kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Będę na miejscu za tydzień to może zapodam coś swojego, na razie korzystam z uprzejmości Solisko Arena. Chłopaki są na bieżąco i prowadzą pełną dokumentację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 3,5tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 4 dn Top użytkownicy w tym temacie 249 626 367 147 Popularne dni 3 Sty 47 17 Gru 39 30 Gru 30 22 Sty 28 Top użytkownicy w tym temacie mig 249 odpowiedzi kordiankw 626 odpowiedzi moruniek 367 odpowiedzi bubol.T 147 odpowiedzi Popularne dni 3 Sty 2018 47 odpowiedzi 17 Gru 2023 39 odpowiedzi 30 Gru 2018 30 odpowiedzi 22 Sty 2020 28 odpowiedzi Popularne posty kordiankw 24 Lutego 2023 Dziś COS, poranek z deszczem, żona nie za bardzo miała ochotę na narty. Dobrze, że zmieniła zdanie. Wiatr przewiał chmury, ładnie się wypogodziło i pusto na stoku i do kanapy. Najlepszy warun od grzeb kordiankw 5 Lutego Dzień Dobry z zimowego Szczyrku 😅 lubeckim 17 Grudnia 2023 Też dzisiaj byłem na Skrzycznem ale na skitouringu. Miałem małą robotę do zrobienia na Skrzycznem, która się oczywiście nieudała ale to z innych powodów. Widokowo na pełną skalę. Inwersja, słoneczna w Dodane grafiki kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Będę na miejscu za tydzień to może zapodam coś swojego, na razie korzystam z uprzejmości Solisko Arena. Chłopaki są na bieżąco i prowadzą pełną dokumentację . Szacun wielki:) kawał dobrej roboty cieszy oko jak nic na świecie a gdy już tylko biel wypełni tło to już każdy wniebowzięty super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Aktualna mapa ośrodka w przyzwoitej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Z czystej ciekawości jak jest realizowane naśnieżanie pośredniego ? Jest coś nowego ? jak jest ładowana woda do zbiornika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 chcialbym poznac pojemnosc tych nowych parkingow. Chyba najlepsza opcja bedzie kupno campervana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 chcialbym poznac pojemnosc tych nowych parkingow. Chyba najlepsza opcja bedzie kupno campervana Ten przy gondoli ma mieć 700 miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Z czystej ciekawości jak jest realizowane naśnieżanie pośredniego ? Jest coś nowego ? jak jest ładowana woda do zbiornika ? Jak się uważnie przyjrzysz zdjęciom to zobaczysz nowe lance do naśnieżania przy Golgocie i nowej trasie (10) biegnącej obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Aaa, czyli trzeba mieć ten większy pakiet akcji. Ciekawe jak z tym podstawowym (25 sztuk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Będę na miejscu za tydzień to może zapodam coś swojego, na razie korzystam z uprzejmości Solisko Arena. Chłopaki są na bieżąco i prowadzą pełną dokumentację . Szacun wielki:) kawał dobrej roboty cieszy oko jak nic na świecie a gdy już tylko biel wypełni tło to już każdy wniebowzięty super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Aktualna mapa ośrodka w przyzwoitej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelw Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Z czystej ciekawości jak jest realizowane naśnieżanie pośredniego ? Jest coś nowego ? jak jest ładowana woda do zbiornika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 chcialbym poznac pojemnosc tych nowych parkingow. Chyba najlepsza opcja bedzie kupno campervana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 chcialbym poznac pojemnosc tych nowych parkingow. Chyba najlepsza opcja bedzie kupno campervana Ten przy gondoli ma mieć 700 miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Z czystej ciekawości jak jest realizowane naśnieżanie pośredniego ? Jest coś nowego ? jak jest ładowana woda do zbiornika ? Jak się uważnie przyjrzysz zdjęciom to zobaczysz nowe lance do naśnieżania przy Golgocie i nowej trasie (10) biegnącej obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Aaa, czyli trzeba mieć ten większy pakiet akcji. Ciekawe jak z tym podstawowym (25 sztuk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Aktualna mapa ośrodka w przyzwoitej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Z czystej ciekawości jak jest realizowane naśnieżanie pośredniego ? Jest coś nowego ? jak jest ładowana woda do zbiornika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 chcialbym poznac pojemnosc tych nowych parkingow. Chyba najlepsza opcja bedzie kupno campervana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 23 Października 2017 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 chcialbym poznac pojemnosc tych nowych parkingow. Chyba najlepsza opcja bedzie kupno campervana Ten przy gondoli ma mieć 700 miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Z czystej ciekawości jak jest realizowane naśnieżanie pośredniego ? Jest coś nowego ? jak jest ładowana woda do zbiornika ? Jak się uważnie przyjrzysz zdjęciom to zobaczysz nowe lance do naśnieżania przy Golgocie i nowej trasie (10) biegnącej obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Aaa, czyli trzeba mieć ten większy pakiet akcji. Ciekawe jak z tym podstawowym (25 sztuk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 24 Października 2017 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Z czystej ciekawości jak jest realizowane naśnieżanie pośredniego ? Jest coś nowego ? jak jest ładowana woda do zbiornika ? Jak się uważnie przyjrzysz zdjęciom to zobaczysz nowe lance do naśnieżania przy Golgocie i nowej trasie (10) biegnącej obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Aaa, czyli trzeba mieć ten większy pakiet akcji. Ciekawe jak z tym podstawowym (25 sztuk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie? Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Aaa, czyli trzeba mieć ten większy pakiet akcji. Ciekawe jak z tym podstawowym (25 sztuk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem: ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Aaa, czyli trzeba mieć ten większy pakiet akcji. Ciekawe jak z tym podstawowym (25 sztuk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super wiadomość Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno. Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku? Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Spiochu Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne. Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk. Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
kordiankw Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie ma. Jak rozwiniesz zakładkę z ilością przysługujących dni za liczbę akcji to nie ma jeszcze aktualizacji. Na początku października dostałem maila zwrotnego żeby śledzić zmiany na stronie dla akcjonariuszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Przejrzałem sobie dokładnie ofertę z zeszłego roku i zaciekawiło mnie, że w Besenovej jest dla akcjonariuszy wstęp razem z saunami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup. http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/ Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250? Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno. "Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być? Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Janica Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda. Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja już nie pamiętam kiedy, ale było to chyba po 92 zł, więc trochę od tego czasu zyskały:) Jeśli bym kiedyś rozszerzał, to max. do 40 akcji, bo więcej niż 12 dni w sezonie mi absolutnie nie trzeba, a i 6 od biedy wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Ja kupiłem 40 sztuk 17-10-2014 po 91,70 zł Jak dla mnie 12 dni było wystarczające na Chopok, w zeszłym roku zostały mi nawet 2 wejściówki. Jak dojdzie Szczyrk to całkowicie zmieni się zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł. Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu). "Panie Krzysztofie, W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy. Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich. Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego. Pozdrawiam serdecznie, S pozdravom, Kind regards, Iwona Kwapisz Szczyrk Mountain Resort" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?Nowy nabytek SMR: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olioli Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik? Nowy nabytek SMR: Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
kordiankw Napisano 27 Października 2017 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.Pozdr.Nie martwię się, pożyczą od BSA Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi