Szabir Napisano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Dzisiaj dobiegła nas smutna wiadomość, że odszedł na swoje wieczne nartowanie METAAL Niezmiernie mi przykro, bo chyba byłem jednym z ostatnich tu z forum, który z nim rozmawiał i to calkiem nawet niedawno. Jacek, zapisał się również na mój wyjazd, ale już nie pojedzie. On już po prostu tam jest, w swym białym ukochanym raju. Łączymy się w żałobie z najbliższymi. Zapamiętamy Jacka, jako fajnego wesołego kolegę i organizatora wschodnich wypraw na narty z klubu BTN SKI TEAM Odpoczywaj Jacku w spokoju. Gdzieś tam, "niebawem", do zobaczenia.. P.S. Gdy tylko coś będzie bliżej wiadomo o dacie i miejscu pogrzebu dam/y znać. Jacek był z Lublina. Wszystkich narciarzy zachęcam, do dobrowolnej pomocy jego najbliższej rodzinie. Postaramy się tu o ilnk do niej. Jedynie co Jacek teraz potrzebuje to pewnie modlitwy. Pamietajmy o tym i o nim. Ceremonia pogrzebowa Jacka, odbędzie sięw poniedziałek 30 grudnia o godz. 13.00, na cmentarzu w Lublinie przy ul. Lipowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Bardzo szkoda. Trochę się z Jackiem czasami spierałem ale zawsze szanowałem jego zdanie. Bardzo chciałem się z nim na nartach przejechać i pogadać. Niestety już się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Cześć Szok... Trzymaj się Metaalu! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Żal... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1980 Napisano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Znałem Jacka od niedawna bo może 2-3 lata. Mimo tego nie mogę o tym przestać myśleć. Mieszkał 200 metrów ode mnie. Smutne jest to bo był normalnym facetem. Nie zadzierał nosa, zawsze można było pogadać. Miał mnie nauczyć serwisowania nart.... Trudno w to uwierzyć, jest to takie nierealne. Niestety w tych szalonych czasach z reguły przedwcześnie odchodzą właśnie normalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojz Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Świeć Panie nad Jego duszą... ps. Fota wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 A jeszcze dzisiaj oglądałem te zdjęcia z sąsiedniego postu i nie wiedziałem dlaczego Kordian wstawił świeczkę. Smutne, a dla rodziny przed świętami podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Spoczywaj w pokoju Metalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Ceremonia pogrzebowa Jacka, odbędzie sięw poniedziałek 30 grudnia o godz. 13.00, na cmentarzu w Lublinie przy ul. Lipowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych. Pisałem od dwóch tygodni w sprawie zakupu łańcuchów na koła, teraz wiem czemu nie otrzymywałem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Na zawsze w pamięci https://youtu.be/DbHP9NtSnB0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Na zawsze w pamięci https://youtu.be/DbHP9NtSnB0 Fajna muza. W dobrym wątku. To też Morricone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Fajna muza. W dobrym wątku. To też Morricone Za muzykę do tego filmu dostał w końcu Oscara. Ja lubię słuchać ten kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Za muzykę do tego filmu dostał w końcu Oscara. Ja lubię słuchać ten kawałek https://youtu.be/Jj5Xczethmw Spróbuj bez s po http Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi