star Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Gdzie z Szaflar? Planuję Lomnica lub Chopok. Szukam innych miejsc, w których nie byłem. Znam: Jurgów, Harenda, Kluszkowce, Białka, Bachledowa, Strbske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Długa Polana, Mosorny, Rusiński (ten sam karnet Tatry Super Ski). Rohace. MEANDER - karnet sezonowy 99 Euro (na park wodny też) - dziś koniec sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Gdzie z Szaflar? Planuję Lomnica lub Chopok. Szukam innych miejsc, w których nie byłem. Znam: Jurgów, Harenda, Kluszkowce, Białka, Bachledowa, Strbske. Jeśli pytasz o stan obecny,to prawie nigdzie,bo jest katastrofa śniegowa.Jeśli wybierzesz się w lepszych czasach,oprócz miejscowych,o których pisał Moruniek,w promieniu kilkudziesięciu kilometrów masz sporo niewielkich stacji po polskiej i słowackiej stronie,od Szczawnicy i Suchego, po Litmanovą, Certovicę,Vyzną Bocę.Raczej trasowe niż free,bo to domena Tatr Wysokich i Niskich,ale z dobrymi trasami i cenami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Długa Polana, Mosorny, Rusiński (ten sam karnet Tatry Super Ski).Rohace. MEANDER - karnet sezonowy 99 Euro (na park wodny też) - dziś koniec sprzedażyMosorny - dobry pomysł. Dzięki. PS pozostałe już znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Jeśli pytasz o stan obecny,to prawie nigdzie,bo jest katastrofa śniegowa.Jeśli wybierzesz się w lepszych czasach,oprócz miejscowych,o których pisał Moruniek,w promieniu kilkudziesięciu kilometrów masz sporo niewielkich stacji po polskiej i słowackiej stronie,od Szczawnicy i Suchego, po Litmanovą, Certovicę,Vyzną Bocę.Raczej trasowe niż free,bo to domena Tatr Wysokich i Niskich,ale z dobrymi trasami i cenami... Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Z Szaflar × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Długa Polana, Mosorny, Rusiński (ten sam karnet Tatry Super Ski).Rohace. MEANDER - karnet sezonowy 99 Euro (na park wodny też) - dziś koniec sprzedażyMosorny - dobry pomysł. Dzięki. PS pozostałe już znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 Jeśli pytasz o stan obecny,to prawie nigdzie,bo jest katastrofa śniegowa.Jeśli wybierzesz się w lepszych czasach,oprócz miejscowych,o których pisał Moruniek,w promieniu kilkudziesięciu kilometrów masz sporo niewielkich stacji po polskiej i słowackiej stronie,od Szczawnicy i Suchego, po Litmanovą, Certovicę,Vyzną Bocę.Raczej trasowe niż free,bo to domena Tatr Wysokich i Niskich,ale z dobrymi trasami i cenami... Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Ma być lepiej. Po Świętach jadę. 28 XII start. PS dzięki za typy. Posprawdzam. Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Z Szaflar
star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Przez starą znajomość i to,co widzę za oknem,sugeruję przejście na system dopasowania się do prognozy,a nie walki z naturą.Mój znajomy profesor fizyki z Wilna,gdy pytałem w czasie długich wspólnych podróży po swiecie,jak to robi,że tak długo nie ma go w robocie,odpowiedział: "A kto sprawdzi,nad czym pracuje profesor fizyki?"Ty jesteś od matematyki,ale to zblizona sytucja... Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Jasne. Choć Białka gotowa na wszystko. Kasprowy poczeka, zostaje Lomnica vs Chopok. Sentyment do Lomnicy, bo kiedyś wchodziłem z Tery'ego. Tu innahttp://marekowczarz....lnienie-marzen/ To prawie jak z Tobą na Tofanach romantyczny powrót. W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W sobotę startowałem w Jurgowie,w niedzielę w Kluszkowcach,i dopiero na miejscu widać ogrom mizerii...Choc oczywiście stacje pisać mogą o warunkach,co chcą... Dzięki. Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 W Kotelnicy sypie, TVN pewno ogłupia tłumy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) Obwodnica Częstochowy też. Lubień Naprawa do 70 dwukierunkowa S7 Google omija... jeszcze? Jechał ktoś może? https://gazetakrakow.../ar/c3-14668603 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Białka gotowa:-) ??? od 3 tygodni jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 ??? od 3 tygodni jeździ Niby tak. Ale ostatnio lski ubolewał nad stanem niby też jeżdżących Jurgowa i Kluszkowców. A tu elegancko, przynajmniej na kamerach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Ciągle Google omija S7 na odcinku Lubień Naprawa a tymczasem piejom... https://tvn24bis.pl/...com,994725.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 Lodz-Szaflary 7 godzin. 50km/h średnio. PS ale śniegu tyle, że w Tatrach trojka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Z Szaflar najbliżej do Suche Ski. Kanapą i jedna trasa (czerwona nasniezaja) kończąca się ścianka. Fajna. Na pierwszy raz jak znalazł. Gadałem i jeździłem z Andrzejem z Krakowa, zjechał wczoraj z żoną z Kasprowego Goryczkowa zamknięta, ekstremalnie nieco. Narty Head GS RD takie mastery. Do 11 luz, potem wąskie gardło w postaci bramek. Dziewczyny z Mińska, jak ze Lwowa. Zacząłem jak skończyłem poprzedni sezon od banalnego upadku;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Zastanawiam się ,co w tym czasie pcha ludzi na Podhale...Choć rozumiem chęć socjalizowania się-Zenka Martyniuka w Sylwestra,relaksowa jazda zakopianką,możliwość bliskości atrakcyjnych ciał w aquaparkach Białki i Bukowiny.Ale może to zazdrość,bo gdy zaproponowałem żonie krótką wycieczkę w Sylwestra do Zakopanego,popukała się w głowę,a samemu mi sie nie chce... Ja w sumie też;-) Jutro Tatry, zobaczymy. Mieszkamy tuż przy termach, właśnie wychodzimy... Dodałbym smog, bo nie każdy jak nasi gospodarze zainwestowali w ogrzewanie termalne. Pozdrawiamy. PS dziś w Groniu msza, jest klimacik. Zenka nie trawimy. Do Zakopca nie trafimy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Też byłem dzisiaj w Suchem, tyle co wróciłem, trening u Bartka Ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Jak jesteśmy przy tatrzańskich sprawach to ten gościu polecał yurte (ponoć mekka;-) oraz Przemysława Sobczyka, skitury, te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 PS bo chyba nie jestes tak złośliwy, aby wrzucić coś z grani Rys czy okolic? Chyba jednak jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Chyba jednak jestem;) No to też zapytam fotką? Łapie się? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 No to też zapytam fotką? Łapie się? Ledwo;) A wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Ledwo;) A wiec? Wysoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Wysoka? Pudlo...Wysoka widac calkowicie;) Bardzo blisko ale prawidlowa odpowiedz to Ciezki szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi