezpieczeństwo dla korzystających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Ja myślę, że teraz jeszcze będzie znośnie. Za to nie odwarze się pojechać tam po Świętach, choć bardzo bym chciał. Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Gdzieś bym się bujnął w niedzielę. Myślałem o Istebnej, ale skoro w Szczyrku już 7km trasy to żal po tych 900m w Istebnej jeździć No nic, poobserwujemy jutro rano jaki ruch pod gondolą i na Solisku. Mam nadzieję, że nie będzie takich obrazków z tłumami jak w tamtym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markiz69 Napisano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 To naprawdę „masny” ośrodek, chyba najlepszy pod względem narciarskim w Polsce. Niestety już kojarzony z Kotelnicą, co spowoduje spory nalot osób o „niedzielnych umiejętnościach”, efektem będą korki na trasach i niebezpieczeństwo dla korzystających. Coś czuję, że większość towarzystwa z Kotelnicy, która gościła w SMR w zeszłym roku już do Szczyrku drugi raz nie przyjedzie Z resztą, biorąc pod uwagę częstotliwość kursowania karetki i goprowców, to pewnie niemały odsetek już w ogóle sobie nie pojeździ na nartach... Kampania reklamowa też nie jest taka jak w ubiegłym roku. W telewizji póki co nie widziałem ani jednej reklamy, a rok temu na okrągło SMR się pojawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 ze ludzie są zbyt głupi by wsiąść na krzesło No coś w tym jest. Można wiele złego mówić o orczykach, ale uczyły równowagi i... pokory Na ten moment widze, że kolejek nie ma żadnych. Chyba jutro się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 No coś w tym jest. Można wiele złego mówić o orczykach, ale uczyły równowagi i... pokory Na ten moment widze, że kolejek nie ma żadnych. Chyba jutro się skuszę Kolejka była tylko podczas otwarcia do gondoli. Później jazda na bieżąco. Otwarcie sezonu bardzo udane. Kilka fotek zimowej scenerii: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Potwierdzam. Kolejek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o?3c, 3b, 3, 4 i 7-ka offpiste . Dodatkowo Ondraszek na COS, najlepszy warun bo śnieg naturalny i bez mgły, która szczelnie przykryła Zbójnicką Kopę. Niestety była tez i mała wpadka. Sezonówka z Gopassa działa, natomiast skipassy za benefity nie działają na kanapę z Jaworzyny na Skrzyczne. Pan z obsługi pozwolił wsiąść, żeby można było wrócić na SON, ale już tłumaczenie pani w infocentrum SMR, że ich skipassy nie działają na COS świadczy o ignorancji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 To dodam trochę od siebie. Dzięki na miłe nartowanie @kordiankw, Kordianowi, @MarioJ i jego córce. Stoki przygotowane bardzo dobrze SMR oraz fantastyczny naturalny śnieg - Skrzyczne. Nowa kanapa i nowa trasa bardzo fajne, 7 też całkiem dobrze naśnieżona (choć oficjalnie zamknięta). Mam wrażenie, że nowa trasa i kanapa skutecznie odkorkowały ośrodek. Przejazd do COS bardzo fajny, na COS ludzi brak. Jedyne czego brakowało do szczęścia to trochę słońca, zimowy krajobraz był i tak przepiękny, a w pełnym słońcu byłoby bajkowo. Na początek 3 Gastronomia w nowej odsłonie na 4. Solisko pusto. Skrzyczne. 7 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Pewnie w tygodniu będzie chodziło tylko to co otworzyli dziś. Więcej przypuszczam, że otworzą na kolejny weekend. Jakby co, to z Krzysztofem jesteśmy do wtorku włącznie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za info.Zawaliłem sprawę - uznałem że na razie nie stać mnie na korzystanie z SON (2 córki na studiach i inne takie sprawy), ale w sumie po zrobieniu kart Euro26 dla dzieci i ITIC dla nas korzystając ze zniżek jest niewiele drożej niż w malutkich Ośrodkach. Ciekawe ile idą te karty - a mogłem pewnie je kupić osobiście latem w Szczyrku jak byłem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Średnio dwa tygodnie, ale są i tacy którzy czekali miesiąc. Jeżeli nie przyjdą na czas, drukujesz potwierdzenie które dostajesz na maila, albo karty tymczasowe ze swojego profilu na GOPASS, idziesz z tym do infocentrum i wydadzą ci zastępcze. Kaucja jest chyba 10 zł od sztuki, ale po zakończeniu jazdy i zwrocie kart możesz odzyskać kaucję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? http://www.skiforum....ss/#entry598484 może się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 A da się "normalnie" kupić taka kartę będąc w Szczyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Masz na myśli kartę GOPASS? Taką bez zaprogramowanych karnetów? Tak, w ubiegłym roku kaucja kosztowała 10 zł, w tym nie wiem czy coś się zmieniło. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Kolega w piątek doładował 2 gopassy jednodniowe dla siebie i dla syna dzisiaj rano bardzo się zdziwił gdy nie działały.W infocentrum powiedziano że nie przypisał daty na niedzielę i z automatu były do wykorzystania w sobotę Dzisiaj musiał kupić jeszcze raz ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Dziś trochę bardziej widokowo, wyszło nawet słonko. Do gondoli bez kolejek. Solisko dziś się korkowało. Interesujący zakaz w toalecie na Solisku. COS widziany z dołu. SMR widziany z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Dalej Strona 79 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
loockas Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 ze ludzie są zbyt głupi by wsiąść na krzesło No coś w tym jest. Można wiele złego mówić o orczykach, ale uczyły równowagi i... pokory Na ten moment widze, że kolejek nie ma żadnych. Chyba jutro się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 No coś w tym jest. Można wiele złego mówić o orczykach, ale uczyły równowagi i... pokory Na ten moment widze, że kolejek nie ma żadnych. Chyba jutro się skuszę Kolejka była tylko podczas otwarcia do gondoli. Później jazda na bieżąco. Otwarcie sezonu bardzo udane. Kilka fotek zimowej scenerii: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Potwierdzam. Kolejek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o?3c, 3b, 3, 4 i 7-ka offpiste . Dodatkowo Ondraszek na COS, najlepszy warun bo śnieg naturalny i bez mgły, która szczelnie przykryła Zbójnicką Kopę. Niestety była tez i mała wpadka. Sezonówka z Gopassa działa, natomiast skipassy za benefity nie działają na kanapę z Jaworzyny na Skrzyczne. Pan z obsługi pozwolił wsiąść, żeby można było wrócić na SON, ale już tłumaczenie pani w infocentrum SMR, że ich skipassy nie działają na COS świadczy o ignorancji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 To dodam trochę od siebie. Dzięki na miłe nartowanie @kordiankw, Kordianowi, @MarioJ i jego córce. Stoki przygotowane bardzo dobrze SMR oraz fantastyczny naturalny śnieg - Skrzyczne. Nowa kanapa i nowa trasa bardzo fajne, 7 też całkiem dobrze naśnieżona (choć oficjalnie zamknięta). Mam wrażenie, że nowa trasa i kanapa skutecznie odkorkowały ośrodek. Przejazd do COS bardzo fajny, na COS ludzi brak. Jedyne czego brakowało do szczęścia to trochę słońca, zimowy krajobraz był i tak przepiękny, a w pełnym słońcu byłoby bajkowo. Na początek 3 Gastronomia w nowej odsłonie na 4. Solisko pusto. Skrzyczne. 7 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Pewnie w tygodniu będzie chodziło tylko to co otworzyli dziś. Więcej przypuszczam, że otworzą na kolejny weekend. Jakby co, to z Krzysztofem jesteśmy do wtorku włącznie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za info.Zawaliłem sprawę - uznałem że na razie nie stać mnie na korzystanie z SON (2 córki na studiach i inne takie sprawy), ale w sumie po zrobieniu kart Euro26 dla dzieci i ITIC dla nas korzystając ze zniżek jest niewiele drożej niż w malutkich Ośrodkach. Ciekawe ile idą te karty - a mogłem pewnie je kupić osobiście latem w Szczyrku jak byłem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Średnio dwa tygodnie, ale są i tacy którzy czekali miesiąc. Jeżeli nie przyjdą na czas, drukujesz potwierdzenie które dostajesz na maila, albo karty tymczasowe ze swojego profilu na GOPASS, idziesz z tym do infocentrum i wydadzą ci zastępcze. Kaucja jest chyba 10 zł od sztuki, ale po zakończeniu jazdy i zwrocie kart możesz odzyskać kaucję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? http://www.skiforum....ss/#entry598484 może się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 A da się "normalnie" kupić taka kartę będąc w Szczyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Masz na myśli kartę GOPASS? Taką bez zaprogramowanych karnetów? Tak, w ubiegłym roku kaucja kosztowała 10 zł, w tym nie wiem czy coś się zmieniło. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Kolega w piątek doładował 2 gopassy jednodniowe dla siebie i dla syna dzisiaj rano bardzo się zdziwił gdy nie działały.W infocentrum powiedziano że nie przypisał daty na niedzielę i z automatu były do wykorzystania w sobotę Dzisiaj musiał kupić jeszcze raz ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Dziś trochę bardziej widokowo, wyszło nawet słonko. Do gondoli bez kolejek. Solisko dziś się korkowało. Interesujący zakaz w toalecie na Solisku. COS widziany z dołu. SMR widziany z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Dalej Strona 79 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 No coś w tym jest. Można wiele złego mówić o orczykach, ale uczyły równowagi i... pokory Na ten moment widze, że kolejek nie ma żadnych. Chyba jutro się skuszę Kolejka była tylko podczas otwarcia do gondoli. Później jazda na bieżąco. Otwarcie sezonu bardzo udane. Kilka fotek zimowej scenerii: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milijon12 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Potwierdzam. Kolejek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Co działał o?3c, 3b, 3, 4 i 7-ka offpiste . Dodatkowo Ondraszek na COS, najlepszy warun bo śnieg naturalny i bez mgły, która szczelnie przykryła Zbójnicką Kopę. Niestety była tez i mała wpadka. Sezonówka z Gopassa działa, natomiast skipassy za benefity nie działają na kanapę z Jaworzyny na Skrzyczne. Pan z obsługi pozwolił wsiąść, żeby można było wrócić na SON, ale już tłumaczenie pani w infocentrum SMR, że ich skipassy nie działają na COS świadczy o ignorancji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 To dodam trochę od siebie. Dzięki na miłe nartowanie @kordiankw, Kordianowi, @MarioJ i jego córce. Stoki przygotowane bardzo dobrze SMR oraz fantastyczny naturalny śnieg - Skrzyczne. Nowa kanapa i nowa trasa bardzo fajne, 7 też całkiem dobrze naśnieżona (choć oficjalnie zamknięta). Mam wrażenie, że nowa trasa i kanapa skutecznie odkorkowały ośrodek. Przejazd do COS bardzo fajny, na COS ludzi brak. Jedyne czego brakowało do szczęścia to trochę słońca, zimowy krajobraz był i tak przepiękny, a w pełnym słońcu byłoby bajkowo. Na początek 3 Gastronomia w nowej odsłonie na 4. Solisko pusto. Skrzyczne. 7 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Macie moze informacje,czy w tygodniu ośrodek bedzie otwarty? Czy ruszaja pełną parą dopiero na swieta? Z tego co widzę,to warto wziac dzien urlopu w tygodniu Pewnie w tygodniu będzie chodziło tylko to co otworzyli dziś. Więcej przypuszczam, że otworzą na kolejny weekend. Jakby co, to z Krzysztofem jesteśmy do wtorku włącznie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Napisz maila na GOPASS, zrobią ci to ręcznie za ciebie. Z zasłyszanej dziś informacji w gondoli od pracownika SMR, otwarcie Bienkuli planowane jest w drugiej połowie stycznia. Natomiast za tydzień będą starać się otwierać kolejne trasy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki za info.Zawaliłem sprawę - uznałem że na razie nie stać mnie na korzystanie z SON (2 córki na studiach i inne takie sprawy), ale w sumie po zrobieniu kart Euro26 dla dzieci i ITIC dla nas korzystając ze zniżek jest niewiele drożej niż w malutkich Ośrodkach. Ciekawe ile idą te karty - a mogłem pewnie je kupić osobiście latem w Szczyrku jak byłem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Średnio dwa tygodnie, ale są i tacy którzy czekali miesiąc. Jeżeli nie przyjdą na czas, drukujesz potwierdzenie które dostajesz na maila, albo karty tymczasowe ze swojego profilu na GOPASS, idziesz z tym do infocentrum i wydadzą ci zastępcze. Kaucja jest chyba 10 zł od sztuki, ale po zakończeniu jazdy i zwrocie kart możesz odzyskać kaucję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? http://www.skiforum....ss/#entry598484 może się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 A da się "normalnie" kupić taka kartę będąc w Szczyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Masz na myśli kartę GOPASS? Taką bez zaprogramowanych karnetów? Tak, w ubiegłym roku kaucja kosztowała 10 zł, w tym nie wiem czy coś się zmieniło. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Kolega w piątek doładował 2 gopassy jednodniowe dla siebie i dla syna dzisiaj rano bardzo się zdziwił gdy nie działały.W infocentrum powiedziano że nie przypisał daty na niedzielę i z automatu były do wykorzystania w sobotę Dzisiaj musiał kupić jeszcze raz ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Dziś trochę bardziej widokowo, wyszło nawet słonko. Do gondoli bez kolejek. Solisko dziś się korkowało. Interesujący zakaz w toalecie na Solisku. COS widziany z dołu. SMR widziany z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Dalej Strona 79 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Średnio dwa tygodnie, ale są i tacy którzy czekali miesiąc. Jeżeli nie przyjdą na czas, drukujesz potwierdzenie które dostajesz na maila, albo karty tymczasowe ze swojego profilu na GOPASS, idziesz z tym do infocentrum i wydadzą ci zastępcze. Kaucja jest chyba 10 zł od sztuki, ale po zakończeniu jazdy i zwrocie kart możesz odzyskać kaucję. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Zarejestrowałem się na stronie Gopass - ale nie potrafię zmienić kodu pocztowego (do wysyłki), który wprowadził się automatycznie. jakaś dziwna ta strona. Hmmm mogę kupić w kasie SON i wtedy zarejestrować pod osoby? http://www.skiforum....ss/#entry598484 może się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 A da się "normalnie" kupić taka kartę będąc w Szczyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Masz na myśli kartę GOPASS? Taką bez zaprogramowanych karnetów? Tak, w ubiegłym roku kaucja kosztowała 10 zł, w tym nie wiem czy coś się zmieniło. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Kolega w piątek doładował 2 gopassy jednodniowe dla siebie i dla syna dzisiaj rano bardzo się zdziwił gdy nie działały.W infocentrum powiedziano że nie przypisał daty na niedzielę i z automatu były do wykorzystania w sobotę Dzisiaj musiał kupić jeszcze raz ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Dziś trochę bardziej widokowo, wyszło nawet słonko. Do gondoli bez kolejek. Solisko dziś się korkowało. Interesujący zakaz w toalecie na Solisku. COS widziany z dołu. SMR widziany z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Dalej Strona 79 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
bodex4 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 A da się "normalnie" kupić taka kartę będąc w Szczyrku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Masz na myśli kartę GOPASS? Taką bez zaprogramowanych karnetów? Tak, w ubiegłym roku kaucja kosztowała 10 zł, w tym nie wiem czy coś się zmieniło. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Kolega w piątek doładował 2 gopassy jednodniowe dla siebie i dla syna dzisiaj rano bardzo się zdziwił gdy nie działały.W infocentrum powiedziano że nie przypisał daty na niedzielę i z automatu były do wykorzystania w sobotę Dzisiaj musiał kupić jeszcze raz ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Dziś trochę bardziej widokowo, wyszło nawet słonko. Do gondoli bez kolejek. Solisko dziś się korkowało. Interesujący zakaz w toalecie na Solisku. COS widziany z dołu. SMR widziany z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi