brachol Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Witam Chciałbym kupić narty dla syna (13 lat ciągle rośnie więc na 1 sezon). Sprzedawca namawia mnie na takie używane narty: https://www.sportisi...h-10-aw/206526/ Syn jeździ kilka lat i moim zdaniem radzi sobie całkiem dobrze myślę, że tak na 6/10. Wiadomo jak to dzieciak jeździ po trasie, ale też lubi wyjechać kawałek poza w głębszy śnieg. Jak myślicie czy kupować takie narty czy jednak szukać czegoś innego bo te będą za łatwe i progres będzie mniejszy? Syn mierzy około 170 cm waga ok 60 kg. Narty w długości 156 cm 120/91,5/98,5 R 12,4 dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 4 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 Witam Chciałbym kupić narty dla syna (13 lat ciągle rośnie więc na 1 sezon). Sprzedawca namawia mnie na takie używane narty: https://www.sportisi...h-10-aw/206526/ Syn jeździ kilka lat i moim zdaniem radzi sobie całkiem dobrze myślę, że tak na 6/10. Wiadomo jak to dzieciak jeździ po trasie, ale też lubi wyjechać kawałek poza w głębszy śnieg. Jak myślicie czy kupować takie narty czy jednak szukać czegoś innego bo te będą za łatwe i progres będzie mniejszy? Syn mierzy około 170 cm waga ok 60 kg. Narty w długości 156 cm 120/91,5/98,5 R 12,4 dziękuję za odpowiedź Kawał chłopaka z twojego syna. Ja bym odpuścił narty juniorskie i poszukał w grupie Allround lub Allmoutain narty w długości 160 cm , 162 cm. Będą bardziej rozwojowe. Wrzuć linki kilku modeli to coś poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Kawał chłopaka z twojego syna. Ja bym odpuścił narty juniorskie i poszukał w grupie Allround lub Allmoutain narty w długości 160 cm , 162 cm. Będą bardziej rozwojowe. Wrzuć linki kilku modeli to coś poradzimy. ok coś poszukam i zwrócę się po porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
brachol Napisano 5 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Kawał chłopaka z twojego syna. Ja bym odpuścił narty juniorskie i poszukał w grupie Allround lub Allmoutain narty w długości 160 cm , 162 cm. Będą bardziej rozwojowe. Wrzuć linki kilku modeli to coś poradzimy. ok coś poszukam i zwrócę się po porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi