moruniek Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Dziś ze względu na ilość ludzi w SMR, postanowiłem dokończyć dzień na nartach na COS-ie. Od 10 lutego zeszła cała masa śniegu, jednak nie poddałem się i zjechałem z synem do METY. Taka moja króciutka relacja. Czy są to warunki dla każdego, raczej nie, czy da się fajnie pojeździć, zdecydowanie tak. Sporo osób wracało na dół krzesłem, co oceniam jako rozsądną i racjonalną decyzję, ja jednak pozwoliłem sobie na odrobinę szaleństwa. Ślizgi i krawędzie nart całe. Kolejka do bramek o 11:30. Dojazd do kanap - gdzie podział się ten śnieg. Dojazd do METY. Na Jaworzynie jeszcze całkiem ok. Obok też ok. Doliny. Doliny cd. Dalej zamknięte - nie zauważyłem. Niżej jeszcze fajnie. Kawałek dale też fajnie. Tu rozdziela się czarna i niebieska - kończą się też warunki. Jedziemy niebieską - śniegu coraz mniej. Im dalej w las tym gorzej. Jakiś potok na trasie. Przeskok na czerwoną. Miejscami tak. Zjazd obok kanapy (jadąc w górę wytyczyłem sobie linię zjazdu). Tak to wyglądało z poziomu stoku. Alternatywny dojazd niebieską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 dół już mocno słabo wygląda, a w śr jeszcze udało się zjechać pod samą stację dla porównania co robi wiatr i trochę deszczu https://photos.app.g...yQJhB9x8RodvFq7 ale od pn zima, i bardzo dobrze bo trzeba nowe narty przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 był ktoś dzisiaj ? nie wiem czy warto jutro uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wygrałem w konkursie jednodniowy karnet do Szczyrku. Niestety nie będę miał możliwości jego zrealizowania w tym sezonie. Oddam w dobre ręce za połowę ceny. Kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Infrastruktura na Skrzycznem priorytetowa Do kolejnych ważnych zadań inwestycyjnych, mających poprawić funkcjonalność ośrodka na Skrzycznem tak latem, jak i w sezonie narciarskim, przygotowuje się Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku. Choć bardzo udany okres zimowy na trasach zlokalizowanych na Skrzycznem dobiegł końca wcale nie tak dawno, już teraz prowadzone są jasno sprecyzowane działania z myślą o następnym sezonie. Przyczynią się one do zwiększenia jakości ośrodka popularnego wśród narciarzy. – Przygotowanie infrastruktury na odpowiednim poziomie to absolutnie priorytetowa kwestia. Mamy w tym zakresie konkretne założenia, które systematycznie realizujemy – mówi Aleksandra Woźniak, dyrektor Centralnego Ośrodka Sportu – Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku. W kontekście sezonu zimowego 2019/2020 przewidziano przede wszystkim poprawę systemu dośnieżania, co pozwoli z jeszcze większym profesjonalizmem przygotować trasy ośrodka narciarskiego jego użytkownikom. Szczególnie istotna będzie przebudowa instalacji dośnieżania na odcinku „Tartak – Uzdrowiskowa” meta trasy FIS. Jak dodaje dyrektor COS-OPO w Szczyrku, także poszerzenie trasy „Ondraszek” znajduje się wśród inwestycyjnych priorytetów. Termin realizacji nie jest jednak zależny bezpośrednio od Centralnego Ośrodka Sportu, ale od przeprowadzanej przez samorząd miasta Szczyrk procedury zmian w planie zagospodarowania przestrzennego. – Jesteśmy przygotowani do tej inwestycji. Trzymamy kciuki, żeby jej rozpoczęcie możliwe było jak najszybciej – tłumaczy Aleksandra Woźniak. Wyzwaniem stojącym przed Ośrodkiem jest również uatrakcyjnienie oferty na czas wiosenno-letni, podczas którego na Skrzyczne chętnie przybywa wielu gości. Prócz pieszej turystyki jedną z aktywności najbardziej popularnych są zjazdy rowerami. Na etapie budowy specjalnych tras jest „po sąsiedzku” Szczyrk Mountain Resort, także COS ma w tym względzie skonkretyzowane przedsięwzięcia do zrealizowania. – Dbamy o to, aby Szczyrk jako miejsce wypoczynku i rekreacji było chętnie wybierane. Sami widzimy to, że gdy tylko pogoda dopisuje gościmy spore grono miłośników aktywnego spędzania czasu – zauważa dyrektor COS-OPO w Szczyrku. https://szczyrk.cos....em-priorytetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 A po nartach będzie można popływać w komfortowych warunkach: https://www.facebook...116920&sfns=xmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abstinent Napisano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2019 jest nowy cennik, dla mnie strzał w kolano, trzeba się rozglądać za innym ośrodkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 jest nowy cennik, dla mnie strzał w kolano, trzeba się rozglądać za innym ośrodkiem.... to prawda, chyba tam kogoś zdrowo popier****** 4h za 88 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lu5asz Napisano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Karnet z SON działa w COS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Karnet z SON działa w COS ? Działa, Sezonówka też, nie działają jedynie skipassy z tytułu benefitów za akcje TMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A tymczasem COS rozstawił armatki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 A dziś nawet już wyprowadzili ratraki na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Marcin33 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 Ośrodek pozostaje nieczynny do odwołania z powodu zbyt silnych podmuchów wiatru. Tym razem halny. Ciekawe jak to będzie wyglądało we wtorek. Dziś w nocy może być nawet 10 stopni. Jutro z 15 stopni. Hmm czyżby ten halny miał zamknąć ośrodek na dłużej. Poczekamy zobaczmy może mają podziemne zapasy śniegu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 Ośrodek pozostaje nieczynny do odwołania z powodu zbyt silnych podmuchów wiatru.Tym razem halny. Ciekawe jak to będzie wyglądało we wtorek. Dziś w nocy może być nawet 10 stopni. Jutro z 15 stopni. Hmm czyżby ten halny miał zamknąć ośrodek na dłużej. Poczekamy zobaczmy może mają podziemne zapasy śniegu;) Umiesz napisać coś o nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Umiesz napisać coś o nartach?No ciężko skoro dopiero planuje nauke na skiturach a jeździć nie można;D Wytłumaczę Ci. Napisali że ośrodek nieczynny więc nie da się napisać dziś coś o jeździe na nartach. Teraz rozumiesz;) Inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Może jeszcze tak. Dziś w SMR jest zamknięte wszystko inaczej mówiąc nieczynne i nie da się pisać o jeździe na nartach bo jest zamknięte inaczej nieczynne. Jak inaczej jeszcze to wytłumaczyć nie wie. Może ktoś inny da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Umiesz napisać coś o nartach? No sam widzisz Nie umie bo jeden z ośrodków dziś zamknięty. To jak ma umieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 Ośrodek pozostaje nieczynny do odwołania z powodu zbyt silnych podmuchów wiatru. Tym razem halny. Ciekawe jak to będzie wyglądało we wtorek. Dziś w nocy może być nawet 10 stopni. Jutro z 15 stopni. Hmm czyżby ten halny miał zamknąć ośrodek na dłużej. Poczekamy zobaczmy może mają podziemne zapasy śniegu;) Jesteś pewien ? Dolna kanapa chodzi - widzę z okien. Ja dziś w BSA, ale COS też chodził. SMR zamknęli na 4 spusty - bo nie mają śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 U mnie była zmiana ze względu na pogodę 3 godziny z rana na Soszowie ,kanapa chodzi warunki wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 COS - koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku To on przygotował całą inwestycję dla Słowaków. Przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zamiast szusowania posyłam widoczek na Skrzyczne i M Skrzyczne sprzed kilku dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 COS zbroi się przed nadchodzącym sezonem. Woda na Ondraszku podciągnięta aż do połączenia z trasą 3c ze Zbójnickiej Kopy. Artyleria też czeka w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Takie widoki zawsze mnie cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Ciekawe czy Szczyrk będzie jednym z pierwszych otwartych ośrodków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 15 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
lu5asz Napisano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Karnet z SON działa w COS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Karnet z SON działa w COS ? Działa, Sezonówka też, nie działają jedynie skipassy z tytułu benefitów za akcje TMR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A tymczasem COS rozstawił armatki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 A dziś nawet już wyprowadzili ratraki na spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 Ośrodek pozostaje nieczynny do odwołania z powodu zbyt silnych podmuchów wiatru. Tym razem halny. Ciekawe jak to będzie wyglądało we wtorek. Dziś w nocy może być nawet 10 stopni. Jutro z 15 stopni. Hmm czyżby ten halny miał zamknąć ośrodek na dłużej. Poczekamy zobaczmy może mają podziemne zapasy śniegu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 Ośrodek pozostaje nieczynny do odwołania z powodu zbyt silnych podmuchów wiatru.Tym razem halny. Ciekawe jak to będzie wyglądało we wtorek. Dziś w nocy może być nawet 10 stopni. Jutro z 15 stopni. Hmm czyżby ten halny miał zamknąć ośrodek na dłużej. Poczekamy zobaczmy może mają podziemne zapasy śniegu;) Umiesz napisać coś o nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Umiesz napisać coś o nartach?No ciężko skoro dopiero planuje nauke na skiturach a jeździć nie można;D Wytłumaczę Ci. Napisali że ośrodek nieczynny więc nie da się napisać dziś coś o jeździe na nartach. Teraz rozumiesz;) Inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Może jeszcze tak. Dziś w SMR jest zamknięte wszystko inaczej mówiąc nieczynne i nie da się pisać o jeździe na nartach bo jest zamknięte inaczej nieczynne. Jak inaczej jeszcze to wytłumaczyć nie wie. Może ktoś inny da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Umiesz napisać coś o nartach? No sam widzisz Nie umie bo jeden z ośrodków dziś zamknięty. To jak ma umieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 Ośrodek pozostaje nieczynny do odwołania z powodu zbyt silnych podmuchów wiatru. Tym razem halny. Ciekawe jak to będzie wyglądało we wtorek. Dziś w nocy może być nawet 10 stopni. Jutro z 15 stopni. Hmm czyżby ten halny miał zamknąć ośrodek na dłużej. Poczekamy zobaczmy może mają podziemne zapasy śniegu;) Jesteś pewien ? Dolna kanapa chodzi - widzę z okien. Ja dziś w BSA, ale COS też chodził. SMR zamknęli na 4 spusty - bo nie mają śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 U mnie była zmiana ze względu na pogodę 3 godziny z rana na Soszowie ,kanapa chodzi warunki wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 COS - koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku To on przygotował całą inwestycję dla Słowaków. Przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zamiast szusowania posyłam widoczek na Skrzyczne i M Skrzyczne sprzed kilku dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 COS zbroi się przed nadchodzącym sezonem. Woda na Ondraszku podciągnięta aż do połączenia z trasą 3c ze Zbójnickiej Kopy. Artyleria też czeka w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Takie widoki zawsze mnie cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Ciekawe czy Szczyrk będzie jednym z pierwszych otwartych ośrodków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 15 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
moruniek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 Ośrodek pozostaje nieczynny do odwołania z powodu zbyt silnych podmuchów wiatru. Tym razem halny. Ciekawe jak to będzie wyglądało we wtorek. Dziś w nocy może być nawet 10 stopni. Jutro z 15 stopni. Hmm czyżby ten halny miał zamknąć ośrodek na dłużej. Poczekamy zobaczmy może mają podziemne zapasy śniegu;) Jesteś pewien ? Dolna kanapa chodzi - widzę z okien. Ja dziś w BSA, ale COS też chodził. SMR zamknęli na 4 spusty - bo nie mają śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 U mnie była zmiana ze względu na pogodę 3 godziny z rana na Soszowie ,kanapa chodzi warunki wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... moruniek Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 COS - koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku To on przygotował całą inwestycję dla Słowaków. Przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zamiast szusowania posyłam widoczek na Skrzyczne i M Skrzyczne sprzed kilku dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 COS zbroi się przed nadchodzącym sezonem. Woda na Ondraszku podciągnięta aż do połączenia z trasą 3c ze Zbójnickiej Kopy. Artyleria też czeka w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Takie widoki zawsze mnie cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Ciekawe czy Szczyrk będzie jednym z pierwszych otwartych ośrodków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 15 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 U mnie była zmiana ze względu na pogodę 3 godziny z rana na Soszowie ,kanapa chodzi warunki wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Marca 2020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 COS - koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zmiana na stanowisku dyrektora COS. https://szczyrk.cos....-opo-w-szczyrku To on przygotował całą inwestycję dla Słowaków. Przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zamiast szusowania posyłam widoczek na Skrzyczne i M Skrzyczne sprzed kilku dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 COS zbroi się przed nadchodzącym sezonem. Woda na Ondraszku podciągnięta aż do połączenia z trasą 3c ze Zbójnickiej Kopy. Artyleria też czeka w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Takie widoki zawsze mnie cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Ciekawe czy Szczyrk będzie jednym z pierwszych otwartych ośrodków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 15 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
mig Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Zamiast szusowania posyłam widoczek na Skrzyczne i M Skrzyczne sprzed kilku dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 COS zbroi się przed nadchodzącym sezonem. Woda na Ondraszku podciągnięta aż do połączenia z trasą 3c ze Zbójnickiej Kopy. Artyleria też czeka w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Takie widoki zawsze mnie cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Ciekawe czy Szczyrk będzie jednym z pierwszych otwartych ośrodków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność