bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Polana na Skrzycznem koło schroniska Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 464 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 13 Lis Top użytkownicy w tym temacie 19 28 108 52 Popularne dni 17 Kwi 24 13 Paź 24 13 Gru 14 12 Lis 14 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 19 odpowiedzi mig 28 odpowiedzi kordiankw 108 odpowiedzi moruniek 52 odpowiedzi Popularne dni 17 Kwi 2017 24 odpowiedzi 13 Paź 2017 24 odpowiedzi 13 Gru 2017 14 odpowiedzi 12 Lis 2020 14 odpowiedzi Popularne posty kordiankw 2 Maja Krzysztof a jakiej logiki chcesz się doszukać w firmie państwowej. Nawet jak inwestycja na siebie nie zarobi, to podatnik pokryje stratę. Będę jednak bronił tej kanapy. Jeżeli pozwolą warunki naturaln kordiankw 13 Marca 2023 Kolej linowa o długości 1150 metrów i przepustowości 1850 os./h będzie przebiegała w śladzie dotychczasowego 2-osobowego orczyka Doliny III ! kordiankw 1 Maja Dodane grafiki bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro zdjęcie było zrobione w 2015 roku ,ale miałem kiedyś przyjemność zjeżdżać na nartach na tej polanie w majówkę ,wyciąg był już zamknięty, zostawała jodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Bingo Cześć No niestety Janek55 był pierwszy... a masz jeszcze coś? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paszczak72 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro zdjęcie było zrobione w 2015 roku ,ale miałem kiedyś przyjemność zjeżdżać na nartach na tej polanie w majówkę ,wyciąg był już zamknięty, zostawała jodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Bingo Cześć No niestety Janek55 był pierwszy... a masz jeszcze coś? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paszczak72 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Bingo Cześć No niestety Janek55 był pierwszy... a masz jeszcze coś? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paszczak72 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Veteran Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Witam Piękniutkie zdjęcie. Mam bardzo miłe wspomnienia z tym krajobrazem. Opalaliśmy się z żoną przed schroniskiem w taki właśnie dzień. Na dalekim horyzoncie Tatry. Na polanie jeździła ta sama wyrwi....I odbywał się kurs narciarski. Grupka z dziesięciu kursantów stała przyzwoicie w rządku. Instruktor zademonstrował skręt do zatrzymania. Kursant ruszał i próbował naśladować "ideał" nauczyciela. Potem grzecznie podchodził do góry i stawał na końcu kolejki. Nawet im te skręty jakoś wychodziły. Po godzinie opalania pomknęliśmy jak jacyś "profi" w dół FISem. A oni jeszcze ciągle ćwiczyli ten skręt. Prawdopodobnie program kursu na ten dzień przewidywał tylko tą ewolucję. Dziwiło mnie nieco tylko to, że gdyby korzystali z wyciągu, to by tych skrętów wykonali dużo, dużo więcej. I to bardziej urozmaiconych. Znany guru zjazdów GJ twierdził, że dobrze wybrany wyciąg jest nieraz lepszy od najlepszego nauczyciela. Na nartach się uczymy jeżdżąc a nie stojąc i dyskutując. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paszczak72 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
darekdarek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Na unifikacji pt-ndz ale jeśli będą warunki to potem pewnie jeszcze będę w Szczyrku 20-23.12 Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paszczak72 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Ale z sezonówki kupionej czy z benefitów? Zadałem takie pytanie na SO ale nie uzyskałem odpowiedzi. Daj znać jakie warunki w Szczyrku. Planowałem z Twoją uczennicą przyjechać tam we wtorek 19.12 na rekonesans. Czekam na info. Ok, dam znać ale do wtorku szału raczej nie będzie, nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi. Co do uczennicy to Beata mocno mnie zaskoczyła.Spodziewałem się bojaźliwej kobiety a tu cisnęliśmy na łajcie czarną na południu Chopoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: - Jakie warunki? Nawet na samej górze prawie nie ma śniegu i nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. (Brak przygotowanego sprzętu do śnieżenia) W najbliższym tygodniu nie ma po co przyjeżdżać do Szczyrku. Dzięki za info. Czekam na dobre wiadomości z tego areału. Wracając do poprzedniego postu, mnie Beata zaskakuje od 25 lat i to różnie... , a na czarnej, jaki nauczyciel, taka uczennica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paszczak72 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
paszczak72 Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A czy ktoś z koleżanek i kolegów posiada jakiekolwiek info na temat czy rozpoczęły się prace przy instalacji systemu naśnieżania w dolnej części COS-u tak aby umożliwić zjazd do samego dołu? Jeżeli tak to jak im te prace idą bo mieli je zakończyć jakoś tak koło 20 grudnia, tak ponoć zadeklarowała firma która wygrała przetarg... akurat im pogoda wypaliła umożliwiając przeprowadzenie takich prac. Będę wdzięczny za każdą informacje na ten temat. Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jeździłem dzisiaj na COS a warunki: Można jeździć na COS na benefitach TMR? Chyba już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Benefity działają na COS i BSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mała zagadka, co uchwyciła kamera ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Cześć Chyba czarna. Pozdro Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Czerwona, ale chodziło mi o postać z nartami na plecach. Zwróć uwagę na godzinę na górze zdjęcia. To jest dopiero motywacja. Cześć Próbujesz mi wmówić, ze ta ciemna noc na zdjęciu jest czerwona - nie pij już. A co do gościa lub gościówy z czołówką... sam w Szczyrku nie raz zjeżdżałem i chodziłem w nocy. A żebyś wiedział jakie imprezy były w akwarium... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
moruniek Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogue Napisano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Mamy nowe kamery: http://www.skrzyczne...lna-stacja.html http://www.skrzyczne...cos-doliny.html Czemu mi nie bangla , ani ie, ani chrome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
alvaro99 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cześć! Jakie warunki w Szczyrku? Był ktoś? Pozdrawiam Update: Ale beznadzieja, nie ma biletów czasowych tylko dniowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARossi88 Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Oj prezent by wszystkim siadł, ale zapewne otrzymamy taki w nowym roku i zima będzie i na święta i na weekend majowy, bo co się odwlecze... no co, marzenia się spełniają podobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
bubol.T Napisano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Byłem wczoraj i dzisiaj. Wczoraj - ekstra. Dzisiaj lipa. Od rana deszcz i silny wiatr. Śnieg w oczach się topi. Będzie ciężko by wytrzymał do drugiego dnia Świąt. Tak mi przyszło do głowy ze najlepszym prezentem pod choinkę byłoby gdyby na trzy miesiące przyszedł do szczyrku mróz Nie było jeszcze konkretnych mrozów ,śnieg nie jest związany z podłożem ,tak to wygląda niestety,jak już nie sypie ,to oby chociaż przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 19 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
moruniek Napisano 22 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Moje przypuszczenia się potwierdziły dziś na COS jeździł Pan Prezydent, ale nie o tym w relacji. Na COS strasznie wiało, mało głowy nie urwało, do tego pochmurno, dlatego zdjęć jakoś dużo nie robiłem, mój syn był dumny, że zjechał drugą czarną w życiu więc co chwila wchodził w kadr. Wiało i piździło. Przygotowanie tras bardzo dobre. 3a - gdzie ta trasa. Wyszło słonko i zrobiło się bajkowo. Podsumowując dziś COS przygotowany bardzo dobrze, trasa 3a jak wychodzi słońce jak z bajki. Na górze silny wiatr i zawieje śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 23 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 W końcu chodzenie po górach zaczyna nabierać sensu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Trochę single track-ów dla Jana Kovala: https://uploads.tapa...b5f7253f37.heic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 http://www.skrzyczne...skrzycznem.html Inwestycyjnie na Skrzycznem Na terenie ośrodka narciarskiego Skrzyczne, należącego do Centralnego Ośrodka Sportu w Szczyrku, realizowana będzie przed najbliższym sezonem zimowym kolejna inwestycja istotna dla jego funkcjonowania. Centralny Ośrodek Sportu – Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Szczyrku wnioskował do Ministerstwa Sportu i Turystyki o przyznanie środków na przeprowadzenie ważnej inwestycji. Projekt „Przebudowa instalacji naśnieżania wraz z instalacją zasilania elektroenergetycznego, instalacją sterowniczą i rozdzielniami elektrycznymi – przebudowa pompowni wody (Dolina Tartak) – II etap” znalazł się ostatecznie w programie o szczególnym znaczeniu dla sportu. Zadanie to zrealizowane zostanie jeszcze przed rozpoczęciem najbliższego sezonu zimowego. Jego wykonanie wymiernie poprawi działanie systemu instalacji naśnieżania na trasach ośrodka na Skrzycznem. To nie pierwsza z tegorocznych inwestycji z myślą o sezonie narciarskim. Już wcześniej dobiegł końca projekt „Budowa wewnętrznej instalacji naśnieżania trasy narciarskiej w Szczyrku przy ul. Cicha – Kanion”. – Narciarzy i snowboardzistów, którzy doceniają i lubią nasz ośrodek, nie brakuje. Co roku przybywa do nas sporo miłośników zimowych aktywności. Dbamy o to, aby z wykorzystaniem ministerialnych środków zapewniać im systematycznie coraz lepsze warunki – mówi Ireneusz Furczyk, dyrektor COS-OPO w Szczyrku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi