lukas2332 Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Sylwester Białka a pozniej to trzeba cos bedzie wymyslec moze Austria bo Szczyrku juz mam dosyc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kindzior99 Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja w tym roku planuję 10 dni w Cichym koło Zakopca; potem w marcu już po feriach znowu BT i ośrodek Placówka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browni Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ten sezon rozpocznę wyjątkowo wcześnie. Do tej pory najwsześniej zaczynałem sezon w grudniu, a w tym roku zaczynam sezon wyjazdem na lodowiec Stubaital 9.11.2007. – 17.11.2007. Decyzje co dalej w tym sezonie podejmę po tym wyjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Widzę że wielu z Was zawita do Szczyrku! Koniecznie gadżety ze skiforum na wierzch mundurków;) będę Was wypatrywał Ja przede wszystkim Szczyrk, mam to pod nosem Już się nie mogę doczekać pierwszych ślizgów:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 3 listopada- 7 dniowy wypad na Stubaital Sylwester- prawdopodobnie Szczyrk Ferie zimowe- Prawdopodobnie Nassfeld i Szczyrk Wiosna, być moze jakiś lodowiec. + w miarę warunków wyjazdy w soboty, czasem niedziele i treningi w ciągu tygodnia- Bytom- Slalom. Oczywiście także różnorakie zawody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRAXA Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 ten stok w Orvicach jest już oświetlony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shireikan Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ja jak zwykle Szklarska, Karpacz, może troszkę w Czechach. Kto wie może uda mi się wyrwać gdzieś w Tatry... No ale tegoroczny sezon uwarunkowany jest przez moje finanse które raczej będą kiepskie jak Ferdek :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Zakupuje sezonowy karnet salzburg super ski cad dlatego Salzburger Land i okolice, wiekszosc wyjazdow przeznaczam na freeride. W styczniu 10 - 17 maly przerywnik juz zarezerwowane 8 dni w Davos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jak masz więcej fotek z chopoka to prosił bym na priv jadę w styczni tam pierwszy raz i chciałbym zobaczyc jak to wygląda zdjęcia i filmik z Jasnej(Chopok) mozesz obejrzec tutaj:http://naturateam.com/ PS: w styczniu moze byc malo sniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ja pewnikiem będę najczęściej śmigał w Szczyrku- zarówno GAT jak i COS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArcziFNW Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Val Gardena - 26.01.2008-02.02.2008 - kilkadziesiąt osób z mojego miasta i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Sobota - Jaworzyna, rozpoczęcie sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 W nestepny weckend Strbskie Pleso, przed swietami gdzie sie da W stycznki Val d'Isere, w lutym Slowacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Sobota - Jaworzyna, rozpoczęcie sezonu:) Gary jak będziesz po Jaworzynie to musisz napisać jak było (Koniecznie!!):D (:Dale ci fajnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżunior Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Małe Ciche Bialka Tatrzanska Wisła - Stożek Zawoja - Mosorny (o ile bedzie czynne...) Harenda (o ile sie uda ) pewnie z raz Pilsko żeby sie troche poumartwiać Śnieżnica w Kasinie to chyba na tyle, może testowo jeszcze Jurgów, Łomnica i Strbskie Pleso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyÅ› Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Nie wiem jeszcze ale napewno tam gzie śnieg będzie. Sezon zamknę napewno w Liwigno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 A ja pierwszy raz jadę na sylwestra w góry:D Będe w Korbielowie i mam zamiar pojeździć ostro na Pilsku. W styczniu na 99% Krynica, a koniec sezonu to czas pokaże:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodziak1993 Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ja to w ferie albo na stożku i soszowie albo w małym cichym i białce a po za feriami to w nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senalslider Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Tak jak pisałem na początku tego tematu że sezon zacznę na Białym Krzyżu. I tak się stało:D. W ten weekend obowiązkowo Pilsko. Przez resztę sezonu się zobaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Zaczynamy Korbielów - Pilsko i Szczyrk - Juliany, Wisła - Stożek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Gary jak będziesz po Jaworzynie to musisz napisać jak było (Koniecznie!!):D (:Dale ci fajnie) Nie ma sprawy...Krótka relacja na pewno się pojawi... Postaram się jakieś foty zrobić, ale nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Najbliższa niedziela: Pilsko lub Szczyrk albo Stożek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Moze Stozek w niedziele,mozna tam zabrac poczatkujaca zone.Da rade:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 pewnie Łysa Góra-Dziwiszów, może Pec i Czerna Hora, no i jak się uda to nowa nartostrada w Świeradowie (jak zdążą otworzyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jak pisałem w innym miejscu, już zaliczone w tym sezonie 8 dni na Molltal, jutro (16-11-2007) znowu Molltal. Jestem jednym ze szczęśliwych posiadaczy karnetu Top Ski ważnego na 34 ośrodki Karynti i Wschodniego Tyrolu, więc trudno powiedzieć na co przyjdzie ochota, a karnet ważny do sierpnia. No i myślę o tygodniu na Polskich stokach. Pozdrawiam. Michał.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi