rung Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Dzień dobry. Pytam grzecznosciowo, gdyż kolega miał krasę i nowe narty uległy uszkodzeniom jak na zdjęciach. Jakie wg Was są perspektywy na naprawę w w/w lokalizacjach? Z góry dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Poslij te fotki do Serwisu p. Mysłajka w Szczyrku. Znajdzuesz namiary w necie. Jak odmówi to raczej na szrot. Widzę że potrzebna wymiana krawędzi i pewnie tez ślizgu na sporym odcinku. Jeśli to narty z górnej półki to cena naprawy może być jeszcze opłacalna. Jeśli średnia narta to nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Będę od Sylwestra w Szczyrku, mieszkam po sąsiedzku serwisu p. Mysłajka, jak będzie miał czynne to mogę podejść i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Szkoda Twego I Myslajka czasu - rdzen walniety - zlom…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Niech podejdzie do serwisu Mazura, kiedys na Swiebodzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Dziękuję za odpowiedzi, przekażę koledze. Narty to chyba któreś Redstery były, pierwszy raz na stoku :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Szkoda Twego I Myslajka czasu - rdzen walniety - zlom…….. Ojtamojtam.... Akurat rdzeń może być ok. Widać na 3cim foto. Krawędź i slizg 'odlazły' od dolnej blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... rung Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Zamykając wątek, pokazuję efekt końcowy. Serwis: Mazur / Wrocław Cena: 80zl z ostrzeniem i smarowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Zamykając wątek, pokazuję efekt końcowy. Serwis: Mazur / Wrocław Cena: 80zl z ostrzeniem i smarowaniemreceived_604036516806532.jpegreceived_201985410969309.jpeg W którym miejscu? Kto robił? Młody czy dojrzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rung Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W którym miejscu? Kto robił? Młody czy dojrzały? Robił dojrzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Robił dojrzały Mi też ostatnio ostrzył mastery. Dobrze. Śmiał się trochę z tych kątów;-) PS gdzie kupić talerzyki we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zamykając wątek, pokazuję efekt końcowy. Serwis: Mazur / Wrocław Cena: 80zl z ostrzeniem i smarowaniemreceived_604036516806532.jpegreceived_201985410969309.jpeg no to jestem w szoku muszę podjechać ze swoimi elanami, bo po poprzedniej nieudanej naprawie spisałem je na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 no to jestem w szoku muszę podjechać ze swoimi elanami, bo po poprzedniej nieudanej naprawie spisałem je na straty warto; to fajny gość z dużym doświadczeniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Robił dojrzały Pan Marian? Papieros za papierosem? Super gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Czy i kto naprawi TAKIE COŚ (Wrocław lub Śląsk) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rung Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Zamykając wątek, pokazuję efekt końcowy. Serwis: Mazur / Wrocław Cena: 80zl z ostrzeniem i smarowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Zamykając wątek, pokazuję efekt końcowy. Serwis: Mazur / Wrocław Cena: 80zl z ostrzeniem i smarowaniemreceived_604036516806532.jpegreceived_201985410969309.jpeg W którym miejscu? Kto robił? Młody czy dojrzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 W którym miejscu? Kto robił? Młody czy dojrzały? Robił dojrzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Robił dojrzały Mi też ostatnio ostrzył mastery. Dobrze. Śmiał się trochę z tych kątów;-) PS gdzie kupić talerzyki we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zamykając wątek, pokazuję efekt końcowy. Serwis: Mazur / Wrocław Cena: 80zl z ostrzeniem i smarowaniemreceived_604036516806532.jpegreceived_201985410969309.jpeg no to jestem w szoku muszę podjechać ze swoimi elanami, bo po poprzedniej nieudanej naprawie spisałem je na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 no to jestem w szoku muszę podjechać ze swoimi elanami, bo po poprzedniej nieudanej naprawie spisałem je na straty warto; to fajny gość z dużym doświadczeniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Robił dojrzały Pan Marian? Papieros za papierosem? Super gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Czy i kto naprawi TAKIE COŚ (Wrocław lub Śląsk)
star Napisano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Robił dojrzały Mi też ostatnio ostrzył mastery. Dobrze. Śmiał się trochę z tych kątów;-) PS gdzie kupić talerzyki we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zamykając wątek, pokazuję efekt końcowy. Serwis: Mazur / Wrocław Cena: 80zl z ostrzeniem i smarowaniemreceived_604036516806532.jpegreceived_201985410969309.jpeg no to jestem w szoku muszę podjechać ze swoimi elanami, bo po poprzedniej nieudanej naprawie spisałem je na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 no to jestem w szoku muszę podjechać ze swoimi elanami, bo po poprzedniej nieudanej naprawie spisałem je na straty warto; to fajny gość z dużym doświadczeniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Robił dojrzały Pan Marian? Papieros za papierosem? Super gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Czy i kto naprawi TAKIE COŚ (Wrocław lub Śląsk)
star Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 no to jestem w szoku muszę podjechać ze swoimi elanami, bo po poprzedniej nieudanej naprawie spisałem je na straty warto; to fajny gość z dużym doświadczeniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Robił dojrzały Pan Marian? Papieros za papierosem? Super gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Robił dojrzały Pan Marian? Papieros za papierosem? Super gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi