ethaath Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Skoro tak się wszyscy chwalą, chwalę się i ja. Zaczynamy w Pecu, 5 dniowym wyjazdem 16-21 grudnia, poźniej Janskie Łaźnie 5-8 stycznia. I tyle narazie wynika z rezerwacji. Do tego pewnie spontaniczne wyjazdy 1-2 dniowe. No i właśnie poszukuję lokalizacji na 2 dłuższe pobyty w marcu i kwietniu. I tutaj zastanawiam się nad włoską Soldą lub Maso Corto. W Maso- byłam i w kwietniu i w maju więc mniej więcej wiem czego się spodziewac, ale Soldy nie znam zupełnie. Jak tam zazwyczaj wygląda w kwietniu? Otwarte prawie wszystko czy tylko lodowiiec? Dodam że jeździmy z 4latkiem dlatego zawsze 5x się zastanawiam nad wyborem miejsca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 12.02-17.02.2017 Austria Wjazd w niedziele 12.02.2017 z Opola do Mittersill 755km/około 9h jazdy, tam mamy noclegi. Do oddalonego o 10 km ośrodka narciarskiego Hollersbach można dojechać skibusem dla narciarzy, który zatrzymuje się 200 metrów od budynku.Z obiektu w 2 minut można dojść do supermarketu i piekarni. Mittersill ma doskonale połączenie drogowe z innymi stacjami narciarskimi, Zillertal Arena oddalona jest oloło 30km/35min. Terny narciarskie Skicircus 40km/40min.Do odwiedzenia tych terenów narciarskich potrzebujemy Salzburg Super Ski Card. Plan nartowania* 1,2,4 dzien nartowania. Ośrodek narciarski Kitzbühel - Kirchberg 179km/tras http://www.bergfex.p...hberg/panorama/ 3 dzien szusowania. Ośrodek narciarski Zell am Ziller - Zillertal Arena 143km/tras http://www.bergfex.p...iller/panorama/ 5 dzien bialego szalenstwa. Ośrodek narciarski Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn 270km/tras http://www.bergfex.p...ogang/panorama/ *Wszystko zależy od warunków pogodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedii Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Tyle płacimy za pobyt (apartament+skipass 6 dni) w Alpach francuskich w pierwszym tygodniu ferii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... beti123 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Tyle płacimy za pobyt (apartament+skipass 6 dni) w Alpach francuskich w pierwszym tygodniu ferii... Apartament + skipass za 100 euro? za 6 dni w sezonie? Mogę poprosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Val di Fiemme (Latemar) od 10 grudnia. Jakby ktoś, coś.... jakaś kawa na stoku, czy piwko po nartach..... Wiecie, w qpie zawsze cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tedii Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Apartament + skipass za 100 euro? za 6 dni w sezonie? Mogę poprosić o namiary? Tak,tak. Jedynie słuszne niemieckie biuro podróży. Rezerwację robiłem w październiku. (apartament,basen,sauna,fitness,skipass,ubezpieczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Tak,tak. Jedynie słuszne niemieckie biuro podróży. Rezerwację robiłem w październiku. (apartament,basen,sauna,fitness,skipass,ubezpieczenie) To ja też prosiłbym o w.w. namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. hmm dla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami... co do opcji biletowej zobacz to co do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznaje Dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
beti123 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Tyle płacimy za pobyt (apartament+skipass 6 dni) w Alpach francuskich w pierwszym tygodniu ferii... Apartament + skipass za 100 euro? za 6 dni w sezonie? Mogę poprosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Val di Fiemme (Latemar) od 10 grudnia. Jakby ktoś, coś.... jakaś kawa na stoku, czy piwko po nartach..... Wiecie, w qpie zawsze cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tedii Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Apartament + skipass za 100 euro? za 6 dni w sezonie? Mogę poprosić o namiary? Tak,tak. Jedynie słuszne niemieckie biuro podróży. Rezerwację robiłem w październiku. (apartament,basen,sauna,fitness,skipass,ubezpieczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Tak,tak. Jedynie słuszne niemieckie biuro podróży. Rezerwację robiłem w październiku. (apartament,basen,sauna,fitness,skipass,ubezpieczenie) To ja też prosiłbym o w.w. namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. hmm dla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami... co do opcji biletowej zobacz to co do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznaje Dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Markiel Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Val di Fiemme (Latemar) od 10 grudnia. Jakby ktoś, coś.... jakaś kawa na stoku, czy piwko po nartach..... Wiecie, w qpie zawsze cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedii Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Apartament + skipass za 100 euro? za 6 dni w sezonie? Mogę poprosić o namiary? Tak,tak. Jedynie słuszne niemieckie biuro podróży. Rezerwację robiłem w październiku. (apartament,basen,sauna,fitness,skipass,ubezpieczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... obol Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Tak,tak. Jedynie słuszne niemieckie biuro podróży. Rezerwację robiłem w październiku. (apartament,basen,sauna,fitness,skipass,ubezpieczenie) To ja też prosiłbym o w.w. namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. hmm dla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami... co do opcji biletowej zobacz to co do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznaje Dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
obol Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Tak,tak. Jedynie słuszne niemieckie biuro podróży. Rezerwację robiłem w październiku. (apartament,basen,sauna,fitness,skipass,ubezpieczenie) To ja też prosiłbym o w.w. namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. hmm dla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami... co do opcji biletowej zobacz to co do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznaje Dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Chopok 12.12 - 20.12.16. - Jeśli jeszcze ktoś z forumowiczów wybiera się tam w tym czasie, dajcie znać. Pozdr. na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. hmm dla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami... co do opcji biletowej zobacz to co do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznaje Dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno Jackson Hole 10-18 marzec ; inne miejsca w planach - zapraszam Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. hmm dla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami... co do opcji biletowej zobacz to co do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznaje Dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wielkie dzięki, serce się rwie ale ciut za daleko, a zatem też za drogo. Ale ty baw się wspaniale! Pozdr. hmm dla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami... co do opcji biletowej zobacz to co do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznaje Dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak będę się wybierał w tamte strony, dam znać. Ale najprawdopodobniej będzie to niestety latem. Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. W Europie jeśliby przemieszczanie się traktować samolotem (co byłoby logiczne), też nie byłoby dla nas tanio. Dlatego większość wali kilometry samochodami. Żyjemy w Polsce, więc i zarobki... są jakie są. Za to mamy Bardzo Dobry Rząd, który bardzo dba o to, żeby nam się głowach nie poprzewracało... Pozdr. latem albo sie zaszyje w Snowshoe (zapraszam) - tam jest solidny stok na downhill mtb oraz niezliczone single tracks na XC mtbk albo… polkula poludniowa na narty…. - tam tez zapraszam PS : BC to jedno z miejsc , ktore rozwazam np Fernie lub Revelstoke - zwlaszcza Fernie jest malym brylantem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan koval" post="546077" timestamp="1478963423"]hmmdla "swoich" jestemw stanie zagwarantowac zakwaterowanie w dobrych warunkach z nami...co do opcji biletowej zobacz toco do biletow - jest tzw collective pass (juz go nabylem) - obecnie kosztyuje 420 $$ - w Jackson, Alta i inyych mam za darmo pierwsze 2 dni a reszta 50% - to chyba najlepszy deal w tej chwili w Rockies - inaczej bilety sa wsciekle drogie, przyznajeDziekuje za zyczenia[/quote][quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 [quote name="jan kovalKuba!Napisz ile USA kosztują sumarycznie np karnety przy np założeniu 30 dni jazdy.Chciałbym to porównać z Europą.PozdroWiesiekna pewno bedzie drozejw zasadzie nie ma karnetow na miesiacsa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codzienniena zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu.jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 na pewno bedzie drozej w zasadzie nie ma karnetow na miesiac sa tzw season pass - ja np , w super przecenie , mam season pass do Snowshoe za 250 $$ -dowolna ilosc dni, moge jezdzic (teoretycznie) codziennie na zachodzie sa rozne kombinacjke - np Colorado Epic pass to ok 600-850 na sezon (zalezy, kiedy kupisz) - na wszystkie miejsca w Col jak juz wspomnialem, tzw collective pass za 420 $$ mozesz wyjezdzic 30 dni za darmo - ale, oczywiscie, musisz byc co trzeci dzien w innym miejscu. jezeli np jezdzisz non stop 30 dni w jednym miejscu, to wyjdzie, przy collective pas, ok 1960 plus 400 za karnet - wiec wtedy oplaca sie kupic season pass Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wiesiu - słynne szwajcarskie Saas Fee ruszyło z akcją karnetu rocznego z jazdą latem na lodowcu włącznie za....222 CHF. Warunek jest jeden - musi się zebrać 99.999 chętnych - na razie jest około połowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Czyli jak zrozumiałem sezonówka to tylko 250$? Jak długo trwa sezon w Snowshoe i ile te stacji? Pozdro Wiesiek Tu jest mapa tras: https://www.snowshoe...ertrailmap.ashx Pozdr. Edit. Jeśli link by Ci nie zadziałał, wygugluj ski resort snowshoe - wbij: resort maps - tam Ci się otworzy normalna mapka tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
pawelb91 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Trochę lat temu, w Lake Placid za karnet 5dni płaciłem coś około 125$. Tak... z tego co słyszałem od kolegi z Kanady obecnie ceny karnetów zwariowały! Trzeba zarabiać tam, żeby tam jeździć. Wczoraj wpadł mi w ręce artykuł o cenie 1 dniowego skipassu w Vail... kupiony na miejscu w kasie to koszt bagatela 175$... (przy dzisiejszym kursie dolara to 740zł... niewiele mniej niż sezonowy skipass na ośrodki TMR na Słowacji) http://unofficialnet...se-in-5-years-a Obecnie w wysokim sezonie 1 dniowy skipass w Lake Placid to 92$... Przeglądając ceny skipassów w większości ośrodków w USA to chyba niewiele jest takich miejsc gdzie można pojezdzić jeden dzień za mniej niż 100 dolców... chyba że jakieś całkiem małe stacje. Zestawienie najdroższych ośrodków w USA http://unofficialnet...kets-in-the-usa Dla porównania najdroższe skipassy w Europie http://unofficialnet...ckets-in-europe Najdroższy w Europie Zermatt jest prawie 100$ tańszy niż najdroższy w USA Vail... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
Tedii Napisano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Chamrousse 14-21.01.2017. Na razie jest zielono. Może coś spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestml Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 W piątek wyruszamy w jedynym słusznym na tą chwilę dla mnie kierunku ... Paradiski ... Ktoś może jeszcze też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. http://bi.gazeta.pl/...SAN-ESCOBAR.png Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 W ferie mazowieckie do San Escobar z międzylądowaniem w Narni. Liczba chętnych ograniczona, dlatego zastrzegam sobie prawo do przeprowadzenia wstępnej selekcji kandydatów. Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście odjazd z peronu 9 3/4 bo jeszcze zahaczymy o Hogwart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Estka Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Oto pierwsi szczęśliwcy, którzy zakwalifikowali się na wyjazd: Dzięki za trzecie zdjęcie! Na forum ostatnio było trochę postów na temat drętwienia stóp. Chyba już znam przyczynę..., że też wcześniej na to nie wpadłam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Szczęśliwcy, którzy dostąpią zaszczytu wyjazdu proszę pamiętać o wymianie waluty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi