jan koval Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam U mnie, pewnie jak co roku na Jaworzynie Krynickiej rozruch, a potem weekendowe wypady do Zakopanego (przy ładnej pogodzie-Kasprowy, przy gorszej-Nosal, Gubałówka) i tydzień w styczniu w Małym Cichym . Pod koniec sezonu, przy sprzyjających wiatrach może Austria albo Włochy . A kiedy jakieś forumowe jazdy na Kasprowym? Są chętni? Pzdr nie bede opowiadal bo i po co........ ale zapewniam ze bedzie niesamowicie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ja będę szalał jak co roku, czyli:Puławy (kiczera)Lesko (lesko-ski)Karlikówno i może wyrwe sie gdzies dalej np. do białki tatrzańskiej albo krynicy. Pozdro!Jak zawsze Istebna:( Ale na ferie najprawdopodobniej na Łysą Góre w Dziwiszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski_kuba Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Napewno kilka dni spędzę we włoskim kurorcie Civetta. Nastepnie Zakopane -> jak co roku I wybieram sie na kilka dni gdzies w okolice Zakopanego ale nie mam pojecia na ktorym stoku bedziemy jezdzic, ale najprawdobniej Białka albo Małe Ciche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Na pewno pojadę do Krynicy i Wierchomli w grudniu i na początku stycznia. Mam też zamiar odwiedzić Małe Ciche, Białkę, Bukowinę i jeszce kilka ośrodków narciarskich w okolicach Zakopanego, oczywiście jeśli będą odpowiednie warunki narciarskie. Jeśli zima będzie ciepła (brak śniegu) to jadę do Austrii. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ale z tym Małym Cichym to nie przesadzajcie. Przecież my jesteśmy Mali i zachowujemy się Cicho. A teraz ta miejscówka staje się Duża i Głośna...:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 a ja zacznę w styczniu po operacji kolana i Czechy Czechy Czechy i zakończenie sezonu Włochy i Czechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ja Magura Małastowska i Małastów, bo mam blisko. Kilka wypadów JAworzyna i Rytro...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ja Magura Małastowska i Małastów, bo mam blisko. Kilka wypadów JAworzyna i Rytro...:cool: tam chyba bede w lutym http://www.kickinghorseresort.com/ idz do tej strony i otworz skiing gallery.......... reszty nie trzeba dopowiadac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Jesli zdrowie dopisze, z ktorym niestety mam pewne problemy, to podobnie jak w zeszlym roku. Na poczatek 1-2 wyjazdy do pobliskiej Kasiny (najlepszy stoczek w poblizu Krakowa) czy Lubomierza (najstromszy stoczek w poblizu Krakowa). Pozniej zaczne jezdzic z krakowskim Antalkiem na niedzielne wypady do Slowacji: Kubinska Hola (najlepsza) lub Rohace (prawdziwe gory, bo Tatry), przeplatajac Lubomierzem, bo w Kasinie bedzie tloczno. Na poczatku marca tydzien w Alpach, najpewniej znow Wlochy. A na koniec, juz w kwietniu, kilka wypadow na Kasprowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Piękne zdjęcia:) no i te tereny;)(nie mogłem się powstrzymać od komentaża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Piękne zdjęcia:) no i te tereny;)(nie mogłem się powstrzymać od komentaża) mowisz o kicking horse?? w lutym jak tam zajrze obiecuje sprawwozdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Znajomy jedzie na początku grudnia do Austrii. Nie wiem gdzie to dokładnie jest, ale to już jest wypad z górnej półki. Pięć gwiazdek, sauny, internet w pokoju...:confused: Bez przesady.... Ale zdjęcia będe miał, więc zobaczymy jak to tam wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnes Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Chopok i tylko Chopok na przełomie lutego i marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czarnes - widze, że wybierasz naprawde dobry termin na atakowanie Chopoka. Już nie będzie takiego ruchu, a śniegu będzie pod dostatkiem. Mi marzy się odwiedzić każdy stok w Polsce, na Słowacji i w Czechach - ale to robota na 15-20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnes Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sprawdzone w tym roku. Terrmin optymalny. Polskie ferie się kończą a Słowaków to jak na lekarstwo na słowackich stokach. Trochę Rosjan i Węgrów, ale każdy znajdzie miejsce dla siebie na stoku - tłoku nie ma. Polecam (tylko nie jeździe wszyscy, bo tłok się zrobi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zaczynam sezon już 9 XII wyjazdem do Kaprun. W Styczniu planuje kilka dni na Slowacji (jeszcze nie wiem gdzie:confused: ) No i w Marcu oczywiście Włochy (najpewniej Alta Badia ) Więcej grzechów nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob74 Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak tylko będą odpowiednie warunki: Czarna Góra, Łysa Góra, Zieleniec a na początku lutego Dolina Gastein - Ski Amade :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Chopok i tylko Chopok na przełomie lutego i marca. Będę tam 16-25 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Plany są duże. Pojutrze wyjeżdżamy z synem do Maso Corto (10-19.11) W połowie grudnia na 3 dni ze znajomym stowarzyszeniem narciarskim rozpoczęcie sezonu w Kluszkowcach. Potem zimowe ferie 14-21.01.2007 na Jaworzynie Krynickiej, a na koniec wyjazd na 4 dni na Chopok (planowana połowa marca). Oczywiście oprócz tego lokalne świętokrzyskie wyciągi (po pracy wieczorami) a w weekendy wyjazdy gdzieś dalej (Białka, Myślenice, itp). Ależ się powinienem najeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnes Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Będę tam 16-25 lutego.Gerius, znowu się miniemy :mad: W tym roku Ty byłeś zaraz po mnie jeśli dobrze sobie przypominam, a teraz będzie na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Gerius, znowu się miniemy :mad: W tym roku Ty byłeś zaraz po mnie jeśli dobrze sobie przypominam, a teraz będzie na odwrót. http://www.snowbird..../trailmaps.html od bazy do szczytu to ok 1,2 km przewyzszenia: niezla zabawa, polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek M Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja w piatek jade na 4 dni na Stubai,potem karnet sezonowy i jezdzenie co 2-3 tygodnie na 3-dniowe przedluzone weekendy na Vielka Race.Chce rowniez odwiedzic w tym sezonie Hochkar kolo Wiednia.Jak bedzie fajnie to w przyszlym roku moze tam kupie sezonowke,bo to duzo taniej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaba Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam, Od tego roku ruszy połączenie w Jasnej Chopoku południowego z północnym. Na jednym karnecie w jednym miejscu będzie do dyspozycji 30 km na 24 trasach (najgłuższa ok 3,5 km). Dodatkowo wprowadzono połączony karnet na kilka największych Słowackich osrodków, więc naprawdę warto u nich planować wypady. Wielka Raca jest tylko 10 km za granicą od Zwardonia a takiego ośrodka w polskich beskidach się nie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shireikan Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ja co weekend będę w Szklarskiej. Jakby ktoś chciał się tam spotkać, to kontaktować się ze mną przez gg Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flurry Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam, Od tego roku ruszy połączenie w Jasnej Chopoku południowego z północnym. Na jednym karnecie w jednym miejscu będzie do dyspozycji 30 km na 24 trasach (najgłuższa ok 3,5 km). Dodatkowo wprowadzono połączony karnet na kilka największych Słowackich osrodków, więc naprawdę warto u nich planować wypady. Wielka Raca jest tylko 10 km za granicą od Zwardonia a takiego ośrodka w polskich beskidach się nie znajdzie... Zgadzam się! tez w tym roku poluje na chopok! Tylko trzeba uważac, żeby nie trafic na ferie słowaków, bo w takim wypadku w chopoku sie nie pojeździ. W ub roku stałam czasem 1,5h w kolejce i mażyłam żeby w końcu byc na górze. bo jest tam taki wybór tras, że nie da sie spokojnie wystac w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi