marek_s Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam. Czy różnica tych modeli jest znacząca? XTi to wyższa półka, czyli pewnie sztywność i zachowanie przy większych prędkościach? Mam na oku narty z sezonu 2015.2016, ale różnice pewnie podobne w innych rocznikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Było by dużo prościej gdybyś wrzucił linki tych nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Było by dużo prościej gdybyś wrzucił linki tych nart. S'il vous plait; https://www.skionlin...-flat,8379.html https://www.skionlin...-flat,8381.html Z opisu różnica tylko w "Dual shaped", cokolwiek to jest. Ale zazwyczaj dobra narta, to najwyższy model z danej grupy, stąd moje pytanie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 S'il vous plait; https://www.skionlin...-flat,8379.html https://www.skionlin...-flat,8381.html Z opisu różnica tylko w "Dual shaped", cokolwiek to jest. Ale zazwyczaj dobra narta, to najwyższy model z danej grupy, stąd moje pytanie na forum. Ok. Jak długość Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Ok. Jak długość Cię interesuje? 170 cm. A masz coś do sprzedania? Ogólnie jestem zainteresowany dobrą nartą w podobnej długości i szerokości, niską ceną i nie jestem przywiązany do marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 170 cm. A masz coś do sprzedania? Ogólnie jestem zainteresowany dobrą nartą w podobnej długości i szerokości, niską ceną i nie jestem przywiązany do marki. Odpowiedź na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Elan Amphibio 84 Fusion Ti vs XTi
narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 S'il vous plait; https://www.skionlin...-flat,8379.html https://www.skionlin...-flat,8381.html Z opisu różnica tylko w "Dual shaped", cokolwiek to jest. Ale zazwyczaj dobra narta, to najwyższy model z danej grupy, stąd moje pytanie na forum. Ok. Jak długość Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Ok. Jak długość Cię interesuje? 170 cm. A masz coś do sprzedania? Ogólnie jestem zainteresowany dobrą nartą w podobnej długości i szerokości, niską ceną i nie jestem przywiązany do marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 170 cm. A masz coś do sprzedania? Ogólnie jestem zainteresowany dobrą nartą w podobnej długości i szerokości, niską ceną i nie jestem przywiązany do marki. Odpowiedź na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Elan Amphibio 84 Fusion Ti vs XTi
marek_s Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Ok. Jak długość Cię interesuje? 170 cm. A masz coś do sprzedania? Ogólnie jestem zainteresowany dobrą nartą w podobnej długości i szerokości, niską ceną i nie jestem przywiązany do marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 170 cm. A masz coś do sprzedania? Ogólnie jestem zainteresowany dobrą nartą w podobnej długości i szerokości, niską ceną i nie jestem przywiązany do marki. Odpowiedź na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 170 cm. A masz coś do sprzedania? Ogólnie jestem zainteresowany dobrą nartą w podobnej długości i szerokości, niską ceną i nie jestem przywiązany do marki. Odpowiedź na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność