xed Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Dzień dobry (chyba po 10 latach przerwy na forum ) Na rozpoczęcie sezonu wybraliśmy rejon Lech, Zurs am Arlberg oraz st. Anton - to chyba ostatnie miejsce w Austrii którego nie znam i mam pytanie; 1. Czy lepiej mieszkać w Lech-Zurs czy w St. Anton? (Podobno od zeszłego sezonu są połączone wyciągiem ale podroż tam i z powrotem zajmuje 1 dzień) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 1. Czy lepiej mieszkać w Lech-Zurs czy w St. Anton? (Podobno od zeszłego sezonu są połączone wyciągiem ale podroż tam i z powrotem zajmuje 1 dzień Żartujesz czy serio? Jeśli serio chcesz mieszkać w Lech ...to daj mi autograf Są jeszcze możliwości: że nie sprawdzałeś jeszcze realiów albo gdzieś w okolicy wybudowali osiedle pod wynajem. Zacznij może jednak od sprawdzenia realiów cenowych. Mnie St. Anton przerastało kosztowo, ale umiem sobie wyobrazic że dla masy ludzi jest OK, za to co do Lech- Zurs to wyobrazni brakowało Byłem dawno ale nie sądzę że nastąpiły większe zmiany Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Żartujesz czy serio? Jeśli serio chcesz mieszkać w Lech ...to daj mi autograf Są jeszcze możliwości: że nie sprawdzałeś jeszcze realiów albo gdzieś w okolicy wybudowali osiedle pod wynajem. Zacznij może jednak od sprawdzenia realiów cenowych. Mnie St. Anton przerastało kosztowo, ale umiem sobie wyobrazic że dla masy ludzi jest OK, za to co do Lech- Zurs to wyobrazni brakowało Byłem dawno ale nie sądzę że nastąpiły większe zmiany Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Nie żartuję - jeśli już dojadę do Innsbrucka to mam raczej tendencje by skręcić przez Brenner do Włoch. No może jeszcze Soelden. I tej końcówki Austrii na pograniczu ze Szwajcarią zwyczajnie nie znam. Stad praktyczne pytanie w której części tego rejonu najlepiej się zatrzymać z uwagi na trasy/góry łatwość dostępu. A ponieważ to jest spontan na 10 osób na otwarcie sezonu to spokojnie można znaleźć cały dom i wychodzi po 25-30E na osobę ...czy to powód by dawać autografy? ;D W 2-3 osoby prawie zawsze jeździmy omalże bez szczególnego planu (poza oceną warunków śniegowych) - nocleg na miejscu "last minute" i przez ostatnie kilkanaście lat nigdy nie spałem na ławce w parku albo dla kontrastu w jedynym i najdroższym pokoju hotelowym, do się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 To ja poproszę o linka do kwatery za 25 euro od osoby w Lech - Zurs , może być nawet od biedy St Anton , a co tam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Weź kwaterę taka na jaka cię stać ...i tyle Wszystko jedno gdzie. Dla mnie ceny w Lech-Zurs są poza jakimkolwiek zasięgiem, i wydaje mi się że są dużo wyższe niż ww. ...ale mogę się mylić Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 My mieszkaliśmy w Pettneu..... A kiedy otwierają tam wyciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... xed Napisano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 To ja poproszę o linka do kwatery za 25 euro od osoby w Lech - Zurs , może być nawet od biedy St Anton , a co tam ;-) Proszę bardzo - cały dom w sam raz dla 10 osób - wychodzi po 39E na osobę, uciekł mi podobny (trochę dalej od wyciągów) za 27,6 E za osobę. Parametry - 10 osób, 7 dni Wybraliśmy Serfaus-Fiss-Ladis - cały wyjazd w cenie karnetu Lech-Zurs-St.Anton, które i tak kiedyś odwiedzimy. O tutaj oferta: https://www.booking....room=#hotelTmpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Proszę bardzo - cały dom w sam raz dla 10 osób - wychodzi po 39E na osobę, uciekł mi podobny (trochę dalej od wyciągów) za 27,6 E za osobę. Parametry - 10 osób, 7 dni Wybraliśmy Serfaus-Fiss-Ladis - cały wyjazd w cenie karnetu Lech-Zurs-St.Anton, które i tak kiedyś odwiedzimy. O tutaj oferta: https://www.booking....room=#hotelTmplNiezły temat jak na tamten rejon ale jak chodzi o szczegóły, to jednak mało sypialni i jednak 50% drożej niż wcześniejszy budżet Powtarzam, jak na tamten rejon to i tak całkiem OK, w sezonie nie złapiesz. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... xed Napisano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Niezły temat jak na tamten rejon ale jak chodzi o szczegóły, to jednak mało sypialni i jednak 50% drożej niż wcześniejszy budżet Powtarzam, jak na tamten rejon to i tak całkiem OK, w sezonie nie złapiesz. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Tak masz rację, chyba zbyt blisko kasiastych Niemców i Szwajcarów i stąd relatywnie wysokie ceny. Ale wygląda na to że w tym roku będzie wyjątkowo śnieżna zima https://www.windy.co...569,8,m:eW7agsQ skoro już teraz jest go aż tyle to pewnie będzie dłuuuuugi sezon. Poczekam na low sezon na wiosne i przyjdzie pora na eksploracje tych terenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ojam ,ojtam Zawsze można zamieszkać tutaj (może troszkę powyżej założonego budżetu, ale niewiele)https://www.casamund...d=5460aeac92bf1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Lech Zurs czy St. Anton
JurekByd Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 To ja poproszę o linka do kwatery za 25 euro od osoby w Lech - Zurs , może być nawet od biedy St Anton , a co tam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Weź kwaterę taka na jaka cię stać ...i tyle Wszystko jedno gdzie. Dla mnie ceny w Lech-Zurs są poza jakimkolwiek zasięgiem, i wydaje mi się że są dużo wyższe niż ww. ...ale mogę się mylić Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 My mieszkaliśmy w Pettneu..... A kiedy otwierają tam wyciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 To ja poproszę o linka do kwatery za 25 euro od osoby w Lech - Zurs , może być nawet od biedy St Anton , a co tam ;-) Proszę bardzo - cały dom w sam raz dla 10 osób - wychodzi po 39E na osobę, uciekł mi podobny (trochę dalej od wyciągów) za 27,6 E za osobę. Parametry - 10 osób, 7 dni Wybraliśmy Serfaus-Fiss-Ladis - cały wyjazd w cenie karnetu Lech-Zurs-St.Anton, które i tak kiedyś odwiedzimy. O tutaj oferta: https://www.booking....room=#hotelTmpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Proszę bardzo - cały dom w sam raz dla 10 osób - wychodzi po 39E na osobę, uciekł mi podobny (trochę dalej od wyciągów) za 27,6 E za osobę. Parametry - 10 osób, 7 dni Wybraliśmy Serfaus-Fiss-Ladis - cały wyjazd w cenie karnetu Lech-Zurs-St.Anton, które i tak kiedyś odwiedzimy. O tutaj oferta: https://www.booking....room=#hotelTmplNiezły temat jak na tamten rejon ale jak chodzi o szczegóły, to jednak mało sypialni i jednak 50% drożej niż wcześniejszy budżet Powtarzam, jak na tamten rejon to i tak całkiem OK, w sezonie nie złapiesz. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... xed Napisano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Niezły temat jak na tamten rejon ale jak chodzi o szczegóły, to jednak mało sypialni i jednak 50% drożej niż wcześniejszy budżet Powtarzam, jak na tamten rejon to i tak całkiem OK, w sezonie nie złapiesz. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Tak masz rację, chyba zbyt blisko kasiastych Niemców i Szwajcarów i stąd relatywnie wysokie ceny. Ale wygląda na to że w tym roku będzie wyjątkowo śnieżna zima https://www.windy.co...569,8,m:eW7agsQ skoro już teraz jest go aż tyle to pewnie będzie dłuuuuugi sezon. Poczekam na low sezon na wiosne i przyjdzie pora na eksploracje tych terenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ojam ,ojtam Zawsze można zamieszkać tutaj (może troszkę powyżej założonego budżetu, ale niewiele)https://www.casamund...d=5460aeac92bf1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
gajowy01 Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Proszę bardzo - cały dom w sam raz dla 10 osób - wychodzi po 39E na osobę, uciekł mi podobny (trochę dalej od wyciągów) za 27,6 E za osobę. Parametry - 10 osób, 7 dni Wybraliśmy Serfaus-Fiss-Ladis - cały wyjazd w cenie karnetu Lech-Zurs-St.Anton, które i tak kiedyś odwiedzimy. O tutaj oferta: https://www.booking....room=#hotelTmplNiezły temat jak na tamten rejon ale jak chodzi o szczegóły, to jednak mało sypialni i jednak 50% drożej niż wcześniejszy budżet Powtarzam, jak na tamten rejon to i tak całkiem OK, w sezonie nie złapiesz. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Niezły temat jak na tamten rejon ale jak chodzi o szczegóły, to jednak mało sypialni i jednak 50% drożej niż wcześniejszy budżet Powtarzam, jak na tamten rejon to i tak całkiem OK, w sezonie nie złapiesz. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Tak masz rację, chyba zbyt blisko kasiastych Niemców i Szwajcarów i stąd relatywnie wysokie ceny. Ale wygląda na to że w tym roku będzie wyjątkowo śnieżna zima https://www.windy.co...569,8,m:eW7agsQ skoro już teraz jest go aż tyle to pewnie będzie dłuuuuugi sezon. Poczekam na low sezon na wiosne i przyjdzie pora na eksploracje tych terenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ojam ,ojtam Zawsze można zamieszkać tutaj (może troszkę powyżej założonego budżetu, ale niewiele)https://www.casamund...d=5460aeac92bf1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wiesio Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ojam ,ojtam Zawsze można zamieszkać tutaj (może troszkę powyżej założonego budżetu, ale niewiele)https://www.casamund...d=5460aeac92bf1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi