Rasta Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Sobota 18.12. Warszawa Szczęśliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 16 grudnia Łysa Góra Byłem , zaliczyłem. Mrożno, lużno. Pozdrawiam! Użytkownik niko130 edytował ten post 16 grudzień 2010 - 16:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilo1984 Napisano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 6-12.01.2011 Saalbach-Hinterglemm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo200 Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 15.01.2011 livigno Wybiera sie ktos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1999 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 wybiera sie ktos na Puchar Swiata w lutym 2012 do Bansko, Bulgarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomicz Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 10-17 lutego 2012 - Val Gardena / Alpe di Susi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiborys Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 10-17.03.12 Ski Welt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 9 do 16 lutego Ski Welt, Brixen im Tale. Sytuacja trudna w tym sezonie bo mąż po złamaniu nogi, a syn zdaje maturę - nie mam z kim jeżdżić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomicz Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Okres noworoczny Val di Sole Ferie zimowe: Val di Fassa Już smaruję narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam Jako że nie bardzo możemy wytrzymać bez nartowania do 24II Padł pomysł by wyskoczyć z Lublina gdzieś w nasze lub słowackie góry na 2-3 dni Wyjazd byłby najprawdopodobniej we wtorek 12II Mogło by się z nami zabrać 2 osoby. Jedna też dobrze. Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 14-21-12-2013 val thorens 15-22-02-2014 livigno I moze jeszcze cos na kwiecien sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 No więc tak... W każdej wolnej chwili Wisła, Isteban, Sczyrk ... A w styczniu szykuje się do Mayrhofen.... Już kasiorke odkładamy. Wyjazd ok 4.01.2014 na 7 dni Apropos może ktoś chętny z okolic. Ostatnio odkurzałam nartki i nie moge się doczekać... Ja chce ŚNIGU!!! Zaglądaj do: http://www.skiforum....liwic-i-okolic/ mam nadzieje, że z pierwszym sniegiem wątek ożyje po raz kolejny... ; Narciarskie środy to juz tradycja (i soboty w szczyrku też..... ) Wislański skipas zakupiony - byle do zimy.... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... yenna Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 18-25 stycznia - Serfaus-Fiss-Ladis. Zaliczka poszła, teraz trzeba słoneczko zabukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... emilk Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Drugi dzień swiąt - Chopok na kilka dni. Ferie - Nassfeld w Karyntii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... namor! Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Drugi dzień swiąt - Chopok na kilka dni. Ferie - Nassfeld w Karyntii Również jedziemy do Nassfeld, ale 25 stycznia. Wciąż rozglądamy się za kwaterami. Może wymienimy się znaleziskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 15.02.14 - 22.02.14 ferie zimowe Ponte di Legno - Adamello Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... elan71 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Szczyrk w terminie 1-9.02, jeszcze mam dwa wolne miejsca na kwaterze, zapraszam http://www.skiforum....zukam-chetnych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiborys Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 1-8.02.Val di Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... skiborys Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 15-22.03 Saint Gervais region Evasion Mont Blanc Francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... siano Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec [/size] Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam SianoSkibusy jeżdżą a ze wspinaniem nie ma takiej tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiborys Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Jest karta Olympia World Skipass obejmuje on 9 resortów wokół Innsbrucka między innymi Stubai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Niestety mamy komplet w aucie i na kwaterze Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Chciałabym wyjechać w kwietniu w Alpy, wyjazd krótki 4-dniowy, haczący o weekend. Jestem z Warszawy i chętnie dokleję się do jakiejś ekpiy, więc jeśli komuś brakuje osób to wyjazdu, to prosze o odzew Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
yenna Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 18-25 stycznia - Serfaus-Fiss-Ladis. Zaliczka poszła, teraz trzeba słoneczko zabukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilk Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Drugi dzień swiąt - Chopok na kilka dni. Ferie - Nassfeld w Karyntii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
namor! Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Drugi dzień swiąt - Chopok na kilka dni. Ferie - Nassfeld w Karyntii Również jedziemy do Nassfeld, ale 25 stycznia. Wciąż rozglądamy się za kwaterami. Może wymienimy się znaleziskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 15.02.14 - 22.02.14 ferie zimowe Ponte di Legno - Adamello Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... elan71 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Szczyrk w terminie 1-9.02, jeszcze mam dwa wolne miejsca na kwaterze, zapraszam http://www.skiforum....zukam-chetnych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiborys Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 1-8.02.Val di Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... skiborys Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 15-22.03 Saint Gervais region Evasion Mont Blanc Francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... siano Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec [/size] Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam SianoSkibusy jeżdżą a ze wspinaniem nie ma takiej tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... skiborys Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Jest karta Olympia World Skipass obejmuje on 9 resortów wokół Innsbrucka między innymi Stubai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Niestety mamy komplet w aucie i na kwaterze Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Chciałabym wyjechać w kwietniu w Alpy, wyjazd krótki 4-dniowy, haczący o weekend. Jestem z Warszawy i chętnie dokleję się do jakiejś ekpiy, więc jeśli komuś brakuje osób to wyjazdu, to prosze o odzew Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
drapek Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 15.02.14 - 22.02.14 ferie zimowe Ponte di Legno - Adamello Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elan71 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Szczyrk w terminie 1-9.02, jeszcze mam dwa wolne miejsca na kwaterze, zapraszam http://www.skiforum....zukam-chetnych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiborys Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 1-8.02.Val di Sole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiborys Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 15-22.03 Saint Gervais region Evasion Mont Blanc Francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec [/size] Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam SianoSkibusy jeżdżą a ze wspinaniem nie ma takiej tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiborys Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Jest karta Olympia World Skipass obejmuje on 9 resortów wokół Innsbrucka między innymi Stubai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Niestety mamy komplet w aucie i na kwaterze Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Chciałabym wyjechać w kwietniu w Alpy, wyjazd krótki 4-dniowy, haczący o weekend. Jestem z Warszawy i chętnie dokleję się do jakiejś ekpiy, więc jeśli komuś brakuje osób to wyjazdu, to prosze o odzew Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
siano Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ja od 27-30 marca wybieram się na Stubai mieszkamy w Telfes 20 km od lodowca może ktoś się orientuje czy z tej mieściny jeżdzą ski busy pod lodowiec Bo autem nie bardzo nam się uśmiecha wspinać pod górę A przy okazji czy w okolicy jest jakiś warty polecenia ośrodek który w tym terminie powinien jeszcze chodzić i czy jest możliwość kupna jakiegoś łączonego karnetu na lodowiec i coś w okolicy Pozdrawiam Siano Niestety mamy komplet w aucie i na kwaterze Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... colgate Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Chciałabym wyjechać w kwietniu w Alpy, wyjazd krótki 4-dniowy, haczący o weekend. Jestem z Warszawy i chętnie dokleję się do jakiejś ekpiy, więc jeśli komuś brakuje osób to wyjazdu, to prosze o odzew Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
colgate Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Chciałabym wyjechać w kwietniu w Alpy, wyjazd krótki 4-dniowy, haczący o weekend. Jestem z Warszawy i chętnie dokleję się do jakiejś ekpiy, więc jeśli komuś brakuje osób to wyjazdu, to prosze o odzew Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność