dzidzia Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam, mam pytanie odnosnie Volkl Racetiger SC. Czy długosc 158 nie bedzie dla mnie za krotka?? Mam 176cm i 15 lat. Prosze o szybka odpowiedz i z gory za wszystkie dziekuje:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 sory ze zadam to pytanie ale musze jaka waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidzia Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Kolo 65 kg, i nie wiem czemu sorry bo jestem chlopakiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam, mam pytanie odnosnie Volkl Racetiger SC. Czy długosc 158 nie bedzie dla mnie za krotka?? Mam 176cm i 15 lat. Prosze o szybka odpowiedz i z gory za wszystkie dziekuje:) Pozdrawiam do wzrostu będzie dobra, ale...do wagi i umiejętnosci (skala forum) mosisz podac swe dane, to podpowiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Z dlugoscia trafiles idealnie... Tylko nie tyj juz wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 zmylił mnie Twój nick:) z wyboru nart wynika ze dobrze jeździsz na nartach narty powinny być ok ale Twój wiek jest jeszcze taki ze będziesz rósł wiec jak chcesz mieć narty na pare sezonów to radziłbym wziąć dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidzia Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dziekuje za odpowiedzi, wezme 158( w moim przypadku okres wzrostu juz sie zakonczyl;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 w wieku 15 lat watpie kosci rosna do 20 albo 21 roku życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafikk Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Hej, ja również przymierzam się do kupna nart Volkl Racetiger SC o długości 153 cm. Jak każdy kto zmienia narty raz na kilka lat mam dylemat czy to będzie dobry wybór. Proszę więc o jak najwięcej opinii. W skali forum oceniam się pomiędzy 7 a 8. Jeżdżę już o jeśli mnie pamięć nie myli ok. 13-14 sezonów. W każdym średnio od 10 do 15 dni. Do tej pory jeździłem przez ostatnie 5 lat na atomicach SL 9 o długości 150 cm i muszę przyznać że byłem z nich bardzo zadowolony. Interesuje mnie głównie: 1. jak zachowuje się ta narta na polskich stokach gdzie trudno o dobre warunki na stokach (muldy, brak ratraku)? 2. ważę 65 kg przy wzroście 162 cm - czy długość 153 narty jest dobra? 3. jakie wiązania najlepiej dobrać do tych nart ? 4. czy ktoś zna aktualne ceny tej narty i sklepy gdzie można ją nabyć w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafikk Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 magie mam pytanko: co rozumiesz przez określenie że na muldach trzeba mocniej spiąć nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dziekuje za odpowiedzi, wezme 158( w moim przypadku okres wzrostu juz sie zakonczyl;) ) zdecydowanie za krotkie, jezeli juz kupiles to wymien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 zdecydowanie za krotkie, jezeli juz kupiles to wymien Janie , myślę że "dzidzia" po 3 latach jazdy przymierza się do następnej pary nart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi