polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Śmierć ojca na pewno ciężko przeżyje ale z tymi problemami sercowymi to chyba przesada. Nie jest maszyną, żeby wszystko wygrywać. Inne dziewczyny też ciężko pracują i nie stoją w miejscu. Ma sporą przewagę i raczej dowiezie ją do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - a wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Świetne chociaż ponure i prawdopodobne niestety. Ale z drugiej strony jak przypomnę sobie sposób myślenia poprzedników które można by streścić w paru hasłach ich czołowych "myślicieli" typu: - polskość to nienormalność, - najlepiej oddać w zarząd międzynarodowych instytucji finansowych, - sprzedawać, sprzedawać, - niech Niemcy wezmą większą odpowiedzialność, - przecież w Berlinie już jest ... I te frustracje, kompleksy i zaściankowość doprowadziły do obecnej sytuacji. A jak widzę w jakim miejscu i na jakich wysokościach rozgrywany jest PŚ w Garmisch Partenkirchen gdzie np, slalom to 1000 - 700 m. to trochę szkoda bo warunki i wysokości mamy nie gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Świetne chociaż ponure i prawdopodobne niestety. Ale z drugiej strony jak przypomnę sobie sposób myślenia poprzedników które można by streścić w paru hasłach ich czołowych "myślicieli" typu: - polskość to nienormalność, - najlepiej oddać w zarząd międzynarodowych instytucji finansowych, - sprzedawać, sprzedawać, - niech Niemcy wezmą większą odpowiedzialność, - przecież w Berlinie już jest ... I te frustracje, kompleksy i zaściankowość doprowadziły do obecnej sytuacji. A jak widzę w jakim miejscu i na jakich wysokościach rozgrywany jest PŚ w Garmisch Partenkirchen gdzie np, slalom to 1000 - 700 m. to trochę szkoda bo warunki i wysokości mamy nie gorsze. Troche racji w tym jest... chociaż nie martwiłem się wtedy czy za kilka lata będę musiał stać z paszportem na granicy chcąc wyjechać na narty ps. Teraz nie ma sprzedawania... jest za to bezsensowne kupowanie tak jak Lot - Condora gdzie Janusze biznesu nie przewidzieli że jak go kupią to Lufthansa powie "do widzenia z lotami długodystansowymi". A sprzedawać pewnie po cichutku będziemy złoto :-) ale... wracajmy do PŚ. Nie wiem jak MS pozbiera się po tym co ją tak nagle trafiło. To młoda dziewczyna i wstrząs musi być ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Troche racji w tym jest... chociaż nie martwiłem się wtedy czy za kilka lata będę musiał stać z paszportem na granicy chcąc wyjechać na narty ps. Teraz nie ma sprzedawania... jest za to bezsensowne kupowanie tak jak Lot - Condora gdzie Janusze biznesu nie przewidzieli że jak go kupią to Lufthansa powie "do widzenia z lotami długodystansowymi". A sprzedawać pewnie po cichutku będziemy złoto :-) ale... wracajmy do PŚ. Nie wiem jak MS pozbiera się po tym co ją tak nagle trafiło. To młoda dziewczyna i wstrząs musi być ogromny. Racja, wracajmy. Ból egzystencjalny z powodu tego co się wokół dzieje jest za duży i mam silną potrzebę odwiedzania swojego nothing box'a. Jak chodzi o MS to naprawdę głęboko jej współczuję i z niepokojem czekam jak odnajdzie się na zawodach a przede wszystkim kiedy wróci. Śmierć rodzica to potężny wstrząs tym bardziej jak niespodziewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Świetne chociaż ponure i prawdopodobne niestety. Ale z drugiej strony jak przypomnę sobie sposób myślenia poprzedników które można by streścić w paru hasłach ich czołowych "myślicieli" typu: - polskość to nienormalność, - najlepiej oddać w zarząd międzynarodowych instytucji finansowych, - sprzedawać, sprzedawać, - niech Niemcy wezmą większą odpowiedzialność, - przecież w Berlinie już jest ... I te frustracje, kompleksy i zaściankowość doprowadziły do obecnej sytuacji. A jak widzę w jakim miejscu i na jakich wysokościach rozgrywany jest PŚ w Garmisch Partenkirchen gdzie np, slalom to 1000 - 700 m. to trochę szkoda bo warunki i wysokości mamy nie gorsze. Aleś pojechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Śmierć ojca na pewno ciężko przeżyje ale z tymi problemami sercowymi to chyba przesada. Nie jest maszyną, żeby wszystko wygrywać. Inne dziewczyny też ciężko pracują i nie stoją w miejscu. Ma sporą przewagę i raczej dowiezie ją do końca sezonu. Jeżeli będzie czuła sie na siłach by pojechać. - Na pewno poleci do US na pogrzeb ojca więc spokojnie z dwóch weekendów zrezygnuje. No i czy będzie miała siłę psychiczną by wrócić do treningów w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Aleś pojechał... Przepraszam, naprawdę nie chciałem wchodzić w ponurą rzeczywistość. Ale 2 tygodnie temu przejeżdżałem przez Garmisch-Partenkirchen. Jak dla mnie przerażające miejsce. Ponure brzydkie miasteczko, kwintesencja bezguścia w dużej części powstała dla nazi olimpiady w 1935 r. Już krasnale są bardziej estetyczne. Te koszmarne bohomazy na ścianach budynków, te poroża na ścianach. Ohyda. Ale PŚ mają a u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Na pewno nie jest i nie będzie jej lekko ale jest zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Pewnie wielu się teraz narażę Mnie się Petra nie podoba. W Polsce się jej kibicuje bo jest taka "trochę nasza" . Dla mnie, podobnie jak Wendy Holdener ma na nartach zwinność i swobodę ruskiego czołgu z II Wojny Światowej Jak chcę oglądać jazdę facetów to oglądam facetów. Już po ostatnich Mistrzostwach Świata pisałem, że Ana Larsson jeszcze pokaże jak się jeździ SL i się nie pomyliłem. Gdyby dojechała, to Vlhowa miała by minę jak po GS w wydaniu Alice Robinson. Dziś Ana miała pecha ale już" jutro" będzie tylko lepiej. Fajnie się to wszystko rozwija. Wróci Misia i nowe dziewczyny ruszą do ataku. Jest co oglądać. Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Nie no. Łyżwiarstwo figurowe. Piłka nożna to też nie czysty wynik. Dla wielu to jednak emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl To prawda. Dlatego najbardziej bawią mnie "oceny za styl" w skokach. Siedzi paru dziadków i ocenia który skoczek im się bardziej podobał. Niech się zapiszą na sędziów w wyborach mis Sieradza ( przepraszam mieszkańców, nic osobistego, może to słaby przykład ) Jak ktoś skoczył dalej to musiał mieć lepszą a co za tym idzie ładniejszą sylwetkę . To tak jak by się wymagało od samochodów F1 aby były ładne kosztem skuteczności. Za ładniejszy samochód -3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Świetne chociaż ponure i prawdopodobne niestety. Ale z drugiej strony jak przypomnę sobie sposób myślenia poprzedników które można by streścić w paru hasłach ich czołowych "myślicieli" typu: - polskość to nienormalność, - najlepiej oddać w zarząd międzynarodowych instytucji finansowych, - sprzedawać, sprzedawać, - niech Niemcy wezmą większą odpowiedzialność, - przecież w Berlinie już jest ... I te frustracje, kompleksy i zaściankowość doprowadziły do obecnej sytuacji. A jak widzę w jakim miejscu i na jakich wysokościach rozgrywany jest PŚ w Garmisch Partenkirchen gdzie np, slalom to 1000 - 700 m. to trochę szkoda bo warunki i wysokości mamy nie gorsze. Troche racji w tym jest... chociaż nie martwiłem się wtedy czy za kilka lata będę musiał stać z paszportem na granicy chcąc wyjechać na narty ps. Teraz nie ma sprzedawania... jest za to bezsensowne kupowanie tak jak Lot - Condora gdzie Janusze biznesu nie przewidzieli że jak go kupią to Lufthansa powie "do widzenia z lotami długodystansowymi". A sprzedawać pewnie po cichutku będziemy złoto :-) ale... wracajmy do PŚ. Nie wiem jak MS pozbiera się po tym co ją tak nagle trafiło. To młoda dziewczyna i wstrząs musi być ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Troche racji w tym jest... chociaż nie martwiłem się wtedy czy za kilka lata będę musiał stać z paszportem na granicy chcąc wyjechać na narty ps. Teraz nie ma sprzedawania... jest za to bezsensowne kupowanie tak jak Lot - Condora gdzie Janusze biznesu nie przewidzieli że jak go kupią to Lufthansa powie "do widzenia z lotami długodystansowymi". A sprzedawać pewnie po cichutku będziemy złoto :-) ale... wracajmy do PŚ. Nie wiem jak MS pozbiera się po tym co ją tak nagle trafiło. To młoda dziewczyna i wstrząs musi być ogromny. Racja, wracajmy. Ból egzystencjalny z powodu tego co się wokół dzieje jest za duży i mam silną potrzebę odwiedzania swojego nothing box'a. Jak chodzi o MS to naprawdę głęboko jej współczuję i z niepokojem czekam jak odnajdzie się na zawodach a przede wszystkim kiedy wróci. Śmierć rodzica to potężny wstrząs tym bardziej jak niespodziewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Świetne chociaż ponure i prawdopodobne niestety. Ale z drugiej strony jak przypomnę sobie sposób myślenia poprzedników które można by streścić w paru hasłach ich czołowych "myślicieli" typu: - polskość to nienormalność, - najlepiej oddać w zarząd międzynarodowych instytucji finansowych, - sprzedawać, sprzedawać, - niech Niemcy wezmą większą odpowiedzialność, - przecież w Berlinie już jest ... I te frustracje, kompleksy i zaściankowość doprowadziły do obecnej sytuacji. A jak widzę w jakim miejscu i na jakich wysokościach rozgrywany jest PŚ w Garmisch Partenkirchen gdzie np, slalom to 1000 - 700 m. to trochę szkoda bo warunki i wysokości mamy nie gorsze. Aleś pojechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Śmierć ojca na pewno ciężko przeżyje ale z tymi problemami sercowymi to chyba przesada. Nie jest maszyną, żeby wszystko wygrywać. Inne dziewczyny też ciężko pracują i nie stoją w miejscu. Ma sporą przewagę i raczej dowiezie ją do końca sezonu. Jeżeli będzie czuła sie na siłach by pojechać. - Na pewno poleci do US na pogrzeb ojca więc spokojnie z dwóch weekendów zrezygnuje. No i czy będzie miała siłę psychiczną by wrócić do treningów w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Aleś pojechał... Przepraszam, naprawdę nie chciałem wchodzić w ponurą rzeczywistość. Ale 2 tygodnie temu przejeżdżałem przez Garmisch-Partenkirchen. Jak dla mnie przerażające miejsce. Ponure brzydkie miasteczko, kwintesencja bezguścia w dużej części powstała dla nazi olimpiady w 1935 r. Już krasnale są bardziej estetyczne. Te koszmarne bohomazy na ścianach budynków, te poroża na ścianach. Ohyda. Ale PŚ mają a u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Na pewno nie jest i nie będzie jej lekko ale jest zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Pewnie wielu się teraz narażę Mnie się Petra nie podoba. W Polsce się jej kibicuje bo jest taka "trochę nasza" . Dla mnie, podobnie jak Wendy Holdener ma na nartach zwinność i swobodę ruskiego czołgu z II Wojny Światowej Jak chcę oglądać jazdę facetów to oglądam facetów. Już po ostatnich Mistrzostwach Świata pisałem, że Ana Larsson jeszcze pokaże jak się jeździ SL i się nie pomyliłem. Gdyby dojechała, to Vlhowa miała by minę jak po GS w wydaniu Alice Robinson. Dziś Ana miała pecha ale już" jutro" będzie tylko lepiej. Fajnie się to wszystko rozwija. Wróci Misia i nowe dziewczyny ruszą do ataku. Jest co oglądać. Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Nie no. Łyżwiarstwo figurowe. Piłka nożna to też nie czysty wynik. Dla wielu to jednak emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl To prawda. Dlatego najbardziej bawią mnie "oceny za styl" w skokach. Siedzi paru dziadków i ocenia który skoczek im się bardziej podobał. Niech się zapiszą na sędziów w wyborach mis Sieradza ( przepraszam mieszkańców, nic osobistego, może to słaby przykład ) Jak ktoś skoczył dalej to musiał mieć lepszą a co za tym idzie ładniejszą sylwetkę . To tak jak by się wymagało od samochodów F1 aby były ładne kosztem skuteczności. Za ładniejszy samochód -3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Troche racji w tym jest... chociaż nie martwiłem się wtedy czy za kilka lata będę musiał stać z paszportem na granicy chcąc wyjechać na narty ps. Teraz nie ma sprzedawania... jest za to bezsensowne kupowanie tak jak Lot - Condora gdzie Janusze biznesu nie przewidzieli że jak go kupią to Lufthansa powie "do widzenia z lotami długodystansowymi". A sprzedawać pewnie po cichutku będziemy złoto :-) ale... wracajmy do PŚ. Nie wiem jak MS pozbiera się po tym co ją tak nagle trafiło. To młoda dziewczyna i wstrząs musi być ogromny. Racja, wracajmy. Ból egzystencjalny z powodu tego co się wokół dzieje jest za duży i mam silną potrzebę odwiedzania swojego nothing box'a. Jak chodzi o MS to naprawdę głęboko jej współczuję i z niepokojem czekam jak odnajdzie się na zawodach a przede wszystkim kiedy wróci. Śmierć rodzica to potężny wstrząs tym bardziej jak niespodziewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Świetne chociaż ponure i prawdopodobne niestety. Ale z drugiej strony jak przypomnę sobie sposób myślenia poprzedników które można by streścić w paru hasłach ich czołowych "myślicieli" typu: - polskość to nienormalność, - najlepiej oddać w zarząd międzynarodowych instytucji finansowych, - sprzedawać, sprzedawać, - niech Niemcy wezmą większą odpowiedzialność, - przecież w Berlinie już jest ... I te frustracje, kompleksy i zaściankowość doprowadziły do obecnej sytuacji. A jak widzę w jakim miejscu i na jakich wysokościach rozgrywany jest PŚ w Garmisch Partenkirchen gdzie np, slalom to 1000 - 700 m. to trochę szkoda bo warunki i wysokości mamy nie gorsze. Aleś pojechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Śmierć ojca na pewno ciężko przeżyje ale z tymi problemami sercowymi to chyba przesada. Nie jest maszyną, żeby wszystko wygrywać. Inne dziewczyny też ciężko pracują i nie stoją w miejscu. Ma sporą przewagę i raczej dowiezie ją do końca sezonu. Jeżeli będzie czuła sie na siłach by pojechać. - Na pewno poleci do US na pogrzeb ojca więc spokojnie z dwóch weekendów zrezygnuje. No i czy będzie miała siłę psychiczną by wrócić do treningów w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Aleś pojechał... Przepraszam, naprawdę nie chciałem wchodzić w ponurą rzeczywistość. Ale 2 tygodnie temu przejeżdżałem przez Garmisch-Partenkirchen. Jak dla mnie przerażające miejsce. Ponure brzydkie miasteczko, kwintesencja bezguścia w dużej części powstała dla nazi olimpiady w 1935 r. Już krasnale są bardziej estetyczne. Te koszmarne bohomazy na ścianach budynków, te poroża na ścianach. Ohyda. Ale PŚ mają a u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Na pewno nie jest i nie będzie jej lekko ale jest zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Pewnie wielu się teraz narażę Mnie się Petra nie podoba. W Polsce się jej kibicuje bo jest taka "trochę nasza" . Dla mnie, podobnie jak Wendy Holdener ma na nartach zwinność i swobodę ruskiego czołgu z II Wojny Światowej Jak chcę oglądać jazdę facetów to oglądam facetów. Już po ostatnich Mistrzostwach Świata pisałem, że Ana Larsson jeszcze pokaże jak się jeździ SL i się nie pomyliłem. Gdyby dojechała, to Vlhowa miała by minę jak po GS w wydaniu Alice Robinson. Dziś Ana miała pecha ale już" jutro" będzie tylko lepiej. Fajnie się to wszystko rozwija. Wróci Misia i nowe dziewczyny ruszą do ataku. Jest co oglądać. Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Nie no. Łyżwiarstwo figurowe. Piłka nożna to też nie czysty wynik. Dla wielu to jednak emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl To prawda. Dlatego najbardziej bawią mnie "oceny za styl" w skokach. Siedzi paru dziadków i ocenia który skoczek im się bardziej podobał. Niech się zapiszą na sędziów w wyborach mis Sieradza ( przepraszam mieszkańców, nic osobistego, może to słaby przykład ) Jak ktoś skoczył dalej to musiał mieć lepszą a co za tym idzie ładniejszą sylwetkę . To tak jak by się wymagało od samochodów F1 aby były ładne kosztem skuteczności. Za ładniejszy samochód -3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Świetne chociaż ponure i prawdopodobne niestety. Ale z drugiej strony jak przypomnę sobie sposób myślenia poprzedników które można by streścić w paru hasłach ich czołowych "myślicieli" typu: - polskość to nienormalność, - najlepiej oddać w zarząd międzynarodowych instytucji finansowych, - sprzedawać, sprzedawać, - niech Niemcy wezmą większą odpowiedzialność, - przecież w Berlinie już jest ... I te frustracje, kompleksy i zaściankowość doprowadziły do obecnej sytuacji. A jak widzę w jakim miejscu i na jakich wysokościach rozgrywany jest PŚ w Garmisch Partenkirchen gdzie np, slalom to 1000 - 700 m. to trochę szkoda bo warunki i wysokości mamy nie gorsze. Aleś pojechał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Śmierć ojca na pewno ciężko przeżyje ale z tymi problemami sercowymi to chyba przesada. Nie jest maszyną, żeby wszystko wygrywać. Inne dziewczyny też ciężko pracują i nie stoją w miejscu. Ma sporą przewagę i raczej dowiezie ją do końca sezonu. Jeżeli będzie czuła sie na siłach by pojechać. - Na pewno poleci do US na pogrzeb ojca więc spokojnie z dwóch weekendów zrezygnuje. No i czy będzie miała siłę psychiczną by wrócić do treningów w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Aleś pojechał... Przepraszam, naprawdę nie chciałem wchodzić w ponurą rzeczywistość. Ale 2 tygodnie temu przejeżdżałem przez Garmisch-Partenkirchen. Jak dla mnie przerażające miejsce. Ponure brzydkie miasteczko, kwintesencja bezguścia w dużej części powstała dla nazi olimpiady w 1935 r. Już krasnale są bardziej estetyczne. Te koszmarne bohomazy na ścianach budynków, te poroża na ścianach. Ohyda. Ale PŚ mają a u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Na pewno nie jest i nie będzie jej lekko ale jest zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Pewnie wielu się teraz narażę Mnie się Petra nie podoba. W Polsce się jej kibicuje bo jest taka "trochę nasza" . Dla mnie, podobnie jak Wendy Holdener ma na nartach zwinność i swobodę ruskiego czołgu z II Wojny Światowej Jak chcę oglądać jazdę facetów to oglądam facetów. Już po ostatnich Mistrzostwach Świata pisałem, że Ana Larsson jeszcze pokaże jak się jeździ SL i się nie pomyliłem. Gdyby dojechała, to Vlhowa miała by minę jak po GS w wydaniu Alice Robinson. Dziś Ana miała pecha ale już" jutro" będzie tylko lepiej. Fajnie się to wszystko rozwija. Wróci Misia i nowe dziewczyny ruszą do ataku. Jest co oglądać. Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Nie no. Łyżwiarstwo figurowe. Piłka nożna to też nie czysty wynik. Dla wielu to jednak emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl To prawda. Dlatego najbardziej bawią mnie "oceny za styl" w skokach. Siedzi paru dziadków i ocenia który skoczek im się bardziej podobał. Niech się zapiszą na sędziów w wyborach mis Sieradza ( przepraszam mieszkańców, nic osobistego, może to słaby przykład ) Jak ktoś skoczył dalej to musiał mieć lepszą a co za tym idzie ładniejszą sylwetkę . To tak jak by się wymagało od samochodów F1 aby były ładne kosztem skuteczności. Za ładniejszy samochód -3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Śmierć ojca na pewno ciężko przeżyje ale z tymi problemami sercowymi to chyba przesada. Nie jest maszyną, żeby wszystko wygrywać. Inne dziewczyny też ciężko pracują i nie stoją w miejscu. Ma sporą przewagę i raczej dowiezie ją do końca sezonu. Jeżeli będzie czuła sie na siłach by pojechać. - Na pewno poleci do US na pogrzeb ojca więc spokojnie z dwóch weekendów zrezygnuje. No i czy będzie miała siłę psychiczną by wrócić do treningów w krótkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Aleś pojechał... Przepraszam, naprawdę nie chciałem wchodzić w ponurą rzeczywistość. Ale 2 tygodnie temu przejeżdżałem przez Garmisch-Partenkirchen. Jak dla mnie przerażające miejsce. Ponure brzydkie miasteczko, kwintesencja bezguścia w dużej części powstała dla nazi olimpiady w 1935 r. Już krasnale są bardziej estetyczne. Te koszmarne bohomazy na ścianach budynków, te poroża na ścianach. Ohyda. Ale PŚ mają a u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Na pewno nie jest i nie będzie jej lekko ale jest zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Pewnie wielu się teraz narażę Mnie się Petra nie podoba. W Polsce się jej kibicuje bo jest taka "trochę nasza" . Dla mnie, podobnie jak Wendy Holdener ma na nartach zwinność i swobodę ruskiego czołgu z II Wojny Światowej Jak chcę oglądać jazdę facetów to oglądam facetów. Już po ostatnich Mistrzostwach Świata pisałem, że Ana Larsson jeszcze pokaże jak się jeździ SL i się nie pomyliłem. Gdyby dojechała, to Vlhowa miała by minę jak po GS w wydaniu Alice Robinson. Dziś Ana miała pecha ale już" jutro" będzie tylko lepiej. Fajnie się to wszystko rozwija. Wróci Misia i nowe dziewczyny ruszą do ataku. Jest co oglądać. Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Nie no. Łyżwiarstwo figurowe. Piłka nożna to też nie czysty wynik. Dla wielu to jednak emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl To prawda. Dlatego najbardziej bawią mnie "oceny za styl" w skokach. Siedzi paru dziadków i ocenia który skoczek im się bardziej podobał. Niech się zapiszą na sędziów w wyborach mis Sieradza ( przepraszam mieszkańców, nic osobistego, może to słaby przykład ) Jak ktoś skoczył dalej to musiał mieć lepszą a co za tym idzie ładniejszą sylwetkę . To tak jak by się wymagało od samochodów F1 aby były ładne kosztem skuteczności. Za ładniejszy samochód -3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Aleś pojechał... Przepraszam, naprawdę nie chciałem wchodzić w ponurą rzeczywistość. Ale 2 tygodnie temu przejeżdżałem przez Garmisch-Partenkirchen. Jak dla mnie przerażające miejsce. Ponure brzydkie miasteczko, kwintesencja bezguścia w dużej części powstała dla nazi olimpiady w 1935 r. Już krasnale są bardziej estetyczne. Te koszmarne bohomazy na ścianach budynków, te poroża na ścianach. Ohyda. Ale PŚ mają a u nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Na pewno nie jest i nie będzie jej lekko ale jest zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Pewnie wielu się teraz narażę Mnie się Petra nie podoba. W Polsce się jej kibicuje bo jest taka "trochę nasza" . Dla mnie, podobnie jak Wendy Holdener ma na nartach zwinność i swobodę ruskiego czołgu z II Wojny Światowej Jak chcę oglądać jazdę facetów to oglądam facetów. Już po ostatnich Mistrzostwach Świata pisałem, że Ana Larsson jeszcze pokaże jak się jeździ SL i się nie pomyliłem. Gdyby dojechała, to Vlhowa miała by minę jak po GS w wydaniu Alice Robinson. Dziś Ana miała pecha ale już" jutro" będzie tylko lepiej. Fajnie się to wszystko rozwija. Wróci Misia i nowe dziewczyny ruszą do ataku. Jest co oglądać. Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Nie no. Łyżwiarstwo figurowe. Piłka nożna to też nie czysty wynik. Dla wielu to jednak emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl To prawda. Dlatego najbardziej bawią mnie "oceny za styl" w skokach. Siedzi paru dziadków i ocenia który skoczek im się bardziej podobał. Niech się zapiszą na sędziów w wyborach mis Sieradza ( przepraszam mieszkańców, nic osobistego, może to słaby przykład ) Jak ktoś skoczył dalej to musiał mieć lepszą a co za tym idzie ładniejszą sylwetkę . To tak jak by się wymagało od samochodów F1 aby były ładne kosztem skuteczności. Za ładniejszy samochód -3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20.
polm Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Na pewno nie jest i nie będzie jej lekko ale jest zawodowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Pewnie wielu się teraz narażę Mnie się Petra nie podoba. W Polsce się jej kibicuje bo jest taka "trochę nasza" . Dla mnie, podobnie jak Wendy Holdener ma na nartach zwinność i swobodę ruskiego czołgu z II Wojny Światowej Jak chcę oglądać jazdę facetów to oglądam facetów. Już po ostatnich Mistrzostwach Świata pisałem, że Ana Larsson jeszcze pokaże jak się jeździ SL i się nie pomyliłem. Gdyby dojechała, to Vlhowa miała by minę jak po GS w wydaniu Alice Robinson. Dziś Ana miała pecha ale już" jutro" będzie tylko lepiej. Fajnie się to wszystko rozwija. Wróci Misia i nowe dziewczyny ruszą do ataku. Jest co oglądać. Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl Nie no. Łyżwiarstwo figurowe. Piłka nożna to też nie czysty wynik. Dla wielu to jednak emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Jurek ty wiesz najlepiej że w sporcie liczy się czas nie piękno przejazdu,tam nie ma not za styl To prawda. Dlatego najbardziej bawią mnie "oceny za styl" w skokach. Siedzi paru dziadków i ocenia który skoczek im się bardziej podobał. Niech się zapiszą na sędziów w wyborach mis Sieradza ( przepraszam mieszkańców, nic osobistego, może to słaby przykład ) Jak ktoś skoczył dalej to musiał mieć lepszą a co za tym idzie ładniejszą sylwetkę . To tak jak by się wymagało od samochodów F1 aby były ładne kosztem skuteczności. Za ładniejszy samochód -3 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20.
paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 A dla mnie Vlhova to fajna jazda. Krótki mocny docisk, szybko skończony skręt i wysoki najazd na kolejny. Bardzo pewna ,,silna" jazda. Jej postępy w SG i DH są rownież godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szevczi Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Czy ktoś wie kiedy wraca Miśka? https://usskiandsnow...ns-overall-lead "At this point, the current overall leader Mikaela's return to Europe and return to competition is unknown. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
szevczi Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Dzisiaj zjazd w Crans Montana, można sobie obejrzeć przy akompaniamencie deszczu za oknem.. Dzięki za info. Już paczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Powrót Lary w pięknym stylu Kiedyś mocno jej kibicowałem. Akurat jeździłem tam 2 tygodnie temu, może zostało coś jeszcze na trasie z tej kibicowskiej energii i ją poniosło po wygraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 21 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Ups...... Vlhova 4, Brignone 7. Zapowiada sie pasjonująca końcówka WC PS Ja też lubię styl jazdy Lary Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Filip Zubcic pierwszy raz na pierwszym miejscu w PŚ. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Kristofersen przegrał w drugim przejeździe prawie 3s do Zubcica !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackW Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po raz drugi Lara 1. Fajnie Ladecki, słabiej Vlhova. Brignone wysoko. Corinne Suter z kryształową kulą za zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 5 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
paw1 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Taaaaa najszybciej jeżdżą Szwajcarki i Szwajcarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Zubcic w akcji! https://youtu.be/srHSP_ZbBTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Tu też Zubo w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi