MarioJ Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Szukam starych zdjęć z trasy zjazdowej która była nad schroniskiem Pod Łabskim Szczytem oraz z trasy Bystra. Kończę historyczny przewodnik skiturowy i chciałem zawrzeć tam również info o tym wyciągu oraz o trasie Bystra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Połowa kwietnia 2007, nie wiem czy o to chodzi? Nocowałem w schronisku, potem na Łabski i przez Szrenicę w dół Ścianką. Deska marki NOBILE. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Tak o to chodzi. Dzięki. A może ktoś ma foto na działającym wyciągu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi