kordiankw Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Pochwal się co to za powód , żebyśmy mogli złożyć gratulacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Dzięki panowie za pokaźną ilość przydatnych informacji ,w tym roku bardziej niż zwykle mnie to dotyczy ,bo czeka mnie sezon jednodniowych wyjazdów w Beskidy. Powód jest nader szczęśliwy Za to za 2-3 lata będziesz miał wiernego kompana do Twoich wyjazdów narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Pochwal się co to za powód , żebyśmy mogli złożyć gratulacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ma dwa tygodnie , na imię Nikodem i mówi ,że za 3 lata dołączy do zacnego grona narciarzy , chyba nie będzie miał wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Nowe zdjęcia na FB Solisko Arena. https://web.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Nowe zdjęcia na FB Solisko Arena. https://web.facebook...?type=3 Za tydzień wstawię swoje Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Kilka fajnych zdjęć z naciągania liny i innych prac serwisowych przy budowie ośrodka. https://web.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień?Tzw splot długi. Liny rozplata się na długości zależnej od ich grubości- szacuje że tu więcej niż 20m. I z grubsza pisząc-wycina się polowe pokretek z jednej liny i zastępuje pokretkami z drugiego konca, zabezpieczając konce pokretek przez przewleczenie w poprzek liny. (pokretka- cienka lina z której jest zwijane lina docelowa). To tak ogólnie. Każdy zaplatacz ma swoje 'myki', praca ta wymaga specjalistycznych kwalifikacji i odbywa się pod nadzorem Dozoru Technicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień? Mniej więcej tak: https://youtu.be/9FbctVdczmY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ja pitole... Byłem przekonany że jakieś laserowe spawania teraz są w użyciu.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Mniej więcej tak: https://www.youtube....bed/9FbctVdczmY Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Link już poprawiony. Zresztą działał na Chromie, a z nieznanych powodów nie działał na IE. Teraz powinien działać na obu przeglądarkach. Dziwne, że z automatu nie wyświetla się w formie okna na SF... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Taka sytuacja - 1 listopada i kawka na balkonie w t-shirt. Nie pamiętam tak pięknej pogody (letniej) w dniu Wszystkich Świętych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Pochwal się co to za powód , żebyśmy mogli złożyć gratulacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ma dwa tygodnie , na imię Nikodem i mówi ,że za 3 lata dołączy do zacnego grona narciarzy , chyba nie będzie miał wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Nowe zdjęcia na FB Solisko Arena. https://web.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Nowe zdjęcia na FB Solisko Arena. https://web.facebook...?type=3 Za tydzień wstawię swoje Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Kilka fajnych zdjęć z naciągania liny i innych prac serwisowych przy budowie ośrodka. https://web.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień?Tzw splot długi. Liny rozplata się na długości zależnej od ich grubości- szacuje że tu więcej niż 20m. I z grubsza pisząc-wycina się polowe pokretek z jednej liny i zastępuje pokretkami z drugiego konca, zabezpieczając konce pokretek przez przewleczenie w poprzek liny. (pokretka- cienka lina z której jest zwijane lina docelowa). To tak ogólnie. Każdy zaplatacz ma swoje 'myki', praca ta wymaga specjalistycznych kwalifikacji i odbywa się pod nadzorem Dozoru Technicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień? Mniej więcej tak: https://youtu.be/9FbctVdczmY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ja pitole... Byłem przekonany że jakieś laserowe spawania teraz są w użyciu.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Mniej więcej tak: https://www.youtube....bed/9FbctVdczmY Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Link już poprawiony. Zresztą działał na Chromie, a z nieznanych powodów nie działał na IE. Teraz powinien działać na obu przeglądarkach. Dziwne, że z automatu nie wyświetla się w formie okna na SF... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Taka sytuacja - 1 listopada i kawka na balkonie w t-shirt. Nie pamiętam tak pięknej pogody (letniej) w dniu Wszystkich Świętych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 27 Października 2018 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Nowe zdjęcia na FB Solisko Arena. https://web.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Nowe zdjęcia na FB Solisko Arena. https://web.facebook...?type=3 Za tydzień wstawię swoje Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Kilka fajnych zdjęć z naciągania liny i innych prac serwisowych przy budowie ośrodka. https://web.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milijon12 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień?Tzw splot długi. Liny rozplata się na długości zależnej od ich grubości- szacuje że tu więcej niż 20m. I z grubsza pisząc-wycina się polowe pokretek z jednej liny i zastępuje pokretkami z drugiego konca, zabezpieczając konce pokretek przez przewleczenie w poprzek liny. (pokretka- cienka lina z której jest zwijane lina docelowa). To tak ogólnie. Każdy zaplatacz ma swoje 'myki', praca ta wymaga specjalistycznych kwalifikacji i odbywa się pod nadzorem Dozoru Technicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Czy może ktoś mi wytłumaczyć w prostych słowach jak oni łączą liny. Tak żeby nie było przegrubień? Mniej więcej tak: https://youtu.be/9FbctVdczmY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ja pitole... Byłem przekonany że jakieś laserowe spawania teraz są w użyciu.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Mniej więcej tak: https://www.youtube....bed/9FbctVdczmY Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Link już poprawiony. Zresztą działał na Chromie, a z nieznanych powodów nie działał na IE. Teraz powinien działać na obu przeglądarkach. Dziwne, że z automatu nie wyświetla się w formie okna na SF... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Taka sytuacja - 1 listopada i kawka na balkonie w t-shirt. Nie pamiętam tak pięknej pogody (letniej) w dniu Wszystkich Świętych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ja pitole... Byłem przekonany że jakieś laserowe spawania teraz są w użyciu.. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milijon12 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Mniej więcej tak: https://www.youtube....bed/9FbctVdczmY Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Link już poprawiony. Zresztą działał na Chromie, a z nieznanych powodów nie działał na IE. Teraz powinien działać na obu przeglądarkach. Dziwne, że z automatu nie wyświetla się w formie okna na SF... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Taka sytuacja - 1 listopada i kawka na balkonie w t-shirt. Nie pamiętam tak pięknej pogody (letniej) w dniu Wszystkich Świętych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Link nie działa. Dla ciekawskich: na YouTube należy wpisać Seilbahn spleissen. Bardzo fajnie opisane. Link już poprawiony. Zresztą działał na Chromie, a z nieznanych powodów nie działał na IE. Teraz powinien działać na obu przeglądarkach. Dziwne, że z automatu nie wyświetla się w formie okna na SF... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Taka sytuacja - 1 listopada i kawka na balkonie w t-shirt. Nie pamiętam tak pięknej pogody (letniej) w dniu Wszystkich Świętych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 1 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Taka sytuacja - 1 listopada i kawka na balkonie w t-shirt. Nie pamiętam tak pięknej pogody (letniej) w dniu Wszystkich Świętych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jak sądzicie, czy SMR zdąży naśnieżyć ośrodek na 15 grudnia ? Obecnie patrząc na kamery, mamy dość mocno rozgrzebany plac budowy i warunki pogodowe, które w ciągu kilku najbliższych dni umożliwiłby rozpoczęcie naśnieżania. Nie widzę tych warunków pogodowych na początku grudnia. Dadzą radę, czy mamy powtórkę z zeszłego roku ? Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 do 15 grudnia 4 tygodnie - przy sprzyjającej pogodzie i dostępie do odpowiedniej ilości wody naśnieżenie powinno zabrać około 7 dni. Czyli mają jeszcze 3 tygodnie :-) W przyszłym tygodniu natura już spieszy z pomocą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Tu kilka fotek z fanpage-u Solisko Arena z wczoraj: Krzysztof myślę, że dadzą radę, może aura również pomoże. Oferta wyjazdu na otwarcie w połowie grudnia jak najbardziej aktualna. Wstępnie planuję wyjazd do Szczyrku 14 grudnia wieczorem po pracy albo wcześnie z rana 15 i jeżeli warunki pozwolą powrót do domu w poniedziałek po nartowaniu. Ok. zgadamy się na priv. mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
markiz69 Napisano 17 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Całokształt przygotowań wygląda obiecująco. Ciekawe jak wyjdzie porównanie tego sezonu z debiutanckim w szczycie. Kanapa z Hali Skrzyczeńskiej plus nowa łatwa trasa plus ta knajpa na hali powinny zrobić najlepszą robotę w kwestii rozładowania ruchu na trasach poniżej. Do tego będą mieli teraz jakieś przedszkole narciarskie dla dzieci. Ja jako skazany z urzędu, z urzędu, drugi rok z rzędu w trakcie ferii śląskich idę złożyć w tym tygodniu ofiarę z cielca do światowida w takiej intencji by po pierwsze korpo TMR odrobiło lekcję jak już przyjdzie co do czego, a po drugie aby to towarzystwo co tam w zeszłym roku najechało się trochę zniechęciło i w tym roku pojechało do Zieleńca lub Białki. A swoją drogą, to rozbudowa knajp może uczynić tyle samo dobrego z mojej perspektywy co rozbudowa wyciągów i tras. W zeszłym roku ludzie, którzy spędzają dzień na nartach na zasadzie 2 zjazdy -> piwko/grzaniec nie miała się tam gdzie podziać, toteż poszli na stok. Teraz będą mieli gdzie posiedzieć, trasy nie będą aż tak zatłoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 To cień czy ślad wody z armatki ? Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 oby bo wygląda jak polewanie wodą, w sumie nowy system, mam nadzieję że nie będzie powtórki z zeszłego roku. Masz na myśli tą przebijająca trawę przy armatce? Jak dla mnie to wygląda to tak, jakby pola naśnieżania z armatek nie zakładały się na siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 Dalej Strona 76 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Oglądam naśnieżanie na Kronplatzu. Zdecydowanie są przejścia pomiędzy poszczególnymi lancami czy armatkami. Mając jednak na uwadze ich doświadczeniem w naśnieżaniu wydaje mi się ze wiedzą co robią i nie jest to problem. Pewnie potem i tak ratrak to rozprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi