Veteran Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witam Należy pilnie przyjrzeć się Prezydentom, jak dotarli pod wyciągi. Będzie dla niektórych możliwość wzorowania się na nich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 W kwestii poruszania sie i techniki tzw lawirowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witam Należy pilnie przyjrzeć się Prezydentom, jak dotarli pod wyciągi. Będzie dla niektórych możliwość wzorowania się na nich. Pozdrawiam Jeszcze nie dotarli, będą na otwarciu i pewnikiem wykorzystają transport publiczny Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Mam nadzieje, ze skibus poprowadzą kierowcy a nie BORowiki. Szkoda byłoby nowego autobusu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Coś się ruszyło w kwestii instalacji do naśnieżania w COS http://bip.cos.pl/75...ul-cicha-kanion Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Mam nadzieje, ze skibus poprowadzą kierowcy a nie BORowiki. Szkoda byłoby nowego autobusu......... Nie pomyślałem o tym wcześniej, ale dojazd przez Salmopol do Szczyrku będzie często utrudniony, bo pewnie przesiedzi znowu całą zimę na Zameczku w Wiśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Od weekendu rusza po przeglądzie kanapa z Jaworzyny na Skrzyczne. Otwarcie ośrodka uzależnione od warunków pogodowych.http://www.skrzyczne...d-weekendu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 COS otwiera sezon jutro: ‼Rusza narciarski sezon na Skrzycznem‼ Już jutro rozpoczyna się sezon narciarski na trasach COS OPO Szczyrk na Skrzycznem ❄⛷ Otwarta zostanie trasa „Ondraszek” ze Skrzycznego do Jaworzyny oraz łączona trasa FIS przez „grzebień” na trasę czerwoną aż do Jaworzyny. Przypominamy, że czynna będzie również kolej na Skrzyczne na całej długości. Pierwszy wyjazd koleją z dolnej stacji o godz. 9:00, ostatni zjazd ze Skrzycznego godz. 15:15, z Jaworzyny na dół o godz. 15:30. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jednak wiedziałem co robię, że jadę tam 14.12 (ze sprytną sezonówką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Brawo ty . A do kiedy planujesz zostać? Będę z synem 18 na trzy dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Dziś tak to wyglądało na otwarciu: Zdjęcie ze strony Solisko Arena, ale już za tydzień mam nadzieję wstawić zdjęcia mojego autorstwa. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jakie Warunki? Jeśli ktoś był to bardzo proszę o info. Rozważam jutro wybrać się tam, jednak chciał bym wiedzieć czy czasem nie wystają minerały. Trochę jestem uprzedzony ponieważ od kilku lat początkiem sezonu tam bywałem i zawsze na FIS kaskada w tym okresie przebijało dużo kamieni. Nie chciałbym nowych nart zaorać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Brawo ty . A do kiedy planujesz zostać? Będę z synem 18 na trzy dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To się niestety miniemy, jesteśmy od 14 do 17. Później od 27 grudnia do 01 stycznia. Następne terminy to: luty (2 razy), marzec (2 razy), też po 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jakie Warunki? Jeśli ktoś był to bardzo proszę o info. Rozważam jutro wybrać się tam, jednak chciał bym wiedzieć czy czasem nie wystają minerały. Trochę jestem uprzedzony ponieważ od kilku lat początkiem sezonu tam bywałem i zawsze na FIS kaskada w tym okresie przebijało dużo kamieni. Nie chciałbym nowych nart zaorać Na stronie Szczyrkowskiego (włączył do swojego systemu informacji COS) podają, że mają 20 cm śniegu - dużo to nie jest. Na stronach COS-u znacznie bardziej optymistyczne dane. http://www.szczyrkow...trasy-i-koleje/ http://www.skrzyczne...pl/warunki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Może wpadnę do Szczyrku w przerwie między Świetami a Nowym Rokiem, ale bardziej prawdopodobne, że po 6 stycznia na kilka dni a później na tydzień w drugim tygodniu ferii mazowieckich.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Na sąsiednim forum piszą że działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Dobra wiadomość, zgodnie ze specyfikacją jutro rusza budowa instalacji do naśnieżania. Prace zgodnie z harmonogramem mają być ukończone do 22 grudnia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Ta trasa to "bypass" z Golgoty? Nie, to Ondraszek ze Skrzycznego w COS. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 No nie,to jest pierwsza ścianka Fis. Masz rację. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro To było proste, zgadnijcie która to trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Orientujecie się czy Benefity, podobnie jak sezonówka działają na COS i BSA czy nie? Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Wątek jest o COS więc to trasa w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Od weekendu rusza po przeglądzie kanapa z Jaworzyny na Skrzyczne. Otwarcie ośrodka uzależnione od warunków pogodowych.http://www.skrzyczne...d-weekendu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 COS otwiera sezon jutro: ‼Rusza narciarski sezon na Skrzycznem‼ Już jutro rozpoczyna się sezon narciarski na trasach COS OPO Szczyrk na Skrzycznem ❄⛷ Otwarta zostanie trasa „Ondraszek” ze Skrzycznego do Jaworzyny oraz łączona trasa FIS przez „grzebień” na trasę czerwoną aż do Jaworzyny. Przypominamy, że czynna będzie również kolej na Skrzyczne na całej długości. Pierwszy wyjazd koleją z dolnej stacji o godz. 9:00, ostatni zjazd ze Skrzycznego godz. 15:15, z Jaworzyny na dół o godz. 15:30. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jednak wiedziałem co robię, że jadę tam 14.12 (ze sprytną sezonówką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Brawo ty . A do kiedy planujesz zostać? Będę z synem 18 na trzy dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Dziś tak to wyglądało na otwarciu: Zdjęcie ze strony Solisko Arena, ale już za tydzień mam nadzieję wstawić zdjęcia mojego autorstwa. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... boogymen Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jakie Warunki? Jeśli ktoś był to bardzo proszę o info. Rozważam jutro wybrać się tam, jednak chciał bym wiedzieć czy czasem nie wystają minerały. Trochę jestem uprzedzony ponieważ od kilku lat początkiem sezonu tam bywałem i zawsze na FIS kaskada w tym okresie przebijało dużo kamieni. Nie chciałbym nowych nart zaorać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Brawo ty . A do kiedy planujesz zostać? Będę z synem 18 na trzy dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To się niestety miniemy, jesteśmy od 14 do 17. Później od 27 grudnia do 01 stycznia. Następne terminy to: luty (2 razy), marzec (2 razy), też po 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jakie Warunki? Jeśli ktoś był to bardzo proszę o info. Rozważam jutro wybrać się tam, jednak chciał bym wiedzieć czy czasem nie wystają minerały. Trochę jestem uprzedzony ponieważ od kilku lat początkiem sezonu tam bywałem i zawsze na FIS kaskada w tym okresie przebijało dużo kamieni. Nie chciałbym nowych nart zaorać Na stronie Szczyrkowskiego (włączył do swojego systemu informacji COS) podają, że mają 20 cm śniegu - dużo to nie jest. Na stronach COS-u znacznie bardziej optymistyczne dane. http://www.szczyrkow...trasy-i-koleje/ http://www.skrzyczne...pl/warunki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Może wpadnę do Szczyrku w przerwie między Świetami a Nowym Rokiem, ale bardziej prawdopodobne, że po 6 stycznia na kilka dni a później na tydzień w drugim tygodniu ferii mazowieckich.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Na sąsiednim forum piszą że działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Dobra wiadomość, zgodnie ze specyfikacją jutro rusza budowa instalacji do naśnieżania. Prace zgodnie z harmonogramem mają być ukończone do 22 grudnia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Ta trasa to "bypass" z Golgoty? Nie, to Ondraszek ze Skrzycznego w COS. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 No nie,to jest pierwsza ścianka Fis. Masz rację. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro To było proste, zgadnijcie która to trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Orientujecie się czy Benefity, podobnie jak sezonówka działają na COS i BSA czy nie? Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Wątek jest o COS więc to trasa w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Brawo ty . A do kiedy planujesz zostać? Będę z synem 18 na trzy dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Dziś tak to wyglądało na otwarciu: Zdjęcie ze strony Solisko Arena, ale już za tydzień mam nadzieję wstawić zdjęcia mojego autorstwa. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogymen Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jakie Warunki? Jeśli ktoś był to bardzo proszę o info. Rozważam jutro wybrać się tam, jednak chciał bym wiedzieć czy czasem nie wystają minerały. Trochę jestem uprzedzony ponieważ od kilku lat początkiem sezonu tam bywałem i zawsze na FIS kaskada w tym okresie przebijało dużo kamieni. Nie chciałbym nowych nart zaorać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Brawo ty . A do kiedy planujesz zostać? Będę z synem 18 na trzy dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To się niestety miniemy, jesteśmy od 14 do 17. Później od 27 grudnia do 01 stycznia. Następne terminy to: luty (2 razy), marzec (2 razy), też po 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jakie Warunki? Jeśli ktoś był to bardzo proszę o info. Rozważam jutro wybrać się tam, jednak chciał bym wiedzieć czy czasem nie wystają minerały. Trochę jestem uprzedzony ponieważ od kilku lat początkiem sezonu tam bywałem i zawsze na FIS kaskada w tym okresie przebijało dużo kamieni. Nie chciałbym nowych nart zaorać Na stronie Szczyrkowskiego (włączył do swojego systemu informacji COS) podają, że mają 20 cm śniegu - dużo to nie jest. Na stronach COS-u znacznie bardziej optymistyczne dane. http://www.szczyrkow...trasy-i-koleje/ http://www.skrzyczne...pl/warunki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Może wpadnę do Szczyrku w przerwie między Świetami a Nowym Rokiem, ale bardziej prawdopodobne, że po 6 stycznia na kilka dni a później na tydzień w drugim tygodniu ferii mazowieckich.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Na sąsiednim forum piszą że działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Dobra wiadomość, zgodnie ze specyfikacją jutro rusza budowa instalacji do naśnieżania. Prace zgodnie z harmonogramem mają być ukończone do 22 grudnia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Ta trasa to "bypass" z Golgoty? Nie, to Ondraszek ze Skrzycznego w COS. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 No nie,to jest pierwsza ścianka Fis. Masz rację. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro To było proste, zgadnijcie która to trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Orientujecie się czy Benefity, podobnie jak sezonówka działają na COS i BSA czy nie? Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Wątek jest o COS więc to trasa w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Jakie Warunki? Jeśli ktoś był to bardzo proszę o info. Rozważam jutro wybrać się tam, jednak chciał bym wiedzieć czy czasem nie wystają minerały. Trochę jestem uprzedzony ponieważ od kilku lat początkiem sezonu tam bywałem i zawsze na FIS kaskada w tym okresie przebijało dużo kamieni. Nie chciałbym nowych nart zaorać Na stronie Szczyrkowskiego (włączył do swojego systemu informacji COS) podają, że mają 20 cm śniegu - dużo to nie jest. Na stronach COS-u znacznie bardziej optymistyczne dane. http://www.szczyrkow...trasy-i-koleje/ http://www.skrzyczne...pl/warunki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Może wpadnę do Szczyrku w przerwie między Świetami a Nowym Rokiem, ale bardziej prawdopodobne, że po 6 stycznia na kilka dni a później na tydzień w drugim tygodniu ferii mazowieckich.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krolik10 Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Na sąsiednim forum piszą że działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Dobra wiadomość, zgodnie ze specyfikacją jutro rusza budowa instalacji do naśnieżania. Prace zgodnie z harmonogramem mają być ukończone do 22 grudnia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Ta trasa to "bypass" z Golgoty? Nie, to Ondraszek ze Skrzycznego w COS. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 No nie,to jest pierwsza ścianka Fis. Masz rację. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro To było proste, zgadnijcie która to trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Orientujecie się czy Benefity, podobnie jak sezonówka działają na COS i BSA czy nie? Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Wątek jest o COS więc to trasa w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Może wpadnę do Szczyrku w przerwie między Świetami a Nowym Rokiem, ale bardziej prawdopodobne, że po 6 stycznia na kilka dni a później na tydzień w drugim tygodniu ferii mazowieckich.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolik10 Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 A działa już sezonówka? Na sąsiednim forum piszą że działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Dobra wiadomość, zgodnie ze specyfikacją jutro rusza budowa instalacji do naśnieżania. Prace zgodnie z harmonogramem mają być ukończone do 22 grudnia.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Ta trasa to "bypass" z Golgoty? Nie, to Ondraszek ze Skrzycznego w COS. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 No nie,to jest pierwsza ścianka Fis. Masz rację. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Panowie jesteście dorośli. Przestańcie być śmieszni. Wiem, że każdy chciałby być szczyrkowym wyjadaczem, zwłaszcza teraz. Ale tego się za kasę nie kupi. Po co robić sobie wstyd? Pozdro To było proste, zgadnijcie która to trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Orientujecie się czy Benefity, podobnie jak sezonówka działają na COS i BSA czy nie? Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Wątek jest o COS więc to trasa w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Centralny Ośrodek Sportu
MarioJ Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Orientujecie się czy Benefity, podobnie jak sezonówka działają na COS i BSA czy nie? Z tego co kojarzę to ludzie już korzystali z sezonowki na cos. Przejrzyj wątek cos na SO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Cześć Jeśli się nie mylę Palenica w Ustroniu Wątek jest o COS więc to trasa w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 To było proste, zgadnijcie która to trasa P2140094.JPG Cześć He he Dobre Bubolku. Bubol specjalnie ?18? lat temu tak dobrał kadr żeby ją ukryć ale mogę zdradzić, że przeciwwagą tego wyciągu jest kosz na śnieg i bryły lodu zawieszony na odchylonym słupie. Kiedyś miałem okazje odkopywać ta misterną konstrukcję. Żeby kosz wisiał trzeba było wykopać dwupiętrowy dół - jakieś 4,5m. To były zimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Rekomendowane odpowiedzi