Arek1982 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Może macie jakieś fajne namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Może macie jakieś fajne namiary ? www.onefun.pl Udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jeden, jedyny raz jechałem z biurem (no, organizatorem). Pełen najgorszych przeczuć. Zabrałem jeszcze kolegę bo akurat miał czas. To był narciarsko i towarzysko jeden z najlepszych moich boiskowych wyjazdów. Więc muszę polecić Nauders i Bellpiano. http://www.skimaniak.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jeździłem kilka razy z biurami w pojedynkę więc szukałem oferty z zakwaterowaniem 1os. Różnie to bywa, nieraz jest taka opcja nie raz nie. Jeśli jest to trzeba patrzeć na dopłaty bo nieraz są za to chore ceny, totalnie nieopłacalne. Typu 50% dopłaty lub więcej. Nieraz oferta bywa ok i trzeba dopłacić 250-300zł (za tygodniowy wyjazd) względem ceny za osobę przy zakwaterowaniu w pokoju 2os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 www.onefun.pl Udanego wyjazdu Widziałem ich ofertę. Byłeś z tym biurem na jakimkolwiek wyjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Widziałem ich ofertę. Byłeś z tym biurem na jakimkolwiek wyjeździe? Nie. Wiem jedynie,że robią impry dla singli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Ja bylem, bylo super, jeszcze nie raz pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SlowManiak Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Na początku marca organizujemy wyjazd skierowany tylko do osób dorosłych. Zapraszamy https://www.slowmani...i-retro-wlochy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Napisz skąd jesteś Będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Może macie jakieś fajne namiary ?Jakby to zacząć ...ja i kilka znajomych osób z tego forum, buduje wyjazdy, także dla tych ludzi bez towarzystwa. Ja jeżdżę z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron Polski, tu masz mój link/wątek który uzupełniam co jakiś czas https://www.skiforum...in.#entry625562 Najprościej to zadzwonić (jest tam numer tel.), [ew. jest jeszcze parę innych "busiarzy" (©autor nieznany)] Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Szukam biura podróży które organizuje wyjazdy narciarskie dla singli .
wkg Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jeden, jedyny raz jechałem z biurem (no, organizatorem). Pełen najgorszych przeczuć. Zabrałem jeszcze kolegę bo akurat miał czas. To był narciarsko i towarzysko jeden z najlepszych moich boiskowych wyjazdów. Więc muszę polecić Nauders i Bellpiano. http://www.skimaniak.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jeździłem kilka razy z biurami w pojedynkę więc szukałem oferty z zakwaterowaniem 1os. Różnie to bywa, nieraz jest taka opcja nie raz nie. Jeśli jest to trzeba patrzeć na dopłaty bo nieraz są za to chore ceny, totalnie nieopłacalne. Typu 50% dopłaty lub więcej. Nieraz oferta bywa ok i trzeba dopłacić 250-300zł (za tygodniowy wyjazd) względem ceny za osobę przy zakwaterowaniu w pokoju 2os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 www.onefun.pl Udanego wyjazdu Widziałem ich ofertę. Byłeś z tym biurem na jakimkolwiek wyjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Widziałem ich ofertę. Byłeś z tym biurem na jakimkolwiek wyjeździe? Nie. Wiem jedynie,że robią impry dla singli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Ja bylem, bylo super, jeszcze nie raz pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SlowManiak Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Na początku marca organizujemy wyjazd skierowany tylko do osób dorosłych. Zapraszamy https://www.slowmani...i-retro-wlochy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Napisz skąd jesteś Będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Może macie jakieś fajne namiary ?Jakby to zacząć ...ja i kilka znajomych osób z tego forum, buduje wyjazdy, także dla tych ludzi bez towarzystwa. Ja jeżdżę z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron Polski, tu masz mój link/wątek który uzupełniam co jakiś czas https://www.skiforum...in.#entry625562 Najprościej to zadzwonić (jest tam numer tel.), [ew. jest jeszcze parę innych "busiarzy" (©autor nieznany)] Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Kaem Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Widziałem ich ofertę. Byłeś z tym biurem na jakimkolwiek wyjeździe? Nie. Wiem jedynie,że robią impry dla singli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Ja bylem, bylo super, jeszcze nie raz pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SlowManiak Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Na początku marca organizujemy wyjazd skierowany tylko do osób dorosłych. Zapraszamy https://www.slowmani...i-retro-wlochy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Napisz skąd jesteś Będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Może macie jakieś fajne namiary ?Jakby to zacząć ...ja i kilka znajomych osób z tego forum, buduje wyjazdy, także dla tych ludzi bez towarzystwa. Ja jeżdżę z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron Polski, tu masz mój link/wątek który uzupełniam co jakiś czas https://www.skiforum...in.#entry625562 Najprościej to zadzwonić (jest tam numer tel.), [ew. jest jeszcze parę innych "busiarzy" (©autor nieznany)] Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
fredowski Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Ja bylem, bylo super, jeszcze nie raz pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlowManiak Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Na początku marca organizujemy wyjazd skierowany tylko do osób dorosłych. Zapraszamy https://www.slowmani...i-retro-wlochy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Napisz skąd jesteś Będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Może macie jakieś fajne namiary ?Jakby to zacząć ...ja i kilka znajomych osób z tego forum, buduje wyjazdy, także dla tych ludzi bez towarzystwa. Ja jeżdżę z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron Polski, tu masz mój link/wątek który uzupełniam co jakiś czas https://www.skiforum...in.#entry625562 Najprościej to zadzwonić (jest tam numer tel.), [ew. jest jeszcze parę innych "busiarzy" (©autor nieznany)] Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi