kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne, http://www.skrzyczne....pl/cennik.html Pewnie cennik jest zachęcający, żeby przyciągnąć nowych klientów. Obawiam się, że w kolejnym sezonie, gdy ośrodek będzie w całości przebudowany i ceny będą inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 3,5tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 1 dn Top użytkownicy w tym temacie 249 626 367 147 Popularne dni 3 Sty 47 17 Gru 39 30 Gru 30 22 Sty 28 Top użytkownicy w tym temacie mig 249 odpowiedzi kordiankw 626 odpowiedzi moruniek 367 odpowiedzi bubol.T 147 odpowiedzi Popularne dni 3 Sty 2018 47 odpowiedzi 17 Gru 2023 39 odpowiedzi 30 Gru 2018 30 odpowiedzi 22 Sty 2020 28 odpowiedzi Popularne posty kordiankw 24 Lutego 2023 Dziś COS, poranek z deszczem, żona nie za bardzo miała ochotę na narty. Dobrze, że zmieniła zdanie. Wiatr przewiał chmury, ładnie się wypogodziło i pusto na stoku i do kanapy. Najlepszy warun od grzeb kordiankw 5 Lutego Dzień Dobry z zimowego Szczyrku 😅 lubeckim 17 Grudnia 2023 Też dzisiaj byłem na Skrzycznem ale na skitouringu. Miałem małą robotę do zrobienia na Skrzycznem, która się oczywiście nieudała ale to z innych powodów. Widokowo na pełną skalę. Inwersja, słoneczna w Dodane grafiki MarioJ Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Pewnie cennik jest zachęcający, żeby przyciągnąć nowych klientów. Obawiam się, że w kolejnym sezonie, gdy ośrodek będzie w całości przebudowany i ceny będą inne. Też tak myślę, ceny pójdą jeszcze w górę, jak wszystko będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Zaryzykowałem i zarezerwowałem nocleg od 14 do 17 grudnia. Pytanie tylko co otworzą tego 15, bo w zeszłym roku otwierali pojedyncze stoki. Pytanie jak oni stoją z budową systemu naśnieżania, bo to tak naprawdę jest istotne. Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Pewnie cennik jest zachęcający, żeby przyciągnąć nowych klientów. Obawiam się, że w kolejnym sezonie, gdy ośrodek będzie w całości przebudowany i ceny będą inne. Też tak myślę, ceny pójdą jeszcze w górę, jak wszystko będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Zaryzykowałem i zarezerwowałem nocleg od 14 do 17 grudnia. Pytanie tylko co otworzą tego 15, bo w zeszłym roku otwierali pojedyncze stoki. Pytanie jak oni stoją z budową systemu naśnieżania, bo to tak naprawdę jest istotne. Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Zaryzykowałem i zarezerwowałem nocleg od 14 do 17 grudnia. Pytanie tylko co otworzą tego 15, bo w zeszłym roku otwierali pojedyncze stoki. Pytanie jak oni stoją z budową systemu naśnieżania, bo to tak naprawdę jest istotne. Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Mikoski Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogue Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
faf500 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
moruniek Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
kordiankw Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Października 2017 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Października 2017 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kardek Napisano 21 Października 2017 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi