kajuJ Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 otwarcie sezonu 23.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 15-24 luty- Chopok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 9-17 lutego - Hochkar :D:D o ile uda nam się wyzdrowieć, bo na razie to mamy w domu szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam 02 - 10 02 Sromowce do południa, Kluszkowce po południu 19 02 - 27 02 Pinzolo, Madonna, Marileva 26 03 - 30 03 Tonale a w międzyczasie weekendy tam gdzie bedzie snieg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomski Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 hej, jak dobrze pójdzie to 01.02-05.02 na tury/freerajdy w Tatry :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Wybieram sie na narty. W dniach 9-12 lutego bede na terenie tz. Zillertalarena. Gdyby ktos z forumowiczow chcial sie ze mna spotkac nie tylko przy piwku, to zapraszam, jazda na nartach tez wchodzi w rachube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiborys Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 28 02-02 03 Chopok i 8-15 03 Tignes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 14 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 22.02-01.03 - Karyntia (Gerlitzen, Nassfeld + Molltaler) Święta Wielkanocne - Schladming + Dachstein weekand majowy - Maso Corto lub Kaunertal najblizszy weekand - Leskowiec (wyciąg muzeum, ale chyba nie będzie chodził) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 16 czyli jutro wyjazd na Katschberg, jak zawsze w doborowym towarzystwie . Kolejne wyjazdy 15 Marca gdzieś na Karyntii ale nie wiadoomo jeszcze na 100% gdzie to nie będę piasał Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Od jutra 16-23lutego będę na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkI-mAn Napisano 15 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jutro z Trekking Clubem Velka Raca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 19 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Będę w najbliższy weekend 23-25.02. na Kasprowym- zapraszam do wspólnego szusowania. Znak rozpoznawczy :czarny ubiór,stebrny kask Uvex i pomarańczowe Wed'ze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Sezon już otwarty 19 Wrzesień już była Kartyntia (Molltaler) 24 październik (Molltaler) I dalej: Listopad 1 x Karyntia Grudzień 1 x Karyntia Styczeń 2x Karyntia Luty ? x Karyntia Marzec ? x Karyntia Kwiecień ? x Karyntia Maj 1 x KAryntia (Molltaler) A oprócz tego może coś niespodziewanego się trafi Użytkownik scatman_wawa edytował ten post 13 październik 2008 - 13:47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 A ja - jako, że zadeklarowałem się w tym sezonie jako "Karyntiak" więc generalnie mogę się podpisać pod postem Scatmana, bo oprócz września mam w planie tak samo min. raz w m-cu uderzyć na Karyntię. Dodatkowo, na jakimś lajcie - jak się uda - jakieś wypady w tygodniu na "krótkie" narty w moje Jeseniki, a na koniec jeden wypad na Słowację (termy, ski etc.) Więcej grzechów nie pamiętam ... ;-) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 W tym sezonie zaklepane 29.12-03.01.2009 r oczywiście Szczyrk. Ostatnie dni stycznia tak od 25.01.2009 do 01.02.2009 r Wisła, Pilsko, Zwardoń. A pierwszy wyjazd jeszcze nie wiem czekam na śnieg, jak spadnie wtedy zdecyduję. Koniec sezonu tego jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nareszcie zaklepałem termin 7-11 Listopad Austria lodowiec TUX. :):) Hurrrrrrra to już mniej niż miesiąc !!! Może ktoś z Was też tam się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiespol Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam! Na poczatek Zieleniec, pozniej osrodki Czeskie : Janskie Laznie, Spndlerowy Mlyn, Pec, Rokytnice może Czarna Góra ,no i bede chciał sprawdzic nowa kolej godnolowa w Swieradowie Zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedBuster Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja na pewno na ukochany Kasprowy, w okolicach 6 grudnia - Republicca Italiana:rolleyes: (gdzie dokładnie to się jeszcze okaże), a na przerwy pomiędzy wyjazdami zostaną okoliczne górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 23-26/10 Molltaler. A pozniej zobaczymy, jeszcze choc raz Alpy (Hintertux, Schladming :confused:) A do tego jak najwiecej Spindlerov Mlyn i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michel Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja wybieram się w Czeską stronę Karkonoszy: Spindleruv Mlyn, Rokytnice Nad Jizerou. Może jeszcze wypróbuję nową kolej gondolową w Świeradowie Zdroju... A mam do czeskich i polskich ośrodków Karkonoszy naprawdę blisko, bo mieszkam koło Szklarskiej. Jednak w Szklarskiej na Szrenicy nie jeżdżę, bo za długie kolejki do wyciągów, mało oświetlonych tras, mała przepustowość 2 wyciągów krzesełkowych - wolę pojechać kilkadziesiąt kilometrów dalej do Spindlerowego Mlyna, w ogóle Szklarska jest daleko w tyle od czeskich ośrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krotosz Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 17-24.01.2009 kaltenbach dolina zillertal 14-21.02.2009 białka tatrzańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 19 do 21.12.2008 Rozpoczęcie sezonu u Ola w Małym Cichym - rezerwacja już jest;) Tylko zobaczymy czy Lutek troszeczkę śniegu załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir t'OMEN Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Eeeee…. A ja jak się tylko sezon zacznie w PL mam zamiar odwiedzić większość stoków w południowej PL , b. nowosądeckie. Tak 3 / 4 jazdy na tydzień. Suma sumarum na koniec sezonu uzbiera się całkiem spora liczba dni na nartach… … No i może jeszcze Slovensko… oby pogoda dopisała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piower1 Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 to ja sie przyłączę: 17-24.01.2009 - Kronplatz i to co się znajdzie na drodze pomiędzy Kronplatz i Val Gardena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos82 Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 na świta jadę do Szklarskiej ale chce jeździć do Czech Harrachovo i Rokietnica mam nadzieję ze śnieg będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi