wkg Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Czy ktoś kupował w tym sklepie ? https://allegro.pl/o...-165-8528715747 Opinie 100% pozytywne ale strzeżonego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Czy ktoś kupował w tym sklepie ? https://allegro.pl/o...-165-8528715747 Opinie 100% pozytywne ale strzeżonego ... Ceny normalne. Jaki problem do nich napisać. Płacisz kartą lub Payu i masz komfort zwrotu pieniędzy w razie towaru, który kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Pytałem o opinie a nie nadzieje oparte na reklamach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Czy ktoś kupował w tym sklepie ? https://allegro.pl/o...-165-8528715747 Opinie 100% pozytywne ale strzeżonego ... Czy czasem w Warszawie nie kupisz tych nart w podobnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam Podjedź do Skiparku na Bemowie, spróbuj się potargować, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam moruniek dobrze prawi . Ski park polecam. Z Panem Leszkiem idzie się dogadać .Ceny cenami a na końcu i tak się z gościem dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... https://ski-park.com...l-racetiger-sl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 zaraz cię ekolodzy obiją za koleją parę nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 O nie ! Sprzedam 3 więc wyjdę na plus Tzn na minus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Podjedź, porozmawiaj, to nie jest sklep on-line. Idzie się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Na top-narty.pl są za 2300 w gratisie można dostać kijki ewentualnie skipass na jakiś ośrodek. Chyba nawet 2 w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski wintersport.de (prośba o opinie) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Pytałem o opinie a nie nadzieje oparte na reklamach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Czy ktoś kupował w tym sklepie ? https://allegro.pl/o...-165-8528715747 Opinie 100% pozytywne ale strzeżonego ... Czy czasem w Warszawie nie kupisz tych nart w podobnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam Podjedź do Skiparku na Bemowie, spróbuj się potargować, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam moruniek dobrze prawi . Ski park polecam. Z Panem Leszkiem idzie się dogadać .Ceny cenami a na końcu i tak się z gościem dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... https://ski-park.com...l-racetiger-sl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 zaraz cię ekolodzy obiją za koleją parę nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 O nie ! Sprzedam 3 więc wyjdę na plus Tzn na minus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Podjedź, porozmawiaj, to nie jest sklep on-line. Idzie się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Na top-narty.pl są za 2300 w gratisie można dostać kijki ewentualnie skipass na jakiś ośrodek. Chyba nawet 2 w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski wintersport.de (prośba o opinie) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam Podjedź do Skiparku na Bemowie, spróbuj się potargować, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam moruniek dobrze prawi . Ski park polecam. Z Panem Leszkiem idzie się dogadać .Ceny cenami a na końcu i tak się z gościem dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... https://ski-park.com...l-racetiger-sl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 zaraz cię ekolodzy obiją za koleją parę nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 O nie ! Sprzedam 3 więc wyjdę na plus Tzn na minus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Podjedź, porozmawiaj, to nie jest sklep on-line. Idzie się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Na top-narty.pl są za 2300 w gratisie można dostać kijki ewentualnie skipass na jakiś ośrodek. Chyba nawet 2 w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski wintersport.de (prośba o opinie) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
quanto1 Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 No jakoś nie umiem znaleźć ale szukam moruniek dobrze prawi . Ski park polecam. Z Panem Leszkiem idzie się dogadać .Ceny cenami a na końcu i tak się z gościem dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... https://ski-park.com...l-racetiger-sl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 zaraz cię ekolodzy obiją za koleją parę nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 O nie ! Sprzedam 3 więc wyjdę na plus Tzn na minus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Podjedź, porozmawiaj, to nie jest sklep on-line. Idzie się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Na top-narty.pl są za 2300 w gratisie można dostać kijki ewentualnie skipass na jakiś ośrodek. Chyba nawet 2 w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski wintersport.de (prośba o opinie)
wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Na razie u nich widzę tylko z 2018 a chcę z 2019 ... https://ski-park.com...l-racetiger-sl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 zaraz cię ekolodzy obiją za koleją parę nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 O nie ! Sprzedam 3 więc wyjdę na plus Tzn na minus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Podjedź, porozmawiaj, to nie jest sklep on-line. Idzie się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Na top-narty.pl są za 2300 w gratisie można dostać kijki ewentualnie skipass na jakiś ośrodek. Chyba nawet 2 w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski wintersport.de (prośba o opinie)
wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danielsky Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 zaraz cię ekolodzy obiją za koleją parę nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 O nie ! Sprzedam 3 więc wyjdę na plus Tzn na minus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Podjedź, porozmawiaj, to nie jest sklep on-line. Idzie się z nimi dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Na top-narty.pl są za 2300 w gratisie można dostać kijki ewentualnie skipass na jakiś ośrodek. Chyba nawet 2 w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 OK, dzięki ! Cena trochę kosmiczna ale może idzie ugrać ... liczyłem na 2100 Na top-narty.pl są za 2300 w gratisie można dostać kijki ewentualnie skipass na jakiś ośrodek. Chyba nawet 2 w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi