daamiann88 Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Po tygodniu szusowania w Alpach, stwierdzam, że trzeba wymienić buty. Stare, kupione jakieś 15 lat temu Alpina Challenger C4.0, okazały się już wyklapciałe i po prostu za małe. Polecicie jakiś sklep w okolicy Wałbrzycha/Świdnicy, ewentualnie może być Wrocław, gdzie będzie duży wybór i dostane profesjonalną pomoc w doborze buta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ja z Wałbrzycha jeździłam tylko do Wrocławia za butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daamiann88 Napisano 16 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Tak też właśnie myślałem, że tylko Wrocław zostanie. A polecisz jakiś konkretny sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Tak też właśnie myślałem, że tylko Wrocław zostanie. A polecisz jakiś konkretny sklep? https://ski24.pl/ http://koenigserwis.pl/ https://www.gieldapalacyk.pl/serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 https://ski24.pl/ http://koenigserwis.pl/ https://www.gieldapalacyk.pl/serwis ja polecam: 1. https://ski4you.pl/?v=3a52f3c22ed6 2. https://bergsport.pl/ sam buty kupilem w 2 a zona w 1. Najpierw pojechałbym do 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ski4you jest blisko sklepu giełda Pałacyk. Więc można oba obskoczyc. Ale bliżej do Bielan jest Bergsport, który w budynku obok ma konkurencję. Jeśli ktoś nie ma problemów z doborem butów to tutaj na pewno dokona wyboru i nie musi wbijać się na miasto. Śmieszni w tych dwóch sklepach są parkingowi naganiacze, każdy macha ręką i kieruje na swój sklep. Walka o klienta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Estka Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Szczerze mówiąc, nie rozumiem ludzi, którzy biorą obsługiwane rzeczy, Nie dość, że spamer, to jeszcze kretyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Raczej google translator i z used zrobił mu obsługiwane. "Polska język, trudna język, pies ścieka i woda ścieka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Ale bliżej do Bielan jest Bergsport, który w budynku obok ma konkurencję. Śmieszni w tych dwóch sklepach są parkingowi naganiacze, każdy macha ręką i kieruje na swój sklep. Walka o klienta... Walka pomiędzy Kraft Sportem a sąsiadującym dosłownie przez ścianę Bergsportem jest doskonałym przykładem tego, jak bardzo mogą poróżnić się ludzie, którzy dotychczas nie tylko prowadzili jedną firmę ale też wspólne życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daamiann88 Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Oooo i tam właśnie kupiłem buty, razem z ojcem. Sklep JTSPORT. Właściciel zrobił nam super ceny, niemalże tyle co w "internetach". Także polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Sklep z profesjonalną obsługą Wałbrzych/Świdnica ew Wrocław? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 https://ski24.pl/ http://koenigserwis.pl/ https://www.gieldapalacyk.pl/serwis ja polecam: 1. https://ski4you.pl/?v=3a52f3c22ed6 2. https://bergsport.pl/ sam buty kupilem w 2 a zona w 1. Najpierw pojechałbym do 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... luśka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ski4you jest blisko sklepu giełda Pałacyk. Więc można oba obskoczyc. Ale bliżej do Bielan jest Bergsport, który w budynku obok ma konkurencję. Jeśli ktoś nie ma problemów z doborem butów to tutaj na pewno dokona wyboru i nie musi wbijać się na miasto. Śmieszni w tych dwóch sklepach są parkingowi naganiacze, każdy macha ręką i kieruje na swój sklep. Walka o klienta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Estka Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Szczerze mówiąc, nie rozumiem ludzi, którzy biorą obsługiwane rzeczy, Nie dość, że spamer, to jeszcze kretyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Raczej google translator i z used zrobił mu obsługiwane. "Polska język, trudna język, pies ścieka i woda ścieka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Ale bliżej do Bielan jest Bergsport, który w budynku obok ma konkurencję. Śmieszni w tych dwóch sklepach są parkingowi naganiacze, każdy macha ręką i kieruje na swój sklep. Walka o klienta... Walka pomiędzy Kraft Sportem a sąsiadującym dosłownie przez ścianę Bergsportem jest doskonałym przykładem tego, jak bardzo mogą poróżnić się ludzie, którzy dotychczas nie tylko prowadzili jedną firmę ale też wspólne życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daamiann88 Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Oooo i tam właśnie kupiłem buty, razem z ojcem. Sklep JTSPORT. Właściciel zrobił nam super ceny, niemalże tyle co w "internetach". Także polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Sklep z profesjonalną obsługą Wałbrzych/Świdnica ew Wrocław?
luśka Napisano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Ski4you jest blisko sklepu giełda Pałacyk. Więc można oba obskoczyc. Ale bliżej do Bielan jest Bergsport, który w budynku obok ma konkurencję. Jeśli ktoś nie ma problemów z doborem butów to tutaj na pewno dokona wyboru i nie musi wbijać się na miasto. Śmieszni w tych dwóch sklepach są parkingowi naganiacze, każdy macha ręką i kieruje na swój sklep. Walka o klienta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Szczerze mówiąc, nie rozumiem ludzi, którzy biorą obsługiwane rzeczy, Nie dość, że spamer, to jeszcze kretyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Raczej google translator i z used zrobił mu obsługiwane. "Polska język, trudna język, pies ścieka i woda ścieka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Ale bliżej do Bielan jest Bergsport, który w budynku obok ma konkurencję. Śmieszni w tych dwóch sklepach są parkingowi naganiacze, każdy macha ręką i kieruje na swój sklep. Walka o klienta... Walka pomiędzy Kraft Sportem a sąsiadującym dosłownie przez ścianę Bergsportem jest doskonałym przykładem tego, jak bardzo mogą poróżnić się ludzie, którzy dotychczas nie tylko prowadzili jedną firmę ale też wspólne życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daamiann88 Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Oooo i tam właśnie kupiłem buty, razem z ojcem. Sklep JTSPORT. Właściciel zrobił nam super ceny, niemalże tyle co w "internetach". Także polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Sklep z profesjonalną obsługą Wałbrzych/Świdnica ew Wrocław?
Bacek Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Raczej google translator i z used zrobił mu obsługiwane. "Polska język, trudna język, pies ścieka i woda ścieka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Ale bliżej do Bielan jest Bergsport, który w budynku obok ma konkurencję. Śmieszni w tych dwóch sklepach są parkingowi naganiacze, każdy macha ręką i kieruje na swój sklep. Walka o klienta... Walka pomiędzy Kraft Sportem a sąsiadującym dosłownie przez ścianę Bergsportem jest doskonałym przykładem tego, jak bardzo mogą poróżnić się ludzie, którzy dotychczas nie tylko prowadzili jedną firmę ale też wspólne życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daamiann88 Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Oooo i tam właśnie kupiłem buty, razem z ojcem. Sklep JTSPORT. Właściciel zrobił nam super ceny, niemalże tyle co w "internetach". Także polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
szevczi Napisano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daamiann88 Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 A ja polecę sklep w Świdnicy, przy rynku na ul. Pułaskiego. Właściciel sklepu ma dużą wiedzę. Oferuje również bootfitting. Ceny są konkurencyjne, można dostać buty z zeszłych sezonów. Ja przed sezonem dobierałam tam swoje buty, siedziałam blisko 2h i udało mi się wybrać idealne. Prócz tego świetny serwis. Oooo i tam właśnie kupiłem buty, razem z ojcem. Sklep JTSPORT. Właściciel zrobił nam super ceny, niemalże tyle co w "internetach". Także polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi