siano Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pozdrowienia ze słonecznego Stubaiu sniegu dużo lampa przez cały dzień kwaterka zajebista jak byłby ktoś chętny to dam namiar Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask Napisano 29 Marca 2014 Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Pozdrowienia ze słonecznego Stubaiu sniegu dużo lampa przez cały dzień kwaterka zajebista jak byłby ktoś chętny to dam namiar Pozdrawiam SianoChodzi mi po głowie wyjazd do Stubaiu na weekend majowy.Jeśli więc możesz to podziel się namiarem,może skorzystam.Pozdrawiam ze słonecznego krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Chodzi mi po głowie wyjazd do Stubaiu na weekend majowy.Jeśli więc możesz to podziel się namiarem,może skorzystam. Pozdrawiam ze słonecznego krk Poszła wiadomość na PW Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... michasz Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam, a może wybiera się ktoś na Stubai od 05.05. do 09.05.? Bo ja TAK i jak są chętni z okolic Poznania, to mam w aucie 3 miejsca (na sprzęt będzie trzeba wynająć box).. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... michasz Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Odpowiedzi poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... Kaem Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Najprościej byłoby tu: http://www.skiforum....-stycznia-2015/ Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sportmaniak Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Hej @grzeshek86, właśnie planujemy z ekipą wyjazdy na ten rok jak coś to możesz się do nas podłączyć. Grudzień 6-13.12.2014, wypad do Austrii na lodowce Kaunertal i Pitztal ze szkoleniem narciarskim, noclegiem 7 dni i karnetem na 6 dni wychodzi około 1200-1300zł W Ferie Styczeń 17.01-24.01.2015 planujemy natomiast ponownie odwiedzić Aprice oraz Passo Tonale razem 150km tras(( byliśmy tam 2 razy w ubiegłym sezonie i było na prawdę super), a koszt szacunkowy na chwilę obecną (jak rezerwujemy apartamenty do 15 września) powinien się zamknąć do 1095zł za osobę w apartamentach już z noclegiem i skipassem oraz 3 godzinnym szkoleniem narciarskim do tego doliczasz tylko koszt przejazdu i jedzenia. Tu film z naszego Marcowego wyjazdu do Aprici: Z narciarskimi pozdrowieniami, Sportmaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Kaem Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 nie za ma co, powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ha, no i dziękuję @Sportmaniak za propozycję... zdecydowałem się i jadę tam: APRICA @Kaem czytałem tez Twoje wrażenia stamtąd w jednym z wątków i powiem, że nie pozostały bez znaczenia a nawet utwierdziły mnie w przekonaniu, że to dobry kierunek na początek przygody z Alpami Tak więc dzięki:) tu masz wątek o Aprice http://www.skiforum....rica/?hl=aprica byłem tam w zeszłym roku ze sportmaniakiem wiec w razie potrzeby pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 jeśli wyjazd ma bodaj po części charakter szkoleniowy, to tym bardziej wybór ośrodka ma drugorzędne znaczenie, bo- z założenia - jeździ się po określonych wybranych przez instruktorów trasach. Natomiast Aprica jest niewielka, ale OK także na popołudniowe spacery z mała pizzą świetną w tle lub innym ichniejszym daniem. Stoki fajne, różne, mimo niezbyt imponującej ilości środków transportu skomunikowanie dól - góra dobre, ja pogodę miałem świetną .... Cieszcie się zatem na ten wyjazd, bo pewnie będzie doskonale. Zwłaszcza jeśli ciśnienie będą podnosić kończące szkolenie zawody ........ niby nic , nie ??? ... ale prawie wszyscy będą chcieli innych ograć . I o to chodzi, żaden wstyd chcieć koleżeństwo złoić i to dotkliwie ?? Zatem powodzenia i dobrej pogody !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ktoś się wybiera od 06.12 na Kaunertal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ktoś się wybiera od 06.12 na Kaunertal? Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... drapek Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 25.01.15 - 01.02.15 Obereggen Val di Fiemme Tym razem wyjazd od niedzieli do niedzieli, ponieważ ostanim latami dojazdy i powroty w soboty zimą w Dolomity trwają dłużej niż dojazd w Alpy Francuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Maxter37 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Myślę, że to w miarę odpowiedni wątek do napisania (założyłbym nowy, ale nie wiem dlaczego, nie mogę napisać tematu... Ktoś wie może o co chodzi? ) Szukam okazji na wszelakie wyjazdy na narty z Krakowa. W grę wchodzi piątek, sobota, niedziela lub ewentualnie czwartek po południu. Miło by było, gdyby był ktoś chętny mnie czasami przygarnąć w razie wolnego miejsca w aucie czy coś... Oczywiście dokładam się do paliwa - no ale chyba tego nie muszę mówić... Gdyby ktoś po ataku zimy miał zamiar zaatakować mniej lub bardziej pobliskie stoki - jestem chętny! Będe cholernie wdzięczny, gdybym mógł się wbić do kogoś do autka na wyjazd... Mam nadzieję, że coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Hej, jest nas trzech szukamy do czwórki lub szóstki: jednej, dwóch lub trzech osób Proponuję wyjazd 5-14 grudnia do Francji VAL THORENS - http://www.valthorens.com/ 6 dni na stoku - miejsce w pokoju 4os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 1050zł - miejsce w pokoju 6os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 950zł koszty dodatkowe: klimatyczna 10euro karnet na 6 dni - 150km Val Thorens& Orelle 120 euro http://www.valthoren...ivecam.550.html Fakty o Val Thorens: Położenie: 2300 m. n.p.m .- najwyżej położona stacja narciarska w Europie. Stacja jest czynna od połowy listopada do połowy maja. Nie musisz się martwić o brak śniegu nawet na początku sezonu. Val Thorens gwarantuje Ci śnieg w grudniu, nawet wtedy gdy wszędzie indziej go nie będzie. Ponad 90% tras narciarskich znajduje się na wysokości powyżej 2000 m.n.p.m. Rezydencja LE CHEVAL BLANC *** - położona przy samych trasach narciarskich. Rezydencja z 169 wygodnymi apartamentami wyposażonymi w aneks kuchenny, łazienkę, osobne WC, telefon, telewizję satelitarną i WiFi. W rezydencji znajduje się restauracja oraz sklep sportowy z wypożyczalnią sprzętu. Apartamenty dla 2, 4 lub 6 osób. W cenę wliczono pościel i ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Wujot Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Zawsze jeździłam ze znajomymi w małej grupie, w polskie góry. W tym roku mam zamiar zaszaleć i wyjechać np. do Austrii. Fajne są oferty niektórych biur biur podróży. Są mega tanie ale czy warto się wybrać na taki wyjazd? Spróbuj. Jedyne co Ci grozi to to, że już możesz nie chcieć jeździć w Polsce... pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jedzie ktos moze jutro tzn w niedziele dl Bialki z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może nie jestem perfekcyjna na stoku, ale zawsze znajdzie się jakiś instrutor z cennymi wskazówkami.. Jak zaczniesz jeździć w Alpy to będziesz wprost mogła przebierać wśród instruktorów - przynajmniej na naszych sf wyjazdach Ogólnie dramatyczny bal samców Czyli zapraszamy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, planuje może ktoś wyjazd w piątek najbliższy tj. 19.12 wyjazd z Krakowa do Bialki, Jurgowa lub do innego dzialajacego osrodka? jesli tak to zglaszam gotowosc i chęć dołączenia sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 W tym sezonie chce sprawdzić jak najwięcej stoków w Polsce i na Słowacji. Decyzje będą szybkie i podejmowane spontanicznie, z jednoczesnym uwzględnieniem panujących warunków i oblężenia wyciągów. Napewno nie obejdzie się bez jednodniowych wypadów do Szczyrku i na Czantorie. A i Soszów jest w zasięgu ręki... Więc panowie i panie - szykujcie nartki, za niecałe 3 miesiące śmigamy:D pozdrawiam oś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Maxter37 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Planuje ktoś może wyjazd na jakieś narty z Krakowa we wtorek 30.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć! Wybieram się z Łodzi w tę niedzielę po południu na Słowację. W planach Szczyrbskie i Łomnica. Jazda od poniedziałku do środy (26-28.01.2015). Powrót w środę po nartach. Mam wolne miejsca w samochodzie. Serdecznie zapraszam! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moris Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Po ostatnim przypadku w Portes d Soleil przyszło mi do głowy założenie nowego tematu. Okazało się, że z jednym forumowiczem jechaliśmy tym samym autobusem, ale zorientowałem się dopiero w drodze powrotnej Co prawda napisałem, że jadę (już z autobusu) - on odpisał, ale nie miałem dostępu do sieci na wyjeździe. Proponuję wiec wpisywać (np. w tym wątku) kiedy, z jakim biurem i gdzie ruszamy na podboje narciarskie (oczywiści ci co chcą się ewentualnie z kimś spotkać na stoku). Może uda się uniknąć sytuacji mojej i bakkz-a . Pozdrawiam, wpiszę swój następny wyjazd (marzec 2016, wyjazd z rodziną, 3 Doliny - prawdopodobnie 20-26 marca). Jeszcze nie wiem z jakim biurem . Pozdrawiam, Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Val Thorens - 16-23 kwietnia. Wyjazd 3 samochodami. Będą wśród nas jeżdżący szybko i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
michasz Napisano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam, a może wybiera się ktoś na Stubai od 05.05. do 09.05.? Bo ja TAK i jak są chętni z okolic Poznania, to mam w aucie 3 miejsca (na sprzęt będzie trzeba wynająć box).. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasz Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Odpowiedzi poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 Września 2014 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Najprościej byłoby tu: http://www.skiforum....-stycznia-2015/ Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportmaniak Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Hej @grzeshek86, właśnie planujemy z ekipą wyjazdy na ten rok jak coś to możesz się do nas podłączyć. Grudzień 6-13.12.2014, wypad do Austrii na lodowce Kaunertal i Pitztal ze szkoleniem narciarskim, noclegiem 7 dni i karnetem na 6 dni wychodzi około 1200-1300zł W Ferie Styczeń 17.01-24.01.2015 planujemy natomiast ponownie odwiedzić Aprice oraz Passo Tonale razem 150km tras(( byliśmy tam 2 razy w ubiegłym sezonie i było na prawdę super), a koszt szacunkowy na chwilę obecną (jak rezerwujemy apartamenty do 15 września) powinien się zamknąć do 1095zł za osobę w apartamentach już z noclegiem i skipassem oraz 3 godzinnym szkoleniem narciarskim do tego doliczasz tylko koszt przejazdu i jedzenia. Tu film z naszego Marcowego wyjazdu do Aprici: Z narciarskimi pozdrowieniami, Sportmaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 nie za ma co, powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askala Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ha, no i dziękuję @Sportmaniak za propozycję... zdecydowałem się i jadę tam: APRICA @Kaem czytałem tez Twoje wrażenia stamtąd w jednym z wątków i powiem, że nie pozostały bez znaczenia a nawet utwierdziły mnie w przekonaniu, że to dobry kierunek na początek przygody z Alpami Tak więc dzięki:) tu masz wątek o Aprice http://www.skiforum....rica/?hl=aprica byłem tam w zeszłym roku ze sportmaniakiem wiec w razie potrzeby pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 jeśli wyjazd ma bodaj po części charakter szkoleniowy, to tym bardziej wybór ośrodka ma drugorzędne znaczenie, bo- z założenia - jeździ się po określonych wybranych przez instruktorów trasach. Natomiast Aprica jest niewielka, ale OK także na popołudniowe spacery z mała pizzą świetną w tle lub innym ichniejszym daniem. Stoki fajne, różne, mimo niezbyt imponującej ilości środków transportu skomunikowanie dól - góra dobre, ja pogodę miałem świetną .... Cieszcie się zatem na ten wyjazd, bo pewnie będzie doskonale. Zwłaszcza jeśli ciśnienie będą podnosić kończące szkolenie zawody ........ niby nic , nie ??? ... ale prawie wszyscy będą chcieli innych ograć . I o to chodzi, żaden wstyd chcieć koleżeństwo złoić i to dotkliwie ?? Zatem powodzenia i dobrej pogody !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ktoś się wybiera od 06.12 na Kaunertal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... askala Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ktoś się wybiera od 06.12 na Kaunertal? Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... drapek Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 25.01.15 - 01.02.15 Obereggen Val di Fiemme Tym razem wyjazd od niedzieli do niedzieli, ponieważ ostanim latami dojazdy i powroty w soboty zimą w Dolomity trwają dłużej niż dojazd w Alpy Francuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Maxter37 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Myślę, że to w miarę odpowiedni wątek do napisania (założyłbym nowy, ale nie wiem dlaczego, nie mogę napisać tematu... Ktoś wie może o co chodzi? ) Szukam okazji na wszelakie wyjazdy na narty z Krakowa. W grę wchodzi piątek, sobota, niedziela lub ewentualnie czwartek po południu. Miło by było, gdyby był ktoś chętny mnie czasami przygarnąć w razie wolnego miejsca w aucie czy coś... Oczywiście dokładam się do paliwa - no ale chyba tego nie muszę mówić... Gdyby ktoś po ataku zimy miał zamiar zaatakować mniej lub bardziej pobliskie stoki - jestem chętny! Będe cholernie wdzięczny, gdybym mógł się wbić do kogoś do autka na wyjazd... Mam nadzieję, że coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Hej, jest nas trzech szukamy do czwórki lub szóstki: jednej, dwóch lub trzech osób Proponuję wyjazd 5-14 grudnia do Francji VAL THORENS - http://www.valthorens.com/ 6 dni na stoku - miejsce w pokoju 4os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 1050zł - miejsce w pokoju 6os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 950zł koszty dodatkowe: klimatyczna 10euro karnet na 6 dni - 150km Val Thorens& Orelle 120 euro http://www.valthoren...ivecam.550.html Fakty o Val Thorens: Położenie: 2300 m. n.p.m .- najwyżej położona stacja narciarska w Europie. Stacja jest czynna od połowy listopada do połowy maja. Nie musisz się martwić o brak śniegu nawet na początku sezonu. Val Thorens gwarantuje Ci śnieg w grudniu, nawet wtedy gdy wszędzie indziej go nie będzie. Ponad 90% tras narciarskich znajduje się na wysokości powyżej 2000 m.n.p.m. Rezydencja LE CHEVAL BLANC *** - położona przy samych trasach narciarskich. Rezydencja z 169 wygodnymi apartamentami wyposażonymi w aneks kuchenny, łazienkę, osobne WC, telefon, telewizję satelitarną i WiFi. W rezydencji znajduje się restauracja oraz sklep sportowy z wypożyczalnią sprzętu. Apartamenty dla 2, 4 lub 6 osób. W cenę wliczono pościel i ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Wujot Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Zawsze jeździłam ze znajomymi w małej grupie, w polskie góry. W tym roku mam zamiar zaszaleć i wyjechać np. do Austrii. Fajne są oferty niektórych biur biur podróży. Są mega tanie ale czy warto się wybrać na taki wyjazd? Spróbuj. Jedyne co Ci grozi to to, że już możesz nie chcieć jeździć w Polsce... pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jedzie ktos moze jutro tzn w niedziele dl Bialki z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może nie jestem perfekcyjna na stoku, ale zawsze znajdzie się jakiś instrutor z cennymi wskazówkami.. Jak zaczniesz jeździć w Alpy to będziesz wprost mogła przebierać wśród instruktorów - przynajmniej na naszych sf wyjazdach Ogólnie dramatyczny bal samców Czyli zapraszamy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, planuje może ktoś wyjazd w piątek najbliższy tj. 19.12 wyjazd z Krakowa do Bialki, Jurgowa lub do innego dzialajacego osrodka? jesli tak to zglaszam gotowosc i chęć dołączenia sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 W tym sezonie chce sprawdzić jak najwięcej stoków w Polsce i na Słowacji. Decyzje będą szybkie i podejmowane spontanicznie, z jednoczesnym uwzględnieniem panujących warunków i oblężenia wyciągów. Napewno nie obejdzie się bez jednodniowych wypadów do Szczyrku i na Czantorie. A i Soszów jest w zasięgu ręki... Więc panowie i panie - szykujcie nartki, za niecałe 3 miesiące śmigamy:D pozdrawiam oś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Maxter37 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Planuje ktoś może wyjazd na jakieś narty z Krakowa we wtorek 30.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć! Wybieram się z Łodzi w tę niedzielę po południu na Słowację. W planach Szczyrbskie i Łomnica. Jazda od poniedziałku do środy (26-28.01.2015). Powrót w środę po nartach. Mam wolne miejsca w samochodzie. Serdecznie zapraszam! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moris Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Po ostatnim przypadku w Portes d Soleil przyszło mi do głowy założenie nowego tematu. Okazało się, że z jednym forumowiczem jechaliśmy tym samym autobusem, ale zorientowałem się dopiero w drodze powrotnej Co prawda napisałem, że jadę (już z autobusu) - on odpisał, ale nie miałem dostępu do sieci na wyjeździe. Proponuję wiec wpisywać (np. w tym wątku) kiedy, z jakim biurem i gdzie ruszamy na podboje narciarskie (oczywiści ci co chcą się ewentualnie z kimś spotkać na stoku). Może uda się uniknąć sytuacji mojej i bakkz-a . Pozdrawiam, wpiszę swój następny wyjazd (marzec 2016, wyjazd z rodziną, 3 Doliny - prawdopodobnie 20-26 marca). Jeszcze nie wiem z jakim biurem . Pozdrawiam, Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Val Thorens - 16-23 kwietnia. Wyjazd 3 samochodami. Będą wśród nas jeżdżący szybko i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 jeśli wyjazd ma bodaj po części charakter szkoleniowy, to tym bardziej wybór ośrodka ma drugorzędne znaczenie, bo- z założenia - jeździ się po określonych wybranych przez instruktorów trasach. Natomiast Aprica jest niewielka, ale OK także na popołudniowe spacery z mała pizzą świetną w tle lub innym ichniejszym daniem. Stoki fajne, różne, mimo niezbyt imponującej ilości środków transportu skomunikowanie dól - góra dobre, ja pogodę miałem świetną .... Cieszcie się zatem na ten wyjazd, bo pewnie będzie doskonale. Zwłaszcza jeśli ciśnienie będą podnosić kończące szkolenie zawody ........ niby nic , nie ??? ... ale prawie wszyscy będą chcieli innych ograć . I o to chodzi, żaden wstyd chcieć koleżeństwo złoić i to dotkliwie ?? Zatem powodzenia i dobrej pogody !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ktoś się wybiera od 06.12 na Kaunertal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askala Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ktoś się wybiera od 06.12 na Kaunertal? Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... drapek Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 25.01.15 - 01.02.15 Obereggen Val di Fiemme Tym razem wyjazd od niedzieli do niedzieli, ponieważ ostanim latami dojazdy i powroty w soboty zimą w Dolomity trwają dłużej niż dojazd w Alpy Francuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Maxter37 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Myślę, że to w miarę odpowiedni wątek do napisania (założyłbym nowy, ale nie wiem dlaczego, nie mogę napisać tematu... Ktoś wie może o co chodzi? ) Szukam okazji na wszelakie wyjazdy na narty z Krakowa. W grę wchodzi piątek, sobota, niedziela lub ewentualnie czwartek po południu. Miło by było, gdyby był ktoś chętny mnie czasami przygarnąć w razie wolnego miejsca w aucie czy coś... Oczywiście dokładam się do paliwa - no ale chyba tego nie muszę mówić... Gdyby ktoś po ataku zimy miał zamiar zaatakować mniej lub bardziej pobliskie stoki - jestem chętny! Będe cholernie wdzięczny, gdybym mógł się wbić do kogoś do autka na wyjazd... Mam nadzieję, że coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Hej, jest nas trzech szukamy do czwórki lub szóstki: jednej, dwóch lub trzech osób Proponuję wyjazd 5-14 grudnia do Francji VAL THORENS - http://www.valthorens.com/ 6 dni na stoku - miejsce w pokoju 4os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 1050zł - miejsce w pokoju 6os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 950zł koszty dodatkowe: klimatyczna 10euro karnet na 6 dni - 150km Val Thorens& Orelle 120 euro http://www.valthoren...ivecam.550.html Fakty o Val Thorens: Położenie: 2300 m. n.p.m .- najwyżej położona stacja narciarska w Europie. Stacja jest czynna od połowy listopada do połowy maja. Nie musisz się martwić o brak śniegu nawet na początku sezonu. Val Thorens gwarantuje Ci śnieg w grudniu, nawet wtedy gdy wszędzie indziej go nie będzie. Ponad 90% tras narciarskich znajduje się na wysokości powyżej 2000 m.n.p.m. Rezydencja LE CHEVAL BLANC *** - położona przy samych trasach narciarskich. Rezydencja z 169 wygodnymi apartamentami wyposażonymi w aneks kuchenny, łazienkę, osobne WC, telefon, telewizję satelitarną i WiFi. W rezydencji znajduje się restauracja oraz sklep sportowy z wypożyczalnią sprzętu. Apartamenty dla 2, 4 lub 6 osób. W cenę wliczono pościel i ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Wujot Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Zawsze jeździłam ze znajomymi w małej grupie, w polskie góry. W tym roku mam zamiar zaszaleć i wyjechać np. do Austrii. Fajne są oferty niektórych biur biur podróży. Są mega tanie ale czy warto się wybrać na taki wyjazd? Spróbuj. Jedyne co Ci grozi to to, że już możesz nie chcieć jeździć w Polsce... pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jedzie ktos moze jutro tzn w niedziele dl Bialki z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może nie jestem perfekcyjna na stoku, ale zawsze znajdzie się jakiś instrutor z cennymi wskazówkami.. Jak zaczniesz jeździć w Alpy to będziesz wprost mogła przebierać wśród instruktorów - przynajmniej na naszych sf wyjazdach Ogólnie dramatyczny bal samców Czyli zapraszamy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, planuje może ktoś wyjazd w piątek najbliższy tj. 19.12 wyjazd z Krakowa do Bialki, Jurgowa lub do innego dzialajacego osrodka? jesli tak to zglaszam gotowosc i chęć dołączenia sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 W tym sezonie chce sprawdzić jak najwięcej stoków w Polsce i na Słowacji. Decyzje będą szybkie i podejmowane spontanicznie, z jednoczesnym uwzględnieniem panujących warunków i oblężenia wyciągów. Napewno nie obejdzie się bez jednodniowych wypadów do Szczyrku i na Czantorie. A i Soszów jest w zasięgu ręki... Więc panowie i panie - szykujcie nartki, za niecałe 3 miesiące śmigamy:D pozdrawiam oś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Maxter37 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Planuje ktoś może wyjazd na jakieś narty z Krakowa we wtorek 30.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć! Wybieram się z Łodzi w tę niedzielę po południu na Słowację. W planach Szczyrbskie i Łomnica. Jazda od poniedziałku do środy (26-28.01.2015). Powrót w środę po nartach. Mam wolne miejsca w samochodzie. Serdecznie zapraszam! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moris Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Po ostatnim przypadku w Portes d Soleil przyszło mi do głowy założenie nowego tematu. Okazało się, że z jednym forumowiczem jechaliśmy tym samym autobusem, ale zorientowałem się dopiero w drodze powrotnej Co prawda napisałem, że jadę (już z autobusu) - on odpisał, ale nie miałem dostępu do sieci na wyjeździe. Proponuję wiec wpisywać (np. w tym wątku) kiedy, z jakim biurem i gdzie ruszamy na podboje narciarskie (oczywiści ci co chcą się ewentualnie z kimś spotkać na stoku). Może uda się uniknąć sytuacji mojej i bakkz-a . Pozdrawiam, wpiszę swój następny wyjazd (marzec 2016, wyjazd z rodziną, 3 Doliny - prawdopodobnie 20-26 marca). Jeszcze nie wiem z jakim biurem . Pozdrawiam, Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Val Thorens - 16-23 kwietnia. Wyjazd 3 samochodami. Będą wśród nas jeżdżący szybko i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
drapek Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 25.01.15 - 01.02.15 Obereggen Val di Fiemme Tym razem wyjazd od niedzieli do niedzieli, ponieważ ostanim latami dojazdy i powroty w soboty zimą w Dolomity trwają dłużej niż dojazd w Alpy Francuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxter37 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Myślę, że to w miarę odpowiedni wątek do napisania (założyłbym nowy, ale nie wiem dlaczego, nie mogę napisać tematu... Ktoś wie może o co chodzi? ) Szukam okazji na wszelakie wyjazdy na narty z Krakowa. W grę wchodzi piątek, sobota, niedziela lub ewentualnie czwartek po południu. Miło by było, gdyby był ktoś chętny mnie czasami przygarnąć w razie wolnego miejsca w aucie czy coś... Oczywiście dokładam się do paliwa - no ale chyba tego nie muszę mówić... Gdyby ktoś po ataku zimy miał zamiar zaatakować mniej lub bardziej pobliskie stoki - jestem chętny! Będe cholernie wdzięczny, gdybym mógł się wbić do kogoś do autka na wyjazd... Mam nadzieję, że coś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Hej, jest nas trzech szukamy do czwórki lub szóstki: jednej, dwóch lub trzech osób Proponuję wyjazd 5-14 grudnia do Francji VAL THORENS - http://www.valthorens.com/ 6 dni na stoku - miejsce w pokoju 4os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 1050zł - miejsce w pokoju 6os. 7 noclegów + transport z Warszawy, ubezpieczenie 950zł koszty dodatkowe: klimatyczna 10euro karnet na 6 dni - 150km Val Thorens& Orelle 120 euro http://www.valthoren...ivecam.550.html Fakty o Val Thorens: Położenie: 2300 m. n.p.m .- najwyżej położona stacja narciarska w Europie. Stacja jest czynna od połowy listopada do połowy maja. Nie musisz się martwić o brak śniegu nawet na początku sezonu. Val Thorens gwarantuje Ci śnieg w grudniu, nawet wtedy gdy wszędzie indziej go nie będzie. Ponad 90% tras narciarskich znajduje się na wysokości powyżej 2000 m.n.p.m. Rezydencja LE CHEVAL BLANC *** - położona przy samych trasach narciarskich. Rezydencja z 169 wygodnymi apartamentami wyposażonymi w aneks kuchenny, łazienkę, osobne WC, telefon, telewizję satelitarną i WiFi. W rezydencji znajduje się restauracja oraz sklep sportowy z wypożyczalnią sprzętu. Apartamenty dla 2, 4 lub 6 osób. W cenę wliczono pościel i ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Zawsze jeździłam ze znajomymi w małej grupie, w polskie góry. W tym roku mam zamiar zaszaleć i wyjechać np. do Austrii. Fajne są oferty niektórych biur biur podróży. Są mega tanie ale czy warto się wybrać na taki wyjazd? Spróbuj. Jedyne co Ci grozi to to, że już możesz nie chcieć jeździć w Polsce... pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jedzie ktos moze jutro tzn w niedziele dl Bialki z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może nie jestem perfekcyjna na stoku, ale zawsze znajdzie się jakiś instrutor z cennymi wskazówkami.. Jak zaczniesz jeździć w Alpy to będziesz wprost mogła przebierać wśród instruktorów - przynajmniej na naszych sf wyjazdach Ogólnie dramatyczny bal samców Czyli zapraszamy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, planuje może ktoś wyjazd w piątek najbliższy tj. 19.12 wyjazd z Krakowa do Bialki, Jurgowa lub do innego dzialajacego osrodka? jesli tak to zglaszam gotowosc i chęć dołączenia sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 W tym sezonie chce sprawdzić jak najwięcej stoków w Polsce i na Słowacji. Decyzje będą szybkie i podejmowane spontanicznie, z jednoczesnym uwzględnieniem panujących warunków i oblężenia wyciągów. Napewno nie obejdzie się bez jednodniowych wypadów do Szczyrku i na Czantorie. A i Soszów jest w zasięgu ręki... Więc panowie i panie - szykujcie nartki, za niecałe 3 miesiące śmigamy:D pozdrawiam oś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Maxter37 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Planuje ktoś może wyjazd na jakieś narty z Krakowa we wtorek 30.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć! Wybieram się z Łodzi w tę niedzielę po południu na Słowację. W planach Szczyrbskie i Łomnica. Jazda od poniedziałku do środy (26-28.01.2015). Powrót w środę po nartach. Mam wolne miejsca w samochodzie. Serdecznie zapraszam! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moris Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Po ostatnim przypadku w Portes d Soleil przyszło mi do głowy założenie nowego tematu. Okazało się, że z jednym forumowiczem jechaliśmy tym samym autobusem, ale zorientowałem się dopiero w drodze powrotnej Co prawda napisałem, że jadę (już z autobusu) - on odpisał, ale nie miałem dostępu do sieci na wyjeździe. Proponuję wiec wpisywać (np. w tym wątku) kiedy, z jakim biurem i gdzie ruszamy na podboje narciarskie (oczywiści ci co chcą się ewentualnie z kimś spotkać na stoku). Może uda się uniknąć sytuacji mojej i bakkz-a . Pozdrawiam, wpiszę swój następny wyjazd (marzec 2016, wyjazd z rodziną, 3 Doliny - prawdopodobnie 20-26 marca). Jeszcze nie wiem z jakim biurem . Pozdrawiam, Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Val Thorens - 16-23 kwietnia. Wyjazd 3 samochodami. Będą wśród nas jeżdżący szybko i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
Maxter37 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jedzie ktos moze jutro tzn w niedziele dl Bialki z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Może nie jestem perfekcyjna na stoku, ale zawsze znajdzie się jakiś instrutor z cennymi wskazówkami.. Jak zaczniesz jeździć w Alpy to będziesz wprost mogła przebierać wśród instruktorów - przynajmniej na naszych sf wyjazdach Ogólnie dramatyczny bal samców Czyli zapraszamy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maxter37 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, planuje może ktoś wyjazd w piątek najbliższy tj. 19.12 wyjazd z Krakowa do Bialki, Jurgowa lub do innego dzialajacego osrodka? jesli tak to zglaszam gotowosc i chęć dołączenia sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 W tym sezonie chce sprawdzić jak najwięcej stoków w Polsce i na Słowacji. Decyzje będą szybkie i podejmowane spontanicznie, z jednoczesnym uwzględnieniem panujących warunków i oblężenia wyciągów. Napewno nie obejdzie się bez jednodniowych wypadów do Szczyrku i na Czantorie. A i Soszów jest w zasięgu ręki... Więc panowie i panie - szykujcie nartki, za niecałe 3 miesiące śmigamy:D pozdrawiam oś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Maxter37 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Planuje ktoś może wyjazd na jakieś narty z Krakowa we wtorek 30.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć! Wybieram się z Łodzi w tę niedzielę po południu na Słowację. W planach Szczyrbskie i Łomnica. Jazda od poniedziałku do środy (26-28.01.2015). Powrót w środę po nartach. Mam wolne miejsca w samochodzie. Serdecznie zapraszam! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moris Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Po ostatnim przypadku w Portes d Soleil przyszło mi do głowy założenie nowego tematu. Okazało się, że z jednym forumowiczem jechaliśmy tym samym autobusem, ale zorientowałem się dopiero w drodze powrotnej Co prawda napisałem, że jadę (już z autobusu) - on odpisał, ale nie miałem dostępu do sieci na wyjeździe. Proponuję wiec wpisywać (np. w tym wątku) kiedy, z jakim biurem i gdzie ruszamy na podboje narciarskie (oczywiści ci co chcą się ewentualnie z kimś spotkać na stoku). Może uda się uniknąć sytuacji mojej i bakkz-a . Pozdrawiam, wpiszę swój następny wyjazd (marzec 2016, wyjazd z rodziną, 3 Doliny - prawdopodobnie 20-26 marca). Jeszcze nie wiem z jakim biurem . Pozdrawiam, Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Val Thorens - 16-23 kwietnia. Wyjazd 3 samochodami. Będą wśród nas jeżdżący szybko i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Maxter37 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, planuje może ktoś wyjazd w piątek najbliższy tj. 19.12 wyjazd z Krakowa do Bialki, Jurgowa lub do innego dzialajacego osrodka? jesli tak to zglaszam gotowosc i chęć dołączenia sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 W tym sezonie chce sprawdzić jak najwięcej stoków w Polsce i na Słowacji. Decyzje będą szybkie i podejmowane spontanicznie, z jednoczesnym uwzględnieniem panujących warunków i oblężenia wyciągów. Napewno nie obejdzie się bez jednodniowych wypadów do Szczyrku i na Czantorie. A i Soszów jest w zasięgu ręki... Więc panowie i panie - szykujcie nartki, za niecałe 3 miesiące śmigamy:D pozdrawiam oś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Maxter37 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Planuje ktoś może wyjazd na jakieś narty z Krakowa we wtorek 30.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć! Wybieram się z Łodzi w tę niedzielę po południu na Słowację. W planach Szczyrbskie i Łomnica. Jazda od poniedziałku do środy (26-28.01.2015). Powrót w środę po nartach. Mam wolne miejsca w samochodzie. Serdecznie zapraszam! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moris Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Po ostatnim przypadku w Portes d Soleil przyszło mi do głowy założenie nowego tematu. Okazało się, że z jednym forumowiczem jechaliśmy tym samym autobusem, ale zorientowałem się dopiero w drodze powrotnej Co prawda napisałem, że jadę (już z autobusu) - on odpisał, ale nie miałem dostępu do sieci na wyjeździe. Proponuję wiec wpisywać (np. w tym wątku) kiedy, z jakim biurem i gdzie ruszamy na podboje narciarskie (oczywiści ci co chcą się ewentualnie z kimś spotkać na stoku). Może uda się uniknąć sytuacji mojej i bakkz-a . Pozdrawiam, wpiszę swój następny wyjazd (marzec 2016, wyjazd z rodziną, 3 Doliny - prawdopodobnie 20-26 marca). Jeszcze nie wiem z jakim biurem . Pozdrawiam, Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Val Thorens - 16-23 kwietnia. Wyjazd 3 samochodami. Będą wśród nas jeżdżący szybko i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Maxter37 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Planuje ktoś może wyjazd na jakieś narty z Krakowa we wtorek 30.12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cześć! Wybieram się z Łodzi w tę niedzielę po południu na Słowację. W planach Szczyrbskie i Łomnica. Jazda od poniedziałku do środy (26-28.01.2015). Powrót w środę po nartach. Mam wolne miejsca w samochodzie. Serdecznie zapraszam! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Po ostatnim przypadku w Portes d Soleil przyszło mi do głowy założenie nowego tematu. Okazało się, że z jednym forumowiczem jechaliśmy tym samym autobusem, ale zorientowałem się dopiero w drodze powrotnej Co prawda napisałem, że jadę (już z autobusu) - on odpisał, ale nie miałem dostępu do sieci na wyjeździe. Proponuję wiec wpisywać (np. w tym wątku) kiedy, z jakim biurem i gdzie ruszamy na podboje narciarskie (oczywiści ci co chcą się ewentualnie z kimś spotkać na stoku). Może uda się uniknąć sytuacji mojej i bakkz-a . Pozdrawiam, wpiszę swój następny wyjazd (marzec 2016, wyjazd z rodziną, 3 Doliny - prawdopodobnie 20-26 marca). Jeszcze nie wiem z jakim biurem . Pozdrawiam, Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Val Thorens - 16-23 kwietnia. Wyjazd 3 samochodami. Będą wśród nas jeżdżący szybko i wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi