filinator Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Z pełną odpowiedzialnością napiszę-nie ma lepszego serwisu butów jak w Windsporcie. Podejście do klienta,fachowość,wykonanie.Pełny profesjonalizm. Nart nie robiłem,więc nie napiszę nic o serwisie. Zakupy i owszem i zawsze byłem zadowolony. Ale jest zawsze jedno ale.Bywa,że ludzi jest bardzo dużo i trzeba odstać w kolejce,ale to chyba świadczy tylko o poziomie sklepu-serwisu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Z pełną odpowiedzialnością napiszę-nie ma lepszego serwisu butów jak w Windsporcie. Podejście do klienta,fachowość,wykonanie.Pełny profesjonalizm. Nart nie robiłem,więc nie napiszę nic o serwisie. Zakupy i owszem i zawsze byłem zadowolony. Ale jest zawsze jedno ale.Bywa,że ludzi jest bardzo dużo i trzeba odstać w kolejce,ale to chyba świadczy tylko o poziomie sklepu-serwisu:) Nie wiem czy nie ma lepszego ale już na zwierzynieckiej robili dobrze UUUuuu ile to lat, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dyplom Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Jak dotąd robiłem w windsporcie,ale nie ma już tego gościa, więc teraz będzie IN ,bo znajomy robił i chwalił.Co do spoilera pytam,bo mnie np.za bardzo wywalał na przody i jeździło mi się źle, wolę bez,kąt cholewki jak dla mnie jest odpowiedni i wystarczający. Czyli coś z IN poszło nie tak. Możesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Czyli coś z IN poszło nie tak. Możesz coś więcej? Filip zapewne odpowie czemu WS. Ja z kolei zrobiłem w IN, w czwartek odebrałem. Fajnie fachowo wykonana robota. Canting + liftery. Cena usługi bardzo korzystna, a dodatkowo Mateusz z IN nie próbował wmówić nowych wkładek, tylko polecił jeździć w obecnych (Superfeet) i obserwować. Dla mnie super podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Nie,że nie poszło coś nie tak w IN.Ale od lat wszystko robiłem w Windsporcie, plotki o tym,że nie ma już bootfittera są błędne, a że zawsze byłem z nich zadowolony, mam do nich zaufanie i nadal będę jeździł do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Wypożyczalnie nart / Serwisy narciarskie Windsport-Kraków
dyplom Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Jak dotąd robiłem w windsporcie,ale nie ma już tego gościa, więc teraz będzie IN ,bo znajomy robił i chwalił.Co do spoilera pytam,bo mnie np.za bardzo wywalał na przody i jeździło mi się źle, wolę bez,kąt cholewki jak dla mnie jest odpowiedni i wystarczający. Czyli coś z IN poszło nie tak. Możesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Czyli coś z IN poszło nie tak. Możesz coś więcej? Filip zapewne odpowie czemu WS. Ja z kolei zrobiłem w IN, w czwartek odebrałem. Fajnie fachowo wykonana robota. Canting + liftery. Cena usługi bardzo korzystna, a dodatkowo Mateusz z IN nie próbował wmówić nowych wkładek, tylko polecił jeździć w obecnych (Superfeet) i obserwować. Dla mnie super podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Nie,że nie poszło coś nie tak w IN.Ale od lat wszystko robiłem w Windsporcie, plotki o tym,że nie ma już bootfittera są błędne, a że zawsze byłem z nich zadowolony, mam do nich zaufanie i nadal będę jeździł do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
FerraEnzo Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Czyli coś z IN poszło nie tak. Możesz coś więcej? Filip zapewne odpowie czemu WS. Ja z kolei zrobiłem w IN, w czwartek odebrałem. Fajnie fachowo wykonana robota. Canting + liftery. Cena usługi bardzo korzystna, a dodatkowo Mateusz z IN nie próbował wmówić nowych wkładek, tylko polecił jeździć w obecnych (Superfeet) i obserwować. Dla mnie super podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Nie,że nie poszło coś nie tak w IN.Ale od lat wszystko robiłem w Windsporcie, plotki o tym,że nie ma już bootfittera są błędne, a że zawsze byłem z nich zadowolony, mam do nich zaufanie i nadal będę jeździł do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
filinator Napisano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Nie,że nie poszło coś nie tak w IN.Ale od lat wszystko robiłem w Windsporcie, plotki o tym,że nie ma już bootfittera są błędne, a że zawsze byłem z nich zadowolony, mam do nich zaufanie i nadal będę jeździł do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi