Piskoor Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Czy ktoś z kolegów posiada moze box dachowy Thule Motion XL lub XXL Mam ( miałem - bo właśnie sprzedałem ) Dynamic 800 ale pomimo sporej pakowności nart ( 7 par dało się upchnąć ) był problem żeby włożyć kaski, buty itd.. jedną, dwie pary butów na płasko dało radę ale nic więcej. Stoję więc przed dylematem co kupić nowego - wyjazdów rocznie jest sporo - towaru również, bo czasem zabieram narty dla znajomych Pojemność Motion XL vs XXL to 500 vs 610 litrów. XL ma 44 cm wysokości XXL 47 cm. Teoretycznie nawet przy 44 cm powinienem móc położyć narty bokiem i na to spokojnie położyć pudełka z kaskami i buty. Z drugiej strony przy XXL jest dłuższy wewnątrz bo około 220cm vs 195. To daje sporo przestrzeni na tyle boxu przy nartach 184 cm .W spalaniu te 3 cm wysokości nie zrobią różnicy. Tylko po co tez wozić powietrze :-). Samochód mam dosyć pakowny ( Subaru Outback V ) ale lubię mieć zaciągniętą roletkę w bagażniku tak by cała tylna szyba była widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Hak + przyczepka to idealne rozwiązanie twojego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Hak + przyczepka to idealne rozwiązanie twojego problemu Szkoda ze nie można dawać minusów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Czy ktoś z kolegów posiada moze box dachowy Thule Motion XL lub XXL Mam ( miałem - bo właśnie sprzedałem ) Dynamic 800 ale pomimo sporej pakowności nart ( 7 par dało się upchnąć ) był problem żeby włożyć kaski, buty itd.. jedną, dwie pary butów na płasko dało radę ale nic więcej. Stoję więc przed dylematem co kupić nowego - wyjazdów rocznie jest sporo - towaru również, bo czasem zabieram narty dla znajomych Pojemność Motion XL vs XXL to 500 vs 610 litrów. XL ma 44 cm wysokości XXL 47 cm. Teoretycznie nawet przy 44 cm powinienem móc położyć narty bokiem i na to spokojnie położyć pudełka z kaskami i buty. Z drugiej strony przy XXL jest dłuższy wewnątrz bo około 220cm vs 195. To daje sporo przestrzeni na tyle boxu przy nartach 184 cm .W spalaniu te 3 cm wysokości nie zrobią różnicy. Tylko po co tez wozić powietrze :-). Samochód mam dosyć pakowny ( Subaru Outback V ) ale lubię mieć zaciągniętą roletkę w bagażniku tak by cała tylna szyba była widoczna. Masz duże auto, bierz większy box. Miejsce dodatkowe zawsze się przyda. Z roletą mam tak samo, taka moja fobia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Odpuść metkę - płacisz za znaczek Kup największy jaki jest, najlepiej otwierany dwustronnie. Ja tak zrobiłem 10 lat temu i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Odpuść metkę - płacisz za znaczek Kup największy jaki jest, najlepiej otwierany dwustronnie. Ja tak zrobiłem 10 lat temu i nie żałuję biez - biegac (przybiezeli do Betlejem….…..) bierz - biore…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 biez - biegac (przybiezeli do Betlejem….…..) bierz - biore…….. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Spytaj Morunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Szkoda ze nie można dawać minusów.... Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Nie piłem z tobą wódki, żebyś mnie nazywał pajacem. To co napisałeś świadczy tylko o tobie napinaczu internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Box dachowy - XL vs XXL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 18 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Odpuść metkę - płacisz za znaczek Kup największy jaki jest, najlepiej otwierany dwustronnie. Ja tak zrobiłem 10 lat temu i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Odpuść metkę - płacisz za znaczek Kup największy jaki jest, najlepiej otwierany dwustronnie. Ja tak zrobiłem 10 lat temu i nie żałuję biez - biegac (przybiezeli do Betlejem….…..) bierz - biore…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 biez - biegac (przybiezeli do Betlejem….…..) bierz - biore…….. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Spytaj Morunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Szkoda ze nie można dawać minusów.... Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Nie piłem z tobą wódki, żebyś mnie nazywał pajacem. To co napisałeś świadczy tylko o tobie napinaczu internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Box dachowy - XL vs XXL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 biez - biegac (przybiezeli do Betlejem….…..) bierz - biore…….. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Spytaj Morunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Szkoda ze nie można dawać minusów.... Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Nie piłem z tobą wódki, żebyś mnie nazywał pajacem. To co napisałeś świadczy tylko o tobie napinaczu internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Box dachowy - XL vs XXL
jan koval Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Spytaj Morunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Szkoda ze nie można dawać minusów.... Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Nie piłem z tobą wódki, żebyś mnie nazywał pajacem. To co napisałeś świadczy tylko o tobie napinaczu internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Box dachowy - XL vs XXL
Piskoor Napisano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Też mi strasznie przykro z tego powodu smutny człowieku. Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Nie piłem z tobą wódki, żebyś mnie nazywał pajacem. To co napisałeś świadczy tylko o tobie napinaczu internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
_machu Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Zapewniam Cię, iż z powodu jednego nic nie wnoszącego wpisu jakiegoś pajaca, któremu wydaje się że jest zabawny absolutnie nie jest mi smutno. Wręcz przeciwnie byłem i pozostaję niezwykle wesołym człowiekiem. Nie piłem z tobą wódki, żebyś mnie nazywał pajacem. To co napisałeś świadczy tylko o tobie napinaczu internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi