zBerek Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Wyjazd dedykowany posiadaczom sprytnych sezonówek TMR, GOPASS, ale oczywiście i nie tylko. Mam wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 17-20.01.2020 Na Ankogel i lodowiec Molltaler. Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 16.01.2020, powrót 21.01.2020 około godziny 3.00 w Warszawie. Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice. Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym apartamencie. W ramach wyjazdu organizuje wyżywienie (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje). Przejazd, zakwaterowanie, transfer na stok i wyżywienie to tylko - 900 zł. Cena karnetów to tylko 139 e. za 4 dni. (Przy zakupie online na GOPASS) Posiadacze sprytnych sezonówek przy dopłacie 49e mogą szusować tu cały sezon. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 27 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Zmiana planów. Jedziemy Gerlizen, BKK, Turracherhoche. Koszt karnetu 185e. Dojazd, kwaterka, transfer na stok, wyżywieine HB - 900 zł Zostały 3 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hultaj Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Pojawiły się oferty kupna GoPassu na przyszły sezon z jazdą na Molltaler i Ankogel tylko , że cena już dość wysoka. Żeby się opłacało trzeba by jechać grupą zorganizowaną. Stąd moje pytanie: zBerek. Planujesz wyjazdy w tym kierunku na przyszły sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi