smoq Napisano 23 Października 2008 Udostępnij Napisano 23 Października 2008 pocztątek lutego Val Gardena - dokładnie Ortisei a na początek i koniec : Małe Ciche, Lawotra, Wierchomla, Kluszkowce i nie wiem co jeszcze.... ale może znajdzie się coś nowego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 23 Października 2008 Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Planuję w poł. grudnia Kotelnica lub okolice. Może jakieś Alpy zimą i na 99% w czerwcu lodowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 23 Października 2008 Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Małe Ciche, Wierchomla, planowałem Livignio ale jak euro skoczy powyżej 4 zł to pewnie nici z wyjazdu;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxine Napisano 23 Października 2008 Udostępnij Napisano 23 Października 2008 zaraz po świętach całe 2 tyg Bormio i Livignio, potem nie wiem, a później jeszcze- w marcu tydzień- Kronplatz już nie mogę się doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kindzior99 Napisano 24 Października 2008 Udostępnij Napisano 24 Października 2008 to w takim razie Zdiar i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Malita Napisano 24 Października 2008 Udostępnij Napisano 24 Października 2008 8-15 11. 2008 - Hintertux 27.12. - 3.01. - Val di Sole to na razie tyle Ps. dobrze że juz porezerwowane- jak tak dalej pójdzie to Juro będzie po 5 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 24 Października 2008 Udostępnij Napisano 24 Października 2008 10 dni na Chopoku lub Wysokie Tatry + coś nowego:D Kudebi-Gudauri 12-20.2.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madakes Napisano 25 Października 2008 Udostępnij Napisano 25 Października 2008 10-18 stycznia - Bukowina Tatrzańska (obóz AGH), a potem w pierwszy tydzień ferii KK PZN, jeszcze nie wiem gdzie dokładnie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 25 Października 2008 Udostępnij Napisano 25 Października 2008 03 do 09.01.2009 Pec pod Snezkou/Czechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi-Sport Napisano 26 Października 2008 Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wszędzie gdzie się będzie dało, ostatnio nas zimy nie rozpieszczają. Na pewno Rytro, Wierchomla, Jaworzyna i Alpy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krotosz Napisano 27 Października 2008 Udostępnij Napisano 27 Października 2008 17-24.01.dolina Zillertal Kaltenbach 14-21.02.Białka Tatrzańska,a w weekandy Czechy i Dolny Śląsk jak tylko warunki pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurm28 Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja dla odmiany nie jade do Livigno ), ale przy dobrych wiatrach i sprzyjajacym zdrowiu, 13-19.02 z rodziną, na obóz do Krompachy. W ubiegłym sezonie byłem z córą, wyjechałem super zadowolony i w tym też sie wybieram. Byle tylko snieg był i zeby tyczki nie wyskakiwały :cool::D:D:D:D pzdr k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 maniaq, chyba te Twoje 2 autokary Polaków to kropla w morzu potrzeb... Sporządziłeś już listę chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krotosz Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 W połowie stycznia kilka dni w Spindlu,początek lutego tydzień na Plan de Corones a do tego weekandowe wypady w polskie i czeskie Karkonosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skifanka7 Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wybieram się 5-12 grudnia do Serfaus. Na grudniowy Schneestart oferują tam skipassy w cenie pobytu, czyli coś jak free-ski. Aby do białego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 maniaq, chyba te Twoje 2 autokary Polaków to kropla w morzu potrzeb... Sporządziłeś już listę chętnych? miejsc ubywa a chętnych coraz więcej - mam jeszcze kilkanaście miejsc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYKI Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Już zaklepane Val di Fiemme (marzec), a w międzyczasie może Wisła, może Szczerk, albo jeszcze coś innego... Powodzenia wszystkim entuzjastom białego szaleństwa ! R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decent Napisano 25 Września 2009 Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam, To ja tak przyziemnie od 14 Lutego do 26 Białka a później lub wcześniej jak aura dopisze Kamieńsk bo blisko Łódzi i nie planowane wypady jak tylko spadnie śnieg w Polskich górach od .... chciałbym nawet października Pozdrawiam Użytkownik decent edytował ten post 25 wrzesień 2009 - 20:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiDiv Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Początek sezonu w listopadzie Austria Grudzień Livigno Styczeń Bormio a później zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ja najprawdopodobniej zacznę pod koniec listopada lub na początku grudnia w Voss w Norwegii, a w styczniu w planach słoweński Maribor. Później marcowo-kwietniowe free ski w Val di Sole. Mam nadzieje, że w międzyczasie coś się jeszcze wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajnos Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 W styczniu lub w Lutym Val di Sole a dokladniej Tonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 27 Września 2009 Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ostatni tydzien lutego Alta Badia i koło 19 marca Mauterndorf i może Val di Sole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczak72 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 W lutym od 13-20 ponownie jak dwa lata temu Saalbach-Hinterglemm-Leogang,martwi mnie tylko to że w tym czasie pewnie będzie tam sporo ludzi no ale co zrobić...mozliwy jest dla mnie taki wyjazd tylko w okresie ferii,a poza tym napewno odwiedzę Wisłę Nową Osadę gdzie naprawde świetnie się bawiłem w ostatnim sezonie i gdzie będzie do wypróbowania nowy wyciąg krzesełkowy,ciekaw jestem tylko jak kształtować się będą ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 09.01.2010-Szelment (niedaleko Suwalek), 21.01.2010-31.01.2010-Hintertux, 05.03.2010-11.03.2010-Chopok. Wolne, swiąteczne dni pagorki polskie, lotewskie, litewskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajnos Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 31 stycznia 6 dni Tonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi