pawelb91 Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 No i znów z ekipą odwiedziliśmy Molltka. No i to jest zima A nie ta żenada co tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Przydało by się żeby TMR zrobił opcję sezonówki w atrakcyjnej cenie tylko na Molltaler i Ankogel (bez konieczności brania na Słowację czy Szczyrk). Wtedy bym to rozważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 My dzisiaj w nocy wróciliśmy z Moltka. 5 dni szusowania w tym trzy (sobota, niedziela i poniedziałek) idealne pogodowo. Bez tłumów i bez kolejek. Po 13:00 były momenty że byłem jedyną osobą na trasie. Wczoraj góra pokazała swą bardzo wietrzną twarz więc aktywność ograniczyła się zaledwie do dwóch zjazdów. Wyznacznikiem siły wiatru niech będzie to że jeden ze skitourowców jechał pod górę używając jako żagla swojej kurtki i rozłożonych rąk. Gondole nie mogły trafić w peron i były zatrzymywane co 10, 15 sekund. Za to w sobotę i niedzielę było tak : Szkoda że nie udało się spotkać innej forumowej grupy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Jasiek. Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Jest ktoś może na Molttku? dajcie znać czy warto narty zabierać. A może ktoś planuję w najbliższych dniach? Ja chyba odwiedzę w czwartek albo piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Poza nartami tam jest co robić ? Pytam bo mam do wykorzystania noclegi ,ale na narty nie bardzo bo po kontuzji jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Poza nartami tam jest co robić ? Pytam bo mam do wykorzystania noclegi ,ale na narty nie bardzo bo po kontuzji jestem . Rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Ile tras jest otwartych i jak warun? Wystarczy na to popatrzeć https://www.moelltal...tion-kluehspies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Nie jadę typowo na narty. Planujemy trochę pochodzić, trochę pojeździć na nartach no i najważniejsze... nakarmić świstaki na Grossglockner'ze Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hollly Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Byłem w ostatni weekend w lipcu. Od rana otwarta niebieska (czerwona zamknięta do godz. 11-treningi GS). Dwa fajnie spędzone narciarsko dni. Wybieram się jeszcze raz w sierpniu na 2-3 dni. Jest ktoś może na Molttku? dajcie znać czy warto narty zabierać. A może ktoś planuję w najbliższych dniach? Ja chyba odwiedzę w czwartek albo piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Pozdrowionka z sierpniowych nart... Świetna zabawa.Śnieg miękki ale nie trzyma. Cudowne widoki. Molltaler ładniejszy latem jak zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Pozdrowionka z sierpniowych nart...IMG_20200806_123715.jpg Świetna zabawa.Śnieg miękki ale nie trzyma. Cudowne widoki. Molltaler ładniejszy latem jak zimą.IMG_20200806_102308.jpgIMG_20200806_102406.jpgIMG_20200806_114550.jpgIMG_20200806_121026.jpg Witam. Ładne zdjęcia. Rozumiem, że jeździcie już na sezonówce na przyszły sezon. Ta 19/20 już nie będzie działała? I jeszcze jedno, może mi ktoś podpowiedzieć po ile była ( obejmująca wszystkie ośrodki ) sezonówka w pierwszym wariancie? Obecnie pokazuje mi 399 eu Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Witam. Ładne zdjęcia. Rozumiem, że jeździcie już na sezonówce na przyszły sezon. Ta 19/20 już nie będzie działała? I jeszcze jedno, może mi ktoś podpowiedzieć po ile była ( obejmująca wszystkie ośrodki ) sezonówka w pierwszym wariancie? Obecnie pokazuje mi 399 eu Pozdr.Tak nowa sezonówka. Kupiłem za 329? Czy jakoś tak... Odbiłem sobie już 3x39 jurków. Dziś warun rewelacja. Rano twardo. Na niebieskiej o 12 już trzymało ale o 11 pozwijali slalomy a trasy nie zdegradowali i czerwona do 15 była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy / Szukam ludzi 2019/2020 Molltaler Gletscher/Ankogel sprytna sezonówka TMR
pawelb91 Napisano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Przydało by się żeby TMR zrobił opcję sezonówki w atrakcyjnej cenie tylko na Molltaler i Ankogel (bez konieczności brania na Słowację czy Szczyrk). Wtedy bym to rozważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 My dzisiaj w nocy wróciliśmy z Moltka. 5 dni szusowania w tym trzy (sobota, niedziela i poniedziałek) idealne pogodowo. Bez tłumów i bez kolejek. Po 13:00 były momenty że byłem jedyną osobą na trasie. Wczoraj góra pokazała swą bardzo wietrzną twarz więc aktywność ograniczyła się zaledwie do dwóch zjazdów. Wyznacznikiem siły wiatru niech będzie to że jeden ze skitourowców jechał pod górę używając jako żagla swojej kurtki i rozłożonych rąk. Gondole nie mogły trafić w peron i były zatrzymywane co 10, 15 sekund. Za to w sobotę i niedzielę było tak : Szkoda że nie udało się spotkać innej forumowej grupy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Jest ktoś może na Molttku? dajcie znać czy warto narty zabierać. A może ktoś planuję w najbliższych dniach? Ja chyba odwiedzę w czwartek albo piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Poza nartami tam jest co robić ? Pytam bo mam do wykorzystania noclegi ,ale na narty nie bardzo bo po kontuzji jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Poza nartami tam jest co robić ? Pytam bo mam do wykorzystania noclegi ,ale na narty nie bardzo bo po kontuzji jestem . Rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Ile tras jest otwartych i jak warun? Wystarczy na to popatrzeć https://www.moelltal...tion-kluehspies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Nie jadę typowo na narty. Planujemy trochę pochodzić, trochę pojeździć na nartach no i najważniejsze... nakarmić świstaki na Grossglockner'ze Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hollly Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Byłem w ostatni weekend w lipcu. Od rana otwarta niebieska (czerwona zamknięta do godz. 11-treningi GS). Dwa fajnie spędzone narciarsko dni. Wybieram się jeszcze raz w sierpniu na 2-3 dni. Jest ktoś może na Molttku? dajcie znać czy warto narty zabierać. A może ktoś planuję w najbliższych dniach? Ja chyba odwiedzę w czwartek albo piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Pozdrowionka z sierpniowych nart... Świetna zabawa.Śnieg miękki ale nie trzyma. Cudowne widoki. Molltaler ładniejszy latem jak zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Pozdrowionka z sierpniowych nart...IMG_20200806_123715.jpg Świetna zabawa.Śnieg miękki ale nie trzyma. Cudowne widoki. Molltaler ładniejszy latem jak zimą.IMG_20200806_102308.jpgIMG_20200806_102406.jpgIMG_20200806_114550.jpgIMG_20200806_121026.jpg Witam. Ładne zdjęcia. Rozumiem, że jeździcie już na sezonówce na przyszły sezon. Ta 19/20 już nie będzie działała? I jeszcze jedno, może mi ktoś podpowiedzieć po ile była ( obejmująca wszystkie ośrodki ) sezonówka w pierwszym wariancie? Obecnie pokazuje mi 399 eu Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Witam. Ładne zdjęcia. Rozumiem, że jeździcie już na sezonówce na przyszły sezon. Ta 19/20 już nie będzie działała? I jeszcze jedno, może mi ktoś podpowiedzieć po ile była ( obejmująca wszystkie ośrodki ) sezonówka w pierwszym wariancie? Obecnie pokazuje mi 399 eu Pozdr.Tak nowa sezonówka. Kupiłem za 329? Czy jakoś tak... Odbiłem sobie już 3x39 jurków. Dziś warun rewelacja. Rano twardo. Na niebieskiej o 12 już trzymało ale o 11 pozwijali slalomy a trasy nie zdegradowali i czerwona do 15 była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Jasiek. Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Nie jadę typowo na narty. Planujemy trochę pochodzić, trochę pojeździć na nartach no i najważniejsze... nakarmić świstaki na Grossglockner'ze Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Byłem w ostatni weekend w lipcu. Od rana otwarta niebieska (czerwona zamknięta do godz. 11-treningi GS). Dwa fajnie spędzone narciarsko dni. Wybieram się jeszcze raz w sierpniu na 2-3 dni. Jest ktoś może na Molttku? dajcie znać czy warto narty zabierać. A może ktoś planuję w najbliższych dniach? Ja chyba odwiedzę w czwartek albo piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Pozdrowionka z sierpniowych nart... Świetna zabawa.Śnieg miękki ale nie trzyma. Cudowne widoki. Molltaler ładniejszy latem jak zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Pozdrowionka z sierpniowych nart...IMG_20200806_123715.jpg Świetna zabawa.Śnieg miękki ale nie trzyma. Cudowne widoki. Molltaler ładniejszy latem jak zimą.IMG_20200806_102308.jpgIMG_20200806_102406.jpgIMG_20200806_114550.jpgIMG_20200806_121026.jpg Witam. Ładne zdjęcia. Rozumiem, że jeździcie już na sezonówce na przyszły sezon. Ta 19/20 już nie będzie działała? I jeszcze jedno, może mi ktoś podpowiedzieć po ile była ( obejmująca wszystkie ośrodki ) sezonówka w pierwszym wariancie? Obecnie pokazuje mi 399 eu Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Witam. Ładne zdjęcia. Rozumiem, że jeździcie już na sezonówce na przyszły sezon. Ta 19/20 już nie będzie działała? I jeszcze jedno, może mi ktoś podpowiedzieć po ile była ( obejmująca wszystkie ośrodki ) sezonówka w pierwszym wariancie? Obecnie pokazuje mi 399 eu Pozdr.Tak nowa sezonówka. Kupiłem za 329? Czy jakoś tak... Odbiłem sobie już 3x39 jurków. Dziś warun rewelacja. Rano twardo. Na niebieskiej o 12 już trzymało ale o 11 pozwijali slalomy a trasy nie zdegradowali i czerwona do 15 była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Jasiek. Napisano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Witam. Ładne zdjęcia. Rozumiem, że jeździcie już na sezonówce na przyszły sezon. Ta 19/20 już nie będzie działała? I jeszcze jedno, może mi ktoś podpowiedzieć po ile była ( obejmująca wszystkie ośrodki ) sezonówka w pierwszym wariancie? Obecnie pokazuje mi 399 eu Pozdr.Tak nowa sezonówka. Kupiłem za 329? Czy jakoś tak... Odbiłem sobie już 3x39 jurków. Dziś warun rewelacja. Rano twardo. Na niebieskiej o 12 już trzymało ale o 11 pozwijali slalomy a trasy nie zdegradowali i czerwona do 15 była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi