Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Witka, poproszę o opinie użytkowników kurtek narciarskich marki Bergson - jak z jakością wykonania, trwałością, wygodą użytkowania?? Zamierzam ich produkt kupić i warto byłoby wiedzieć, co osoby już użytkujące ich produkty sądzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Witka, poproszę o opinie użytkowników kurtek narciarskich marki Bergson - jak z jakością wykonania, trwałością, wygodą użytkowania?? Zamierzam ich produkt kupić i warto byłoby wiedzieć, co osoby już użytkujące ich produkty sądzą. 3 sezony intensywnego użytkowania, kilka prań (z lin leciały jakieś smary na początku użytkowania) nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do jakości wykonania i membran. Kaptur odpinany - jeżdżę bez i to sobie chwalę. Pomimo, że jestem zmarzluchem nigdy nie narzekałem na zimno przy -20. W temp. ok 0 + szczególnie na wiosnę używam kurtki VOLKL bez ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Cześć , ja użytkuję kurtkę Bergsona już chyba z 7 sezon .Kompletnie nic się z nią nie dzieje...no może raz miałem problem z zamkiem, ale dałem krawcowej i jest ok.Jeździłem też w temperaturach ok -20 i nie było mi zimno .Spokojnie można w niej jeździć mając pod spodem tylko koszulkę termo -przynajmniej ja.Ma jeszcze dodatkowo kominiarkę na zamku za kołnierzem schowaną .Ogólnie jestem z niej zadowolony i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dzięki za opinie, decyzja zapadła. Biorę Bergsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... narciorz Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 W dniu 19.12.2019 o 21:10, Kaem napisał: Dzięki za opinie, decyzja zapadła. Biorę Bergsona. I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 18 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Doskonale. Wysoka jakość wykonania, trwałość i estetyka to chyba podstawowe cechy. Bardzo praktyczna - ja potrzebuję wielu kieszeni 😄 i je mam. Jest dość lekka, ale ciepła i nie krępuje ruchów. Jestem stanowczo zadowolony. Nazwy modelu nie pamiętam, wersja 20000 / 20000, czerwona / czarna, płaciłem ok 800 zł w głogowskim sklepie sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciorz Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) 15 minut temu, Kaem napisał: Doskonale. Wysoka jakość wykonania, trwałość i estetyka to chyba podstawowe cechy. Bardzo praktyczna - ja potrzebuję wielu kieszeni 😄 i je mam. Jest dość lekka, ale ciepła i nie krępuje ruchów. Jestem stanowczo zadowolony. Nazwy modelu nie pamiętam, wersja 20000 / 20000, czerwona / czarna, płaciłem ok 800 zł w głogowskim sklepie sportowym. Jest tutaj? https://bergson.pl/meska-odziez-trekkingowa/meskie-kurtki-trekkingowe/narciarskie-kurtki-mezczyzni-2/ Ja osobiście jestem zainteresowany RUSH XMT, możesz podpowiedzieć jak zachowuje się przy deszczu/śniegu? Słyszałem, że Bergsony lubią "przemakać". Edytowane 18 Marca 2022 przez narciorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 18 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 NIe ma jej . Moja to model sprzed kilku lat. W deszczu nie jeździłem. W śniegu padającym nie było kłopotów z przemakalnoscią. Z tym , że u mnie tą odzież pierze się tylko w dedykowanych środkach, a po każdym praniu spryskuję sprayem chroniącym przed przemakaniem bodaj Nikwash czy Nikwax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciorz Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 W dniu 18.03.2022 o 21:21, Kaem napisał: NIe ma jej . Moja to model sprzed kilku lat. W deszczu nie jeździłem. W śniegu padającym nie było kłopotów z przemakalnoscią. Z tym , że u mnie tą odzież pierze się tylko w dedykowanych środkach, a po każdym praniu spryskuję sprayem chroniącym przed przemakaniem bodaj Nikwash czy Nikwax. Zakupiłem właśnie 20k/20k rusha, zobaczymy jak się spisze 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Będziesz zadowolony, byleby kieszeni starczyło 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Nordic78 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Cześć , ja użytkuję kurtkę Bergsona już chyba z 7 sezon .Kompletnie nic się z nią nie dzieje...no może raz miałem problem z zamkiem, ale dałem krawcowej i jest ok.Jeździłem też w temperaturach ok -20 i nie było mi zimno .Spokojnie można w niej jeździć mając pod spodem tylko koszulkę termo -przynajmniej ja.Ma jeszcze dodatkowo kominiarkę na zamku za kołnierzem schowaną .Ogólnie jestem z niej zadowolony i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Dzięki za opinie, decyzja zapadła. Biorę Bergsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciorz Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 W dniu 19.12.2019 o 21:10, Kaem napisał: Dzięki za opinie, decyzja zapadła. Biorę Bergsona. I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Doskonale. Wysoka jakość wykonania, trwałość i estetyka to chyba podstawowe cechy. Bardzo praktyczna - ja potrzebuję wielu kieszeni 😄 i je mam. Jest dość lekka, ale ciepła i nie krępuje ruchów. Jestem stanowczo zadowolony. Nazwy modelu nie pamiętam, wersja 20000 / 20000, czerwona / czarna, płaciłem ok 800 zł w głogowskim sklepie sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciorz Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) 15 minut temu, Kaem napisał: Doskonale. Wysoka jakość wykonania, trwałość i estetyka to chyba podstawowe cechy. Bardzo praktyczna - ja potrzebuję wielu kieszeni 😄 i je mam. Jest dość lekka, ale ciepła i nie krępuje ruchów. Jestem stanowczo zadowolony. Nazwy modelu nie pamiętam, wersja 20000 / 20000, czerwona / czarna, płaciłem ok 800 zł w głogowskim sklepie sportowym. Jest tutaj? https://bergson.pl/meska-odziez-trekkingowa/meskie-kurtki-trekkingowe/narciarskie-kurtki-mezczyzni-2/ Ja osobiście jestem zainteresowany RUSH XMT, możesz podpowiedzieć jak zachowuje się przy deszczu/śniegu? Słyszałem, że Bergsony lubią "przemakać". Edytowane 18 Marca 2022 przez narciorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 NIe ma jej . Moja to model sprzed kilku lat. W deszczu nie jeździłem. W śniegu padającym nie było kłopotów z przemakalnoscią. Z tym , że u mnie tą odzież pierze się tylko w dedykowanych środkach, a po każdym praniu spryskuję sprayem chroniącym przed przemakaniem bodaj Nikwash czy Nikwax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciorz Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 W dniu 18.03.2022 o 21:21, Kaem napisał: NIe ma jej . Moja to model sprzed kilku lat. W deszczu nie jeździłem. W śniegu padającym nie było kłopotów z przemakalnoscią. Z tym , że u mnie tą odzież pierze się tylko w dedykowanych środkach, a po każdym praniu spryskuję sprayem chroniącym przed przemakaniem bodaj Nikwash czy Nikwax. Zakupiłem właśnie 20k/20k rusha, zobaczymy jak się spisze 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Będziesz zadowolony, byleby kieszeni starczyło 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi