TADEUSZ41 Napisano 6 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 4-11 marca Osttirol. 5-12 03.Francja Paradiski 4-11 marca Osttirol. 4-11 marca Osttirol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Odpowiedzi 481 Dodano 18 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 7 12 8 7 Popularne dni 4 Lis 18 15 Lis 15 3 Wrz 12 5 Lis 11 Top użytkownicy w tym temacie qaz 7 odpowiedzi Lutek 12 odpowiedzi jan koval 8 odpowiedzi Wujot 7 odpowiedzi Popularne dni 4 Lis 2006 18 odpowiedzi 15 Lis 2007 15 odpowiedzi 3 Wrz 2006 12 odpowiedzi 5 Lis 2006 11 odpowiedzi Stupkiewicz Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam, Już druga połowa roku więc z górki i aby do zimy ;P. Planuję w tym sezonie budżetowy wyjazd do Francji. Ktoś chętny? Termin/miejscówka obojętne. Tam gdzie śnieg . Z tego co widziałem to tydzień ze skipassem można wyrwać w okolicach 800-900zł. Problemem naturalnie jest 1500km. Mając jednak do wyboru 4 dni w AT czy tydzień we FR.... Po krótkim rozpoznaniu terenu mam ofertę na Les Orres 7-styczeń za 940zł. Ośrodek http://www.skionline...srodek,254.html, trasy w większości czerwone. Dość wysoko, stoki zachodnie więc białego chyba nie braknie. Jeśli macie lepsze miejscówki nie będę oponował Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Móje plany na ten sezon to : 25 listopada jadę do Val Thorens na tydzień, mam nadzieje, że będzie można już fajnie pozjeżdżać. W styczniu tydzień na Chopoku a potem jak się uda to jeszcze z tydzień w Dolomitach. W między czasie parę małych wypadów na polskie stoki. Jak ktoś jedził w listopadzie w Val Thorens to niech się podzieli wrażeniami, bo nie wiem na co się nastawić. :cool: nastawiaj się raczej na niewiele, kilka czynnych tras. Szkoda drogi. O tej porze zdecydowanie bardziej polecam Les 2 Alpes, choć i tam poza lodowcem na nic nie licz. Przemyśl Molltailer lub Stubai ew. Tux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Predator Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 raniutko odpalilem kompa i natychmiast na SF, przegladam po tematach i "widze gdzie I kiedy......" oczywiscie post podpisany slynnym SZABIR!!!!! mysle sobie (naiwniak!) ma gostka, narescie poznam miejsce I termin PZJU 7????? a tu dupa i na dodatek zimna moje terminy 100% - Tyrol Wschodni 21-28 styczen 2017 oraz 7-14 styczen PZJU 7 ale HWG ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 raniutko odpalilem kompa i natychmiast na SF, przegladam po tematach i "widze gdzie I kiedy......" oczywiscie post podpisany slynnym SZABIR!!!!! mysle sobie (naiwniak!) ma gostka, narescie poznam miejsce I termin PZJU 7????? a tu dupa i na dodatek zimna moje terminy 100% - Tyrol Wschodni 21-28 styczen 2017 oraz 7-14 styczen PZJU 7 ale HWG ??????ale gonisz za OD a on nic też lukam ale on jak głaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Przeciez jestescie zapisani. AKtualna lista to lista zeszloroczna. Andorra nie moze byc w styczniu - male opady. Schabier mysli o powtorkach. Jestem za La Plagne(z ostatniego pobytu malo pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 To nie nasza wina Fredziu że mało pamiętasz ....z każdego wyjazdu masz trzy cztery dni wycięte z życiorysu a ostatnia Twoja wyprawa po bagietki na śniadanie to już legenda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... sese Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Górna półka Kitzbuhel ponad 200 km tras.Osrodek z roku na rok zbiera najlepsze opinie i nagrody A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL Doszedłem do tych samych wniosków co Ty i przez co najmniej dwa lata zachodziłem w głowę za co ma te nagrody. Wydaje mi się ze spore znaczenie na końcową ocenę ma również infrastruktura hotelowa i restauracje z cenami zdecydowanie powyżej średniej Tyrolskiej Dopiero w zeszłym sezonie podczas któregoś z moich pobytów, jakoś tak po świeżym opadzie śniegu dostrzegłem sporo pozytywów tego miejsca. Warun i mała liczba aktualnie przebywających tam narciarzy na pewno miała duży wpływ na pozytywny tym razem odbiór tego miejsca. Oczywiste jest że w lutym taki odbiór nie będzie możliwy i jeżeli chodzi o liczbę aktualnie przebywających osób (skuszonych tymi wszystkimi nagrodami ) będzie tam nie rzeźnia a masarnia Oczyma wyobraźni widzę już te wyślizgane do czarnej ziemi połacie lodu Jeżeli nie zapuszczamy się do właściwego Kitzbuhel a nartujemy w zewnętrznych, mniej obleganych częściach (Kirchberg i Hollersbach) to może być to całkiem przyjemnie spędzony czas. Kolejnym plusem wynikającym z położenia Kitzbuhel jest sporo łatwo dostępnej z wyciagów jazdy freerajdowej. Na pewno to ma też wpływ na punktację. Podsumowując można fajnie spędzić tam trochę czasu ( w odpowiednim okresie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL A jeszcze zapomniałeś o St. Anton/Lech i Soelden (oczywiście tylko w Austrii). Ale jak Jarek zauważył w Kitzbuhel część przy Pass Thurn jest całkiem przyjemna, ja bardzo dobrze wspominam też zjazdy off piste do Aschau - choć te opcje przytrasowe to nie jest taki super wypas. Ogólnie to na pewno jest niezły ośrodek ale te wysokie pozycje w rankingach to jednak przesada. Ale jeździć się da! Życzę metra świeżego opadu podczas wyjazdu (czyli codziennie po te skromne 20 cm) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Jaro, no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Stupkiewicz Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam, Już druga połowa roku więc z górki i aby do zimy ;P. Planuję w tym sezonie budżetowy wyjazd do Francji. Ktoś chętny? Termin/miejscówka obojętne. Tam gdzie śnieg . Z tego co widziałem to tydzień ze skipassem można wyrwać w okolicach 800-900zł. Problemem naturalnie jest 1500km. Mając jednak do wyboru 4 dni w AT czy tydzień we FR.... Po krótkim rozpoznaniu terenu mam ofertę na Les Orres 7-styczeń za 940zł. Ośrodek http://www.skionline...srodek,254.html, trasy w większości czerwone. Dość wysoko, stoki zachodnie więc białego chyba nie braknie. Jeśli macie lepsze miejscówki nie będę oponował Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Móje plany na ten sezon to : 25 listopada jadę do Val Thorens na tydzień, mam nadzieje, że będzie można już fajnie pozjeżdżać. W styczniu tydzień na Chopoku a potem jak się uda to jeszcze z tydzień w Dolomitach. W między czasie parę małych wypadów na polskie stoki. Jak ktoś jedził w listopadzie w Val Thorens to niech się podzieli wrażeniami, bo nie wiem na co się nastawić. :cool: nastawiaj się raczej na niewiele, kilka czynnych tras. Szkoda drogi. O tej porze zdecydowanie bardziej polecam Les 2 Alpes, choć i tam poza lodowcem na nic nie licz. Przemyśl Molltailer lub Stubai ew. Tux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Predator Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 raniutko odpalilem kompa i natychmiast na SF, przegladam po tematach i "widze gdzie I kiedy......" oczywiscie post podpisany slynnym SZABIR!!!!! mysle sobie (naiwniak!) ma gostka, narescie poznam miejsce I termin PZJU 7????? a tu dupa i na dodatek zimna moje terminy 100% - Tyrol Wschodni 21-28 styczen 2017 oraz 7-14 styczen PZJU 7 ale HWG ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 raniutko odpalilem kompa i natychmiast na SF, przegladam po tematach i "widze gdzie I kiedy......" oczywiscie post podpisany slynnym SZABIR!!!!! mysle sobie (naiwniak!) ma gostka, narescie poznam miejsce I termin PZJU 7????? a tu dupa i na dodatek zimna moje terminy 100% - Tyrol Wschodni 21-28 styczen 2017 oraz 7-14 styczen PZJU 7 ale HWG ??????ale gonisz za OD a on nic też lukam ale on jak głaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Przeciez jestescie zapisani. AKtualna lista to lista zeszloroczna. Andorra nie moze byc w styczniu - male opady. Schabier mysli o powtorkach. Jestem za La Plagne(z ostatniego pobytu malo pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 To nie nasza wina Fredziu że mało pamiętasz ....z każdego wyjazdu masz trzy cztery dni wycięte z życiorysu a ostatnia Twoja wyprawa po bagietki na śniadanie to już legenda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... sese Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Górna półka Kitzbuhel ponad 200 km tras.Osrodek z roku na rok zbiera najlepsze opinie i nagrody A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL Doszedłem do tych samych wniosków co Ty i przez co najmniej dwa lata zachodziłem w głowę za co ma te nagrody. Wydaje mi się ze spore znaczenie na końcową ocenę ma również infrastruktura hotelowa i restauracje z cenami zdecydowanie powyżej średniej Tyrolskiej Dopiero w zeszłym sezonie podczas któregoś z moich pobytów, jakoś tak po świeżym opadzie śniegu dostrzegłem sporo pozytywów tego miejsca. Warun i mała liczba aktualnie przebywających tam narciarzy na pewno miała duży wpływ na pozytywny tym razem odbiór tego miejsca. Oczywiste jest że w lutym taki odbiór nie będzie możliwy i jeżeli chodzi o liczbę aktualnie przebywających osób (skuszonych tymi wszystkimi nagrodami ) będzie tam nie rzeźnia a masarnia Oczyma wyobraźni widzę już te wyślizgane do czarnej ziemi połacie lodu Jeżeli nie zapuszczamy się do właściwego Kitzbuhel a nartujemy w zewnętrznych, mniej obleganych częściach (Kirchberg i Hollersbach) to może być to całkiem przyjemnie spędzony czas. Kolejnym plusem wynikającym z położenia Kitzbuhel jest sporo łatwo dostępnej z wyciagów jazdy freerajdowej. Na pewno to ma też wpływ na punktację. Podsumowując można fajnie spędzić tam trochę czasu ( w odpowiednim okresie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL A jeszcze zapomniałeś o St. Anton/Lech i Soelden (oczywiście tylko w Austrii). Ale jak Jarek zauważył w Kitzbuhel część przy Pass Thurn jest całkiem przyjemna, ja bardzo dobrze wspominam też zjazdy off piste do Aschau - choć te opcje przytrasowe to nie jest taki super wypas. Ogólnie to na pewno jest niezły ośrodek ale te wysokie pozycje w rankingach to jednak przesada. Ale jeździć się da! Życzę metra świeżego opadu podczas wyjazdu (czyli codziennie po te skromne 20 cm) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Jaro, no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Predator Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 raniutko odpalilem kompa i natychmiast na SF, przegladam po tematach i "widze gdzie I kiedy......" oczywiscie post podpisany slynnym SZABIR!!!!! mysle sobie (naiwniak!) ma gostka, narescie poznam miejsce I termin PZJU 7????? a tu dupa i na dodatek zimna moje terminy 100% - Tyrol Wschodni 21-28 styczen 2017 oraz 7-14 styczen PZJU 7 ale HWG ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 raniutko odpalilem kompa i natychmiast na SF, przegladam po tematach i "widze gdzie I kiedy......" oczywiscie post podpisany slynnym SZABIR!!!!! mysle sobie (naiwniak!) ma gostka, narescie poznam miejsce I termin PZJU 7????? a tu dupa i na dodatek zimna moje terminy 100% - Tyrol Wschodni 21-28 styczen 2017 oraz 7-14 styczen PZJU 7 ale HWG ??????ale gonisz za OD a on nic też lukam ale on jak głaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Przeciez jestescie zapisani. AKtualna lista to lista zeszloroczna. Andorra nie moze byc w styczniu - male opady. Schabier mysli o powtorkach. Jestem za La Plagne(z ostatniego pobytu malo pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 To nie nasza wina Fredziu że mało pamiętasz ....z każdego wyjazdu masz trzy cztery dni wycięte z życiorysu a ostatnia Twoja wyprawa po bagietki na śniadanie to już legenda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Górna półka Kitzbuhel ponad 200 km tras.Osrodek z roku na rok zbiera najlepsze opinie i nagrody A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL Doszedłem do tych samych wniosków co Ty i przez co najmniej dwa lata zachodziłem w głowę za co ma te nagrody. Wydaje mi się ze spore znaczenie na końcową ocenę ma również infrastruktura hotelowa i restauracje z cenami zdecydowanie powyżej średniej Tyrolskiej Dopiero w zeszłym sezonie podczas któregoś z moich pobytów, jakoś tak po świeżym opadzie śniegu dostrzegłem sporo pozytywów tego miejsca. Warun i mała liczba aktualnie przebywających tam narciarzy na pewno miała duży wpływ na pozytywny tym razem odbiór tego miejsca. Oczywiste jest że w lutym taki odbiór nie będzie możliwy i jeżeli chodzi o liczbę aktualnie przebywających osób (skuszonych tymi wszystkimi nagrodami ) będzie tam nie rzeźnia a masarnia Oczyma wyobraźni widzę już te wyślizgane do czarnej ziemi połacie lodu Jeżeli nie zapuszczamy się do właściwego Kitzbuhel a nartujemy w zewnętrznych, mniej obleganych częściach (Kirchberg i Hollersbach) to może być to całkiem przyjemnie spędzony czas. Kolejnym plusem wynikającym z położenia Kitzbuhel jest sporo łatwo dostępnej z wyciagów jazdy freerajdowej. Na pewno to ma też wpływ na punktację. Podsumowując można fajnie spędzić tam trochę czasu ( w odpowiednim okresie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL A jeszcze zapomniałeś o St. Anton/Lech i Soelden (oczywiście tylko w Austrii). Ale jak Jarek zauważył w Kitzbuhel część przy Pass Thurn jest całkiem przyjemna, ja bardzo dobrze wspominam też zjazdy off piste do Aschau - choć te opcje przytrasowe to nie jest taki super wypas. Ogólnie to na pewno jest niezły ośrodek ale te wysokie pozycje w rankingach to jednak przesada. Ale jeździć się da! Życzę metra świeżego opadu podczas wyjazdu (czyli codziennie po te skromne 20 cm) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Jaro, no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jaro323 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL Doszedłem do tych samych wniosków co Ty i przez co najmniej dwa lata zachodziłem w głowę za co ma te nagrody. Wydaje mi się ze spore znaczenie na końcową ocenę ma również infrastruktura hotelowa i restauracje z cenami zdecydowanie powyżej średniej Tyrolskiej Dopiero w zeszłym sezonie podczas któregoś z moich pobytów, jakoś tak po świeżym opadzie śniegu dostrzegłem sporo pozytywów tego miejsca. Warun i mała liczba aktualnie przebywających tam narciarzy na pewno miała duży wpływ na pozytywny tym razem odbiór tego miejsca. Oczywiste jest że w lutym taki odbiór nie będzie możliwy i jeżeli chodzi o liczbę aktualnie przebywających osób (skuszonych tymi wszystkimi nagrodami ) będzie tam nie rzeźnia a masarnia Oczyma wyobraźni widzę już te wyślizgane do czarnej ziemi połacie lodu Jeżeli nie zapuszczamy się do właściwego Kitzbuhel a nartujemy w zewnętrznych, mniej obleganych częściach (Kirchberg i Hollersbach) to może być to całkiem przyjemnie spędzony czas. Kolejnym plusem wynikającym z położenia Kitzbuhel jest sporo łatwo dostępnej z wyciagów jazdy freerajdowej. Na pewno to ma też wpływ na punktację. Podsumowując można fajnie spędzić tam trochę czasu ( w odpowiednim okresie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL A jeszcze zapomniałeś o St. Anton/Lech i Soelden (oczywiście tylko w Austrii). Ale jak Jarek zauważył w Kitzbuhel część przy Pass Thurn jest całkiem przyjemna, ja bardzo dobrze wspominam też zjazdy off piste do Aschau - choć te opcje przytrasowe to nie jest taki super wypas. Ogólnie to na pewno jest niezły ośrodek ale te wysokie pozycje w rankingach to jednak przesada. Ale jeździć się da! Życzę metra świeżego opadu podczas wyjazdu (czyli codziennie po te skromne 20 cm) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Jaro, no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A ja co roku się zastanawiam, jak to się dzieje, że Kitzbuhel zawsze zbiera tak wysokie noty. Żeby nie było - nawet lubię ten ośrodek i spędziłem tam kilka tygodniowych wyjazdów, ale gdybym miał go scharakteryzować jednym zdaniem to był napisał: "Królestwo płaskich dojazdówek i krótkich, zatłoczonych tras". Moim zdaniem nie wytrzymuje porównania z Zillertalem, Flachau i Schladming, nie mówiąc nawet o Ischgl, SHLF czy SFL A jeszcze zapomniałeś o St. Anton/Lech i Soelden (oczywiście tylko w Austrii). Ale jak Jarek zauważył w Kitzbuhel część przy Pass Thurn jest całkiem przyjemna, ja bardzo dobrze wspominam też zjazdy off piste do Aschau - choć te opcje przytrasowe to nie jest taki super wypas. Ogólnie to na pewno jest niezły ośrodek ale te wysokie pozycje w rankingach to jednak przesada. Ale jeździć się da! Życzę metra świeżego opadu podczas wyjazdu (czyli codziennie po te skromne 20 cm) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... drapek Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Jaro, no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
drapek Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Hej, napiszę wam co do mnie przemawia za wyborem regionu Kitzbuhel. Nie są to hotele na które mnie nie stac, ani restauracje w tej miejscowości.Jazda poza trasą dla mnie fajna zabawa mam nadzieję na opad metra śniegu przed przyjazdem a potem lampa☀.Ale jadę dużą ekipą i większość lubi ratrakowane trasy. Kitzbuhel ma najlepiej rozwiniętą sieć darmowych skibusow w całych Alpach. Gdziekolwiek nie skończymy jazdy nie ważne z której strony góry i o której godzinie każdy wróci do apartamentu.( Jedni wolą wcześniej inni śmigają do zamknięcia wyciągów) W lutym wszędzie jest tłoczno (wysoki sezon) chyba że małe kameralne ośrodki ale tam Jazda po jednym dniu większości się nudzi,a lecimy na kilka dni.Ceny skipasow za tydzień czy jest tam 50 km tras ,czy ponad 200 wahają się w okolicy 200 euro za tydzień, a jeśli chodzi o dzieci to korzystniej wypadają te większe ośrodki.Dzieki za porady w okolicy Kitzbuhel chcę zaliczyć tylko legendarną trasę Strieif. A smigac na obrzeżach ośrodka tym bardziej że noclegi mam w miejscowości Mottersill.Zgadzam się z wymienionymi przez was ośrodkami niektórych byłem i też polecam. W drodze pierwotnej do domu mam zamiar odwiedzić jeden z ośrodków ski amade. Pozdrawiam. PS. Moja córka lubi długie dojazdowki. Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Jaro, no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Czyli o ile dobrze zrozumiałem o wyborze ośrodka zdecydowały połączenia autobusowe ? Jeżeli się Wam poszczęści i spadnie ten metr ( no chociaż 30 cm ) przed Waszym przyjazdem to jazda będzie na pewno bajeczna czego z całego serca Wam życzę. Kitbuhel działa na kilku opcjach karnetowych włącznie z innymi ośrodkami. Pokombinuj przeanalizuj, można wyjazd "ubogacić" o inne fajne miejscówki w okolicy. Jaro, no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
francuz2 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Ja w tym roku w ferie śląskie - 21-28.01 Cortina d'Ampezzo, spanie w San Vito di Cadore. Wybór podyktowany chęcią odwiedzenia renomowanego ośrodka za mniejsze pieniądze (niż normalnie) z uwagi na niski sezon w styczniu oraz ostatnią możliwością oszczędzenia na skipassach dla dzieci (rocznik 2009, póki co jeszcze jeżdżą za darmo). Dodatkowo 28-29.01 puchar świata kobiet w Cortinie, zjazd i super G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 A ja postanowiłem się pobawić w ryzykanta. Czytaj: zaklepałem sobie po taniości wyjazd w grudniu w nieoczywiste i mało znane miejsce,gdzie może będzie fajnie, a może też być (bez)śniegowa klapa. Się okaże :>A ogólnie, to wielkich zmian w kierunkach nie przewiduje się, 2 landy na tapecie: Savoie (też mi niespodzianka ) i Haute Savoie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
consett0805 Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Włochy - Aosta - Pila 4-11 luty 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ktoś gdzieś z Trojmiasta do Austrii w termianch ok 6-14 stycznia 2017 ?Albo dwie osoby do naszego auta albo my do czyjegoś Ktoś coś ?Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej.http://www.skiforum....yjazdy-z-gdyni/Jaro,no właśnie, gdzie i kiedy jedziemy na narty, mógłbyś podać jakiś terminarz.PozdrawiamK.M.Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Wybieramy się. Aktualna rozpiska terminów w linku poniżej. Krzychu terminarz gotowy. Rzuć okiem w terminy i daj znać co Ci tam podpasuje. Właśnie przeglądam i analizuję. Sezon rozpocznę 25.11 od wyjazdu z JurkiemByd-em. Odnośnie grudnia, będę się do Ciebie odzywał w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Mam zgodę od żony na 2-3 wyjazdy w Alpy, na jeden wyjazd może uda mi się pojechać wspólnie z żoną. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 .......... w połowie października (o ile praca mi pozwoli na te 4-5 dni wolnego, to w mojej branży najbardziej gorący okres). Pozdrawiam K.M. Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cześć Sprzedajesz znicze i wieńce? Swoją drogą zazdroszczę, ze jesteście w stanie wygrzebać tyle czasu. U mnie wszystkie weekendy do połowy listopada już zajęte a i dalej lepiej nie będzie a w tygodniu to w ogóle niemożliwe. Pojeździjcie trochę za mnie dobra? Pozdrowienia Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Cześć Tak mi się skojarzyło stąd drobny żarcik. Ja sprzedawałem znicze jako harcerz w podstawówce. Promuj z sukcesami w takim razie tylko błagam zadbajcie czasami żeby te kampanie nie były takie oszukańcze. Pozdrowienia i jeszcze raz miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
Wujot Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, za ciepłe słowa, pojeździmy też trochę za Ciebie. Zniczy jeszcze nie sprzedawałem ani ich nie promowałem, ale różne dziwne rzeczy już promowałem (prowadziłem kampanie reklamowe ich producentów). Jestem władcą czasu i przestrzeni, to znaczy planuję czas i przestrzeń reklamową, a w grudniu piszemy zazwyczaj strategię promocji na nadchodzący rok, tworzymy media plany, uczestniczymy w przetargach itp. W połowie października wiem ile mniej lub więcej, będzie tej roboty do przerobienia. Pozdrawiam K.M. Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi Gdzie i kiedy jedziemy na narty
paluk Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam serdecznie, Zamierzam w styczniu w dniach 5-9 jechć do Czech, prawdopodobnie Szpindlerowy Młyn. Macie może jakąś sprawdzoną kwatere godną polecenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Czyli dom mediowy? Pogadamy tego 25.11 Pozdro Wiesiek Zatem do zobaczenia 25.11 Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 W tym roku planujemy Zieleniec, zachęca nas cena za 5 dniowy karnet – 350 zł od osoby. Jedziemy we dwójkę z kolegą, poza tym warto zerknąć na cały cennik na ich stronie http://zieleniec.pl/. Tania opcja, szczególnie dla studentów. Wygląda to na marketing wobec tego ja zrobię antyofertę - za 420 zł można kupić 6-dniowy karnet w Czarnej Górze (no raczej nie ma co porównywać Zieleńca z Sienną po nowych inwestycjach). Powinniście się bardziej postarać. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi