Lutek Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Pojadę jak zawsze do Małego Cichego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Było mowić od razu że masz tam udziały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Heh. Powiedzmy.... Coś w tym stylu. Ale bez przesady. Dla ciebie karnet na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Zgłosze się w styczniu,od 28-go będe w BT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dobrze. Oczekujemy ciebie z otwartymi ramionami Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieczor Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja w tym roku kilka weekendów spędze w Białce, na Jaworzynie Krynickiej lub Wierchomli. Na dłuższy odpoczynek typu ferie lub przerwa świąteczna do Polski sie nie wybieram, bo nie mam zamiaru stać po 45 min w kolejkach. Na pewno jeden wypad w Alpy lub Dolomity i na bank w ferie do Krompachów. Swoją drogą: Słyszeliście o tym niesamowitym miejscu? O Krompachach? Byłem już tam kilkakrotnie i uważam ten ośrodek za jeden z najlepszych na Słowacji i w naszej części Europy. Po prostu bomba. Przystępna cena i ZERO ludzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja wole Tatry jednak Tatry mają "TEN" swój urok, który nie pozwala mi opuścić naszej granicy zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 witam, Ja napewno w tym sezonie bede ustron, szczysk, wisla a nie wiem czy z antalka sie na slowacje nie wybiore, maja kuszaca propozycje cenowa. Zobacze jeszcze jak jest w myslenicach. A co do sylwestra to pewnie jak co roku w ustroniu w schronisku ze stalym towarzystwem spedze. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ja na pewno bede z raz w Korbielowie, moze na swieta w Bieszczadach a na ferie jeszcze nie wiem - pewnie sie skonczy na Austrii z rodzicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Nikko a gdzie dokladnie jezdzisz w bieszczady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Standardowo na "rozgrzewkę" BT a później to kto wie... Napewno muszę wreszcie odwiedzić Zawoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 No to kiedy pierwszy zlot w Szczyrku?Trzeba będzie zacząć myśleć o sensownym terminie, żeby podać go na tyle wcześnie żeby większość wiedziała że taki zlot będzie- rok temu niewiele osób wiedziało.. Co do moich planów to na początek Szczyrk, potem fajnie by było odwiedzić po kilku latach Małe Ciche- skoro olas2005 tak namawia (poza tym sentyment..), póżniej Austria, w marcu może Włochy..:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 djbright - nie wiem jeszcze czy jade, ale modle sie, aby pojechac i juz wtedy zaczac sezon narciarski. Moja meta to Bystre koło Baligrodu, osrodek Zelmer. Tam wlasnie zaczynalem jezdzic. Sa w sumie dwa malutkie stoki, ale jak jest snieg to jest pieknie - blisko na narty i sporo innych atrakcji.Jesli bylbys zainteresowany: http://www.orwbystre.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Jak termin przypasuje to chetnie sie pisze na zlot w szczyrku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 nikko to znajome mi rejony ja jak swego czasu jezdzilem w bieszczady zreszta tam stawiwlem piesrwsze kroki na nartach w cisnej ladnych pare lat temu a bazowalem u znajomego w jablonkach, bieszczady maja swoj urok i przedewszystkim cisza i spokoj:) Zelmera kojaze jezdzilem tam moze ze dwa razy wieczorem, ale wtedy tylko polowa stoku byla oswietlona, pamietam ze z daleka wyglada to zabojczo ale ja sie jest na gorze to nie taki diabel straszny. Dawno juz tam nie bylem, moze dlatego ze mam sporo kilosow do przejechania a kumple sie wykruszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tak, zgadza sie - ja tez kocham Bieszczady. Gdyby tylko tam wiecej stacji narciarskich bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 No niestety wyciagow to jest tam malo mozna na palcach jednej reki zliczyc , ale wazny jest tez klimat i spokoj:), a trezba przyznac ze w bieszczadach nawalu ludzi nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper82 Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Albo mi sie zdaje albo mi cos umknelo nie czytajac uwaznie ale nikt nie wspomnial o naszych poludniowych sasiadach Czechach. Rok temu odwiedzilem Harrachov, Rokytnice i Spindlarowy Mlyn (czy jakos tak) i uwazam ze do dobrej jazdy i bialego szalenstwa nie trzeba niczego innego. Szczegolnie Rokytnica jest rewelacyjna. Najdluzszy wyciag kanapowy i w ogole w Czechach. Rewelka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Besenova to nic. Tatralandia robi wrażenie - byłem, jak ceny były jeszcze 3 razy niższe.Ale w Oravicach wygląda naprawde nieźle.W Oravicach basen wygląda nieźle tylko z wierchu ;] aczkolwiek ta trasa nawet, nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Fakt, to jest plus jesli chodzi o ludzi - chociaz ja w zwiazku z moim niewielkim doswiadczeniem, na nartach Bieszczady zwiedzilem tylko wlasnie na tym stoku w Bystrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Z pewnością kilka razy odwiedzę Szczyrk i może Wisłę, Ustroń, a chciałbym też zorganizować kilkudniowy wypad przed Bożym Narodzeniem na Słowację, np. na Velka Race, o ile warunki dopiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djbright Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ja swoje pierwsze kroki stawialem na "stoku" (dl bodajze 600m) w cisnej na nartach polsport klasykach:) i nie powiem bo krotki byl ale jakies pierwsze 200m to byla sciana i to w dodatku z muldami, nauka byla trudna bo gleba za gleba ale wytrwalosc przyniosla efekty:) Bylem jeszcze w ustrzykach tylko juz nie pamietam ktorych na gromadzyniu, dosc byl stok przygotowany dl ok 900m ale ludzi byla kupa:) Obok wlasnie jest laworta , ale duzo wiary z ukrainy:) widze ze szczyrk i okolice rzadza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Móje plany na ten sezon to : 25 listopada jadę do Val Thorens na tydzień, mam nadzieje, że będzie można już fajnie pozjeżdżać. W styczniu tydzień na Chopoku a potem jak się uda to jeszcze z tydzień w Dolomitach. W między czasie parę małych wypadów na polskie stoki. Jak ktoś jedził w listopadzie w Val Thorens to niech się podzieli wrażeniami, bo nie wiem na co się nastawić. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 8 albo 15 grudnia wyjazd na tydzien w alpy do austrii(najprawdopodobniej nassfeld albo gerlitzen) pozniej od 28 grudnia do 1 stycznia Velka Raca A pozniej to bede juz tak splokany, ze nie wiem czy gdziekolwek wyjade no moze uda mi sie skoczyc na jeden dzien na czantorie na nowe krzeselko i jak dopisza warunki to w marcu brenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam U mnie, pewnie jak co roku na Jaworzynie Krynickiej rozruch, a potem weekendowe wypady do Zakopanego (przy ładnej pogodzie-Kasprowy, przy gorszej-Nosal, Gubałówka) i tydzień w styczniu w Małym Cichym . Pod koniec sezonu, przy sprzyjających wiatrach może Austria albo Włochy . A kiedy jakieś forumowe jazdy na Kasprowym? Są chętni? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi