truda Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 witam serdecznie czy ktos wie cos wiecej (uzywa) na temat w/w modelu butow? przymierzam sie do kupna, chcialbym wiedziec czy sa warte tej ceny czy lepiej zainwestowac w cos innego? http://www.allegro.p...07_okazja_.html z gory THX i pozdrawiam forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Po pierwsze-jeśli masz zamiar kupić buty przez allegro musisz znaleźć identyczny model w sklepie i porządnie go przymierzyć Po drugie-moim skromnym zdaniem nie kupowałbym tych butów,cena nie jest atrakcyjna a but robiony dla intersportu,lepiej troszke dołożyć i kupić but katalogowy(jak dobrze poszukasz to może się zmieścisz w tych pieniądzach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truda Napisano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2007 oczywiscie, sie wie, ze buciki trzeba porzadnie poprzymierzac w sklepie a jaki polecilbys mi but w podobnej cenie (atomic sl9 + neox310, stopien zaawansowania 6-7)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 To wybór bardzo indywidualny dla każdego,szukaj czegoś wygodnego o flex 80-100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truda Napisano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2007 oki, THX;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truda Napisano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Kup but około 80/95 flex index, najlepiej katalogowy model, przymierz w realu minimum 1,5 h. kup "internetowo" albo ebay pl/de albo allegro. Teraz jest "ostatni gwizdek" aby kupić modele z lat ubiegłych w "normalnej" cenie. Za taki but "wypasiony" model max 650 jak nosisz typowy rozmiar lub 550 jak np. 37/40 lub 45/49 . Jak jesteś "drobną kobietą" pomyśl o najwyższysz juniorskich modelach z grupy Race. Oczywiście takie "okazje" to jeszcze góra 3 tygodnie. wszystko pieknie, tylko gdzie teraz moge przymierzyc np. Atomica B100?:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Może rossignol expert e-14 flex 90/80 ja mam e-12 i jestem zadowolony kupiłem od vega-sport na allegro http://allegro.pl/it...45_taniej_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truda Napisano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2007 tylko zeby kupic na allegro, trzeba wiedziec dokladny rozmiar, a gdzie teraz dorwac buty do przymierzenia? :confused: w sklepach jak na razie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 tylko zeby kupic na allegro, trzeba wiedziec dokladny rozmiar, a gdzie teraz dorwac buty do przymierzenia? :confused: w sklepach jak na razie pustki Pustki są na powierzchniach wystawowych ,ale jak sklep dysponuje jako takim zapleczem to wszystko jest,trzeba tylko pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi