Mitek Napisano 8 Maja 2018 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Nieźle. ... prawie jak Alpy.. . Szczególnie Barania z lodowcem.... :-) Cześć He he też zwróciłem uwagę na tą twórczość. Moskałą z Korosadem wysiadają. !! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 3,5tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 9 godz Top użytkownicy w tym temacie 249 626 367 147 Popularne dni 3 Sty 47 17 Gru 39 30 Gru 30 22 Sty 28 Top użytkownicy w tym temacie mig 249 odpowiedzi kordiankw 626 odpowiedzi moruniek 367 odpowiedzi bubol.T 147 odpowiedzi Popularne dni 3 Sty 2018 47 odpowiedzi 17 Gru 2023 39 odpowiedzi 30 Gru 2018 30 odpowiedzi 22 Sty 2020 28 odpowiedzi Popularne posty kordiankw 24 Lutego 2023 Dziś COS, poranek z deszczem, żona nie za bardzo miała ochotę na narty. Dobrze, że zmieniła zdanie. Wiatr przewiał chmury, ładnie się wypogodziło i pusto na stoku i do kanapy. Najlepszy warun od grzeb kordiankw 5 Lutego Dzień Dobry z zimowego Szczyrku 😅 kordiankw 1 Lutego 2023 Dodane grafiki marek_s Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Tak SMR skomentował na fb pytanie o Bieńkulę: Czy coś się dzieje na Bienkuli? Czy od najbliższego sezonu będzie czynna? Zarządzaj Szczyrkowski Ośrodek Narciarski Tak, trasa zależnie od warunków będzie dostępna. Wzmocniony zostanie na niej system naśnieżania. 1 Zarządzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Maja 2018 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Meta IV etapu wyścigu Tour de Pologne w Szczyrku. https://www.facebook...41772019213452/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... kordiankw Napisano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 W dniach 6-8.06 w Szczyrku odbędzie się konferencja "Wyzwania branży w obliczu zwiększającej się liczby narciarzy w Polsce". Niestety jest płatna, ale za to chyba będzie można się czegoś dowiedzieć o działaniu ON od kuchni. Jest coś o naśnieżaniu, systemie kart "plastikowych", zakupach biletów online, dzierżawach terenu i prawie śniegu/szlaku. Prelekcje zaczyna nasz forumowicz z Vintage Ski https://psnit2018.syskonf.pl/program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Mitek Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Krótkie wspomnienie wyciągu Golgota Zachęcam do obejrzenia https://youtu.be/zy2rJdOzGZU Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf 1,31 MB 386 Ilość pobrań Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. https://www.skiforum.pl/public/style_images/master/attachicon.gif spis wyciagow.pdf PozdroWow.... kiedyś szukałem czegoś podobnego, próbując określić z pamięci ( nie tylko mojej) inwestorów poszczególnych wyciągów w B. Śląskim. Co do daty to obstawiam lata 70 te - (75-7?), bo spis nie obejmuje np. Poniwca w Ustroniu (KWK Jankowice-Rybnik), i Soszowa (KWK 1-maja, Wodzisław Sl) a te pod koniec lat 70tych już na pewno działały..... dzięki! PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf Pozdro A Goryczkowa nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf Pozdro koleje linowe w Szklarskiej i Karpaczu wyglądały wówczas imponująco, czołówka razem z Kasprowym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Wczoraj przechodziłem groniem ze Skrzycznego do Białego Krzyża i nad SON (na wysokości zbiornika widać z kilku kilometrów wielkie "kurzowisko" - jak widać prace ziemne trwają. Stok zryty aż pod Małe Skrzyczne (5m od zielonego szlaku) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moruniek Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Takie tam, trochę w temacie. Umowę w sprawie budowy obwodnicy, która połączy drogę ekspresową S1 z DW 942, omijając Buczkowice i Rybarzowice, podpisano dzisiaj w Katowicach. https://www.slaskie....ic-coraz-blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Budowa wre: Zdjęcia ze strony Solisko Arena https://www.facebook...03679656355106/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Też mam zaplanowany urlop od połowy grudnia do Świąt. Jak będą warunki to pewnie się spotkamy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Chyba musisz zrobić z tym porządek. Zakładaj kominiarkę i wbijaj do nich na chatę wygłosić "edukacyjną przemowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy.Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro już może już nie mieć drugich starych gumofilcow... (przeciez nie wyrzuci, jedna para nagrzeje wodę do wanny.... ). Też mam takiego w zasięgu. Ma gaz, ale wodę grzeje drewnem. Nie protestowalbym gdyby było niemalowane.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne Nie dasz mu nawet szansy na poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Chyba czyta forum, albo mu się gumofilce skończyły Można w pięknych okolicznościach przyrody : https://youtu.be/nlI3xr7KgdI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To z pewnością nie ja paliłem te cholerne gumy Od jutra jesteśmy w Szczyrku - do niedzieli. Jeśli będzie okazja to zapraszam na grilla lub chętnie się spotkam w jakichkolwiek innych okolicznościach (góry, rekonesans po ośrodku, knajpka, etc.). Kto może, ma czas i ochotę - to proszę o kontakt. Mam nadzieję, że Mig też dołączy, bo to niedaleko z Ustronia (do zobaczenia ). Z pozdrowieniami Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jestem do niedzieli w Szczyrku. Też planuję jutro grill-a, ale jestem z rodziną z za wielkiej wody i mamy napięty grafik zwiedzania, więc może być mały problem ze spotkaniem. Ale zapraszam na wspólna przejażdżkę rowerową, jeżdżę codziennie około godzinki przed śniadaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jakby ktoś miał ochotę wypełnić ankietę dotycząca preferencji dojazdowych do stoków w Szczyrku to można to zrobić pod tym linkiem https://docs.google....lsRXFw/viewform A tu więcej o akcji: https://www.facebook...12269082162830/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji z frontu robót dzięki fanpage Solisko Arena: Profil nowych tras pozwala przypuszczać, ze będą one bardzo zatłoczone. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
marek_s Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Tak SMR skomentował na fb pytanie o Bieńkulę: Czy coś się dzieje na Bienkuli? Czy od najbliższego sezonu będzie czynna? Zarządzaj Szczyrkowski Ośrodek Narciarski Tak, trasa zależnie od warunków będzie dostępna. Wzmocniony zostanie na niej system naśnieżania. 1 Zarządzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Maja 2018 Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Meta IV etapu wyścigu Tour de Pologne w Szczyrku. https://www.facebook...41772019213452/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2018 W dniach 6-8.06 w Szczyrku odbędzie się konferencja "Wyzwania branży w obliczu zwiększającej się liczby narciarzy w Polsce". Niestety jest płatna, ale za to chyba będzie można się czegoś dowiedzieć o działaniu ON od kuchni. Jest coś o naśnieżaniu, systemie kart "plastikowych", zakupach biletów online, dzierżawach terenu i prawie śniegu/szlaku. Prelekcje zaczyna nasz forumowicz z Vintage Ski https://psnit2018.syskonf.pl/program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Krótkie wspomnienie wyciągu Golgota Zachęcam do obejrzenia https://youtu.be/zy2rJdOzGZU Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf 1,31 MB 386 Ilość pobrań Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. https://www.skiforum.pl/public/style_images/master/attachicon.gif spis wyciagow.pdf PozdroWow.... kiedyś szukałem czegoś podobnego, próbując określić z pamięci ( nie tylko mojej) inwestorów poszczególnych wyciągów w B. Śląskim. Co do daty to obstawiam lata 70 te - (75-7?), bo spis nie obejmuje np. Poniwca w Ustroniu (KWK Jankowice-Rybnik), i Soszowa (KWK 1-maja, Wodzisław Sl) a te pod koniec lat 70tych już na pewno działały..... dzięki! PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf Pozdro A Goryczkowa nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf Pozdro koleje linowe w Szklarskiej i Karpaczu wyglądały wówczas imponująco, czołówka razem z Kasprowym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Wczoraj przechodziłem groniem ze Skrzycznego do Białego Krzyża i nad SON (na wysokości zbiornika widać z kilku kilometrów wielkie "kurzowisko" - jak widać prace ziemne trwają. Stok zryty aż pod Małe Skrzyczne (5m od zielonego szlaku) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moruniek Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Takie tam, trochę w temacie. Umowę w sprawie budowy obwodnicy, która połączy drogę ekspresową S1 z DW 942, omijając Buczkowice i Rybarzowice, podpisano dzisiaj w Katowicach. https://www.slaskie....ic-coraz-blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Budowa wre: Zdjęcia ze strony Solisko Arena https://www.facebook...03679656355106/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Też mam zaplanowany urlop od połowy grudnia do Świąt. Jak będą warunki to pewnie się spotkamy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Chyba musisz zrobić z tym porządek. Zakładaj kominiarkę i wbijaj do nich na chatę wygłosić "edukacyjną przemowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy.Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro już może już nie mieć drugich starych gumofilcow... (przeciez nie wyrzuci, jedna para nagrzeje wodę do wanny.... ). Też mam takiego w zasięgu. Ma gaz, ale wodę grzeje drewnem. Nie protestowalbym gdyby było niemalowane.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne Nie dasz mu nawet szansy na poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Chyba czyta forum, albo mu się gumofilce skończyły Można w pięknych okolicznościach przyrody : https://youtu.be/nlI3xr7KgdI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To z pewnością nie ja paliłem te cholerne gumy Od jutra jesteśmy w Szczyrku - do niedzieli. Jeśli będzie okazja to zapraszam na grilla lub chętnie się spotkam w jakichkolwiek innych okolicznościach (góry, rekonesans po ośrodku, knajpka, etc.). Kto może, ma czas i ochotę - to proszę o kontakt. Mam nadzieję, że Mig też dołączy, bo to niedaleko z Ustronia (do zobaczenia ). Z pozdrowieniami Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jestem do niedzieli w Szczyrku. Też planuję jutro grill-a, ale jestem z rodziną z za wielkiej wody i mamy napięty grafik zwiedzania, więc może być mały problem ze spotkaniem. Ale zapraszam na wspólna przejażdżkę rowerową, jeżdżę codziennie około godzinki przed śniadaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jakby ktoś miał ochotę wypełnić ankietę dotycząca preferencji dojazdowych do stoków w Szczyrku to można to zrobić pod tym linkiem https://docs.google....lsRXFw/viewform A tu więcej o akcji: https://www.facebook...12269082162830/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji z frontu robót dzięki fanpage Solisko Arena: Profil nowych tras pozwala przypuszczać, ze będą one bardzo zatłoczone. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. https://www.skiforum.pl/public/style_images/master/attachicon.gif spis wyciagow.pdf PozdroWow.... kiedyś szukałem czegoś podobnego, próbując określić z pamięci ( nie tylko mojej) inwestorów poszczególnych wyciągów w B. Śląskim. Co do daty to obstawiam lata 70 te - (75-7?), bo spis nie obejmuje np. Poniwca w Ustroniu (KWK Jankowice-Rybnik), i Soszowa (KWK 1-maja, Wodzisław Sl) a te pod koniec lat 70tych już na pewno działały..... dzięki! PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf Pozdro A Goryczkowa nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Cześć Bardzo fajny kolaż stworzyłeś. Ja znalazłem coś takiego. Nie do końca dotyczy Szczyrku ale od niego się zaczyna. Nie mam pojęcia skąd to mam ani co to za gazeta. Stan określiłbym gdzieś na początek lat 80. spis wyciagow.pdf Pozdro koleje linowe w Szklarskiej i Karpaczu wyglądały wówczas imponująco, czołówka razem z Kasprowym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Wczoraj przechodziłem groniem ze Skrzycznego do Białego Krzyża i nad SON (na wysokości zbiornika widać z kilku kilometrów wielkie "kurzowisko" - jak widać prace ziemne trwają. Stok zryty aż pod Małe Skrzyczne (5m od zielonego szlaku) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... moruniek Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Takie tam, trochę w temacie. Umowę w sprawie budowy obwodnicy, która połączy drogę ekspresową S1 z DW 942, omijając Buczkowice i Rybarzowice, podpisano dzisiaj w Katowicach. https://www.slaskie....ic-coraz-blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Budowa wre: Zdjęcia ze strony Solisko Arena https://www.facebook...03679656355106/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Też mam zaplanowany urlop od połowy grudnia do Świąt. Jak będą warunki to pewnie się spotkamy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Chyba musisz zrobić z tym porządek. Zakładaj kominiarkę i wbijaj do nich na chatę wygłosić "edukacyjną przemowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy.Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro już może już nie mieć drugich starych gumofilcow... (przeciez nie wyrzuci, jedna para nagrzeje wodę do wanny.... ). Też mam takiego w zasięgu. Ma gaz, ale wodę grzeje drewnem. Nie protestowalbym gdyby było niemalowane.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne Nie dasz mu nawet szansy na poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Chyba czyta forum, albo mu się gumofilce skończyły Można w pięknych okolicznościach przyrody : https://youtu.be/nlI3xr7KgdI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To z pewnością nie ja paliłem te cholerne gumy Od jutra jesteśmy w Szczyrku - do niedzieli. Jeśli będzie okazja to zapraszam na grilla lub chętnie się spotkam w jakichkolwiek innych okolicznościach (góry, rekonesans po ośrodku, knajpka, etc.). Kto może, ma czas i ochotę - to proszę o kontakt. Mam nadzieję, że Mig też dołączy, bo to niedaleko z Ustronia (do zobaczenia ). Z pozdrowieniami Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jestem do niedzieli w Szczyrku. Też planuję jutro grill-a, ale jestem z rodziną z za wielkiej wody i mamy napięty grafik zwiedzania, więc może być mały problem ze spotkaniem. Ale zapraszam na wspólna przejażdżkę rowerową, jeżdżę codziennie około godzinki przed śniadaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jakby ktoś miał ochotę wypełnić ankietę dotycząca preferencji dojazdowych do stoków w Szczyrku to można to zrobić pod tym linkiem https://docs.google....lsRXFw/viewform A tu więcej o akcji: https://www.facebook...12269082162830/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji z frontu robót dzięki fanpage Solisko Arena: Profil nowych tras pozwala przypuszczać, ze będą one bardzo zatłoczone. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
bodex4 Napisano 5 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2018 Wczoraj przechodziłem groniem ze Skrzycznego do Białego Krzyża i nad SON (na wysokości zbiornika widać z kilku kilometrów wielkie "kurzowisko" - jak widać prace ziemne trwają. Stok zryty aż pod Małe Skrzyczne (5m od zielonego szlaku) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Takie tam, trochę w temacie. Umowę w sprawie budowy obwodnicy, która połączy drogę ekspresową S1 z DW 942, omijając Buczkowice i Rybarzowice, podpisano dzisiaj w Katowicach. https://www.slaskie....ic-coraz-blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Budowa wre: Zdjęcia ze strony Solisko Arena https://www.facebook...03679656355106/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji, pomimo niedzieli prace trwają Wykopy pewnie pod instalację do naśnieżania trasy ze Zbójnickiej Kopy Trwa również napełnianie zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Też mam zaplanowany urlop od połowy grudnia do Świąt. Jak będą warunki to pewnie się spotkamy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Chyba musisz zrobić z tym porządek. Zakładaj kominiarkę i wbijaj do nich na chatę wygłosić "edukacyjną przemowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy.Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro już może już nie mieć drugich starych gumofilcow... (przeciez nie wyrzuci, jedna para nagrzeje wodę do wanny.... ). Też mam takiego w zasięgu. Ma gaz, ale wodę grzeje drewnem. Nie protestowalbym gdyby było niemalowane.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne Nie dasz mu nawet szansy na poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Chyba czyta forum, albo mu się gumofilce skończyły Można w pięknych okolicznościach przyrody : https://youtu.be/nlI3xr7KgdI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To z pewnością nie ja paliłem te cholerne gumy Od jutra jesteśmy w Szczyrku - do niedzieli. Jeśli będzie okazja to zapraszam na grilla lub chętnie się spotkam w jakichkolwiek innych okolicznościach (góry, rekonesans po ośrodku, knajpka, etc.). Kto może, ma czas i ochotę - to proszę o kontakt. Mam nadzieję, że Mig też dołączy, bo to niedaleko z Ustronia (do zobaczenia ). Z pozdrowieniami Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jestem do niedzieli w Szczyrku. Też planuję jutro grill-a, ale jestem z rodziną z za wielkiej wody i mamy napięty grafik zwiedzania, więc może być mały problem ze spotkaniem. Ale zapraszam na wspólna przejażdżkę rowerową, jeżdżę codziennie około godzinki przed śniadaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jakby ktoś miał ochotę wypełnić ankietę dotycząca preferencji dojazdowych do stoków w Szczyrku to można to zrobić pod tym linkiem https://docs.google....lsRXFw/viewform A tu więcej o akcji: https://www.facebook...12269082162830/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji z frontu robót dzięki fanpage Solisko Arena: Profil nowych tras pozwala przypuszczać, ze będą one bardzo zatłoczone. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Przekonałeś mnie, zarezerwowałem noclegi od 14 do 18 grudnia i od 25 stycznia do 10 lutego. Co dalej zobaczymy. Też mam zaplanowany urlop od połowy grudnia do Świąt. Jak będą warunki to pewnie się spotkamy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Ja pier...le, godzina 20:00 otwarte okna żeby schłodzić mieszkanie po całodniowym upale i ten swojski zapach palonej gumy z komina „oszczędnego inaczej” szczyrkowianina. Czy te tępaki się nie nauczą, że trują nie tylko sąsiadów ale i siebie? Chyba musisz zrobić z tym porządek. Zakładaj kominiarkę i wbijaj do nich na chatę wygłosić "edukacyjną przemowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy.Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro już może już nie mieć drugich starych gumofilcow... (przeciez nie wyrzuci, jedna para nagrzeje wodę do wanny.... ). Też mam takiego w zasięgu. Ma gaz, ale wodę grzeje drewnem. Nie protestowalbym gdyby było niemalowane.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne Nie dasz mu nawet szansy na poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Chyba czyta forum, albo mu się gumofilce skończyły Można w pięknych okolicznościach przyrody : https://youtu.be/nlI3xr7KgdI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To z pewnością nie ja paliłem te cholerne gumy Od jutra jesteśmy w Szczyrku - do niedzieli. Jeśli będzie okazja to zapraszam na grilla lub chętnie się spotkam w jakichkolwiek innych okolicznościach (góry, rekonesans po ośrodku, knajpka, etc.). Kto może, ma czas i ochotę - to proszę o kontakt. Mam nadzieję, że Mig też dołączy, bo to niedaleko z Ustronia (do zobaczenia ). Z pozdrowieniami Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jestem do niedzieli w Szczyrku. Też planuję jutro grill-a, ale jestem z rodziną z za wielkiej wody i mamy napięty grafik zwiedzania, więc może być mały problem ze spotkaniem. Ale zapraszam na wspólna przejażdżkę rowerową, jeżdżę codziennie około godzinki przed śniadaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jakby ktoś miał ochotę wypełnić ankietę dotycząca preferencji dojazdowych do stoków w Szczyrku to można to zrobić pod tym linkiem https://docs.google....lsRXFw/viewform A tu więcej o akcji: https://www.facebook...12269082162830/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji z frontu robót dzięki fanpage Solisko Arena: Profil nowych tras pozwala przypuszczać, ze będą one bardzo zatłoczone. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Po dniu łażenia po górach z 10 kg balastem (siostrzeniec ) na plecach, nie chce mi się łazić po okolicy i ustalać z którego komina wali paloną gumą, ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne, za dużo kominów z których się dymi dziś nie ma, a jutro sytuacja pewnie się powtórzy.Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJutro już może już nie mieć drugich starych gumofilcow... (przeciez nie wyrzuci, jedna para nagrzeje wodę do wanny.... ). Też mam takiego w zasięgu. Ma gaz, ale wodę grzeje drewnem. Nie protestowalbym gdyby było niemalowane.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 ale trafienie w winowajcę nie będzie trudne Nie dasz mu nawet szansy na poprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Chyba czyta forum, albo mu się gumofilce skończyły Można w pięknych okolicznościach przyrody : https://youtu.be/nlI3xr7KgdI Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To z pewnością nie ja paliłem te cholerne gumy Od jutra jesteśmy w Szczyrku - do niedzieli. Jeśli będzie okazja to zapraszam na grilla lub chętnie się spotkam w jakichkolwiek innych okolicznościach (góry, rekonesans po ośrodku, knajpka, etc.). Kto może, ma czas i ochotę - to proszę o kontakt. Mam nadzieję, że Mig też dołączy, bo to niedaleko z Ustronia (do zobaczenia ). Z pozdrowieniami Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jestem do niedzieli w Szczyrku. Też planuję jutro grill-a, ale jestem z rodziną z za wielkiej wody i mamy napięty grafik zwiedzania, więc może być mały problem ze spotkaniem. Ale zapraszam na wspólna przejażdżkę rowerową, jeżdżę codziennie około godzinki przed śniadaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jakby ktoś miał ochotę wypełnić ankietę dotycząca preferencji dojazdowych do stoków w Szczyrku to można to zrobić pod tym linkiem https://docs.google....lsRXFw/viewform A tu więcej o akcji: https://www.facebook...12269082162830/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji z frontu robót dzięki fanpage Solisko Arena: Profil nowych tras pozwala przypuszczać, ze będą one bardzo zatłoczone. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jestem do niedzieli w Szczyrku. Też planuję jutro grill-a, ale jestem z rodziną z za wielkiej wody i mamy napięty grafik zwiedzania, więc może być mały problem ze spotkaniem. Ale zapraszam na wspólna przejażdżkę rowerową, jeżdżę codziennie około godzinki przed śniadaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Jakby ktoś miał ochotę wypełnić ankietę dotycząca preferencji dojazdowych do stoków w Szczyrku to można to zrobić pod tym linkiem https://docs.google....lsRXFw/viewform A tu więcej o akcji: https://www.facebook...12269082162830/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę aktualizacji z frontu robót dzięki fanpage Solisko Arena: Profil nowych tras pozwala przypuszczać, ze będą one bardzo zatłoczone. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi