heniek08 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 1. Mężczyzna2. 10 lat3. 39 kg4. 150 cm5. Pierwszy raz jak miał 3 lata, co roku jeżdzi od 5 do 8 dni6. 6-77.salamony juniorskie z 4 klamrami flex chyba okolo 608. Obecnie jeżdzil na 130 chyba elany 10-15 letnie9. Raczej długi skręt ale to jeszcze dziecko10. Czerwone ale czarnymi też lubi jeździć i sobie dobrze radzi. Rok temu całą Jasną zjeździliśmy w tym roku powtórka. Przyszłościowo myślimy o Włochach11. Byle szybciej, muszę młodego chamować12. Przygotowanie fizyczne oceniam wysoko 2 razy w tygodniu terning pilkarski raz w tyg. basen13. Max 500-600PLN używane Mitek liczę na ciebie Nie mam pojęcia co mu kupić pierwsza myśl była 140cm ale bardziej zastanawiam się nad 150 żeby parę sezonów pojeździł na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 1. Mężczyzna2. 10 lat3. 39 kg4. 150 cm5. Pierwszy raz jak miał 3 lata, co roku jeżdzi od 5 do 8 dni6. 6-77.salamony juniorskie z 4 klamrami flex chyba okolo 608. Obecnie jeżdzil na 130 chyba elany 10-15 letnie9. Raczej długi skręt ale to jeszcze dziecko10. Czerwone ale czarnymi też lubi jeździć i sobie dobrze radzi. Rok temu całą Jasną zjeździliśmy w tym roku powtórka. Przyszłościowo myślimy o Włochach11. Byle szybciej, muszę młodego chamować12. Przygotowanie fizyczne oceniam wysoko 2 razy w tygodniu terning pilkarski raz w tyg. basen13. Max 500-600PLN używane Mitek liczę na ciebie Nie mam pojęcia co mu kupić pierwsza myśl była 140cm ale bardziej zastanawiam się nad 150 żeby parę sezonów pojeździł na nich. Cześć Ciężki temat: https://www.skionlin...open,10342.html- 150 https://www.skionlin...-c-5,10535.html- 150 Jeżeli rzeczywiście jest dobry technicznie to wtedy: https://www.skionlin...-l-7,10543.html- 160 No i daj spokój z tym "chamowaniem" bo schamieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 A powiedz mi co sądzisz o Bolko RCM XT 148cm (chyba taki model) mogę to dostać za 750 nową z tamtego sezonu z wiązaniami. Ale nigdzie nie mogę znaleźć opisu tej narty. I boję się czy to nie będzie jakaś dla poczatkujacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 A powiedz mi co sądzisz o Bolko RCM XT 148cm (chyba taki model) mogę to dostać za 750 nową z tamtego sezonu z wiązaniami. Ale nigdzie nie mogę znaleźć opisu tej narty. I boję się czy to nie będzie jakaś dla poczatkujacego Cześć Pierwsze słyszę o czymś takim. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Cześć Pierwsze słyszę o czymś takim. Pozdrowienia słownik Google zrobił mi psikusa chodziło mi o Volkl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 słownik Google zrobił mi psikusa chodziło mi o Volkl Cześć To raczej kiepski wybór. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Piskoor Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Jeżeli chcesz coś z Voelkl to jedynie RaceTiger GS Jr. Jak poszukasz to trafisz dobre używki z klubu. O ile pamiętam to mój młody przy podobnym wzroście jeździł na 156. To było 4 lata temu. Teraz ma 165 cm wzrostu i jeździ na na GS 175 i bardzo sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Narty dla 10 latka
heniek08 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 A powiedz mi co sądzisz o Bolko RCM XT 148cm (chyba taki model) mogę to dostać za 750 nową z tamtego sezonu z wiązaniami. Ale nigdzie nie mogę znaleźć opisu tej narty. I boję się czy to nie będzie jakaś dla poczatkujacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 A powiedz mi co sądzisz o Bolko RCM XT 148cm (chyba taki model) mogę to dostać za 750 nową z tamtego sezonu z wiązaniami. Ale nigdzie nie mogę znaleźć opisu tej narty. I boję się czy to nie będzie jakaś dla poczatkujacego Cześć Pierwsze słyszę o czymś takim. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Cześć Pierwsze słyszę o czymś takim. Pozdrowienia słownik Google zrobił mi psikusa chodziło mi o Volkl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 słownik Google zrobił mi psikusa chodziło mi o Volkl Cześć To raczej kiepski wybór. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Piskoor Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Jeżeli chcesz coś z Voelkl to jedynie RaceTiger GS Jr. Jak poszukasz to trafisz dobre używki z klubu. O ile pamiętam to mój młody przy podobnym wzroście jeździł na 156. To było 4 lata temu. Teraz ma 165 cm wzrostu i jeździ na na GS 175 i bardzo sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
heniek08 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Cześć Pierwsze słyszę o czymś takim. Pozdrowienia słownik Google zrobił mi psikusa chodziło mi o Volkl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 słownik Google zrobił mi psikusa chodziło mi o Volkl Cześć To raczej kiepski wybór. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Piskoor Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Jeżeli chcesz coś z Voelkl to jedynie RaceTiger GS Jr. Jak poszukasz to trafisz dobre używki z klubu. O ile pamiętam to mój młody przy podobnym wzroście jeździł na 156. To było 4 lata temu. Teraz ma 165 cm wzrostu i jeździ na na GS 175 i bardzo sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Piskoor Napisano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Jeżeli chcesz coś z Voelkl to jedynie RaceTiger GS Jr. Jak poszukasz to trafisz dobre używki z klubu. O ile pamiętam to mój młody przy podobnym wzroście jeździł na 156. To było 4 lata temu. Teraz ma 165 cm wzrostu i jeździ na na GS 175 i bardzo sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi